blog 1NieuwsOntwikkelaarsEnterpriseBlockchain ExplainedEvenementen en conferentiesPersNieuwsbrieven

Abonneer op onze nieuwsbrief.

E-mailadres

Wij respecteren uw privacy

HomeBlogPersbericht

SKALE-token wordt gelanceerd op Codefi Activate op 17 augustus 2020

Vandaag heeft ConsenSys aangekondigd dat de SKALE-token (SKL) van het SKALE Network beschikbaar zal zijn voor aankoop via een driedaagse Nederlandse veiling op het platform op 17 augustus 2020 om 12:00 uur EST. Door ConsenSys 16 juli 2020 Geplaatst op 16 juli 2020

Aankondiging van de SKALE-veiling 4


New York, NY, 16 juli 2020Activeren, door ConsenSys Codefi, is het eerste platform dat is ontworpen om gedecentraliseerde netwerken te lanceren en klanten in staat te stellen hun tokens in één applicatie te kopen, beheren en gebruiken. Vandaag heeft ConsenSys aangekondigd dat het SKALE Network’s SKALE-token (SKL) zal te koop zijn via een driedaagse Nederlandse veiling op het platform op 17 augustus 2020 om 12:00 uur EST. Het SKALE-netwerk, aangekondigd in februari, is het eerste project dat wordt gelanceerd met Activate, en dat is sindsdien gebeurd geaccepteerde registraties om deel te nemen. Voor gebruikers die op het platform zijn geverifieerd, zijn de registraties voor de veiling nu geopend https://activate.codefi.network/skale.

Het SKALE-token ondersteunt de langverwachte SKALE-netwerk, een open source elastisch blockchain-netwerk dat speciaal is ontworpen voor het opschalen van Ethereum door transactiesnelheden te verhogen, transactiekosten te verlagen en naadloze workflows te creëren voor eindgebruikers en ontwikkelaars die applicaties bouwen op Ethereum. Het mainnet van het SKALE Network is sindsdien live 30 juni. Elke applicatie die het SKALE-netwerk gebruikt, krijgt zijn eigen keten voor het uitvoeren van transacties op bloktijden van minder dan een seconde, met meer dan 2.000 transacties per seconde. Naast het uitvoeren van full-state slimme contracten, bieden SKALE-ketens gedecentraliseerde opslag en kunnen ze machine learning uitvoeren in slimme contracten. Meer dan 40 gedecentraliseerde applicaties bouwen momenteel op SKALE, variërend van games tot gedecentraliseerde financiën, tot streaming audio en meer. De combinatie van SKALE en Ethereum is een echt gedecentraliseerde cloud waarmee Web 3-applicaties kunnen concurreren met Web 2 op zowel kosten- als prestatiebasis.

“Er is een fantastische groei geweest in gedecentraliseerde applicaties en DeFi wordt gebouwd op Ethereum. ConsenSys Codefi is ontworpen om de bouwers van ons ecosysteem in staat te stellen met modulaire tools voor commercie en financiën, inclusief het toegepaste gebruik van tokens. SKALE is een belangrijke stap voorwaarts voor de operationele vooruitgang van de Ethereum-economie, en we zijn verheugd om het team te ondersteunen ”, aldus Lex Sokolin, Global Co-Head van ConsenSys Codefi.. 

“Ons doel was om een ​​verticaal geïntegreerd platform te bouwen dat een robuuste netwerklancering en doorlopend gebruik mogelijk maakt – waar mensen hun tokens kunnen kopen en aan het werk kunnen zetten zoals ze bedoeld zijn. Bij Activate kunnen gebruikers, nadat ze SKL-tokens hebben gekocht, beginnen bij te dragen aan de veiligheid en schaalbaarheid van het netwerk door middel van staking, te beginnen vanaf het ontstaan, ”aldus Collin Myers, Token Strategy Lead bij ConsenSys Codefi. Gebruikers komen mogelijk in aanmerking voor het verdienen van beloningen door middel van deze activiteit.

Gebruikers kunnen niet alleen SKL-tokens rechtstreeks van SKALE Network op het Activate-platform kopen, maar SKL-tokenhouders kunnen SKL-tokens inzetten in overeenstemming met het SKALE Network-protocol en in ruil daarvoor beloningen ontvangen van het netwerk, zonder de applicatie te hoeven verlaten. Het netwerkdashboard van Activate maakt het gemakkelijk voor gebruikers om te beslissen welke staking-as-a-service-provider ze willen kiezen om hun SKL-tokens op het netwerk te delegeren. Het SKL-token is een token voor hybride gebruik dat deelneemt aan het netwerkbeveiligingsmechanisme en wordt gebruikt als betaalmiddel voor SKALE-ketens.

Activate maakt gebruik van het distributiemechanisme “Bewijs van gebruik” dat is ontworpen om tokens bij houders te krijgen die als eerste doel netwerktokens gebruiken voor het beoogde doel. Bewijs van gebruik vereist programmatisch dat gebruikers die tokens verwerven tijdens een lancering, actief het gebruik van hun tokens op het mainnet van het netwerk in specifieke gebruikssituaties ‘bewijzen’ voordat ze deze mogen overdragen of inwisselen. In het geval van SKALE zijn deelnemers volgens het protocol verplicht om ten minste 50% van hun gekochte tokens gedurende 90 dagen te delegeren voordat ze buiten het netwerk kunnen worden overgedragen. Dit creëert een meetbaar stimuleringsmechanisme gericht op het minimaliseren van speculatief gedrag van deelnemers, terwijl de actieve bijdrage aan het netwerk wordt gemaximaliseerd. Het bewijs van gebruik komt overeen met de Token Launch Standards van Codefi Activate die eerlijke, verantwoordelijke en transparante praktijken vastleggen. 

Rinschrijvingen voor de veiling zijn nu geopend https://activate.codefi.network/skale

Over ConsenSys

ConsenSys is een toonaangevend blockchain-softwarebedrijf. Onze full-stack Ethereum-producten – MetaMask, Codefi, PegaSys, Infura, en Diligence – help ontwikkelaars bij het bouwen van netwerken van de volgende generatie en stel bedrijven in staat om krachtigere financiële infrastructuur te lanceren. ConsenSys bedient miljoenen gebruikers, variërend van financiële instellingen tot ontwikkelaars en retailgebruikers van het openbare Ethereum-mainnet. Ethereum is de meest vertrouwde open-source blockchain en heeft de voorkeur van toonaangevende bedrijven vanwege de gebruiksvriendelijke tooling, geavanceerde beveiliging, privacy- en toestemmingsfuncties en altijd aanhoudende betrouwbaarheid..

Over SKALE

SKALE is een elastisch blockchain-netwerk dat ontwikkelaars de mogelijkheid biedt om eenvoudig zeer configureerbare, volledig gedecentraliseerde ketens te leveren die direct compatibel zijn met Ethereum. SKALE-ketens kunnen bloktijden van minder dan een seconde uitvoeren, tot 2.000 tps per keten uitvoeren en full-state smart contracts uitvoeren, gedecentraliseerde opslag ondersteunen, rollups uitvoeren en machine learning in EVM uitvoeren. Het SKALE-netwerk is een open source-project met veel bijdragers, waaronder SKALE Labs, Inc. met hoofdkantoor in San Francisco, CA. De supporters van het SKALE Network zijn Blockchange, ConsenSys Labs, Hashed, HashKey, Floodgate, Multicoin Capital, Recruit Holdings, Signia VP en Winklevoss Capital. Het SKALE-netwerk wordt ondersteund door topvalidators ter wereld, waaronder Blockware, ConsenSys, Certus.One, Chorus One, Dokia, Figment Networks, Hashed, Staked, StakewithUs en Stake X, evenals belangrijke infrastructuurspeler Bison Trails. Bezoek voor meer informatie www.skale.network, @SkaleNetwork op Twitter en @skaleofficial op telegram. 

OVER N.O.D.E. fundament & Anstalt

De Stichting Network of Decentralized Economics (N.O.D.E.) is een non-profitorganisatie gevestigd in Liechtenstein, opgericht om de missie uit te voeren om het open source-project SKALE Network te ondersteunen. De stichting wordt ondersteund door de N.O.D.E. Anstalt, een dochteronderneming van de Stichting. De Stichting wordt ook ondersteund door SKALE Labs, Inc. met hoofdkantoor in San Francisco, CA. SKALE Labs biedt ondersteuning aan het netwerk door bij te dragen aan de open source-code, de groei van de gemeenschap en andere belangrijke inspanningen om de groei en acceptatie van het SKALE-netwerk te vergemakkelijken.

Media Contacten:

James Beck ([e-mail beveiligd])

[e-mail beveiligd]

Aankondiging van klanten Gedecentraliseerde netwerken SKALENieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief voor het laatste Ethereum-nieuws, bedrijfsoplossingen, bronnen voor ontwikkelaars en meer.Ethereum Q3 2020 DeFi-rapportVerslag doen van

Ethereum Q3 2020 DeFi-rapport

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapportVerslag doen van

Ethereum Q2 2020 DeFi-rapport

Ethereum 2 0 Ecosysteemrapport uitzettenVerslag doen van

Ethereum 2.0-ecosysteemrapport

Volledige gids voor Blockchain-bedrijfsnetwerkenGids

Volledige gids voor Blockchain-bedrijfsnetwerken

Hoe u een succesvol blockchain-product bouwtWebinar

Hoe u een succesvol blockchain-product bouwt

Centrale banken en de toekomst van geldWit papier

Centrale banken en de toekomst van geld

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me