Hoe cryptocurrency te kopen in Australië

Lage tarieven

swyftx Bezoek website

Veiligheid

coinspot Bezoek website

Mobiele app

coinjar uitwisseling Bezoek website

Om u op weg te helpen met het tijdperk van digitale valuta, biedt deze gids nuttige informatie over het kopen van cryptocurrency in Australië. Sommige beurzen hebben een portemonnee nodig voordat u cryptocurrency kunt kopen. Als u geen portemonnee heeft, lees dan onze gids over de beste bitcoin-hardwareportefeuilles.

Hoe cryptocurrency te kopen in Australië

Volg deze stappen om cryptocurrency in Australië te kopen met behulp van een exchange:

Wat staat er in deze gids? 1Hoe cryptocurrency te kopen in Australië2Cryptocurrency Exchange-beoordelingen3Wat is cryptocurrency?4Wat was de eerste cryptocurrency?5Investeren in cryptocurrency6Welke cryptocurrency moet ik kopen?7Is het legaal om in cryptocurrency in Australië te investeren??8Kan ik cryptocurrency in Australië verhandelen9Hoe een cryptocurrency-portfolio te volgen?10Gevolgtrekking

Cryptocurrency Exchange-beoordelingen

Er zijn verschillende cryptocurrency-uitwisselingen in Australië om altcoins te kopen. Elke beurs biedt een iets andere gebruikerservaring met verschillende functionaliteit, transactiekosten, stortingsmethoden en klantenservice. Om het u wat gemakkelijker te maken, hebben we elke uitwisseling beoordeeld en beoordeeld op basis van de bovenstaande criteria.

Gebruik de onderstaande links of blader door de Exchange-categorie voor meer informatie.

 • Swyftx
 • Onafhankelijke reserve
 • Coinspot
 • Zebpay
 • Digitale piek
 • CoinJar
 • ZipMEX
 • Bitcoin Australië
 • Gemakkelijke Crypto
 • Binance Lite
 • Cointree
 • BTC-markten
 • Wat is cryptocurrency?

  Cryptocurrency is een digitaal, op internet gebaseerd activum dat is ontworpen om te werken als een ruilmiddel dat sterke cryptografie gebruikt om veilige financiële transacties mogelijk te maken, de creatie van extra eenheden te controleren en de overdracht van digitale activa te verifiëren.


  Maak gebruik van cryptocurrencies blockchain-technologie dat gebruikmaakt van een gedecentraliseerd en transparant systeem, in tegenstelling tot gecentraliseerde digitale valuta, vaak ‘fiat’ genoemd en beheerd door centrale banksystemen. De gedecentraliseerde controle van elke cryptocurrency werkt door gedistribueerde grootboektechnologie dat dient als een openbare database voor financiële transacties.

  Wat was de eerste cryptocurrency?

  De eerste cryptocurrency was Bitcoin, die in 2008 werd uitgevonden door Satoshi Nakamoto. Het was zijn visie om de mensen een alternatief financieel systeem te bieden waar het gemakkelijker is om geld rechtstreeks tussen twee partijen in een transactie over te dragen, zonder de noodzaak van een vertrouwde derde partij zoals een bank of creditcardmaatschappij..

  Bitcoin is ontworpen als een peer-to-peer elektronisch geldsysteem, of simpelweg een ruilmiddel om veilige betalingen van online transacties mogelijk te maken..

  Investeren in cryptocurrency

  Australiërs die overwegen te investeren in cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum of XRP, moeten net als elk ander financieel product worden bekeken. Dat wil zeggen, handelen en beleggen in cryptocurrencies brengt een aanzienlijk risico met zich mee om uw kapitaal te verliezen en is niet geschikt voor elke belegger..

  Het is mogelijk om veel geld te verdienen door in cryptocurrencies te investeren als u de juiste kiest en op het juiste moment. Maar er zijn ook veel risico’s waar u op moet letten voordat u besluit in crypto te investeren.

  Welke cryptocurrency moet ik kopen?

  Voor beginners is dit misschien de eerste vraag die in je opkomt als je besluit om aan de slag te gaan met cryptocurrency. U wilt investeren in iets waarin u gelooft en dat u heeft onderzocht en waarin u zich prettig voelt om in te investeren.

  We hebben handige handleidingen gepubliceerd over het kopen van populaire cryptocurrencies om u op weg te helpen door op de knop ‘Meer informatie’ hieronder te klikken. Denk eraan, voordat u een investering doet, moet u ervoor zorgen dat u doe je eigen onderzoek naar de munt.

  Kom meer te weten ethereum Kom meer te weten Ripple XRP Kom meer te weten litecoin Kom meer te weten cardano Kom meer te weten Kom meer te weten

  Elke munt biedt een ander doel en een andere toepassing met behulp van blockchain-technologie. Andere cryptomunten dan Bitcoin staan ​​algemeen bekend als ‘altcoins’. Op het moment van schrijven bedraagt ​​de dominantie van de Bitcoin-markt momenteel 70%. Dit betekent dat beleggers momenteel de voorkeur geven aan Bitcoin in vergelijking met andere cryptocurrencies-munten.

  Is het legaal om in cryptocurrency in Australië te investeren??

  Cryptocurrency wordt door de Australische regering beschouwd als een vorm van eigendom en daarom als een activum voor vermogenswinstbelastingdoeleinden. Als u betrokken bent bij het verwerven of verkopen van cryptocurrency, dan is dit onderhevig aan fiscale gevolgen. Australiërs moeten zich ervan bewust zijn dat de volgende cryptocurrency-activiteiten worden beschouwd als belastbare gebeurtenissen:

  • Cryptocurrency-handel (het proces waarbij de ene crypto voor de andere wordt verkocht)
  • Crypto terug verkopen aan Australische dollars
  • Cryptocurrency cadeau doen aan een vriend of familie
  • Cryptocurrency ontvangen als inkomsten (bijvoorbeeld cryptomining)
  • Goederen en diensten kopen met cryptocurrency

  Als je meer wilt weten, lees dan ons artikel over de top 10 van veelgestelde vragen over crypto-belasting in Australië.

  Kan ik cryptocurrency in Australië verhandelen

  Er zijn verschillende cryptocurrency-handelsbeurzen die beschikbaar zijn voor handelaren die in Australië wonen om een ​​account aan te maken en te speculeren op de prijzen van cryptocurrency-activa.

  Handelen kan zeer winstgevend zijn als u over de juiste vaardigheden, discipline en risicobeheer beschikt. Op één dag kan de BTC-prijs veel verder schommelen dan uw risicobereidheid, waardoor beleggers meer verliezen dan hun oorspronkelijke inleg..

  Terwijl de populariteit van cryptocurrencies toeneemt, moeten beleggers zich bewust zijn van deze risico’s. De gouden regel van handelen is dat u nooit meer dan 5% van uw kapitaal op een enkele transactie mag riskeren.

  Hoe een cryptocurrency-portfolio te volgen?

  Als u een belegger of handelaar in cryptovaluta bent, kan het lastig zijn om uw activa in cryptovaluta bij te houden over meerdere beurzen heen. Vooral als het gaat om belastingtijd en het moeten aangeven van een crypto vermogenswinstrapportage.

  Er zijn verschillende tools voor portfoliobeheer, zoals Shrimpy en Quadency, waarmee u uw volledige portfolio op één locatie kunt beheren.

  Als het gaat om het aangeven van winst en verlies voor belastingen, zijn er online crypto-belastingsoftwaretoepassingen om al uw transacties op meerdere beurzen te volgen. Elke software kan u helpen bij het berekenen van uw winst en verlies om aan uw belastingverplichtingen te voldoen.

  Enkele van de beste softwaretools voor crypto-belasting zijn:

  • TokenTax
  • Koinly
  • Cointracking
  • Zenledger
  • Cryptotrader
  • Bitcoin-belastingen
  • Sublieme IP

  Gevolgtrekking

  We hopen dat deze gids nuttig was voor inwoners van Australië die het antwoord willen weten over het kopen van cryptocurrency in Australië.

  Zorg er bij elke financiële investering voor dat u uw eigen onderzoek en due diligence naar de cryptovaluta doet en recensies op de cryptobeurs leest voordat u geld stort. En als je dat nog niet hebt gedaan, raden we je aan om eerst een cryptocurrency hardware wallet te kopen om je investering op te slaan.

  Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan gerust met je sociale netwerk.

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map