4 beste plaatsen om Tezos (XTZ) in te zetten en beloningen te verdienen

onze keuze

Beste uitzetplatform voor

Veiligheid

grootboek Bezoek website

Beste uitzetplatform voor

Geen kosten

binance Bezoek website

Beste uitzetplatform voor

Amerikaanse klanten

muntenbasis Bezoek website

Wat is Tezos uitzetten?

Tezos (XTZ) is een populaire cryptocurrency die een Proof-of-Stake-protocol om zijn netwerk te beveiligen. Door Tezos uit te zetten kunnen investeerders dat verdien een passief inkomen tot 7% ​​per jaar door actief deel te nemen aan het valideren van transacties op het netwerk. Houders van Tezo’s die munten inzetten, ontvangen XTZ-tokens als beloning.

Hoe Tezos (XTZ) uit te zetten

Om Tezos (XTZ) -munten uit te zetten, volgt u deze stappen met een Ledger Nano X-portemonnee als voorbeeld:

Beste platforms om Tezos in te zetten: vergelijking


Deze vergelijkingsgids geeft een overzicht van waar u Tezos (XTZ) kunt inzetten om cryptocurrency-beloningen en een passief inkomen te verdienen. Ons onderzoek is gebaseerd op het beoordelen van de functies van het platform, de geschatte jaarlijkse opbrengst, vergoedingen en veiligheid.

 • Ledger-portemonnee (houd controle over privésleutels en inzet met behulp van eigen hardware-portemonnee)
 • Binance (‘s werelds meest populaire beurs die ATOM-staking en -handel mogelijk maakt)
 • Coinbase (gerenommeerde, betrouwbare en veilige wereldwijde cryptocurrency-uitwisseling)
 • Atomic portemonnee (veilige en gedecentraliseerde portemonnee om meer dan 300 munten en tokens op te slaan)

Ledger-portemonnee

Ledger is een bedrijf dat innovatieve producten en blockchaintoepassingen heeft ontwikkeld bewaar cryptocurrency-activa met bankachtige beveiliging. De vlaggenschipproducten zijn de Nano S- en Nano X-modellen die algemeen worden beschouwd als een van de beste hardwareportefeuilles om cryptocurrency op te slaan.

Bezoek Ledger

Tezos-munten die zijn opgeslagen in een Ledger-portemonnee kunnen worden ingezet via de Ledger Live-applicatie om een ​​passief inkomen te verdienen door deel te nemen aan het Tezos-netwerk via delegatie of door een knooppunt op te zetten en te bakken. In ruil, gebruikers die Tezos inzetten zijn beloond met een jaaropbrengst van circa 6%, minus kosten.

tezos uitzetten grootboek portemonnee

De eenvoudigste manier om Tezos in te zetten met behulp van een Ledger-portemonnee, is door je inzetbaarheid namens jou te delegeren. Jij nog steeds behoud het eigendom van XTZ-munten terwijl u de activa veilig op een hardwareportefeuille zet. Door Tezos te delegeren en deel te nemen aan het proof-of-stake-protocol, kunnen investeerders beloningen verdienen voor hun assistentie bij het protocol.

Klik hier om een ​​Ledger-hardware wallet te kopen.

Dit betekent dat je beloningen kunt verdienen door Tezo’s en controle houden over de privésleutels en verlies nooit het eigendom over het activum. Dit is de voorkeursoptie voor beginners om beloningen te verdienen door Tezo’s uit te zetten en te helpen meer Tezo’s te verzamelen en tegelijkertijd bij te dragen aan de veiligheid van het netwerk.

uitzetten tezos ledger

Het enige nadeel van het uitzetten van Tezo’s op een Ledger-hardware wallet is dat het tot 5 weken kan duren om de eerste beloning te verdienen. Daarna kunnen de uitbetalingen om de 3 dagen worden verwacht. Hoewel dit misschien een nadeel lijkt, is de mogelijkheid om controle te houden over uw Tezos-munten op een hardwareportefeuille tegen hackers en frauduleuze activiteiten veel belangrijker..

Binance

Binance is het grootste cryptocurrency-uitwisseling naar handelsvolume en heeft miljoenen gebruikers over de hele wereld. De beurs biedt functierijke producten, waaronder handel in cryptomarge, leenservice en het verdienen van beloningen met Binance-staking.

Bezoek Binance

Binance biedt 25 staking-producten aan, zoals Tezos, zodat gebruikers kunnen genieten van gratis staking-beloningen door simpelweg munten te storten en vast te houden op Binance. Er zijn Nee vergoedingen om Tezos-munten in te zetten op Binance en moet minimaal 1 XTZ hebben om in aanmerking te komen. Alle verdiende winsten worden gedeeld met Binance-gebruikers om beloningen te maximaliseren.

binance

Het voordeel van het inzetten van Tezos op Binance is dat cryptocurrency-handelaren ervoor kunnen kiezen om Tezos in te zetten in afwachting van een transactie. Gebruikers kunnen naast potentiële handelswinst profiteren van de inzetbeloningen.

Verwant: Binance Review: Crypto, Trading & Vergoedingen

Zodra een positie is gevuld, worden het ingezette saldo en de bijbehorende beloningen automatisch aangepast om het beschikbare saldo weer te geven. Er is geen vast plan en kan Tezo’s op elk moment verkopen tijdens het uitzetten op Binance.

tezos uitzetten binance

Volg deze stappen om Tezos op Binance uit te zetten:

 • Log in op je account of maak een gratis account aan bij Binance
 • Navigeer naar ‘Financiën’ in het bovenste menu en klik op ‘Uitzetten’
 • Selecteer Tezos (XTZ) in het menu Flexibel uitzetten
 • Stort geld uit een hardware-portemonnee of koop Tezo’s met fiat
 • Bewaar Tezos-munten in de Binance-portemonnee en verdien staking-beloningen

Atomic portemonnee

Atomic portemonnee is een gedecentraliseerde online cryptocurrency-portemonnee beschikbaar op desktop- en mobiele apparaten die meer dan 500 munten en tokens ondersteunen. De portemonnee is geschikt voor crypto-investeerders met alle ervaringen en biedt een eenvoudige, veilige en handige manier om digitale activa op te slaan.

Bezoek Atomic Wallet

De verwacht ROI voor het uitzetten van Tezo’s in een Atomic Wallet is ~ 7% wat erg vergelijkbaar is met andere uitwisselingen en portefeuilles. Om in aanmerking te komen voor de staking-beloningen, moet er minimaal 1 XTZ in de Atomic Wallet zitten. De website heeft een Tezos-uitzetcalculator om de maand- en jaarinkomsten te bepalen op basis van het aantal ingezette XTZ-munten.

Met behulp van de Atomic-portemonnee kunnen gebruikers Tezos kosteloos inzetten en ontvang beloningen rechtstreeks van de bakker in de portemonnee. De volledige beloningen van de bakkers die transacties op het blockchain Proof-Of-Stake-netwerk verifiëren, worden zonder tussenpersonen doorgegeven aan de cryptohouder. De inzetbeloning varieert en de gebruiker kan een Tezos-bakker selecteren om uit te zetten.

In tegenstelling tot de Ledger Live-applicatie is dat er wel Nee hardware wallet-integratie beschikbaar, het is dus belangrijk om de back-up pass-fase en het wachtwoord veilig te houden, aangezien u zelf verantwoordelijk bent voor de beveiliging van de portemonnee. Naar onze mening geven we de voorkeur aan de extra beveiligingsvoordelen van het opslaan van het activum in een hardwareportefeuille terwijl we genieten van beloningen.

atomaire uitzetbakker

Volg deze stappen om Tezos uit te zetten op een Atomic Wallet:

Coinbase

Coinbase is een cryptocurrency-uitwisseling vertrouwd door meer dan 35 miljoen mensen in meer dan 100 landen wereldwijd om cryptocurrency te kopen, verkopen, opslaan, gebruiken, inzetten en verdienen. Coinbase, opgericht in juni 2012, is uitgegroeid tot een populaire digitale valutaportefeuille en handelsplatform om Bitcoin en munten te kopen met een creditcard of bankoverschrijving..

Bezoek Coinbase

Coinbase heeft geïntroduceerd alleen inzetten voor zijn Amerikaanse klanten met beloningen tot 5,00% inzetten. Het beloningspercentage staat niet vast en varieert in de loop van de tijd op basis van de inzetwinsten die worden verdeeld door het Tezos-netwerk en die rechtstreeks aan de Coinbase-portemonnee van de gebruiker worden betaald..

Coinbase uitzetten tezo's

Vergelijkbaar met Binance-uitwisseling, Tezos-munten moeten in een Coinbase-portemonnee worden bewaard om beloningen te verdienen. Dit biedt flexibiliteit om het activum om te schakelen van staking naar spot trading en vice versa naarmate de marktomstandigheden veranderen. Gebruikers kunnen zich altijd afmelden voor het uitzetten van Tezo’s en op elk moment verkopen.

Voor het uitzetten van Tezos-munten op Coinbase wordt een kleine commissie in rekening gebracht. Het bedrag wordt afgetrokken van de inzetbeloningen die zijn ontvangen van het Tezos-netwerk. Dit resulteert in een iets lager beloningspercentage van 5% in vergelijking met de andere bovengenoemde platforms.

Waar Tezos kopen?

De De beste plaats om Tezos (XTZ) te kopen, is het gebruik van een fiat-to-crypto-uitwisseling om lokale fiat-valuta om te zetten in digitale activa. Andere manieren om Tezos te kopen, verhandelen en verkopen is het gebruik van een top crypto-handelsbeurs of een instant crypto-swapservice om munten naar Tezos te wisselen..

Veel Gestelde Vragen

Zijn er risico’s bij het uitzetten van Tezo’s?

Het uitzetten van Tezos-munten met behulp van een uitwisseling brengt een risico met zich mee, aangezien de gebruikers geen controle behouden over de privésleutels van de portemonnee. Uitwisselingen kunnen vatbaar zijn voor online diefstal en frauduleuze activiteiten, wat kan resulteren in het mogelijk verlies van geld.

Uitzetplatforms waarmee de gebruikers een validator of bakker kunnen selecteren, kunnen het risico introduceren dat de aanbieder niet de volledige Tezos-beloningen doorgeeft aan de staker. Het is belangrijk om de validator of bakker zorgvuldig te kiezen.

Hoe verdien ik Tezos Staking-beloningen met Coinbase?

Gebruikers kunnen Tezos-staking-beloningen verdienen met Coinbase via een service die bekend staat als Gedelegeerd bewijs van inzet (dPoS). Hierdoor kunnen gebruikers het activum doorgeven aan een andere partij om de munten namens u in te zetten. De gebruikers behouden het eigendom van de Tezos-munten in de Coinbase-portemonnee en verdienen beloningen door inzetbevoegdheid aan Coinbase te delegeren.

Wat is de beste manier om Tezos-munten in te zetten

De beste methode om Tezos in te zetten is het gebruik van een Ledger hardware wallet. De veiligheid van fondsen is het belangrijkste en met Ledger kunt u te allen tijde controle houden over de munten en de privésleutels.

Gevolgtrekking

Om ons artikel over waar Tezos in te zetten af ​​te sluiten, hebben we de meest populaire cryptocurrency-uitwisselingen en portefeuilles beoordeeld en vergeleken om XTZ-munten op te slaan om staking-beloningen te verdienen. Hoewel er subtiele verschillen zijn tussen de platforms, zoals de beloningspercentages en vergoedingen om op te letten, is het inzetten van Tezo’s met een Ledger-portemonnee een veilige en winstgevende manier om XTZ-tokens te verdienen zonder je munten te hoeven verkopen..

U bent wellicht ook geïnteresseerd in:

 • 5 websites om Bitcoin te demonstreren met virtueel geld
 • 8 Beste cryptocurrency-uitwisselingen in de VS.
 • Bitcoins kopen met Amazon-cadeaubonnen – Supereenvoudig
 • How To Cosmos (ATOM): 4 beste plaatsen om beloningen te verdienen
 • 8 Beste gratis crypto-uitwisselingen (commissievrije handel)
 • 10 Beste Australische cryptocurrency-uitwisselingen
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map