MetaMask Early Adopter-programma maakt institutionele toegang tot DeFi mogelijk

blog 1NieuwsOntwikkelaarsEnterpriseBlockchain ExplainedEvenementen en conferentiesPersNieuwsbrieven

Abonneer op onze nieuwsbrief.

E-mailadres

Wij respecteren uw privacy

HomeBlogPersbericht

MetaMask Early Adopter-programma maakt institutionele toegang tot DeFi mogelijk

Curv, een leider in de beveiliging van digitale activa, zal de eerste lanceringspartner zijn die een institutionele versie van MetaMask integreert om zijn klanten te verbinden met gedecentraliseerde financiële protocollen en applicaties. door ConsenSysDecember 10, 2020Geplaatst op december 10, 2020

MetaMask voor instellingen 2

Vandaag heeft ConsenSys een nieuw aanbod aangekondigd van MetaMask om cryptocurrency-fondsen, bewaarders en professionele handelaren te voorzien van institutionele functies en controles om verbinding te maken met gedecentraliseerde financiële (DeFi) -protocollen en -toepassingen. MetaMask is ‘s werelds populairste Ethereum-portemonnee en Web3-browser, met meer dan 1 miljoen maandelijkse actieve gebruikers. MetaMask Mobile, dat in september debuteerde, vereenvoudigt het proces om DeFi-applicaties te gebruiken, en een nieuwe functie voor tokenswaps biedt een eenvoudigere ervaring en betere uitvoering voor het verhandelen van digitale activa. MetaMask versie 8 bracht nieuwe privacyniveaus naar Web3, waardoor gebruikers de mogelijkheid kregen om een ​​of meer accounts te selecteren om aan een website te koppelen, of om een ​​nieuw account alleen voor die site te maken. 

In het afgelopen jaar groeide het DeFi-ecosysteem van Ethereum tot meer dan $ 14 miljard aan onderpand. Bewaarbedrijven zoeken steeds vaker blootstelling aan en toegang tot de diverse gedecentraliseerde financieringsmogelijkheden die Web3 vormen voor hun activa in bewaring. Maar voor professionele handelsfirma’s die de meest aantrekkelijke DeFi-protocollen willen gebruiken, is het huidige proces inefficiënt. Handelsfirma’s hebben ook solide rapportage nodig voor boekhouding, belastingen en P&L doeleinden. 

Om deze pijnpunten op te lossen, zal ConsenSys beginnen met het aanbieden van handelsfirma’s en crypto-custodians een institutionele versie van MetaMask met nieuwe functies om veilig gebruik van DeFi-protocollen en andere applicaties mogelijk te maken. Klanten kunnen tokens ruilen, lenen, uitlenen en investeren in Ethereum-applicaties met dezelfde vertrouwde gebruikerservaring van MetaMask, maar met de operationele, beveiligings- en rapportagefuncties die nodig zijn om een ​​professionele DeFi-handelsdesk te runnen.

“MetaMask is de beste niet-bewarende ervaring voor interactie met DeFi-applicaties. We zijn verheugd om samen te werken met technologieleiders zoals Curv om institutionele operaties en compliance op te bouwen die handelaren nodig hebben om hun deelname aan DeFi echt te laten groeien, ”aldus Patrick Berarducci, Global Fintech Co-Head, ConsenSys. 

De eerste partner van ConsenSys is Curv, een leider in de beveiliging van digitale activa, die vandaag is aangekondigd Curv DeFi, een enterprise-grade gedecentraliseerde financieringsoplossing (DeFi) voor instellingen. Curv zal MetaMask integreren met Curv’s digitale asset-beveiligingsinfrastructuur.

“Wij geloven dat door onze unieke multi-party computation (MPC) -gebaseerde beveiligingsinfrastructuur te combineren met MetaMask, we in staat zullen zijn een belangrijke rol te spelen bij de institutionele adoptie van DeFi,” aldus Curv Medeoprichter en CEO Itay Malinger. “Aangezien er geen betrouwbare en veilige institutionele oplossing is voor DeFi, grijpen organisaties terug naar het gebruik van MetaMask op retailniveau of aangepaste integraties met individuele apps als tijdelijke oplossing. Curv’s samenwerking met MetaMask maakt het gecombineerde gebruiksgemak en toepassingsgereedheid van MetaMask mogelijk, samen met Curv’s controles en beveiligingen op bedrijfsniveau die de kern vormen van onze beveiligingsinfrastructuur. “

Early Adopter-programma

In de aanloop naar de commerciële lancering van de institutionele versie van MetaMask, zal ConsenSys Codefi samenwerken met een selecte groep partners, bewaarders en professionele handelsfirma’s om hen in staat te stellen productkenmerken vorm te geven, de ontwikkelingsroadmap te beïnvloeden en vroegtijdig toegang te krijgen tot de nieuwe MetaMask-integratie voor hun klanten. Ideale partners hebben klanten die al kapitaal inzetten in DeFi-protocollen en die nauw betrokken zouden zijn tijdens de productontwikkeling. Neem contact met ons op als u zich wilt aansluiten bij het Early Adopter-programma. 

Neem contact met ons op


Geplande functies zijn onder meer: 

  • Enterprise-beveiliging. Directe integratie met de toonaangevende custody-providers elimineert de noodzaak voor meerdere overdrachten om kapitaal in te zetten in DeFi-applicaties, met ondersteuning voor meerdere handtekeningen. 
  • Beter risicobeheer en operationele controles. MetaMask voegt configureerbare goedkeuringsstromen toe om meer geavanceerde transacties te activeren en bedrijfslogica mogelijk te maken rond de hoeveelheid ingezet kapitaal en waar.
  • Handel met vertrouwen. Mempoolbewaking en het indienen van privétransacties elimineren frontrunning van transacties. Ondersteuning voor het genereren en intrekken van BLS-sleutels voor Eth2.
  • Eenvoudige compliance, boekhouding en belasting: Handel met de gemoedsrust dat nalevingscontroles, boekhouding en belastingaangifte worden gedaan.

Over ConsenSys

ConsenSys is het toonaangevende Ethereum-softwarebedrijf. We stellen ontwikkelaars, ondernemingen en mensen over de hele wereld in staat om applicaties van de volgende generatie te bouwen, moderne financiële infrastructuur te lanceren en toegang te krijgen tot het gedecentraliseerde web. Onze productsuite, bestaande uitInfura, Q uorum, Codefi, MetaMask​, Truffel, en Diligence, bedient miljoenen gebruikers, ondersteunt miljarden op blockchain gebaseerde vragen voor onze klanten en heeft miljarden dollars aan digitale activa afgehandeld. Ethereum is de grootste programmeerbare blockchain ter wereld, toonaangevend op het gebied van zakelijke acceptatie, ontwikkelaarsgemeenschap en DeFi-activiteit. Op dit vertrouwde, open source fundament bouwen we aan de digitale economie van morgen. Bezoek https://consensys.net/ om onze producten en oplossingen te verkennen.

Over Curv (www.curv.co)

Curv is ‘s werelds meest vertrouwde beveiligingsinfrastructuur voor digitale activa die wordt geleverd als een volledig schaalbare, zakelijke en compatibele cloudservice. De multi-party computation (MPC) -technologie van Curv biedt instellingen tegelijkertijd de bescherming, onmiddellijke beschikbaarheid en totale autonomie over digitale middelen die nodig zijn om te gedijen in de digitale economie. Het bedrijf is de enige cloudgebaseerde aanbieder van MPC-portefeuilles voor institutionele digitale activa en de eerste in zijn soort die zowel SOC2 Type II-certificering als ISO 27001-accreditatie heeft behaald. Curv biedt ook extra gemoedsrust door tot $ 50 miljoen aan digitale activa te verzekeren, ondersteund door Munich Re, de enige op internet aangesloten misdaadverzekering tot nu toe en een van de grootste polissen op de markt. Curv wordt snel overgenomen door toonaangevende beurzen, bewaarders, OTC-desks, makelaars, traditionele financiële instellingen en digitale vermogensbeheerders. Curv is opgericht in 2018 en heeft zijn hoofdkantoor in New York met R&D-kantoren in Tel-Aviv, Israël.

Media contacten:[e-mail beveiligd], [e-mail beveiligd]

CodefiDeFiInstitutional FinanceMetaMaskProductaankondigingNieuwsbriefSchrijf je in voor onze nieuwsbrief voor het laatste Ethereum-nieuws, bedrijfsoplossingen, bronnen voor ontwikkelaars en meer.E-mailadresExclusieve inhoudEthereum Q3 2020 DeFi-rapportVerslag doen van

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportVerslag doen van

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Ecosysteemrapport uitzettenVerslag doen van

Ethereum 2.0-ecosysteemrapport

Volledige gids voor Blockchain-bedrijfsnetwerkenGids

Volledige gids voor Blockchain-bedrijfsnetwerken

Hoe u een succesvol blockchain-product bouwtWebinar

Hoe u een succesvol blockchain-product bouwt

Centrale banken en de toekomst van geldWit papier

Centrale banken en de toekomst van geld

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map