Aflevering 1

Getokeniseerde huisvestingsvouchers en voedselbonnen

Het voorgestelde “Re-Fungible Service Token” (RFST) -model is een variant van de “Re-Fungible Token” -architectuur van Rennekamp, ​​een model waarin u een niet-vervangbaar activum zou kunnen hebben dat is gekoppeld aan fungibele liquiditeit – waardoor dat activum ‘fungibel kan worden nog een keer.” Het RFST-model lijkt ook op het Bancor Smart Token, een ERC20 (vervangbaar) token dat is verbonden met een ander, meer vloeibaar ERC20-token. In deze sessie wordt onderzocht hoe RFST kan worden toegepast om huisvestingsvouchers en voedselbonnen te symboliseren.

Bekijk videoGetokeniseerde huisvestingsvouchers en voedselbonnenAflevering 2

Delphi – Een mechanisme voor uitzetten & Arbitrage

Het Bounties-netwerk presenteert Delphi: een mechanisme voor uitzetten en arbitrage om de problemen op te lossen die inherent zijn aan transacties met vertrouwde diensten, zoals premies. Door te vertrouwen op een TCR van vertrouwde personen, kunnen we eerlijkere oordelen krijgen dan met een simpele schellingmunt, en kunnen we naar een robuustere oplossing voor het orakelsprobleem gaan..


Bekijk videoDelphi Een mechanisme voor uitzetten en arbitrageAflevering 3

Token-gerangschikte lijsten om serviceproviders te beheren

De functie van een token-gerangschikte lijst is het beheren van op waarde gebaseerde relaties met serviceproviders. Het ontwerp van een token-gerangschikte lijst stelt consumenten in staat om een ​​lijst van serviceproviders decentraal samen te stellen op basis van relatieve prestaties over een bepaalde periode. Volgens dit model zijn de consumenten de curatoren.

Bekijk videoToken-gerangschikte lijsten om serviceproviders te beherenAflevering 4

Post Capital Cybernetics AKA Scalable Abundance

Het doel van het model is om een ​​abstractie van een economisch raamwerk te bieden voor de manier waarop mensen en organisaties kunnen samenkomen en zaken kunnen doen en organiseren op een manier dat winst en doel synoniem worden: geven vóór aanzienlijke winst, programmatisch afgedwongen, zowel bij de toepassing als bij het protocolniveau.

Bekijk videoPost Capital Cybernetics AKA Scalable AbundanceAflevering 5

Token-beheerde registers

Er zijn nu twee TCR’s live op het Ethereum-mainnet. Wat hebben we geleerd over het TCR-idee door deze paar in productie te zien? Wat zijn de problemen? Hoe kunnen we het beter doen??

Bekijk videoToken beheerde registersAflevering 6

Fuel.Network

Inleiding tot het fuel.network-project. Het idee is om de Ethereum-gebruikerservaring te verbeteren door de interactie van de eindgebruiker met blockchain gemakkelijker te maken. Met Fuel kunnen dapps transactiekosten betalen namens hun gebruikers door die transacties door te sturen naar gasleveranciers op het Fuel-netwerk. Dit zou een reeks gebruiksvriendelijke functies mogelijk maken: geen betaling van vergoedingen, geen beheer van privésleutels en een betere gebruikersstroom.

Bekijk de videoBrandstofnetwerkAflevering 7

Postmortaal: speeltesten voor crypto-economische systemen

Het Cryptoeconomic Productization Lab, een ConsenSys-project, heeft twee live-playtests gehouden van Token-Curated Registries (TCR’s) met daadwerkelijke gebruikers. We zijn geslaagd, gefaald en over het algemeen worden we steeds meer overtuigd van hun belang voor ons ontwerpproces. Kom naar deze lezing voor een eerlijke kijk op onze reis in het testen van crypto-economische systemen.

Bekijk videoPostmortale crypto-economische systemen PlaytestsAflevering 8

Sharded PoS-mechanisme voor kennisbeoordelingen

Doorgronden is een gedecentraliseerd protocol voor het creëren en beoordelen van referenties via de consensus van kennisgemeenschappen. Het protocol stelt gemeenschappen in staat zich te vormen rond de concepten waar ze om geven en definities te creëren van wat het betekent om ze te kennen. Fathom stimuleert leden om deze definities te gebruiken om nauwkeurig te beoordelen wie inloggegevens wil verkrijgen en lid wil worden van de gemeenschap. Het verbindt concepten tot een hiërarchische ontologie waardoor het netwerk op een natuurlijke en veilige manier kan groeien.

Bekijk de videoSharded PoS-mechanisme voor kennisbeoordelingenAflevering 9

Simulatie van cryptosystemen

We hebben blindelings symbolische economieën ontworpen. De meeste tokenmechanismen zijn tegenwoordig gebouwd met giswerk, grote aannames over menselijk gedrag en een vleugje analyse. Giswerk en analyse kunnen ons slechts tot nu toe brengen. Met analyse kun je alleen theoretische grenzen en gebeurtenissen bestuderen. Simulaties kunnen daarentegen dingen onthullen die u theoretisch niet kunt berekenen. Het kan dingen onthullen die onze lineair denkende menselijke geest niet kan voorspellen.

Bekijk videoSimulatie van cryptosystemenAflevering 10

Curation Markten

Curation Markets is een subset van crypto-economie die draait om het gebruik van token-gewogen games en signalering om informatie te beheren. Dit proces zou idealiter de nieuwheid van de informatie die wordt gedeeld, stimuleren. Omdat Curation Markets fungibele waarde toevoegen aan nieuwe netwerken, kunnen ze ook duizenden nieuwe communities creëren en stimuleren om samen te creëren rond gedeelde doelen.

Bekijk videoCuration Markten

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me