blog 1NieuwsOntwikkelaarsEnterpriseBlockchain ExplainedEvenementen en conferentiesPersNieuwsbrieven

Abonneer op onze nieuwsbrief.

E-mailadres

Wij respecteren uw privacy

HomeBlogCodefi

SKALE rondt verkoop af via Activate en voegt bijna 4.000 nieuwe gebruikers toe in 90 landen in een van de meest gedistribueerde tokenverkopen tot nu toe

3.736 mensen uit 90 verschillende landen kochten 167.139.884 SKL voor $ 0,03 USD / SKL, waardoor een breed netwerk van deelnemers over de hele wereld ontstond en de netwerkbeveiliging aanzienlijk werd verhoogd voorafgaand aan de lancering van het Fase 2-mainnet van het SKALE Network op 1 oktober. door ConsenSys14 september 2020Geplaatst op 14 september 2020

Aankondiging van de SKALE-veiling 6


Op vrijdag 11 september 2020 vond de openbare tokenverkoop van SKL, die de SKALE Network’s Ethereum-schaalnetwerk, gesloten. 3.736 mensen uit 90 verschillende landen kochten 167.139.884 SKL voor $ 0,03 USD / SKL, waardoor een breed netwerk van deelnemers over de hele wereld ontstond en de netwerkbeveiliging aanzienlijk werd verhoogd vóór de De lancering van het Fase 2-mainnet van SKALE Network op 1 oktober

 

Screen Shot 2020 09 07 om 6 29 31 uur

Vanaf 24 september ontvangen individuen hun SKL-tokens en kunnen ze onmiddellijk beginnen met staken Codefi Activeren en beloningen verdienen voor hun hulp bij het beveiligen van het SKALE-netwerk. Vandaag voorbij 50 dApps bouwen momenteel aan SKALE, variërend van games tot DeFi tot streaming audio en meer. Er zijn ook al 21 validators die hebben deelgenomen aan onboarding, training en gekwalificeerd zijn om fase 1 en 2 van het SKALE Network-mainnet uit te voeren. Een shortlist van validators die hun diensten aanbieden op het Activate-platform, zal de komende dagen worden onthuld. Houders van SKL-tokens kunnen uit deze validators kiezen en onmiddellijk prijzen verdienen voor het ondersteunen van het SKALE-netwerk. 

De lancering was de eerste openbare beschikbaarheid van SKL, een hulpprogramma en governance-token dat nodig is om als delegator, validator of ontwikkelaar deel te nemen aan het SKALE-netwerk. Het SKALE-netwerk is een Ethereum-as-a-service Layer 2-oplossing die ontwikkelaars toegang geeft tot snelle, veilige, eenvoudig te configureren en volledig gedecentraliseerde ketens – met lagere gaskosten dan wat gebruikers nu betalen op het Ethereum Mainnet. Zoals Jack O’Holleran, oprichter van de SKALE-netwerk schreef in februari: “We hebben een grote visie, we willen het komende jaar meerdere miljoen dagelijkse actieve gebruikers-dApps zien verschijnen, en we zijn gepassioneerd om Ethereum te helpen zijn eerste miljard consumenten te bereiken.”

Maximaal verspreide lanceringen voor daadwerkelijke gebruikers bevorderen een duurzaam netwerk  

Hoewel het proces van het uitvoeren van token-lanceringen die het echt mogelijk maken om succesvolle gedecentraliseerde netwerken te “activeren” nog steeds in de kinderschoenen staat, deelde Activate, door ConsenSys Codefi trots een gemeenschappelijke visie om een ​​eerlijk en gedistribueerd token-aanbod te lanceren met het SKALE Network. Dit hielp bij het vergemakkelijken van een van de meest gedistribueerde token-aanbiedingen die nog te zien zijn in de cryptocurrency-industrie. Bij ConsenSys zijn we van mening dat het vaststellen van wereldwijde normen voor het aanbieden van utility-tokens de beste manier is om eerlijke token-distributies te creëren, evenals de juridische en regelgevende ambiguïteit die gedecentraliseerde projecten met zich meebrengen..

De Token Launch Standards van Activate zorgden ervoor dat alleen de meest gekwalificeerde netwerken werden geselecteerd en gelanceerd op de meest toegankelijke, transparante en eerlijke manier. Het naleven van een meer compliant KYC-beleid bracht het uiteindelijke aantal goedgekeurde deelnemers op 4.533 met $ 53.300.000 aan koopintentie, wat meer was dan tien keer de totale tokenbeschikbaarheid. In plaats van een handjevol walvissen alle tokens op te laten scheppen en ze later mogelijk te dumpen, of de netwerkbeloningen te domineren, was de verkoop erop gericht om zo veel mogelijk individuele deelnemers te hebben en van het SKALE-netwerk een zelfvoorzienende onderneming te maken..  

Het is net zo belangrijk voor SKALE om zijn utility-token naar een wereldwijd publiek te brengen, omdat hun technologie een cruciaal schaalbaarheidsplatform voor Ethereum zal zijn, waardoor de gebruikersacceptatie van op Ethereum gebaseerde applicaties naar 1 miljard mensen kunnen worden gebracht.. 

De breedte van deelname is zelfs nog krachtiger omdat alle kopers programmatisch en contractueel verplicht zijn om de tokens daadwerkelijk te gebruiken voor de beoogde doeleinden op het SKALE-netwerk. Deze vereiste van “Bewijs van gebruik” houdt in dat tokenhouders hun tokens niet kunnen overdragen om een ​​andere reden dan om deel te nemen aan en het netwerk op te starten. Zodra de gebruikers dit hebben gedaan, bijvoorbeeld door minimaal 60 dagen in te zetten, worden pas daarna hun tokens ontgrendeld. 

Wat is het volgende

Alle tokens worden op 24 september verdeeld. Kopers kunnen hun tokens onmiddellijk claimen en inzetten op het Activate-platform en voorafgaand aan het eerste tijdperk dat op 1 oktober begint. Blijf op de hoogte voor de release van de Activate staking guide en FAQ.

Als kopers vragen hebben of te maken hebben met supporttickets, kunnen ze contact opnemen met het Activate-klantenserviceteam en een ticket indienen op [e-mail beveiligd]

Gedecentraliseerde netwerken SKALENieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief voor het laatste Ethereum-nieuws, bedrijfsoplossingen, bronnen voor ontwikkelaars en meer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me