Bent u op zoek naar de beste crypto-handelsplatforms om uw Bitcoin-portfolio te diversifiëren? We hebben het harde werk voor je gedaan en beoordeeld meer dan 60 cryptocurrency-uitwisselingen om de platforms te vinden met de laagste kosten, is veilig en ondersteunt uw lokale fiat-valuta.

onze keuze

Beste uitwisseling voor

Beginners

muntenbasis Bezoek website

Beste uitwisseling voor

Copy-trading

etoro Bezoek website

Disclaimer: uw kapitaal loopt gevaar.

Beste uitwisseling voor

Lage tarieven

binance Bezoek website

Voordat u begint, raden de meeste exchanges aan om een ​​hardware wallet te gebruiken, zoals de Ledger Nano X. Als u geen wallet heeft, lees dan zeker onze gids over de beste bitcoin hardwareportefeuilles om uw handelswinsten veilig te houden..

Beste crypto-handelsplatform

Op basis van onze beoordelingen zijn dit de beste platforms om Bitcoin, crypto, stablecoins en DeFi-tokens te verhandelen:


Handelsplatform voor cryptocurrency: vergelijkingen

We hebben uitgebreid onderzoek gedaan om de beste cryptoplatforms te vinden voor het verhandelen van altcoins op basis van belangrijke gebruikersfactoren zoals beschikbare handelsparen, gebruikersinterface, grafiektools, vergoedingen, beveiligingsfuncties en klantenondersteuning..

Top Crypto-handelsplatforms: beoordelingen 2021

Deze vergelijkingsgids geeft een overzicht van de beste crypto-uitwisselings om digitale valuta te verhandelen. Als u geen Bitcoins heeft, kunt u een wereldwijde fiat-to-crypto-service gebruiken die stortingsmethoden accepteert, zoals debet- of creditcard, PayPal en zelfs cadeaubonnen om Bitcoin te verkrijgen..

1. Binance

Binance is het grootste digitale valutawisseldiensten ter wereld dat een platform biedt voor het verhandelen van meer dan 200 verschillende cryptocurrencies. Het platform heeft een snelle stijging gekend sinds de oprichting in 2017. Binance is de grootste handelsbeurs voor cryptocurrency met 1,2 miljard dagelijks volume en 1,4 miljoen transacties per seconde.

Binance heeft een mobiele handelsapp voor iOS- en Android-apparaten die zeer intuïtief is, gemakkelijk te gebruiken, soepel werkt en alle basisfuncties uitvoert die van een handelsapp worden verwacht. De app bevat live Bitcoin- en cryptoprijzen, de mogelijkheid om orders uit te voeren, elk digitaal activum te beheren, bekijk P&L en zoek handelsgeschiedenis.

binance

Kenmerken:

 • Toonaangevende cryptocurrency-uitwisseling ter wereld
 • Meer dan 100 cryptocurrency-activa om te verhandelen
 • Meerdere handelsparen tegen fiat, altcoins en stablecoins
 • Concurrerende vergoedingen voor storting, handel en opnames
 • Toekomstige, marge en opties cryptohandel beschikbaar
 • Verdien rente op crypto met een Binance-spaarrekening

Ga naar de site

algemeen

4.8 / 5

Binance-beoordeling

Makkelijk te gebruiken

Reputatie

Stortingsmethoden

Vergoedingen

Bezoek Binance

2. Coinbase

Coinbase is algemeen bekend als een veilige en gerenommeerde Bitcoin- en crypto-uitwisseling dat wordt vertrouwd door duizenden klanten over de hele wereld, inclusief de Verenigde Staten. De uitwisseling is populair voor het kopen en verkopen van cryptocurrency, het beheren van een portefeuille, terugkerende aankopen, mobiele app om de markt te volgen, het verdienen van cryptovaluta en een veilige portemonnee om activa op te slaan die op het platform zijn gekocht.

Het platform biedt een geavanceerde en professionele handelsbeurs genaamd Coinbase Pro, die ideaal is voor beginnende en gemiddelde cryptocurrency-handelaren. De uitwisseling stelt individuen in staat om een ​​breed scala aan digitale valuta’s te verhandelen op een veilig en door verzekeringen ondersteund platform en ondersteunt pinpassen als betaling.

muntenbasis

Kenmerken:

 • Wereldwijde cryptocurrency-uitwisseling met verschillende betaalmethoden
 • Betrouwbaar en veilig platform om fiatgeld om te zetten in crypto
 • Snel ID-verificatieproces om een ​​account te financieren
 • Betaalmogelijkheden zoals pinpas of bankoverschrijving
 • Beveiligingsfuncties zoals tweefactorauthenticatie
 • Ondersteuningsteam is 24/7 beschikbaar

Ga naar de site

algemeen

4.7 / 5

Coinbase-recensie

Makkelijk te gebruiken

Reputatie

Stortingsmethoden

Vergoedingen

Bezoek Coinbase

3. Bybit

Bybit is een derivatenuitwisselingsplatform dat is ontworpen om een ​​naadloze ervaring te bieden voor het verhandelen van digitale munten zoals Bitcoin, Ethereum, EOS en XRP-handelsparen met een hefboomwerking tot 100x. De derivatenbeurs biedt eeuwigdurende contracten aan die de prijs van cryptovaluta volgen. Bybit heeft via USDT afgewikkelde eeuwigdurende contracten vrijgegeven die met een hoge hefboomwerking op de beurs kunnen worden verhandeld.

Bybit is een populair platform in de cryptowereld met meer dan 100.000 actieve gebruikers. Het dagelijkse handelsvolume op de beurs heeft een astronomische groei gekend en is momenteel 3e plaats voor derivatenbeurzen.

bybit website

Kenmerken:

 • Margeplatform om crypto te verhandelen met een hefboomwerking tot 100 keer
 • State-of-the-Art Matching Engine die 100.000 transacties per seconde verwerkt
 • Geavanceerde tools voor risicobeheer en onderlinge verzekeringen
 • Stel met één klik take-profit- en stop-loss-orders in
 • Garandeert de volledige kosten van verloren geld als gevolg van uitval of systeemfouten

Ga naar de site

algemeen

4.7 / 5

Bybit-beoordeling

Makkelijk te gebruiken

Reputatie

Stortingsmethoden

Vergoedingen

Bezoek Bybit

4. eToro

eToro is een wereldwijde financiële makelaardij die een financieel handels- en investeringsplatform biedt voor verschillende markten, waaronder Crypto, ETF’s, Aandelen, Indices, Grondstoffen en Forex. Het is geschikt voor beginners die willen investeren in verschillende cryptocurrencies met behulp van een krachtig en gebruiksvriendelijk handelsplatform. eToro maakt het gemakkelijk om de beste digitale valuta’s en altcoins te verhandelen met hefboomwerking, of om te oefenen met handelen met behulp van een virtuele portefeuille.

Aan de slag gaan is eenvoudig met een intuïtieve handelsinterface die realtime cryptomarktonderzoek omvat & nieuws, geavanceerde handelsfuncties en risicobeheertools en een feed voor sociale netwerken copy-trade enkele van de meest winstgevende cryptohandelaren.

etoro

Kenmerken:

 • Gereguleerde aanbieder om Bitcoin- en crypto-activa en CFD’s te verkrijgen op populaire digitale valuta’s en traditionele markten
 • Stort geld op uw account met behulp van een betaalmethode, zoals een creditcard of betaalpas, een bankoverschrijving of PayPal
 • Gebruiksvriendelijke interface en intuïtieve mobiele handelsapp
 • Kopieer winstgevende cryptohandelaren over de hele wereld
 • Investeer in succesvolle cryptocurrency-portefeuilles van tophandelaren

Ga naar de site

algemeen

4,6 / 5

eToro-beoordeling

Makkelijk te gebruiken

Reputatie

Stortingsmethoden

Vergoedingen

Bezoek eToro

Disclaimer: 67% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven het grote risico te lopen uw geld te verliezen. Investeren in cryptoasset is in de meeste EU-landen en het VK niet gereguleerd. Geen consumentenbescherming.

5. FTX

FTX-uitwisseling is een cryptocurrency-derivatenbeurs die is gebouwd door handelaren, voor handelaren. Het platform onderscheidt zich van zijn concurrenten door een grote verscheidenheid aan indices en hefboomtokens die kunnen worden verhandeld op de futures- of optiemarkt. FTX staat bekend om het creëren van ‘s werelds eerste cryptocurrency-indexfutures waarmee gebruikers kunnen profiteren van de stijging of daling van een bepaalde index in de vorm van een toekomstig contract. Indexfutures kunnen rechtstreeks vanuit het FTX-uitwisselingsplatform worden verhandeld.

ftx-website

Kenmerken:

 • Professionele gebruikersinterface voor handelen op desktop of mobiel
 • Begin met handelen zonder KYC en neem dagelijks tot $ 2.000USD op
 • Tot 101x hefboomwerking op crypto-handelsparen
 • Gebruikte tokens naar KORT of LANG met tot 3x hefboomwerking zonder marge
 • MOVE Contracten die vereffenen met de absolute verandering in prijs van een munt in de loop van de tijd

Ga naar de site

algemeen

4.7 / 5

FTX-recensie

Makkelijk te gebruiken

Reputatie

Stortingsmethoden

Vergoedingen

Bezoek FTX

Bent u gevestigd in de Verenigde Staten??

VERGELIJK DE TOP 10 UITWISSELINGEN IN DE VS.

Nu vergelijken!

6. Kraken

Kraken is een Bitcoin- en cryptocurrency-uitwisseling die is opgericht in 2011 en is gevestigd in de VS. Het platform is een top 5-beurs op basis van verkeer, liquiditeit en spothandelsvolume volgens muntenmarktkapje.

Kraken heeft meer dan 70 cryptoparen om te kopen, te verhandelen en te verkopen, waarbij regelmatig nieuwe activa worden toegevoegd. De cryptocurrency-uitwisseling omvat geavanceerde handelshulpmiddelen en geautomatiseerde portfoliobewaking waarmee gebruikers de markt kunnen volgen en hun portefeuille kunnen beheren met behulp van één enkele interface.

kraken

Kenmerken:

 • In de VS gevestigde, gelicentieerde en gereguleerde cryptocurrency-uitwisseling
 • De kaartinterface is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te verhandelen
 • Gerangschikt als # 5 in de wereld voor handelsvolume en liquiditeit
 • Lage en concurrerende tarieven die afnemen met het volume
 • Fulltime personeel om 24/7 klantenondersteuning te bieden

Ga naar de site

algemeen

4,6 / 5

Kraken recensie

Makkelijk te gebruiken

Reputatie

Stortingsmethoden

Vergoedingen

Bezoek Kraken

7. Crypto.com

Crypto.com is een relatief nieuwe exchange die al snel een groot aantal volgers heeft verzameld meer dan 1 miljoen gebruikers op zijn platform. De crypto-uitwisseling biedt een krachtig alternatief voor traditionele financiële diensten, waardoor het voor iedereen gemakkelijker wordt om te gaan investeren met Bitcoin en altcoins. Crypto.com staat bekend om hun crypto-app die de mogelijkheid biedt om te kopen, verkopen, verhandelen, uitgeven, opslaan, verdienen, contant geld lenen en rekeningen te betalen met crypto..

crypto.com

Kenmerken:

 • Handel in cryptovaluta gedurende de eerste 90 dagen zonder kosten
 • Hiermee kunt u meer dan 50 cryptoparen kopen, verhandelen en verkopen
 • Koop Bitcoin met een creditcard zonder kosten
 • Geavanceerd kaartplatform, tools en indicatoren
 • Verdien rente op crypto tot 12% die maandelijks wordt samengesteld

Ga naar de site

algemeen

4,5 / 5

Crypto.com recensie

Makkelijk te gebruiken

Reputatie

Stortingsmethoden

Vergoedingen

Bezoek Crypto.com

8. KuCoin

KuCoin is een gevestigde beurs voor het verhandelen van altcoins en is vaak aangeduid als The People’s Exchange ‘ vanwege zijn populariteit. KuCoin, opgericht eind 2017, is uitgegroeid tot een premium platform voor het uitwisselen van cryptocurrencies, dat zijn aanbod heeft uitgebreid met nieuwe en opwindende services. KuCoin is een van de meest populaire platforms om altcoin te verhandelen met meer dan 400 verschillende handelsparen om uit te kiezen.

kucoin website

KuCoin heeft meer dan 5 miljoen geregistreerde gebruikers uit 200+ landen en regio’s en populair in landen zoals Zuid-Korea, Japan, Spanje, Italië, Vietnam, Turkije, Rusland, India en andere regio’s. De exchange ondersteunt gebruikers van over de hele wereld en accepteert 46 fiat-valuta’s zoals USD, GBP, EUR en CNY. Volgens Coinmarketcap.com is KuCoin-uitwisseling momenteel gerangschikt # 8 gebaseerd op verkeer, liquiditeit en algemeen hoog verhandeld volume op de spotmarkt.

Kenmerken:

 • 200+ blockchain-projecten en 400+ verschillende handelsparen
 • Accepteert 46 fiat-valuta’s zoals USD, GBP, EUR en CNY
 • KuCoin-futures om contracten te verhandelen met een hefboomwerking tot 100 keer
 • Mobiele handelsapp om posities te volgen en overal te handelen

 • KuCoin Staking om beloningen te verdienen voor het vasthouden van munten en tokens op de uitwisseling

Ga naar de site

algemeen

4,5 / 5

KuCoin recensie

Makkelijk te gebruiken

Reputatie

Stortingsmethoden

Vergoedingen

Bezoek KuCoin

9. PrimeXBT

Prime XBT is een populaire Op Bitcoin gebaseerde handelsbeurs waardoor speculatie op traditionele financiële producten mogelijk is. Handelaren kunnen een breed spectrum van markten verhandelen, waaronder Forex (FX), cryptocurrency, grondstoffen en indices, waarbij Bitcoin als onderpand wordt gebruikt – een functie die tegenwoordig niet veel beurzen bieden.

primeXBT

PrimeXBT is een bekroond platform voor margehandel tot 1000x met een intuïtief, gestroomlijnd en professioneel handelsplatform. De kaartinterface is volledig aanpasbaar en ondersteunt meerdere prijskaartweergave tot quad-scherm. Dit is uniek voor PrimeXBT waardoor handelaren de interface kunnen configureren om aan hun eigen stijl te voldoen. Gebruik bijvoorbeeld het quad-chart-display om meerdere tijdframes van hetzelfde activum te bekijken.

primexbt kooporder

Kenmerken:

 • Bekroond platform voor margehandel tot 1000x
 • Geavanceerde tools en indicatoren om technische analyses uit te voeren
 • Aanpasbare lay-out en configuratie van grafieken

 • Covesting copy-trade platform om activiteiten van succesvolle handelaren te volgen en na te bootsen
 • Verwijzings- en partnerprogramma met tot 50% verwijzingsbeloningen voor het binnenhalen van nieuwe gebruikers

Ga naar de site

algemeen

4,3 / 5

PrimeXBT-beoordeling

Makkelijk te gebruiken

Reputatie

Stortingsmethoden

Vergoedingen

Bezoek PrimeXBT

10. Phemex

Phemex is een cryptocurrency-uitwisseling die beschikbaar is voor gebruikers over de hele wereld om eeuwigdurende contracten zoals BTCUSD, ETHUSD, XRPUSD, LTCUSD, XTZUSD en LINKUSD te verhandelen met een hefboomwerking tot 100x. Het derivatenplatform stijgt in populariteit en staat momenteel op # 6 voor dagelijks volume op de cryptocurrency-beurs volgens Coinmarketcap.com.

Phemex staat bekend om zijn gratis cryptohandel op spotparen voor premiumleden die de web- of mobiele handelsapp gebruiken. Er is een lidmaatschapsprijs om gratis spot-trading te ontgrendelen, wat USD $ 0,19 per dag kost. Voor frequente of grote handelaren is dit een relatief klein bedrag dat zonder handelskosten moet worden betaald.

phemex

Kenmerken:

 • Beginnersvriendelijke interface om te navigeren
 • Geen KYC om te beginnen met het verhandelen van digitale activa
 • Spot-handelsmarkt met populaire munten
 • Maak gebruik van maximaal 100x en BTC- of USD-afwikkeling
 • Mobiele app om altijd en overal te handelen
 • Ondersteunt creditcards als betaalmethode om een ​​account te financieren

Ga naar de site

algemeen

4.15 / 5

Phemex recensie

Makkelijk te gebruiken

Reputatie

Stortingsmethoden

Vergoedingen

Bezoek Phemex

11. BitMEX

BitMEX is een peer-to-peer handelsplatform voor cryptocurrency-derivaten dat contracten met een hoge hefboomwerking aanbiedt die in Bitcoin worden gekocht en verkocht. Het is een van de grootste marktmakers en het meest gebruikt margehandel beurzen. Beginnende en gevorderde gebruikers kunnen contracten voor cryptocurrencies kopen en verkopen (niet de daadwerkelijke munten zelf) gecombineerd met margehandel tot 100 keer.

Meld u aan via onze verwijzingslink en ontvang 6 maanden lang 10% korting op uw kosten.

bitmex

Kenmerken:

 • Hoge liquiditeit en dagelijks volume door handelaren
 • Eenvoudig te gebruiken interface om crypto te verhandelen
 • Maximaal 100: 1 gebruik van cryptocurrency
 • Geavanceerde ordertypes zoals limiet, markt, stop en trailing
 • Eerlijke, concurrerende en lage tarieven
 • Testnet om te oefenen op de beurs met virtueel geld

Ga naar de site

algemeen

4.1 / 5

BitMEX-beoordeling

Makkelijk te gebruiken

Reputatie

Stortingsmethoden

Vergoedingen

Bezoek BitMEX

Veel Gestelde Vragen

Wat is een cryptohandel?

Handelen is een populaire manier om gratis cryptovaluta te verdienen door te speculeren op prijsbewegingen, met de verwachting een nettowinst te maken. Een cryptohandel is het resultaat van het plaatsen van een markt- of limietorder met behulp van een cryptocurrency exchange, broker of CFD-provider om een digitaal activum kopen of verkopen tegen een bepaalde of toekomstige prijs. Zodra de transactie is uitgevoerd, wordt de positie live op de markt en zal deze stijgen en dalen naarmate de vraag- en aanbodverhouding van het actief verandert.

Moet ik handelen in of investeren in cryptocurrency?

De beslissing om te handelen of te investeren in cryptocurrency-munten zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin, XRP en Bitcoin Cash hangt af van hoeveel betrokkenheid de persoon na aankoop wil hebben. Een belegger zal kopen wanneer het activum laag in prijs is met als doel om in de loop van de tijd inkomsten of appreciatie te genereren en Bitcoin of altcoins met winst te verkopen..

Ter vergelijking: een handelaar is meer betrokken bij het beheren van een positie over een kortere periode, zoals uren, dagen of zelfs weken. De handelaar kan hefboomwerking gebruiken om te profiteren van de volatiliteit door de schommelingen te verhandelen met een kleiner kapitaalbedrag. Als de prijs of richting een risicotolerantie overschrijdt, verlaat de handelaar de positie en wacht op de volgende kans om winst te maken op de markt.

VERDIENEN $ 132 Met muntbasis om te leren!

Krijg nu $ 132

Hoeveel geld kan ik verdienen met het verhandelen van cryptocurrency?

De hoeveelheid winst door het verhandelen van cryptocurrencies hangt af van het ervaringsniveau, het geduld, de discipline, het risicobeheer en het hebben van een solide handelsstrategiey dat is herhaalbaar over een bepaalde periode. Er is geen garantie om geld te verdienen met handelen en het is mogelijk om meer te verliezen dan het geld dat op een rekening is gestort.

Hoe u cryptocurrency-handel start?

Volg deze stappen om te beginnen met het verhandelen van cryptocurrency:

Welke cryptocurrency het beste is om te handelen?

Het populairste cryptocurrency-activum dat momenteel wordt verhandeld, is Bitcoin, dat de grootste marktkapitalisatie heeft in vergelijking met andere altcoins zoals Ethereum en Polkadot. Een gemiddelde van Elke dag wordt er voor 12 miljard dollar aan Bitcoin verhandeld op handelsbeurzen zoals Binance, Coinbase en Bitstamp.

Dit maakt Bitcoin de betere cryptocurrency om als zodanig te handelen het grootste, meest bekende en liquide digitale activum in de wereld. Handelen in Bitcoin geschikt voor alle soorten mensen, van beginners, professionele handelaren, daghandelaren, hedgefondsen en particuliere beleggers.

Hoeveel geld heb je nodig om te beginnen met het verhandelen van cryptovaluta?

Individuen kunnen beginnen met het verhandelen van cryptocurrency op een beurs met behulp van het minimumbedrag dat kan zijn overal van $ 10 tot $ 50, afhankelijk van het platform. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld beginnen met handelen met USD $ 10 op Kraken, wat kan worden gefinancierd met een bankoverschrijving. Als u met hefboomwerking handelt, kan het kapitaalbedrag kleiner zijn omdat de positiegrootte kan worden vergroot met hefboomwerking. Het is echter het beste om te beginnen met een bedrag dat de handelaar gemakkelijk kan verliezen, of gebruik een demo-handelsaccount om zonder geld te handelen..

Wat is het beste crypto-handelsplatform voor beginners?

De beste cryptocurrency-uitwisseling voor nieuwe gebruikers die beginnen met handelen is naar onze mening eToro. Gebruikers kunnen binnen enkele minuten een account registreren en beginnen met handelen via een eenvoudige interface. eToro beschikt over een sociaal platform van wereldklasse om de meest succesvolle handelaren te leren en te kopiëren, bevat een uitgebreide reeks handige handleidingen en een demo-handelsaccount om te oefenen zonder geld.

eToro copytrader

Wat is het beste cryptoplatform om Altcoins te verhandelen?

Binance is de beste cryptocurrency-uitwisselingen om altcoins te verhandelen vanwege het brede scala aan munten dat op het platform wordt aangeboden en de lage kosten met meer dan 200 handelsparen. Bovendien is Binance de toonaangevende cryptoprovider met de hoogste dagelijkse verhandelde volume en liquiditeit over al zijn altcoin-paren. Diepe liquiditeit stelt gebruikers in staat om de beste prijzen en spreads te verkrijgen bij het verhandelen van digitale activa.

binance handel

Welke crypto-handelsplatforms een demo-account hebben?

Het vinden van een cryptocurrency-handelsbeurs met een demo-account is handig voor nieuwe handelaren en beginners om te leren handelen of om vertrouwd te raken met de handelshulpmiddelen. Topplatforms zoals eToro, Phemex en Bybit bieden gratis demo-accounts om te financieren met oefengeld om handel in de echte cryptomarkten te simuleren.

Kunt u in cryptocurrency handelen zonder kosten te betalen?

Er zijn verschillende crypto-uitwisselingen zoals Phemex die cryptohandel zonder kosten mogelijk maken voor populaire activa zoals Bitcoin, Ethereum, XRP en Bitcoin Cash. EEN gratis handelsbeurs is de goedkoopste manier om in cryptocurrency te handelen omdat het de algehele winstgevendheid zal verhogen door het elimineren van hoge vergoedingen en commissies die in de loop van de tijd kunnen worden opgebouwd.

phemex trading nul kosten

Waar u uw cryptocurrency kunt opslaan?

Het opslaan van cryptocurrency op cryptocurrency-exchanges kan riskant zijn omdat de eigenaar geen controle heeft over de beveiliging van zijn investering tegen hackers en oplichting. De beste manier om cryptocurrency op te slaan, is op een gerenommeerde cryptocurrency-portemonnee die onder het bezit van de belegger wordt gehouden.

Twee van de meest populaire hardware-wallets voor Bitcoin en Ethereum zijn:

Het gebruik van een portemonnee voor koude opslag zorgt voor een luchtsluis tussen met internet verbonden apparaten en het activum. De privésleutels die recht geven op toegang tot de cryptocurrency (verzenden, overdragen en ontvangen) worden bewaard in de portemonnee en niet op een uitwisseling.

Zelfs als de hardwareportefeuille beschadigd, verloren of gestolen is, kan toegang tot het geld worden verkregen met behulp van verschillende back-upopties, zoals het gebruik van een herstelzin. De kosten van een hardwareportemonnee zijn een kleine prijs die u moet betalen voor uw gemoedsrust.

Gevolgtrekking

We hopen dat onze gids over de 10 beste cryptocurrency-platforms nuttig was om het beste platform te kiezen dat aan uw vereisten voldoet. Bij het handelen moeten beginners voorzichtig zijn, omdat het heel goed mogelijk is om geld te verdienen, maar ook meer kan verliezen dan het gestorte geld.

Het is belangrijk om te beseffen dat exchanges kwetsbaar zijn voor hacking, aangezien deze sites enorme hoeveelheden geld opslaan. Als u van plan bent te handelen, vergeet dan niet om uw geld niet te lang vast te houden op deze uitwisselingen en zorg ervoor dat u uw winst opneemt in een betrouwbare cryptohardwareportefeuille zodat u deze veilig kunt bewaren..

Deel dit artikel met uw netwerk als u dit nuttig vindt!

Verdere voorgestelde lezingen:

 • 6 beste plaatsen om Bitcoin te kopen in het VK
 • Top 10 beste cryptocurrency-uitwisselingen in Australië
 • Waarom blijf ik geld verliezen op Bitmex? Vermijd deze 5 fouten
 • Beste 10 crypto-uitwisselingen in Singapore
 • 4 beste plaatsen om Tezos (XTZ) in te zetten & Verdien beloningen

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me