blog 1NieuwsOntwikkelaarsEnterpriseBlockchain ExplainedEvenementen en conferentiesPersNieuwsbrieven

Abonneer op onze nieuwsbrief.

E-mailadres

Wij respecteren uw privacy

HomeBlogCodefi Activeren

Officiële gids voor het claimen van SKL-beloningen en het wijzigen van delegatie

door Collin Myers 25 november 2020 Geplaatst op 25 november 2020

skale dekking

Beginnend op 1 december om 00:00 uur UTC, zullen vroege gebruikers van het SKALE-netwerk beginnen te voldoen aan hun bewijs van gebruiksperiode en daarom onder andere in staat zijn om automatische delegatie uit te schakelen en hun tokens vrijelijk over te dragen naar een ander adres of delegeren. naar een nieuwe validator. De eerste lichting vroege gebruikers die voldoen aan hun bewijs van gebruikseisen, zijn degenen die hebben ingezet op de eerste twee SKALE Network-tijdperken, die op 1 oktober 2020 van start zijn gegaan..  

Alle gebruikers die voldoen aan hun vereisten voor bewijs van gebruik, dienen dit document te raadplegen als de bron van de waarheid voor instructies over hoe ze kunnen claimen en inzetten op Activate. Elke andere documentatie kan misleidend zijn en wordt niet onderschreven door Codefi Activate of SKALE. 

Volg ook de Activate  Telegram-groep en zie de SKALE Uitzetten FAQ voor meer informatie en updates. Als u een probleem ondervindt, neem dan contact op met de klantenondersteuning op https://activateteam.zendesk.com.

Voordat u uw beloningen claimt, moet u uw tokens inzetten met een nieuwe validator of ongedaan maken, zorg ervoor dat u voldoende ETH in uw geregistreerde portemonnee heeft om de gaskosten te dekken die aan de transacties zijn verbonden.

STAP 1: Delegatie wijzigen

Na voltooiing van het tweede tijdperk, kunnen gebruikers die hebben voldaan aan het bewijs van gebruik en automatisch verlengen hebben uitgeschakeld hun SKL-tokens naar elk adres kunnen overbrengen of hun tokens opnieuw kunnen delegeren aan een nieuwe validator. Als u door wilt gaan met uitzetten, hoeft u niets te doen en kunt u doorgaan met stap 2 hieronder. Als gebruikers de delegatie willen wijzigen, moeten ze automatische verlenging vóór 29 november om 12:00 uur ET uitschakelen. Als automatische verlenging niet is uitgeschakeld, blijven de tokens van gebruikers worden gedelegeerd in stappen van twee maanden voor Epoch 3 en 4 tot 31 januari enzovoort. Als u automatische verlenging uitschakelt, worden uw tokens ongedaan gemaakt en ontvangt u geen delegatiebeloningen. Wanneer u opnieuw delegeert, begint het nieuwe tijdperk op de eerste van de volgende maand (00:00 UTC-tijd), tot welk tijdstip u geen delegatiebeloningen ontvangt. U kunt op elk moment van de maand opnieuw delegeren en de delegatie start automatisch zodra deze door de validator is geaccepteerd op de eerste van de volgende maand.

Om automatisch verlengen uit te schakelen, navigeert u naar de Token Inventory-pagina, waar u de knop voor automatisch verlengen in de rechterbenedenhoek vindt. Nadat u op de knop hebt geklikt, wordt u gevraagd om de annulering te bevestigen door een transactie in de keten uit te voeren. Zodra de transactie met succes is voltooid, zijn de tokens van gebruikers direct beschikbaar voor hen op de dag na het einde van het tweede tijdperk dat eindigde op 30 november om 12:00 uur ET.


Schermopname 24-11-2020 om 8.34.32 uur.png

STAP 2: Claim uw beloningen

Delegatiebeloningen voor PoU-periode en voor elk volgend epoch komen binnen enkele dagen na het einde van elk epoch / maand beschikbaar voor claim. U kunt uw beloningen op elk moment claimen. Ze vervallen nooit en worden altijd aan u toegewezen in een slim contract.

Na de voltooiing van het november-tijdperk kunnen beloningen die gebruikers tijdens de eerste twee tijdperken hebben verdiend, worden geclaimd en overgedragen. Nadat u zich hebt aangemeld, gaat u naar de pagina Tokeninventaris. Klik op ‘SKL claimen’ om het pop-upvenster voor het claimen van tokens te openen en het overzicht te bekijken van uw SKL-beloningen verdiend tijdens de eerste twee tijdperken. OPMERKING: u moet voldoende ETH in uw portemonnee hebben om uw beloningen te claimen (geschatte ~ $ 20,00 op het moment van posten).

Klik op ‘Mijn SKL-tokens ophalen’ om het overdrachtsverzoek te starten. Dit zou een modaal voor uw geregistreerde portemonnee moeten openen ter bevestiging. 

Schermopname 24-11-2020 om 8.32.50 uur.png

Wanneer zullen langere delegatieperiodes beschikbaar zijn?

Volgens de informatie van het SKALE-netwerk zullen waarschijnlijk langere delegatieperioden worden ingevoerd 9-10 maanden na het ontstaan ​​na introductie en goedkeuring via het bestuursproces. Tot die tijd is er een uitzetperiode van 2 maanden beschikbaar voor alle netwerkondersteuners.

Gedecentraliseerde netwerken SKALENieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief voor het laatste Ethereum-nieuws, bedrijfsoplossingen, bronnen voor ontwikkelaars en meer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me