Nieuw Ethereum 2.0-rapport: meer dan 65% van alle respondenten is van plan hun ETH in te zetten

blog 1NieuwsOntwikkelaarsEnterpriseBlockchain ExplainedEvenementen en conferentiesPersNieuwsbrieven

Abonneer op onze nieuwsbrief.

E-mailadres

Wij respecteren uw privacy

HomeBlogNieuws

Nieuw Ethereum 2.0-rapport: meer dan 65% van alle respondenten is van plan hun ETH in te zetten

Een gebruikersgestuurd rapport van de motivaties, voorkeuren en zorgen van ETH-houders in afwachting van het inzetten op Eth2. Door ConsenSys 6 mei 2020 Gepost op 6 mei 2020

Eth2 Staking Report Hero codefi Download het volledige Ethereum 2.0-rapport. Downloaden

De lancering van Ethereum 2.0 (Eth2) in 2020 vormt een cruciale en langverwachte mijlpaal in de sector. Het collectieve begrip van de branche van de bestaande motivaties, sentimenten en gedragspatronen van ETH-houders als het gaat om uitzetten (of niet!), Is van het grootste belang om het succes van Ethereum’s weg naar Proof of Stake te ondersteunen en te katalyseren.. 

ConsenSys Codefi heeft bijna 300 ETH-houders in de ruimte ondervraagd om hun bedoelingen en behoeften te begrijpen als het gaat om uitzetten op Eth2. Ons rapport is bedoeld om belangrijke ontwerp- en productoverwegingen te informeren, evenals strategische en tactische aanbevelingen te doen voor protocolteams, klantontwikkelaars en infrastructuurproviders om effectieve acceptatie bij verschillende gebruikerspersonages aan te moedigen..  

Context en onderzoeksdoelstellingen

De lancering van de eerste fase van Ethereum 2.0 dit jaar markeert het begin van de volgende evolutie van het openbare Ethereum-mainnet. Een van de belangrijkste upgrades in Ethereum 2.0 is de overstap van een Proof of Work (PoW) naar een Proof of Stake (PoS) consensusalgoritme. Deze upgrade zal resulteren in verbeterde schaalbaarheid, stimulansen voor netwerkonderhoud, energie-efficiëntie en veiligheid. Bovendien biedt de nieuwe netwerkarchitectuur een nieuwe mogelijkheid voor een brede categorie van ETH-houders om een ​​continue inkomstengenererende capaciteit te creëren voor het leveren van openbare infrastructuur aan de Ethereum-gemeenschap.. 

Kern van het succes van een PoS-netwerk is de bereidheid van deelnemers om hun ether (ETH) op het netwerk in te zetten om de blockchain adequaat te beveiligen. Het is daarom absoluut noodzakelijk om de voorkeuren, het gedrag en de behoeften van bestaande ETH-houders te begrijpen en hoe hun deelname aan Ethereum 2.0 kan worden versneld en geoptimaliseerd..

Voorafgaand aan het opzetten van het onderzoek heeft ons team verschillende kwalitatieve interviews met belanghebbenden geïdentificeerd en uitgevoerd om onze vragen en aannames over het Ethereum 2.0-staking-ecosysteem beter te begrijpen.. 

Een van de belangrijkste bevindingen die aan het licht kwamen, was de bestaande communicatiekloof tussen de bouwers, enablers en potentiële deelnemers aan de Eth2-gemeenschap. Met fase 0 in het verschiet, moeten protocol-, klant- en infrastructuurteams communiceren, functies ontwerpen en implementeren die een zo breed mogelijke deelname in het universum van toekomstige validators aanmoedigen. 

Met de voorlopige onderzoeksresultaten in gedachten, heeft ons team een ​​kwantitatieve gebruikersonderzoeksstudie ontworpen en geïmplementeerd om de brede gebruikerssegmenten, sentimenten en gedragspatronen vast te leggen om zowel bouwers als enablers te informeren, terwijl de eindgebruikers worden opgeleid.. 

Het onderzoek had tot doel de volgende inzichten aan de oppervlakte te brengen en te analyseren:


  • Wat zijn de profielen en gedragspatronen van bestaande ETH-houders?
  • Wat zijn de bedoelingen en motivaties van Eth-houders als het gaat om uitzetten op Eth2.0?
  • Wat zijn de huidige pijnpunten en mogelijke hindernissen voor adoptie??
  • Welke waardetoevoegende enablers en marktkansen brengt dit met zich mee?

We trokken conclusies van 287 respondenten voor een online enquête onder bestaande ETH-houders, die in februari 2020 werd gestart en 20 dagen live bleef. U kunt de originele enquête vinden hier.

Eth2 zal zichzelf niet bouwen, dus bedankt aan iedereen die aan deze mijlpaal deelneemt en we hopen dat u ons werk inzichtelijk en nuttig vindt! 

Download het volledige Ethereum 2.0 Staking Report

Download CodefiEthereum 2.0 Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief voor het laatste Ethereum-nieuws, bedrijfsoplossingen, bronnen voor ontwikkelaars en meer.Ethereum Q3 2020 DeFi-rapportVerslag doen van

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportVerslag doen van

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Ecosysteemrapport uitzettenVerslag doen van

Ethereum 2.0-ecosysteemrapport

Volledige gids voor Blockchain-bedrijfsnetwerkenGids

Volledige gids voor Blockchain-bedrijfsnetwerken

Hoe u een succesvol blockchain-product bouwtWebinar

Hoe u een succesvol blockchain-product bouwt

Centrale banken en de toekomst van geldWit papier

Centrale banken en de toekomst van geld

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map