Maak gebruik van Blockchain om de kloof voor digitaal onderwijs te overbruggen: innovatieve gemeentelijke financiering in de tijd van het coronavirus

blog 1NieuwsOntwikkelaarsEnterpriseBlockchain ExplainedEvenementen en conferentiesPersNieuwsbrieven

Abonneer op onze nieuwsbrief.

E-mailadres

Wij respecteren uw privacy

HomeBlogCodefi Activa

Maak gebruik van Blockchain om de kloof voor digitaal onderwijs te overbruggen: innovatieve gemeentelijke financiering in de tijd van het coronavirus

door Alex Kostura 1 mei 2020 Geplaatst op 1 mei 2020

stuurpen t4l 8211 PnSpCHYKsw unsplash

De pandemie van het coronavirus heeft bijna elk aspect van ons dagelijks leven veranderd. Een gebied waar er zowel onmiddellijke gevolgen als langetermijneffecten zijn voor een breed scala aan kwesties, is het onderwijs. Beperkingen op het gebied van sociale afstand hebben studenten en docenten in de nabije toekomst uit klaslokalen gehaald. Helaas waren veel van onze schoolsystemen en lokale overheden niet voorbereid op deze overgang naar 100% digitaal leren.

Veel studenten en docenten missen de essentie van online leren – een thuiscomputer die voor eigen gebruik kan worden gebruikt en betrouwbaar supersnel internet. Eerdere studies waren alleen gericht op de vraag of er ‘een computer’ of ‘internettoegang’ was, niet of het echt een functionele opzet was voor dat kind om digitaal op afstand te leren. Amerikaanse gemeenschappen moeten nu dringend de feitelijke technische behoeften onderzoeken, naast innovatieve financieringsmechanismen om de hiaten aan te pakken en voor te bereiden op een toekomst waarin meer, zo niet alles, online wordt geleerd.

Onverwachte behoeften vragen om nieuwe oplossingen. Wereldwijde instellingen en bedrijven zijn blockchain-technologie omarmen om verouderde processen bij te werken, transparantie te bevorderen en kosten te besparen. Bij ConsenSys hebben we een reeks tools die nationale en lokale overheden kunnen omarmen om deze uitdagingen onmiddellijk aan te pakken

De digitale kloof

Met online leren, de digitale kloof wordt erger. Huishoudens met lage inkomens hebben minder kans om thuis een computer te bezitten of toegang te hebben tot snel internet. Het ontbreekt vooral studenten op het platteland aan breedbandtoegang, en die verschillen worden groter voor studenten uit minderheidsgroepen.

Middelen zijn schaars en de huidige programma’s voorzien slechts gedeeltelijk in de behoeften van onze studenten. Toen New Bridges Elementary (PS532) in Brooklyn, NY vorige maand begon met leren op afstand, ontbrak het veel gezinnen aan de juiste technologie. Een non-profitorganisatie, The Friends of New Bridges, lanceerde een dringend online inzamelingsinitiatief. In een brief aan donateurs, Ze zeiden: “terwijl de DOE (Department of Education), de stad en telecombedrijven enkele maatregelen hebben genomen om studenten met elkaar in contact te brengen, zijn er gezinnen die om verschillende redenen geen toegang hebben gehad tot deze ondersteuning.”

De situatie van mijn zus vertoont een veelvoorkomend cluster van problemen. Ze is een basisschoolleraar in Virginia en is van plan een deel van haar stimuleringscheque van de Amerikaanse federale overheid te gebruiken om een ​​nieuwe laptop voor thuis te kopen, naast een lange lijst van andere prioriteiten voor haar gezin. Haar school bood een beperkt aantal laptops aan voor leerkrachten die geen thuiscomputer hadden. Omdat ze er thuis een heeft, kwam ze niet in aanmerking. Ze deelt die laptop echter met haar 6-jarige zoon, die nu veel van zijn schoolopdrachten online voltooit. Zijn school bood alleen apparaten aan aan kinderen in het 3e, 4e en 5e leerjaar. Tussen het online lesgeven aan haar leerlingen, het faciliteren van de opleiding van haar zoon en het vermaken van haar 2-jarige, is ze gewoon niet toegerust!

Individuele docenten in de VS. besteden gemiddeld $ 459 per jaar op schoolbenodigdheden. En 90% van die leraren krijgt geen vergoeding. Nu zullen leraren waarschijnlijk extra geld uitgeven aan de hardware en software die nodig zijn om hun werk te doen en hun studenten van dienst te zijn. Ze hebben ook extra tijd en middelen nodig om te leren hoe ze online gratis bronnen zoals Khan Academy. Veel technologiebedrijven hebben ook gratis bronnen aangeboden, zoals Microsoft sluit zich aan bij de wereldwijde COVID-19 Education Coalition van UNESCO toegang bieden tot hulpmiddelen die studenten en docenten helpen om tijdens de pandemie te blijven leren en onderwijzen. Maar nogmaals, docenten en gemeenschappen moeten weten waar ze toegang kunnen krijgen tot bronnen, hoe ze toegang kunnen krijgen en hoe ze kunnen beoordelen of dat het juiste is voor de specifieke behoeften van leerlingen.


Naast deze gemakkelijk te identificeren, onmiddellijke behoeften zijn er tal van andere upgrades van ons onderwijssysteem die gerichte aandacht en innovatieve financiering vereisen. Tom Hay is de directeur van ConsenSys Academy en een opvoeder die een groot deel van zijn carrière heeft besteed aan het ondersteunen van de digitale transformatie van het onderwijs. Hij identificeerde aanvullende behoeften die net zo urgent waren en waarvoor aanzienlijke financiële investeringen nodig waren:

  • Alternatieve of aanvullende digitale tools voor studenten met een handicap

  • Digitale geletterdheid en computertraining voor leerkrachten om de tools effectiever te gebruiken

  • Systemen en processen upgraden voor online leren (aanwezigheid, cijfers, enz …)

  • Planning van financiële hulp tijdens de aanhoudende economische recessie

Het is duidelijk dat alledaagse helden zijn opgevoerd in de onmiddellijke reactie. Staats- en lokale overheidsmedewerkers en dienstverleners behoren ongetwijfeld tot die helden, die overuren maken om vitale burgerdiensten draaiende te houden. Maar de huidige financieringskloof voor onderwijsbehoeften vereist dat nationale en lokale overheden en hun financiële adviseurs creatief worden.

john-schnobrich-2FPjlAyMQTA-unsplash.jpg

Een klassieker bijwerken voor betrokkenheid bij de gemeenschap

Een mogelijke oplossing is om op een nieuwe manier naar een traditioneel financieringsinstrument te kijken. Al meer dan 200 jaar hebben lokale overheden uitgegeven gemeentelijke obligaties om geld in te zamelen voor kritieke gemeenschapsinfrastructuur, en scholen waren geen uitzondering. Inderdaad, veel schooldistricten hebben de mogelijkheid om onafhankelijk gemeentelijke obligaties uit te geven, en hebben hetzij onafhankelijk, hetzij via hun gemeente, transformationele projecten en programma’s in de VS gefinancierd door middel van uitgifte van obligaties. gemeenschapsgestuurde investeringsmogelijkheden.

In zijn 200+ jarige geschiedenis heeft de gemeentelijke obligatie niet veel innovatie gezien. Sommige plaatsen hebben echter met succes geëxperimenteerd met mini-gemeentelijke obligaties, of ‘mini-muni’s’, die doorgaans kleiner zijn in totale dollars (<$ 10-15 miljoen) en het gebruik van nieuwe technologie kan worden verkocht tegen coupures van slechts $ 100, zodat lokale investeerders ze kunnen betalen. Traditioneel worden obligaties verkocht in coupures van $ 100.000, en zelfs mini-muni-programma’s gebruiken traditioneel $ 5.000 coupures, waardoor ze voor veel individuele beleggers onbereikbaar zijn. De stad Denver ontwikkelde een succesvol mini-obligatieprogramma met bewezen populariteit bij lokale investeerders. Een uitgifte van $ 12 miljoen in 2014 was in minder dan 20 minuten uitverkocht aan inwoners van Denver.

Een reeks mini-obligaties bedoeld voor kleinere, afzonderlijke projectfinanciering en gericht op lokale investeerders, zou ideaal kunnen zijn voor steden en staten die geld willen inzamelen voor de verbetering van digitaal onderwijs in hun gemeenschap. De legacy-structuur van de markt betekent echter het de kosten van deze kleinere uitgiftes zijn zelfs hoger dan degenen die groter zijn dan $ 10 miljoen. Bovendien kunnen de administratieve kosten die gepaard gaan met het runnen van een mini-obligatieprogramma met honderden individuele investeerders te hoog zijn voor het stadspersoneel.

Om deze problemen aan te pakken, raden we een digitale make-over aan voor de gemeentelijke obligatie. Introductie van de digitale gemeentelijke obligatie – een obligatie die wordt uitgegeven en beheerd op een digitaal platform dat wordt ondersteund door blockchain-technologie.

Introductie van digitale gemeentelijke obligaties

Een van de grote voordelen van de huidige state-of-the-art blockchain-technologie is de mogelijkheid om programmeerbare digitale activa te lanceren in een formaat dat intuïtief en gebruiksvriendelijk is voor zowel de belegger als de uitgever. Door het gebruik van slimme contracten kunnen geautomatiseerde bedrijfsregels voor acties zoals uitgifte, openbaarmaking van beleggers en distributie van betalingen allemaal worden beheerd vanuit één dashboard. En de fundamentele rol van een blockchain is om een ​​realtime registratie van eigendom en transacties mogelijk te maken die controleerbaar en cryptografisch veilig is, maar in alle opzichten en doeleinden vanuit een gebruikersperspectief dat gewoon ‘onder de motorkap’ zijn ding doet.

ConsenSys heeft het Codefi Assets-platform gebouwd om deze voordelen naar gemeentelijke obligaties te brengen en om een ​​op maat gemaakte aanpak te bieden die kant-en-klaar kan worden ingezet. Het digitale platform stroomlijnt het gehele proces van uitgifte van obligaties en levenscyclusbeheer, waardoor het een toegankelijker en efficiënter proces wordt voor nationale en lokale overheden. Maar ook in deze uitdagende tijd kan de volledige uitgifte online worden geadverteerd, verkocht en uitgegeven via een online portaal zonder fysieke papieren of persoonlijke transacties. In een tijd waarin we weten dat Covid19 tot 24 uur op papier overleeft en er veel vragen zijn over immuniteit, is een digitaal platform niet alleen een efficiëntie-overweging, maar ook een volksgezondheidsoverweging.

Met Codefi Assets hebben steden en staten nieuwe flexibiliteit om voor kleinere bedragen obligaties uit te geven om specifieke onderwijsprogramma’s en projecten te financieren. Ze kunnen dit doen op een veel snellere time-to-market dan traditionele obligaties en op een manier die mensen veilig thuis bereikt via een digitaal platform.

Bovendien stelt het platform de uitgever in staat om ervoor te kiezen om marketing te beperken tot lokale investeerders (bijvoorbeeld per postcode) waar de investering waarschijnlijk veel zinvoller is. Stel je voor dat je burgers de mogelijkheid biedt om direct te investeren in nieuwe laptops voor elke student in hun gemeenschap. Omdat het een obligatie is en niet alleen een schenking, zullen deze lokale investeerders in de loop van de tijd ook een rendement op die investering zien..

De uitgevende instelling of zijn gemachtigde vertegenwoordiger hebben ook toegang tot een dashboard waarmee ze het profiel van hun investeerders kunnen bekijken, berichten kunnen verzenden en zelfs couponbetalingen kunnen verdelen. Dit opent nieuwe mogelijkheden voor maatschappelijke betrokkenheid in de toekomst.

De tools zijn er. Het financieringsvehikel is een klassieker die al meer dan 200 jaar met succes wordt gebruikt. En het Codefi Assets-platform is met succes ingezet om kapitaalmarkttransacties te digitaliseren en te optimaliseren.

Het bemoedigende nieuws is dat steden leuk vinden Berkeley, CA en Denver, CO verkenden de mogelijkheden van blockchain vóór de huidige crisis. In het licht van opkomende en urgente prioriteiten voor onderwijsfinanciering, moeten nationale en lokale overheden in de VS digitale gemeentelijke obligaties overwegen met gebruiksklare platforms zoals Codefi Assets.

Geschreven door Alex Kostura

Voor meer informatie over digitale gemeentelijke obligaties of om een ​​demo van te plannen Codefi-activa, neem contact op: hier.

Industry Insight Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief voor het laatste Ethereum-nieuws, bedrijfsoplossingen, bronnen voor ontwikkelaars en meer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map