De toenemende vraag naar gecertificeerde Blockchain-experts vergroot tegelijkertijd het belang van Blockchain-certificeringen. Als u uw Blockchain Expert-certificering wilt behalen om uw expertise in Blockchain te bewijzen, lees dan dit artikel om vooruit te komen!

Technologie verandert snel, en degenen die het niet bij kunnen houden, lopen de kans om achter te blijven. Hoewel Blockchain-technologie met de komst van Bitcoin in 2008 mainstream-toepassing kreeg, kreeg het de identiteit van een real-world tech-optie in 2016 en 2017. Het potentieel van Blockchain om het delen van informatie over open en particuliere zakelijke netwerken te transformeren, weerspiegelt de lange termijn belooft met Blockchain-technologie.

Daarom zoeken veel kandidaten die carrière willen maken in deze opkomende, futuristische technologie op zoek naar Blockchain-expertcertificering. Als u een certificering in Blockchain-technologie wilt behalen, moet u de juiste basis leggen. Veel kandidaten hebben vaak moeite om de juiste certificering te vinden om hun capaciteiten als Blockchain-expert te bewijzen. Laten we dus dieper ingaan op de implicaties van een Blockchain-certificering met inzicht in de rol van een Blockchain-expert.

Daarnaast kan een reflectie op de voordelen van Blockchain-certificeringen in de volgende discussie ondersteunende inzichten opleveren. Het belangrijkste hoogtepunt van deze discussie zijn echter de details van Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -certificering door 101 Blockchains. U kunt de geldige redenen achterhalen waarom CEBP-certificering de ideale Blockchain-certificering kan zijn waarnaar u op zoek was.

Waarom Blockchain-technologie?

Een van de eerste dingen die in je opkomt als je denkt aan Blockchain-expertcertificering, is de schets van de rollen en verantwoordelijkheden voor hetzelfde. Wat moet een Blockchain-expert precies doen? Voordat we de rol van Blockchain-experts gaan definiëren, moeten we nadenken over de technologie en de betekenis ervan in het huidige scenario. Het eerste dat u over Blockchain moet weten, is dat het een openbaar gedistribueerd grootboeksysteem is dat is gebaseerd op een peer-to-peer netwerksysteem.

Het grootboek kan openlijk worden gedeeld met verschillende gebruikers om een ​​onveranderlijk overzicht van transacties te creëren. Alle transacties worden geverifieerd door andere gebruikers in de keten, en het wordt toegevoegd met een tijdstempel en gekoppeld aan eerdere transacties in het grootboek. Met de toevoeging van een set transacties worden de gegevens met nieuwe transacties nieuwe blokken in de keten. De updates in de transacties op een Blockchain gebeuren via consensus tussen de deelnemers aan het systeem.

Lees ook: Hoe u gecertificeerd kunt worden in Blockchain?

Het belangrijkste van alles is dat gegevens die eenmaal in het systeem zijn ingevoerd, nooit kunnen worden gewist. Blockchain is een technologie voor eenmalig schrijven, veel toevoegen, waardoor verifieerbare records van alle transacties op Blockchain worden gemaakt. U kunt dus duidelijk het potentieel van Blockchain-technologie opmerken voor het transformeren van veel conventionele operaties in meerdere industrieën. Dit is een van de redenen voor de toenemende focus op kandidaten met een Blockchain-expertcertificering.

Early adopters van Blockchain-technologie zullen ongetwijfeld veel tegenslagen tegenkomen bij het implementeren van de technologie. Daarom zullen bedrijven waarschijnlijk worden geconfronteerd met de noodzaak om Enterprise Blockchain-experts in te huren met betrouwbare indicatoren van hun expertise. Op dit moment kunnen bedrijven moeilijkheden ondervinden om vast te stellen wat een individu precies als Blockchain-expert kwalificeert. De vraag is ook lastig voor kandidaten, aangezien ze hun einddoel moeten bepalen en een certificering moeten vinden die hen valideert als een ‘Blockchain-expert’.

Wie is een Blockchain-expert?

Een algemene aanname is dat een persoon die voor een langere periode met Blockchain-technologie werkt, een Blockchain-expert is. Sommigen gaan er ook van uit dat een persoon met een Blockchain-expertcertificering een Blockchain-expert is. Het is echter belangrijk om een ​​algemeen overzicht van een Blockchain-expert te hebben om een ​​duidelijk beeld te krijgen van hun rollen en verantwoordelijkheden.

Een Blockchain-expert is eigenlijk elk individu dat bekwaam is in de fundamentele en professionele concepten van Blockchain-technologie. Enterprise Blockchain-experts beschikken over diepgaande kennis over de werking van Blockchain-technologie. Het belangrijkste van alles is dat experts in Blockchain-technologie hun vaardigheden en kennis kunnen implementeren voor het bouwen van op Blockchain gebaseerde applicaties die zijn afgestemd op zakelijke en zakelijke vereisten.


Professionals kunnen het ‘Blockchain-expert’-diploma behalen door middel van uitgebreide training en certificeringsexamens om hun kennis te bewijzen. Naarmate bedrijven geleidelijk meer leren over het belang van Blockchain-technologie, ondergaat ook de rol van een Blockchain-expert veranderingen. Daarom is het onvermijdelijk om de beste Blockchain-certificeringen te vinden die gericht zijn op een breed en divers assortiment aan vaardigheidsdoelstellingen.

De rol van een Blockchain-expert in de huidige tijd weerspiegelt dus ook veel andere cruciale verantwoordelijkheden in het huidige scenario. Blockchain-experts moeten bijvoorbeeld nieuwe benaderingen ontwikkelen voor het gebruik van up-to-date bruikbare tools in het Blockchain-ecosysteem om de bedrijfstransformatie van ondernemingen te begeleiden. Nu de formidabele mogelijkheden van reguliere acceptatie van Blockchain-technologie aan kracht winnen, zouden bedrijven te maken krijgen met een tekort aan Blockchain-experts.

Belang van Blockchain-certificeringen

Om tegemoet te komen aan de toenemende vraag van Blockchain-experts, zullen bedrijven waarschijnlijk Blockchain-expertcertificering gebruiken als maatstaf voor het bepalen van het potentieel van Blockchain-experts. Daarom is het essentieel voor elke aspirant-Blockchain-professional / expert om erachter te komen wat precies een certificering in Blockchain-technologie inhoudt.

Over het algemeen zijn certificeringen in het Blockchain-ecosysteem gericht op de ontwikkeling en het beheer van specifieke normen voor het verstrekken van referenties aan professionele Blockchain-experts. De certificering toont aan dat personen met de referentie de basisnormen van een Blockchain-expert hebben vervuld of zelfs overtroffen. In feite versterken Blockchain-certificeringen de Enterprise Blockchain-vaardigheden als unieke en zelfregulerende beroepen.

Het is duidelijk dat Blockchain-certificeringen het bewijs tonen van de expertise en kennis van de houder met betrekking tot Blockchain-technologie en de ontwikkeling van Blockchain-gebaseerde bedrijfstoepassingen en -systemen. Een Blockchain-expertcertificering getuigt ook van het vermogen van een individu bij de implementatie van Enterprise Blockchain voor bedrijfstransformatie. Naast deze aspecten dienen de beste Blockchain-certificeringen ook de volgende functionaliteiten volledig.

 • Bewijs van Blockchain-expertise

Certificeringen van Blockchain-experts bewijzen de mogelijkheden van erkende personen bij de ontwikkeling van efficiënte Blockchain-ondernemingen.

 • Bron van voordeel

Blockchain-certificeringen bieden professionals een extra voordeel ten opzichte van andere niet-gecertificeerde kandidaten voor prestigieuze Blockchain-gerichte banen.

 • Wereldwijde erkenning

De beste Blockchain-expertcertificeringen zorgen voor wereldwijde erkenning, waardoor de waarde van uw Blockchain-werk wereldwijd wordt verrijkt.

 • Mogelijkheden voor beter loon

Blockchain-expertcertificering helpt kandidaten ook om de kloof in Enterprise Blockchain-vaardigheden te overbruggen en goedbetaalde banen te krijgen.

 • Carrièrebeveiliging

Blockchain is duidelijk een futuristische technologie met langetermijnperspectieven voor adoptie. Daarom kunnen Blockchain-expertcertificeringen u helpen uw carrière op te bouwen met de zekerheid van werkzekerheid vanwege de verwachte toename van het aantal Blockchain-banen in de toekomst..

 • Extra kansen

Blockchain-certificeringen helpen individuen ook hun kennis over Enterprise Blockchain-technologie te versterken. Gecertificeerde Blockchain-experts kunnen ook hun doelen nastreven door hun eigen Blockchain-gebaseerde bedrijf te ontwikkelen. Blockchain-experts kunnen bijvoorbeeld hun Blockchain-kennis en -expertise gebruiken om Enterprise Blockchains te bouwen en te ontwikkelen en het succes van de onderneming naar een hoger niveau te tillen..

 • Ondersteuning voor loopbaanontwikkeling

Een Enterprise Blockchain-expertcertificering kan u ook helpen betere kansen te krijgen op werkondersteuning. De erkenning voor Blockchain-experts met certificeringen kan hen helpen hun reputatie op te bouwen op professionele netwerkplatforms zoals LinkedIn. Hierdoor kunnen kandidaten op LinkedIn een real-time indruk geven van hun capaciteiten en ervaring aan potentiële werkgevers.

Potentiële werkgevers kunnen bijvoorbeeld zoeken naar de Blockchain-expertcertificeringen van een kandidaat en de rollen die ze voor en na de certificering hebben vervuld om hun capaciteiten te beoordelen. Het belangrijkste van alles is dat door Blockchain-experts gecertificeerde professionals ook kunnen deelnemen aan technische en niet-technische discoursen over Blockchain-technologie in professionele gemeenschappen. Als gevolg hiervan konden ze geleidelijk hun identiteit vestigen als een industrie / materiedeskundige op het gebied van Blockchain-technologie.

Doelgroep voor Blockchain-certificeringen

Daarom valt duidelijk op dat een Blockchain-expertcertificering meer waarde heeft dan algemene aannames. De volgende belangrijke factor die elke aspirant-kandidaat kan storen, is het ideale publiek voor Blockchain-expertcertificeringen. Heb je echt Blockchain-certificeringen nodig voor een veelbelovende carrière volgens je bestaande vaardigheden en professionele rollen??

Kortom, je hoeft niet eens aan een carrière te denken om Blockchain-certificeringen na te streven! Zelfs als u gewoon graag meer wilt weten over opkomende technologie, kunt u kiezen voor Enterprise Blockchain-certificeringen. Technische studenten, applicatiearchitecten, liefhebbers van cryptocurrency, beveiligingsprofessionals, systeembeheerders, investeerders en nog veel meer rollen kunnen veelbelovende voordelen behalen met Blockchain-certificeringen.

Bovendien zouden marktleiders en senior managementprofessionals ook Blockchain-certificeringen kunnen kiezen als een bewezen instrument voor verfijnde expertise. Met zoveel voordelen van Blockchain-certificeringen, is het onvermijdelijk dat kandidaten zich concentreren op het zoeken naar betrouwbare certificeringsaanbieders.

Gecertificeerde Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -certificering

Onder de vele leveranciers die Blockchain-expertcertificering proberen aan te bieden, valt 101 Blockchains op als het topplatform. De Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -certificering door 101 Blockchains is momenteel een van de algemeen erkende benchmarks van Blockchain-expertise.

Registreer nu voor de CEBP-certificering om Blockchain-expert te worden.

101 Blockchains heeft de reputatie verworven het leidende, onafhankelijke op onderzoek gebaseerde netwerk voor het Blockchain-ecosysteem te zijn. Daarom is het redelijk voor aspirant-Blockchain-professionals om te zoeken naar details over de CEBP-certificering door 101 Blockchains. Een gedetailleerde reflectie op de details van het CEBP-examen kan ons helpen te begrijpen dat het op dit moment gemakkelijk een van de beste certificeringen voor u is.

Ideale doelgroep voor CEBP-certificering

Het CEBP- of Certified Enterprise Blockchain Professional-certificeringsexamen door 101-certificeringen is een Blockchain-expertcertificering. Iedereen die met Blockchain-technologie wil werken, kan kiezen voor CEBP-certificering. Als u bovendien meer wilt weten over de kernconcepten van Blockchain-technologie en het bijbehorende ecosysteem, dan is CEBP-certificering ideaal voor u.

Bovendien is de CEBP-certificering ook geschikt voor u als u de benaderingen voor Blockchain-implementatie wilt leren. De CEBP-certificering kan ook perfect aansluiten op uw vereisten als u meer wilt weten over bedrijfstransformatie met bijgewerkte bruikbare tools in het Blockchain-ecosysteem.

Details van CEBP-certificeringsexamen

Kortom, het CEBP-certificeringsprogramma is speciaal ontworpen om de kennis en ervaring van een individu in verschillende aspecten van Blockchain te bewijzen. De certificering test ook de kennis van kandidaten met betrekking tot de impact van Blockchain-technologie op verschillende zakelijke bedrijfsdoelen.

Het belangrijkste van alles is dat de CEBP-certificering voldoet aan de criteria van een uitgebreide Blockchain-expertcertificering door de capaciteiten van kandidaten te testen voor praktische betrokkenheid bij bedrijfsleiders. De certificering test de mogelijkheden van kandidaten om de doelen van bedrijfsleiders te bereiken met zeer efficiënte en haalbare oplossingen.

De Blockchain-certificeringskosten met het CEBP-examen bedragen $ 397 USD, inclusief een CEBP-training. De CEBP-training biedt vier weken leermateriaal met drie tot vier uur studie voor elke week. De modules van de CEBP-cursus geven een gedetailleerd beeld van de examendoelstellingen bij CEBP-certificering.

Lees voordat u verdergaat ons vorige artikel om de Blockchain-functies te begrijpen.

Domeinen die worden behandeld in het CEBP-certificeringsexamen

Bovenal kan de exameninhoud van CEBP zijn volledigheid demonstreren als een instrument om Enterprise Blockchain-expertise te bewijzen. Hier is een overzicht van de verschillende examendoelen die in elke sectie van het CEBP Blockchain-expertcertificeringsexamen worden behandeld.

1. Grondbeginselen van Blockchain-technologie

Het eerste domein van het CEBP-certificeringsexamen gaat over de werking van Blockchain-technologie en de opvallende kenmerken ervan. Kandidaten moeten onderwerpen leren die verband houden met concepten, functies en verschillende varianten van het Blockchain-netwerk voor de doelstellingen van dit domein. Daarnaast richt dit domein van het CEBP-certificeringsexamen zich ook op het werken aan slimme contracten.

Kandidaten moeten ook leren over de benaderingen om hun controle over elementen te verbeteren die nodig zijn om de impact van slimme contracten op traditionele bedrijven te evalueren. Het overzicht van de hoofdstukken in dit domein van de CEBP Blockchain-expertcertificering omvat het volgende,

 • Blockchain-grondbeginselen
 • Bewijs van werk
 • Creëren van een ketting van blokken
 • Publieke en private blockchain
 • Slimme contracten

2. Enterprise Blockchain-platforms

Het tweede domein van het CEBP-certificeringsexamen gaat over het begrijpen van de betekenis van Bitcoin buiten de grenzen van cryptocurrencies. Kandidaten hebben vaardigheden nodig om de benaderingen voor bedrijfstransformatie met Enterprise Blockchain te bepalen voor vragen op dit gebied.

Bovendien moeten kandidaten ook hun kennis en vaardigheid in methodologische benaderingen versterken om de juiste balans te vinden tussen technische perfectie en zakelijke haalbaarheid in Blockchain-gebaseerde oplossingen. De opmerkelijke hoofdstukken die in dit domein van de CEBP-certificering worden behandeld, zijn als volgt,

 • Ethereum-grondbeginselen
 • Basisprincipes van Hyperledger Fabric
 • Corda basics

3. Blockchain in handelsfinanciering

Het derde domein in het CEBP-certificeringsexamen reflecteert grotendeels op de toepassingen van Blockchain-technologie in de financiële sector. Kandidaten zouden moeten beginnen met een kort overzicht van belangrijke crypto-activa in op Blockchain gebaseerde handelsfinancieringstransacties. Een van de belangrijkste onderwerpen in dit domein betreft de correlatie tussen crypto-activa en cryptocurrencies.

Kandidaten moeten dit aspect beheersen in de CEBP Blockchain-expertcertificering om te bewijzen dat ze nepnieuws over cryptocurrencies kunnen herkennen. De module bevat ook onderwerpen over het gebruik van crypto-activa in bepaalde op Blockchain gebaseerde platforms om de verstorende effecten van Blockchain-technologie op handelsfinanciering aan te pakken..

Bovendien moeten kandidaten ook leren over de ondernemingen die Blockchain gebruiken voor het beheer van handelsfinancieringsactiviteiten in dit domein. Het is ook cruciaal voor alle kandidaten om na te denken over de bestaande use-cases van Blockchain-technologie voor dit domein. Kandidaten zouden voor vragen komen te staan ​​bij het bepalen van de ideale use-cases die geschikt zijn voor bepaalde bedrijfsdoelstellingen. De opmerkelijke hoofdstukken in dit domein van de CEBP-certificering zijn als volgt,

 • Crypto-activa en cryptocurrencies
 • Ripple-grondbeginselen
 • Handelsfinanciering op Blockchain

4. Blockchain-toepassingen

Dit is een van de meest cruciale domeinen in het CEBP Blockchain-expertcertificeringsexamen. Volgens marktonderzoek van 101 Blockchains heeft Blockchain-technologie de meest prominente invloed op supply chain management-operaties. Kandidaten moeten zich voorbereiden op onderwerpen over verschillende manieren waarop Enterprise Blockchain-technologie de supply chain-beheerprocessen rechtstreeks beïnvloedt.

Het belangrijkste van alles is dat kandidaten moeten leren over de verschillende tools en hun implementatie in praktische use cases voor supply chain management in verschillende ondernemingen. Kandidaten zouden vaardigheden moeten ontwikkelen in de volgende hoofdstukken van de CEBP-cursus om de Blockchain-toepassingen te begrijpen.

 • Grondbeginselen van supply chain management op Blockchain
 • Gebruik voorbeelden van supply chain management op Blockchain
 • Blockchain digitale transformatie

5. Blockchain-gebruiksgevallen

De laatste module van het CEBP-certificeringsexamen legt duidelijk de nadruk op de praktische toepassingen van Blockchain. Kandidaten zouden zich moeten specialiseren in praktische inzichten over verschillende gebruiksscenario’s van Blockchain-technologie in verschillende industrieën. Het is ook cruciaal voor kandidaten om hun kennis van het identificeren van de juiste tools voor specifieke bedrijfsscenario’s te verbeteren. Dit domein valideert in feite de vaardigheden van een kandidaat bij het gebruik van Blockchain-technologie voor praktijkgevallen die ze zouden tegenkomen in verschillende op Blockchain gebaseerde rollen.

Daarom kunt u duidelijk opmerken dat de CEBP-certificering een uitgebreid bewijs is van de Blockchain-expertise van een kandidaat. Naast het bewijzen van de conceptuele kennis van kandidaten in het Blockchain-ecosysteem, test de Blockchain-expertcertificering ook praktische kennis.

Een van de interessante hoogtepunten van de CEBP-certificering is de beoordeling van kandidaten in specifieke praktijkopdrachten. Kandidaten kunnen dus een allround bewijs krijgen van hun Enterprise Blockchain-vaardigheden en -kennis met CEBP-certificering. Zoals jullie allemaal kunnen zien, blijft de CEBP-certificering niet beperkt tot de algemene toepassingen van Blockchain-technologie. De CEBP-certificering kan dus echt nuttig zijn om uw identiteit als Blockchain-expert te bewijzen.

Lees ook: 20+ Blockchain-gebruiksgevallen

Bottom Line

Tot slot zijn de Blockchain-certificeringskosten bij CEBP de beste investering die u voor uw carrière kunt doen. Het lijdt geen twijfel dat Enterprise Blockchain langzaamaan prominente acceptatie krijgt in veel industrieën vanwege de voordelen van beveiliging, anonimiteit en transparantie. Daarom kunnen certificeringen zoals CEBP dienen als levensvatbare carrière-instrumenten naast het bevorderen van uw Blockchain-kennis en -expertise.

Het gemiddelde salaris van een gecertificeerde Blockchain-expert ligt rond de $ 137.000, wat de beloften aangeeft van een carrière in de Blockchain-technologie. Het beste van Blockchain-certificeringen zoals CEBP is het ontbreken van enige vereiste. Dus als je denkt dat Blockchain een vruchtbare carrière voor je kan betekenen, dan kun je meteen aan de slag met de Blockchain Gratis Cursus! Het enige wat je nodig hebt, is een basiskennis van informatica en motivatie om de diepten van Blockchain-technologie te verkennen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me