9 beste plaatsen om crypto te verhandelen met hefboomwerking

De afgelopen 12 maanden heeft de cryptocurrency-markt een sterke stijging gezien in de vraag naar cryptocurrency-handelsbeurzen die derivaten- en termijnmarkten met hefboomwerking aanbieden. Handelen met marge is een geweldige manier voor gevorderde handelaren om hun potentiële winst te vergroten door veel grotere posities te verhandelen.

Handelaren moeten er rekening mee houden dat crypto-uitwisselingen die handel met hefboomwerking aanbieden, dat kunnen samengestelde winsten en verliezen. Beginners die leren handelen, moeten altijd een demo-account gebruiken om crypto te verhandelen voordat ze echt geld storten.

onze keuze

Beste hefboomuitwisseling voor

In kaart brengen

BYBIT Bezoek website

Beste hefboomuitwisseling voor

Gebruikte tokens

FTX Exchange-logo Bezoek website

Beste hefboomuitwisseling voor

Sociale handel

etoro Bezoek website

Disclaimer: uw kapitaal loopt gevaar.

Bij sommige exchanges moet je een Bitcoin-hardware wallet hebben, zoals een Ledger Nano X. Als je geen wallet hebt, lees dan zeker onze gids over de beste cryptocurrency hardware wallets..

Uitwisselingen om crypto met marge te verhandelen


Op basis van onze beoordelingen zijn dit de beste plaatsen om crypto met hefboomwerking te verhandelen:

Wat is crypto-hefboomwerking??

Crypto-hefboomwerking is een hulpmiddel voor beleggers een long- of shortpositie openen die veel groter is dan hun eigen kapitaal door gebruik te maken van geleende middelen in een transactie. Hierdoor kan de persoon de potentiële winst maximaliseren door zijn koopkracht te vergroten met een klein bedrag. Een handelaar die bijvoorbeeld een transactie aangaat met een hefboomwerking van 100: 1, kan hypothetisch een positie van $ 10.000 verhandelen met $ 100.

Beste crypto-uitwisselingen voor handel met hefboomwerking

Deze vergelijkingsgids biedt een lijst met de meest populaire cryptocurrency-uitwisselingen koop en verkoop digitale activa met hefboomwerking of marge.

Marge Crypto Trading Exchanges: beoordelingen

Onze beoordeling en beoordeling van de beste hefboomuitwisselingen om cryptocurrency te verhandelen is gebaseerd op belangrijke factoren zoals gebruiksgemak, reputatie, grafiekfuncties, hefboombedrag, margehandelskosten, stortingsmethoden, beveiliging en klantenondersteuning.

1. Binance

Binance is het grootste digitale valutawisseldiensten ter wereld dat een platform biedt voor het verhandelen van meer dan 200 verschillende cryptocurrencies. Het platform heeft sinds de oprichting in 2017 een snelle stijging gekend. Binance is de grootste cryptocurrency-handelsbeurs verhandeld tegen 1,2 miljard dagelijks volume en 1,4 miljoen transacties per seconde.

Binance heeft een mobiele handelsapp voor iOS- en Android-apparaten die zeer intuïtief is, gemakkelijk te gebruiken, soepel werkt en alle basisfuncties uitvoert die van een handelsapp worden verwacht. De app bevat live Bitcoin- en cryptoprijzen, de mogelijkheid om orders uit te voeren, elk digitaal activum te beheren, bekijk P&L en zoek handelsgeschiedenis.

binance handel

Kenmerken:

 • Toonaangevende cryptocurrency-uitwisseling ter wereld
 • Meer dan 100 cryptocurrency-activa om te verhandelen
 • Meerdere handelsparen tegen fiat, altcoins en stablecoins
 • Concurrerende vergoedingen voor storting, handel en opnames
 • Toekomstige, marge en opties cryptohandel beschikbaar
 • Verdien rente op crypto met een Binance-spaarrekening

Ga naar de site

algemeen

4.8 / 5

Binance-beoordeling

Makkelijk te gebruiken

Reputatie

Stortingsmethoden

Vergoedingen

Bezoek Binance

2. Bybit

Bybit is een derivatenuitwisselingsplatform dat is ontworpen om een ​​naadloze ervaring te bieden voor het verhandelen van digitale munten zoals Bitcoin, Ethereum, EOS en XRP-handelsparen met een hefboomwerking tot 100x. De derivatenbeurs biedt eeuwigdurende contracten die de cryptocurrency-prijs volgen. Bybit heeft via USDT afgewikkelde eeuwigdurende contracten vrijgegeven die met een hoge hefboomwerking op de beurs kunnen worden verhandeld.

Bybit belooft ‘Geen serverdowntime’ en hun systeemfunctionaliteit is beschikbaar tot 99,99%. De beurs beschikt over een ultramoderne matching-engine met 100.000 transacties per seconde waarmee een transactie binnen 10 microseconden kan worden voltooid. Bybit garanties om de volledige kosten van financieel verlies als gevolg van systeemfouten te dragen of als gevolg van downtime.

bybit-interface

Kenmerken:

 • Margeplatform om crypto te verhandelen met een hefboomwerking tot 100 keer
 • State-of-the-Art Matching Engine die 100.000 transacties per seconde verwerkt
 • Geavanceerde tools voor risicobeheer en onderlinge verzekeringen
 • Stel met één klik take-profit- en stop-loss-orders in
 • Garandeert de volledige kosten van verloren geld als gevolg van uitval of systeemfouten

Ga naar de site

algemeen

4.7 / 5

Bybit-beoordeling

Makkelijk te gebruiken

Reputatie

Stortingsmethoden

Vergoedingen

Bezoek Bybit

3. eToro

eToro is geschikt voor beginners in de VS die willen investeren in cryptocurrencies met een krachtig en gebruiksvriendelijk handelsplatform. Het platform biedt een eenvoudig platform om de digitale valuta’s en altcoins met hefboomwerking te verhandelen, of om cryptohandel te oefenen met behulp van een virtuele portefeuille..

De handelsinterface omvat realtime cryptomarktonderzoek & nieuws, geavanceerde handelsfuncties en risicobeheertools en een sociale netwerkfeed om enkele ‘s werelds meest winstgevende cryptohandelaren te kopiëren.

etoro

Kenmerken:

 • Gereguleerde aanbieder in de VS om echte crypto-activa en CFD’s te kopen op populaire digitale valuta’s en traditionele markten
 • Maak geld op uw account met behulp van creditcard, bankoverschrijving en PayPal
 • Gebruiksvriendelijke interface en intuïtieve mobiele handelsapp
 • Kopieer winstgevende cryptohandelaren over de hele wereld
 • Investeer in succesvolle cryptocurrency-portefeuilles van tophandelaren

Ga naar de site

algemeen

4,6 / 5

eToro-beoordeling

Makkelijk te gebruiken

Reputatie

Stortingsmethoden

Vergoedingen

Bezoek eToro

Disclaimer: 67% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven het grote risico te lopen uw geld te verliezen. Investeren in cryptoasset is in de meeste EU-landen en het VK niet gereguleerd. Geen consumentenbescherming.

4. FTX

FTX-uitwisseling is een cryptocurrency-derivatenbeurs die is gebouwd door handelaren, voor handelaren. Het platform onderscheidt zich van zijn concurrenten door een grote verscheidenheid aan indices en hefboomtokens die kunnen worden verhandeld op de futures- of optiemarkt. FTX staat bekend om het creëren van ‘s werelds eerste cryptocurrency-indexfutures waarmee gebruikers kunnen profiteren van de stijging of daling van een bepaalde index in de vorm van een toekomstig contract. Indexfutures kunnen rechtstreeks vanuit het FTX-uitwisselingsplatform worden verhandeld.

ftx-interface

Kenmerken:

 • Professionele gebruikersinterface voor handelen op desktop of mobiel
 • Begin met handelen zonder KYC en neem dagelijks tot $ 2.000USD op
 • Tot 101x hefboomwerking op crypto-handelsparen
 • Gebruikte tokens naar KORT of LANG met tot 3x hefboomwerking zonder marge
 • MOVE Contracten die vereffenen met de absolute verandering in prijs van een munt in de loop van de tijd

Ga naar de site

algemeen

4.7 / 5

FTX-recensie

Makkelijk te gebruiken

Reputatie

Stortingsmethoden

Vergoedingen

Bezoek FTX

5. PrimeXBT

Prime XBT is een populaire Op Bitcoin gebaseerde handelsbeurs waardoor speculatie op traditionele financiële producten mogelijk is. Handelaren kunnen een breed spectrum aan markten verhandelen, waaronder Forex (FX), cryptocurrency, grondstoffen en indices, waarbij Bitcoin als onderpand wordt gebruikt – een functie die tegenwoordig niet veel beurzen bieden.

PrimeXBT-grafieken bevatten alle geavanceerde handelshulpmiddelen met hefboomwerking die u normaal gesproken zou verwachten van een modern handelsplatform, zoals lijnen tekenen, rechthoeken, horizontaal, Fibonacci-retracement, pijlen, tekst enzovoort. Het platform staat meerdere grafieken toe om één item over meerdere tijdframes weer te geven of om een ​​aantal verschillende items tegelijkertijd in de gaten te houden.

prime xbt-diagram

Kenmerken:

 • Bekroond platform voor margehandel tot 1000x
 • Geavanceerde tools en indicatoren om technische analyses uit te voeren
 • Aanpasbare lay-out en configuratie van grafieken
 • Covesting copy-trade platform om activiteiten van succesvolle handelaren te volgen en na te bootsen
 • Verwijzings- en partnerprogramma met tot 50% verwijzingsbeloningen voor het binnenhalen van nieuwe gebruikers

Ga naar de site

algemeen

4,3 / 5

PrimeXBT-beoordeling

Makkelijk te gebruiken

Reputatie

Stortingsmethoden

Vergoedingen

Bezoek PrimeXBT

6. Plus500

Plus500 staat zijn handelaren toe die dat willen open koop- en verkoopposities op Crypto CFD’s (Beschikbaarheid onderhevig aan regelgeving) met marge zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron en Monero .. Er is ook een Crypto 10 Index.

Het Plus500 cryptocurrency CFD-handelsplatform bevat alle risicobeheertools die worden verwacht voor een margehandelsplatform. Deze omvatten stop-loss-orders, trailing-stops en Gegarandeerde stop loss-orders om potentiële verliezen een absolute limiet te geven. Zelfs als de prijs van het instrument aanzienlijk tegen u beweegt, wordt uw positie automatisch tegen de opgegeven prijs gesloten, zonder risico op slippen.

plus500 bitcoin

Schermafbeeldingen worden alleen ter illustratie getoond. Het werkelijke product kan variëren.

Kenmerken:

 • Gereguleerde CFD-aanbieder in verschillende landen
 • Open koop- / verkoopposities op Bitcoin CFD’s (beschikbaarheid onderhevig aan regelgeving) en traditionele markten
 • Maximaal 30: 1 gebruik van cryptocurrency
 • Maak geld op uw account met behulp van creditcard, BPAY, bankoverschrijving en PayPal
 • Gebruiksvriendelijke en intuïtieve mobiele handelsapp
 • Volledige demo-handelsaccount om te leren hoe u in cryptocurrency kunt handelen

Ga naar de site

algemeen

4.2 / 5

Plus500 recensie

Makkelijk te gebruiken

Reputatie

Stortingsmethoden

Vergoedingen

Bezoek Plus500

Disclaimer: uw kapitaal loopt gevaar

7. BitMEX

BitMEX is een Peer naar peer handelsplatform dat contracten met een hoge hefboomwerking aanbiedt die worden gekocht en verkocht in Bitcoin. Het is een van de grootste marktmakers en het meest gebruikt margehandel beurzen. Beginnende en gevorderde gebruikers kunnen contracten voor cryptocurrencies kopen en verkopen (niet de daadwerkelijke munten zelf) gecombineerd met margehandel tot 100 keer.

Bitmex-handel

Kenmerken:

 • Hoge liquiditeit en dagelijks volume door handelaren
 • Eenvoudig te gebruiken interface om crypto te verhandelen
 • Maximaal 100: 1 gebruik van cryptocurrency
 • Geavanceerde ordertypes zoals limiet, markt, stop en trailing
 • Eerlijke, concurrerende en lage tarieven
 • Testnet om te oefenen op de beurs met virtueel geld

Ga naar de site

algemeen

4.1 / 5

BitMEX-beoordeling

Makkelijk te gebruiken

Reputatie

Stortingsmethoden

Vergoedingen

Bezoek BitMEX

8. StormGain

StormGain is een cryptocurrency-handels- en investeringsplatform dat wordt meegeleverd contracten met een hoge hefboomwerking en geavanceerde handelsinstrumenten. Alle marge-transacties worden verrekend in de stablecoin Tether (USDT) die handelaren zal aanspreken die hun portefeuilleblootstelling willen beperken bij het investeren in cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum..

De beurs heeft het beste van de investerings- en cryptocurrency-markten gebruikt om een ​​innovatief platform te bieden voor het verhandelen van crypto-futurescontracten. StormGain-handelaren kunnen profiteren van de volatiele cryptomarkten met de meest populaire cryptoparen en met een hefboomwerking tot 200x. Er is ook de mogelijkheid om een ​​crypto-account te financieren met een creditcard.

stormgain handelsvenster

Kenmerken:

 • Hoge liquiditeit en dagelijks volume door handelaren
 • Eenvoudig te gebruiken interface om crypto te verhandelen
 • Maximaal 300: 1 gebruik van cryptocurrency
 • Geavanceerde grafiektools
 • Eerlijke, concurrerende en lage tarieven
 • Demo handelsaccount om risicoloos te oefenen

Ga naar de site

algemeen

4.1 / 5

StormGain beoordeling

Makkelijk te gebruiken

Reputatie

Stortingsmethoden

Vergoedingen

Bezoek StormGain

9. Deribit

Deribit is een populair handelsplatform dat veel dingen goed heeft gedaan om onze lijst met de beste handelsplatforms voor crypto-hefboomwerking te maken. De uitwisseling stelt handelaren in staat om te profiteren van tot 100x margehandel in Bitcoin-futures of -opties. Het platform heeft een stijging van het handelsvolume gezien en is momenteel staat op de tweede plaats in het totale handelsvolume achter Binance.

De beurs is onlangs uitgebreid met Bitcoin- en Ethereum-futures die met hefboomwerking kunnen worden verhandeld. De CEO van Deribit is een voormalig optiehandelaar sinds de late jaren 90 en een Bitcoin-liefhebber die het platform Deribit heeft gecreëerd, dat afkomstig is van de woorden derivaat en Bitcoin.

deribit-interface

Kenmerken:

 • Populaire uitwisseling met alleen Bitcoin
 • Beginnersvriendelijke gebruikersinterface
 • 99% van de fondsen opgeslagen in koude opslag
 • Geavanceerde grafieken en indicatoren
 • Korting op handelskosten voor marketmakers
 • Demo handelsaccount om risicoloos te oefenen

Ga naar de site

algemeen

4,0 / 5

Makkelijk te gebruiken

Reputatie

Stortingsmethoden

Vergoedingen

Bezoek Deribit

Gevolgtrekking

Het gebruik van een crypto-handelsbeurs met marge is een fantastische manier om online geld te verdienen. Gebruikers moeten zich er ook terdege van bewust zijn dat exchanges kwetsbaar zijn voor hackers, aangezien deze sites enorme hoeveelheden geld opslaan.

Als u van plan bent te handelen op een beurs met hefboomwerking, vergeet dan niet om u voor de lange termijn geen geld op deze beurzen aan te houden en uw winst op te nemen naar een gerenommeerde cryptohardwareportefeuille om deze veilig te bewaren..

Deel dit artikel met uw netwerk als u het nuttig vindt!

Verdere voorgestelde lezingen:

 • 8 Beste gratis crypto-uitwisselingen (commissievrije handel)
 • Waarom blijf ik geld verliezen op Bitmex? Vermijd deze 5 fouten
 • OKEx Review: beoordelen of het veilig is & Betrouwbaar?
 • Stop met het gebruik van BitMEX: handel in plaats daarvan met deze 4 alternatieven
 • 8 Beste cryptocurrency-uitwisselingen in de VS.
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map