Introductie van Filecoin Launchpad Accelerator, aangedreven door Tachyon

blog 1NieuwsOntwikkelaarsEnterpriseBlockchain ExplainedEvenementen en conferentiesPersNieuwsbrieven

Abonneer op onze nieuwsbrief.

E-mailadres

Wij respecteren uw privacy

HomeBlogPersbericht

Introductie van Filecoin Launchpad Accelerator, aangedreven door Tachyon

Tachyon accepteert nu aanvragen voor hun valversneller, die mede wordt ondersteund door Protocol Labs en zich richt op de acceptatie van IPFS en Filecoin. door ConsenSysJuli 30, 2020Geplaatst op 30 juli 2020

Filecoin Launchpad

New York, NY, 30 juli 2020 – Vandaag heeft ConsenSys Labs aangekondigd dat er applicaties open staan ​​voor de Filecoin Launchpad Accelerator, Powered by Tachyon. Dit cohort zal zich richten op startups die meer open, interoperabele en programmeerbare tools, infrastructuur en applicaties voor het gedistribueerde web bouwen via IPFS en Filecoin..

Gedurende de herfst van 2020 krijgen tussen de 15 en 20 teams twaalf weken financiering, mentorschap, voordelen en programmering rond zakelijke en blockchain-specifieke kwesties, met als hoogtepunt een demodag en ondersteuning voor fondsenwerving na het programma. Teams maken gebruik van toegang tot de ConsenSys en Protocol Labs netwerken en expertise, variërend van ondernemers en juridische adviseurs tot baanbrekende technische onderzoekers. Elk team ontvangt $ 80.000 USD aan financiering. Teams kunnen Voeg hier toe, en applicaties sluiten op 21 augustus. 

De Tachyon-accelerator van ConsenSys Labs zal dit jaar uniek zijn omdat hij mede wordt ondersteund door Protocol Labs. Protocol Labs, gelanceerd in 2014, is een open-source laboratorium voor onderzoek, ontwikkeling en implementatie met projecten als InterPlanetary File System (IPFS), Filecoin, libp2p, en nog veel meer. In zijn eenvoudigste vorm is het doel van IPFS een volledig gedistribueerd web, waar applicaties niet op gecentraliseerde servers staan, maar werken via een netwerk dat bestaat uit computers van gebruikers. IPFS heeft tot doel een veerkrachtig, upgradebaar, open netwerk te creëren om een ​​duurzamere en meer toegankelijke webinfrastructuur voor de hele mensheid te bevorderen. In plaats van te proberen inhoud te vinden door WHO host het, gebruikers zoeken naar de inhoud zelf. Dit betekent zowel sneller als goedkoper ophalen van gegevens, niet meer afhankelijk zijn van gecentraliseerde servers en zelfs de mogelijkheid om offline toegang te krijgen tot internet.

De economische stimuleringslaag voor IPFS is een netwerktoken genaamd Filecoin (FIL), dat mijnwerkers beloont om te concurreren om gecodeerde gegevens correct op het Filecoin-netwerk op te slaan. Sinds de crowdsale in 2017 is Protocol Labs hard aan het werk geweest om het protocol te laten rijpen en toe te werken naar de aanstaande lancering.  Het testnet van Filecoin bevat al 25 PiB aan opslag, duizenden aanbieders van gegevensopslag, tientallen toepassingen die op het protocol voortbouwen en meer dan 1.350 bijdragers aan open source-software. Filecoins gestimuleerd testnet lanceert officieel de week van 3 augustus 2020, met naar verwachting het openbare filecoin-mainnet lancering in Q3 2020

Het Filecoin Launchpad, mogelijk gemaakt door Tachyon, biedt financiering, een-op-een mentorschap en programmering om de acceptatie van Filecoin binnen de ecosystemen van Ethereum en DeFi te versnellen, en trekt huidige webontwikkelaars aan die willen integreren met een efficiënt geprijsd en geografisch verspreid opslagnetwerk.

Alle aanvragende teams die binnen de Protocol Labs-stack bouwen, of zelfs Ethereum-projecten die overwegen om elementen van de Protocol Labs-stack te integreren, komen in aanmerking. Deze kunnen zijn: 

  • Infrastructuur: Kerninfrastructuur en ontwikkelaarstools ter ondersteuning van versleuteling, bestandsbeheer / ophalen en basisonboarding op de Filecoin- en IPFS-netwerken.
  • Middleware: Platforms die de integratie en het gebruik van Filecoin en IPFS in andere applicaties vormgeven, zoals plug-and-play dApp- of DeFi-toolkits, en data & analytische inzichten in de lopende activiteiten van IPFS.
  • Toepassingen: Tools die Filecoin of IPFS gebruiken als onderdeel van hun belangrijkste technische stack om eindgebruikerstoepassingen te ontwikkelen, zoals het delen van bestanden, DeFi, archiveringstools, video, audio, grote gegevensopslag en netwerken.

Deze samenwerking tussen ConsenSys Labs en Protocol Labs bouwt voort op jarenlange samenwerking en synergie tussen de ecosystemen van Ethereum en IPFS. De teams delen veel gemeenschappelijke doelen voor het gedecentraliseerde protocol-ecosysteem en het gedistribueerde web: het bouwen van veiligere en veerkrachtigere wereldwijde digitale netwerken, het teruggeven van gegevensbeheer aan gebruikers en het bouwen van een meer open, duurzaam en toegankelijk web. De lancering van Filecoin zal de samenwerking versnellen en nieuwe kansen bieden voor gedeelde use-cases; deze accelerator zal helpen als lanceerplatform voor meer convergentie tussen gedecentraliseerde protocollen en netwerken. 

Over Protocol Labs

Protocol Labs is een open-source R&D-lab dat protocollen, tools en services bouwt om het internet radicaal te verbeteren. De projecten van Protocol Labs omvatten IPFS, Filecoin, libp2p, en meer – die duizenden organisaties en miljoenen mensen dienen. De Filecoin-project is een gedecentraliseerd opslagnetwerk met de missie om een ​​gedecentraliseerde, efficiënte en robuuste basis te creëren voor de informatie van de mensheid. 


Over ConsenSys Labs

ConsenSys Labs is een vermogensbeheerder met een portefeuille van meer dan 78 bedrijven in 22 landen. ConsenSys Labs investeert in uitzonderlijke teams op drie niveaus: Tachyon, een accelerator voor beginnende blockchain-startups; Relays, gedistribueerde hackathons voor ondernemers en oprichtersontwikkeling; en een venture-team dat zich richt op investeringsmogelijkheden in een vroeg stadium in gedecentraliseerde protocollen, infrastructuur en applicaties.

Klantaankondiging Filecoin Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief voor het laatste Ethereum-nieuws, bedrijfsoplossingen, bronnen voor ontwikkelaars en meer.Ethereum Q3 2020 DeFi-rapportVerslag doen van

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportVerslag doen van

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Ecosysteemrapport uitzettenVerslag doen van

Ethereum 2.0-ecosysteemrapport

Volledige gids voor Blockchain-bedrijfsnetwerkenGids

Volledige gids voor Blockchain-bedrijfsnetwerken

Hoe u een succesvol blockchain-product bouwtWebinar

Hoe u een succesvol blockchain-product bouwt

Centrale banken en de toekomst van geldWit papier

Centrale banken en de toekomst van geld

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map