blog 1NieuwsOntwikkelaarsEnterpriseBlockchain ExplainedEvenementen en conferentiesPersNieuwsbrieven

Abonneer op onze nieuwsbrief.

E-mailadres

Wij respecteren uw privacy

HomeBlogPersbericht

Sacramento Kings Auction Off Jersey met behulp van Blockchain Marketplace

Platform gebruikt Ethereum Blockchain om echte Kings Memorabiliaby ConsenSys te verifiërenJanuari 15, 2020Geplaatst op Januari 15, 2020

Buddy Hields 710215458


– Blockchain beschermt fans beter tegen fraude, oplichting en knock-off-uitrusting die op secundaire markten wordt verkocht –

– Hiermee kunnen fans bieden op geselecteerde voetbalshirts en kleding terwijl ze tijdens elke wedstrijd op de baan worden gedragen –

Sacramento, Californië– Vandaag de dag, de Sacramento Kings, in samenwerking met ConsenSys, Een blockchain-softwareontwikkelingsbedrijf, heeft een nieuw veilingplatform aangekondigd dat live bieden op in-game sportuitrusting mogelijk maakt Treum, een door ConsenSys ondersteund supply chain-product. Door dit platform te gebruiken, wordt elk geveild item geverifieerd en wordt een transparant audittrail van de productgeschiedenis opgesteld, zodat fans er zeker van zijn dat elk stuk uitrusting authentiek is.

Tijdens de thuiswedstrijden van Kings kunnen fans deelnemen aan een live veiling van versleten uitrustingen. Het platform, beschikbaar via Kings.com/Auction en de bekroonde Sacramento Kings + Golden 1 Center-app en Kings.com, zal vandaag van start gaan als de Kings het opnemen tegen de Dallas Mavericks in Sacramento. De door de game versleten trui van Kings Guard Buddy Hield wordt tijdens de wedstrijd geveild en de opbrengst komt ten goede aan de hulpverlening van orkaan Dorian. De opbrengst van toekomstige veilingen gaat naar de Sacramento Kings Foundation, tenzij anders aangegeven.

“We zijn verheugd om nog een blockchain-primeur aan te kondigen, terwijl we ernaar streven de fan-ervaring te blijven verbeteren”, zei Ryan Montoya, Chief Technology Officer van Sacramento Kings. “We hebben blockchaintechnologie op meerdere platforms in ons bedrijf geïntegreerd, waaronder ons beloningsprogramma, en nu krijgen onze fans de mogelijkheid om veilig authentieke, door games gedragen merchandise in realtime te kopen met behulp van een innovatieve blockchain-gebaseerde oplossing.”

“Het digitale tijdperk heeft de toegang en optionaliteit voor veel consumenten drastisch vergroot, maar ook de verifieerbare herkomst is afgenomen. Hoe kunt u er zeker van zijn dat de fysieke goederen die bij u aan de deur worden afgeleverd, legitiem en zo echt zijn als geadverteerd? Hoe kun je de authenticiteit en eigendomsgeschiedenis vertrouwen van iets dat je online hebt gekocht? ” zei hoofd van ConsenSys Business Development Bradley Feinstein. “Nu de Ethereum-blockchain steeds populairder wordt als een nieuwe basis voor wereldwijde samenwerking door vertrouwen en transparantie te bieden, ontsluiten we diepgaandere manieren om inzicht te bieden in complexe wereldwijde toeleveringsketens en om consumentengedrag te versterken.”

De totale waarde van de Amerikaanse markt voor sportmemorabilia is gewaardeerd op $ 5,4 miljard per jaar, toch zijn er geen industriestandaarden voor het authenticeren van artikelen en het beschermen van fans tegen het kopen van namaakartikelen. Door deze samenwerking vergroten de Kings en ConsenSys effectief het wederverkooppotentieel van geverifieerde goederen op secundaire markten. De live veilingen stellen de koningen in staat om een ​​uniek verhaal te vertellen rond elk stuk memorabilia, terwijl ze fans een opwindende live veilingervaring bieden.

Van de fans die de wedstrijd in de arena bekijken tot de fans die vanuit huis kijken, iedereen kan bieden op elk Kings live veilingitem. De veilingperiodes lopen op de dag van de wedstrijd en beginnen net voor de tip tot 23:59 uur. PT. De hoogste bieders van de veiling ontvangen de geverifieerde uitrusting, getagd en geverifieerd, samen met een token dat het eigendomsbewijs vertegenwoordigt en ook dient als een certificaat van authenticiteit (CoA). Het digitale token maakt een officieel historisch record van het item en toont het real-world audittraject terwijl het van eigenaar naar eigenaar gaat. Het token is eigendom van de winnaar van de veiling en wordt gecodeerd met geverifieerde gegevens over de game, het seizoen en de speler, en krijgt een tijdstempel zodat fans kunnen bewijzen dat hun uitrusting echt is.

Het platform registreert de herkomst en authenticiteit van de goederen met behulp vanTreum, Een product van ConsenSys dat bedrijven in staat stelt vertrouwen op te bouwen bij hun consumenten door middel van transparantie, traceerbaarheid en verhandelbaarheid. De initiële transactiegeschiedenis wordt ook geregistreerd en met toestemming van de eigenaar wordt elke toekomstige verkoop, uitleen of tentoonstelling van de uitrusting in fysieke of virtuele showrooms onderdeel van het transparante historische record dat is gedocumenteerd op de Ethereum-blockchain. Fans kunnen betalen met een creditcard, en door games gedragen veilingitems worden rechtstreeks naar een adres naar keuze verzonden.

“We kozen ervoor om deze specifieke implementatie te ontwerpen met een Kings-fan in het achterhoofd”, aldus Treum Product Architect Constantin Kostenko. “De Ethereum blockchain-technologie biedt transparantie, authenticiteit en fraudebescherming voor de fan, maar de technische details zijn verborgen om een ​​vertrouwde gebruikerservaring te bieden.”

Deze samenwerking volgt op de recente lancering van Kings het eerste fysieke crypto-verzamelobject in professionele sporten en de NBA’s eerste door blockchain aangedreven beloningsprogramma voor in-app gaming. In 2014 werden de Kings de eerste NBA-team dat Bitcoin accepteert als betaling in de arena. In 2018 werden de Kings het eerste professionele sportteam ter wereld om cryptocurrency te minen en kondigde een liefdadigheidsprogramma aan, MiningForGood, dat deze fondsen schenkt aan de ontwikkeling van het personeelsbestand en trainingsinspanningen in de gemeenschap. Vorig jaar debuteerden de Kings ook met de eerste speciale ruimte van de NBA voor een gratis te spelen, voorspellende game-ervaring in de arena.

De koningen werden de “Meest innovatieve bedrijf in de sport“Door Fast Company en de”Meest Tech Savvy-team van 2016”Door SportTechie, en waren ook een ontvanger van De ‘Faciliteit van het jaar’ in Sports Business Journal.

De veiling is toegankelijk via Kings.com/Auction en de Sacramento Kings + Golden 1 Center-app, en er wordt een pushmelding naar de app-gebruikers gestuurd wanneer de veiling live is.

Om de app te downloaden, klikt u op HIER.

Abonneer u op onze nieuwsbrief voor het laatste Ethereum-nieuws, bedrijfsoplossingen, bronnen voor ontwikkelaars en meer.Ethereum Q3 2020 DeFi-rapportVerslag doen van

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportVerslag doen van

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Ecosysteemrapport uitzettenVerslag doen van

Ethereum 2.0-ecosysteemrapport

Volledige gids voor Blockchain-bedrijfsnetwerkenGids

Volledige gids voor Blockchain-bedrijfsnetwerken

Hoe u een succesvol blockchain-product bouwtWebinar

Hoe u een succesvol blockchain-product bouwt

Centrale banken en de toekomst van geldWit papier

Centrale banken en de toekomst van geld

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me