10 beste crypto-uitwisselingen in het VK

We hebben 60+ crypto-uitwisselingen beoordeeld en gerangschikt op de beste cryptocurrency-uitwisselingen in het VK om Bitcoin te kopen. Onze beoordeling is gebaseerd op belangrijke gebruikersfactoren zoals gebruiksgemak, lokale stortingsmethoden, transactiekosten, beveiliging en klantenondersteuning. Sommige beurzen vereisen ook dat u een Bitcoin-portemonnee bezit, zoals de Ledger Nano X. Als u geen portemonnee heeft, lees dan ook onze gids over de beste cryptohardwareportefeuilles voordat u aan de slag gaat..

onze keuze

Beste uitwisseling voor

Beginners

muntenbasis Bezoek website

Beste uitwisseling voor

Sociale handel

etoro Bezoek website

Uw kapitaal loopt gevaar.

Beste uitwisseling voor

Lage tarieven

binance Bezoek website

Beste Crypto Exchange UK

Op basis van onze beoordelingen zijn hier de beste beurzen om Bitcoin en crypto in het VK te kopen:

Beste Bitcoin-uitwisselingen VK: vergelijkingen


Deze vergelijkingstabel geeft een overzicht van de beste cryptocurrency-uitwisselingen in het Verenigd Koninkrijk om Bitcoin en andere digitale valuta te kopen, verhandelen en verkopen..

Als u nog steeds niet kunt vinden wat u zoekt, is er ook de mogelijkheid om een ​​wereldwijde fiat-to-crypto-service te gebruiken die gewoonlijk andere stortingsmethoden accepteert, zoals bankpas of creditcard, PayPal en zelfs Amazon-cadeaubonnen..

Beste Britse cryptocurrency-uitwisselingen: beoordelingen

Hier is onze samenvatting van de top Bitcoin & cryptocurrency-websites in het VK. Voor meer informatie over elk platform, klikt u op de onderstaande uitwisselingsreview-links.

1. Coinbase

Inwoners van het VK kunnen Coinbase gebruiken om Bitcoin te kopen, een populaire cryptocurrency-uitwisseling die al bestaat sinds juni 2012. Sinds de lancering is Coinbase de vertrouwde portemonnee en platform voor digitale valuta om Bitcoin te kopen, verkopen en verhandelen en andere cryptocurrencies.

Bezoek Coinbase

Burgers in het VK kunnen Bitcoin kopen met een creditcard / betaalpas of via bankoverschrijving. Deze betaalmethoden zijn direct beschikbaar en geschikt voor beginnende Bitcoin-investeerders. De gebruikersinterface is beginnersvriendelijk en bevat een Coinbase-portemonnee om uw Bitcoins na aankoop op te slaan.

muntenbasis

Coinbase biedt een geavanceerde en professionele handelsbeurs genaamd Coinbase Pro, die ideaal is voor beginnende en gemiddelde cryptocurrency-handelaren. De uitwisseling stelt individuen in staat om een ​​breed scala aan digitale valuta’s te verhandelen op een veilige en door verzekering gedekt platform.

Over het algemeen is Coinbase een goede optie om Bitcoin in het VK te kopen. Er is zelfs Coinbase Earn voor beginners om meer te weten te komen over blockchain-projecten om cryptocurrency te verdienen. Het is echter belangrijk om te weten dat Bitcoins die zijn opgeslagen in een Coinbase-portemonnee niet onder uw hoede zijn. Dus als je eenmaal Bitcoin hebt gekocht, raden we je aan om onmiddellijk je geld op te nemen om veilig te blijven op een betrouwbare hardware wallet.

2. eToro

eToro is een wereldwijde financiële makelaardij die een financieel handels- en investeringsplatform biedt voor verschillende markten, waaronder Crypto, ETF’s, Aandelen, Indices, Grondstoffen en Forex. De makelaar wordt gebruikt door miljoenen investeerders en handelaren in meerdere rechtsgebieden in de wereld, inclusief klanten in het Verenigd Koninkrijk.

Bezoek eToro

Disclaimer: 67% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven het grote risico te lopen uw geld te verliezen. Investeren in cryptoasset is in de meeste EU-landen en het VK niet gereguleerd. Geen consumentenbescherming.

eToro is geschikt voor beginners die willen investeren in verschillende cryptocurrencies met behulp van een krachtig en gebruiksvriendelijk handelsplatform. Het platform ondersteunt 94 cryptocurrency-paren die kunnen worden verhandeld tegen altcoins of fiat-valuta’s of crypto-handel kunnen oefenen met behulp van een virtuele portefeuille.

etoro website

eToro staat bekend om zijn sociale handelsgemeenschap waar handelaren zich kunnen aansluiten en in contact kunnen komen met andere handelaren om ideeën, strategieën of weerspiegelen de handelsprestaties van winstgevende handelaren. Dit betekent dat nieuwe investeerders en beginners kunnen deelnemen aan de cryptocurrency-markt door succesvolle Bitcoin-traders te volgen.

Er is een filtersysteem om de portefeuille van een belegger te ontdekken om te kopiëren die passen bij bepaalde criteria, zoals rendement op investering, risicotolerantie en het aantal kopieerapparaten. Om mogelijke verliezen te beperken, is er de mogelijkheid om een ​​stop loss-niveau in te stellen.

eToro kopiëren handel

In het verleden behaalde resultaten zijn geen indicatie voor toekomstige resultaten.

3. Tweelingen

Gemini is een in New York gevestigd bedrijf en een gereguleerde cryptocurrency-uitwisseling verkrijgbaar in het VK. Opgericht door de Winklevoss-tweeling, is de uitwisseling snel uitgegroeid tot een populaire keuze voor particulieren, handelaren en instellingen om Bitcoin en cryptocurrency te kopen, verkopen en opslaan.

Bezoek Gemini

Gemini ondersteunt meerdere fiat-valuta’s, waaronder de GBP, die met een bankpas of overboeken van een bankrekening via Faster Payments, CHAPS of SWIFT-overboeking. Andere opvallende kenmerken zijn onder meer een geavanceerd handelsplatform, bewaarservice, beveiligde portemonnee, mobiele handelsapp en cryptotransacties buiten de beurs..

gemini website

Gemini wordt vaak een van de veiligste cryptocurrency-uitwisselingen om digitale activa te kopen en verkopen. Dit wordt toegeschreven aan de bankachtige beveiligingsmaatregelen en safety first mentaliteit van het team. Er wordt een aantal beschermingsmechanismen gebruikt om de informatie en fondsen van de gebruiker die op het platform zijn opgeslagen, te beschermen, zoals cold wallet-opslag, meervoudig ondertekende opnameproces, tweefactorauthenticatie, codering, whitelisting-adressen en brute force-inlogbeveiliging.

Een geweldige functie bij het gebruik van Gemini zijn de nulstortingskosten om fiat-valuta of cryptocurrency-activa naar de beurs over te dragen. Klanten in het VK kunnen echter zonder kosten ponden storten Voor aankopen met een pinpas wordt 3,49% over het totale aankoopbedrag in rekening gebracht.

4. Crypto.com

Crypto.com is een cryptocurrency-uitwisseling die verschillende cryptocurrency-producten en -diensten aanbiedt meer dan 1 miljoen gebruikers over de hele wereld in meerdere landen, waaronder de VS, het VK en Australië. De crypto.com-app maakt het voor iedereen gemakkelijk, ongeacht ervaring of financiële status, om binnen enkele minuten cryptocurrencies te kopen, verhandelen en verkopen.

crypto.com-site

De Crypto.com-app kan worden gedownload voor iOS- en Android-apparaten en zit boordevol uitstekende functies, zoals:

 • Koop, ruil en verkoop Bitcoin en 50+ altcoin-paren
 • Koop Bitcoin via bankoverschrijving, debetkaart of creditcard of andere cryptovaluta
 • Lage en concurrerende handelskosten
 • Geen creditcardkosten om Bitcoin te kopen met behulp van de app
 • 0% handelskosten voor nieuwe gebruikers gedurende de eerste 90 dagen

Ontvang $ 50 GRATIS Gebruik onze verwijzingscode wanneer u de Crypto.com-app downloadt 45h3ct59tv en zet het MCO-token uit.

Bezoek Crypto.com

Beleggers die hun investering in cryptocurrency willen diversifiëren, kunnen zich wagen aan andere populaire digitale valuta’s, zoals XRP, LTC, MCO, EOS, XLM, ATOM, LINK, XTZ, BCH, VET en USDT op de Crypto.com-app.

Het platform maakt gebruik van een maker- en taker fee-model dat extreem concurrerende tarieven biedt om GBP om te zetten in Bitcoin. De handelsvergoeding is gebaseerd op niveaus die afhankelijk zijn van een 30-dagen handelsvolume en begint bij 0,25% en wordt geleidelijk verlaagd op basis van het volume.

crypto.com-app

5. Binance

Binance is een stabiel en veilig handelsplatform voor fiat-naar-cryptocurrency dat is gebouwd op dezelfde technologie die is ontwikkeld door het moederbedrijf Binance. Een toonaangevende crypto-uitwisseling en een van de snelste succesverhalen in de hele blockchain-industrie.

Bezoek Binance

Nieuwe gebruikers van Binance Jersey Exchange kunnen binnen enkele minuten een account aanmaken dankzij de snelle Know-Your-Customer (KYC) -verwerking. Het platform ook ondersteunt een breed scala aan fiat-valuta’s zoals Britse ponden (GBP) en euro’s (EUR) die snel en eenvoudig kunnen worden omgezet in Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH).

binance trui

Binance Jersey is geweest ontworpen voor investeerders en handelaren met kennis van het in kaart brengen en plaatsen van orders. Gebruikers moeten weten hoe ze een order kunnen invoeren via het handelsvenster. Dit kan een afknapper zijn voor complete beginners die Bitcoin direct met GBP willen kopen.

De beschikbare stortingsmethoden zijn onder meer SEPA en snellere betaling, die algemeen beschikbaar zijn, maar waarvoor een kleine stortingsvergoeding van respectievelijk 0,25 GBP en 0,48 EUR geldt. Er zijn ook kleine opnamekosten. Over het algemeen is Binance Jersey een van de beste plaatsen om Bitcoin te kopen in het VK vanwege zijn stabiliteit, reputatie en concurrerende wisselkoersen.

6. CoinJar UK

CoinJar biedt een eenvoudige manier om te kopen & verkoop digitale valuta met behulp van een desktop-handelsplatform of mobiele app. Het bedrijf, opgericht in 2013, begon als een Australische Bitcoin- en cryptocurrency-uitwisseling die zijn innovatieve financiële cryptoproducten en -diensten heeft uitgebreid naar inwoners van het VK..

Bezoek CoinJar UK

CoinJar biedt de Britse markt een solide reeks digitale producten, waaronder een veilige portemonnee, een betaalpas voor cryptocurrency, een geavanceerd digitaal handelsplatform om munten uit te wisselen, een mobiele app en OTC voor institutionele beleggers. De app voor mobiele telefoons wordt ondersteund op native iOS- en Android-apparaten.

coinjar

We begrijpen dat handelskosten een belangrijke overweging zijn bij het zoeken naar een beurs in het VK om cryptocurrency te kopen. CoinJar biedt een concurrerende handelsvergoeding op de markt van 1%. Dit is vergelijkbaar met andere populaire Bitcoin-uitwisselingen in het VK. Er zijn ook geen kosten om GBP te storten via een bankoverschrijving (Faster Payment Service). Er zijn geen kosten verbonden aan het opnemen van GBP van een CoinJar-portemonnee naar een bankrekening.

Samengevat zijn de beste eigenschappen van CoinJar UK:

 • Koop en verkoop digitale valuta op desktop- en mobiele apparaten
 • Concurrerende vaste vergoeding van 1% om cryptocurrency te kopen en verkopen
 • Verzend en ontvang betalingen van externe accounts en andere CoinJar-gebruikers
 • Geavanceerd handelsplatform met prijswaarschuwingen
 • Schrijf GBP op naar een bankrekening zonder kosten
 • Veilige portemonnee om cryptomunten op te slaan
 • Monitor portfolio met behulp van de CoinJar-app

7. CEX.IO

CEX.IO is een populaire uitwisseling naar koop Bitcoin direct met behulp van zijn website of mobiele app die beschikbaar is op iOS en Android. Met ondersteuning van meerdere betaalmethoden, waaronder creditcards, betaalpassen, bankoverschrijvingen, Skrill en meer, wordt CEX.IO beschouwd als een van de beste crypto-uitwisselingen in de wereld.

Bezoek CEX.IO

CEX.IO exchange is trots op zijn stabiliteit om probleemloze service te bieden, ondersteund door een betrouwbaar systeem en gebruikersaccountbeveiliging, veilige opslag van fondsen, financiële levensvatbaarheid en grondige wettelijke naleving. Het is een gerenommeerde en veilige Bitcoin-uitwisseling zonder gehackte accounts of diefstal van geld sinds de lancering in 2013.

CEX.io

CEX.IO zit boordevol functies, waaronder directe crypto-aankopen met een creditcard, margehandelsplatform en het inzetten van favoriete munten om beloningen te verdienen en meer, zoals:

 • Beginnersvriendelijke gebruikersinterface
 • Snel en gemakkelijk om Bitcoin te kopen en verkopen
 • Ondersteunt betalingen met creditcards / betaalpassen en bankoverschrijvingen, Skrill
 • Accepteert fiat-valuta’s zoals USD, GBP, EUR en RUB
 • Orderboek met hoge liquiditeit en lage spreads
 • Beveilig de portemonnee met behulp van offline maatregelen voor koude opslag
 • Mobiele app met de Instant Exchange- en Instant Sell-services. De laatste is uniek voor CEX.IO – hiermee kunt u uw munten en onmiddellijk terugtrekken uw fiat-winst naar Visa of Mastercard
 • 24/7 klantenserviceteam

8. StormGain

StormGain is een cryptocurrency-handels- en investeringsplatform dat is uitgerust met geavanceerde functies en handelshulpmiddelen. Het is een geavanceerde handel waarmee beleggers Bitcoin kunnen kopen met behulp van cryptocurrencies en stablecoins en kunnen profiteren van de volatiele cryptomarkten met een hefboomwerking tot 200x.

Bezoek StormGain

Beleggers die liever kopen en vasthouden, kunnen crypto kopen met fiat met VISA- en Mastercard-creditcards die kunnen worden opgeslagen in de StormGain-portemonnee.

Stormgain-functies

StormGain is ontworpen voor de gemiddelde tot gevorderde investeerder en handelaren. Bestaande Bitcoin-handelaren die een positie willen gebruiken met StormGain, hebben toegang tot de volgende functies op het platform:

 • Snelle aanmelding en registratie
 • Geen KYC-proces om te beginnen met het verhandelen van crypto
 • Geavanceerd handelsplatform en gestroomlijnde gebruikersinterface
 • Handelen met hoge hefboomwerking tot 200x
 • Stablecoin-afwikkeling in USDT
 • Cloudminer-tool om crypto te minen vanuit de mobiele app
 • Loyaliteitsprogramma’s
 • Handelssignalen
 • Twee-factorenauthenticatie
 • Oefen cryptohandel op een demo-account
 • Mobiele handelsapp voor iOS en Android

9. Luno

Luno is een cryptocurrency-uitwisseling met het hoofdkantoor in Singapore en beschikbaar in meer dan 60 landen wereldwijd, inclusief het VK. Met meer dan 6 miljoen gebruikers wereldwijd en 17 miljard USD aan transacties is Luno een van de grotere beurzen die individuen in het VK een snelle manier biedt om te investeren in Bitcoin of altcoins zoals Ethereum, XRP en Litecoin..

Bezoek Luno

De handelservaring is ontworpen voor beginners en is een van de gemakkelijkste manieren om te beginnen met het handelen in cryptovaluta met GBP en een bankoverschrijving. Luno biedt ook een vertrouwde en veilige online portemonnee voor particulieren om hun munten tijdelijk op te slaan.

luno website

In tegenstelling tot andere cryptocurrency-handelsplatforms, is Luno voorzichtig geweest ontworpen met beginners in gedachten en laat ze kennismaken met digitale munten. De aanmelding, verificatie en koppeling naar het betalingsproces duurt slechts enkele minuten. Klanten kunnen digitale middelen kopen met behulp van een zeer intuïtieve en elegante gebruikersinterface op de desktop of met behulp van de mobiele Luno-app.

Voor inwoners van het VK die Luno gebruiken, is de handelskosten liggen tussen 0% – 0,1% die zeer competitief is in vergelijking met toonaangevende cryptocurrency-platforms. De handelsvergoeding op Binance is bijvoorbeeld een vast bedrag van 0,1%. Er zijn ook geen kosten verbonden aan het storten en opnemen van geld bij een lokale bank.

10. Coinmama

Coinmama is een fiat-naar-crypto-uitwisseling die beschikbaar is voor beleggers in het VK en die een snelle, veilige en gemakkelijke manier om digitale valuta te kopen. De crypto-uitwisseling ondersteunt fiat-valuta’s zoals GBP, AUD, EUR, USD en CAD die direct kunnen worden geconverteerd om Bitcoin te kopen.

Bezoek Coinmama

Burgers in het VK hebben verschillende betaalmethoden om in Bitcoin te investeren. Coinmama biedt algemeen beschikbare betaalmethoden zoals bankoverschrijving, SWIFT, SEPA, Visa en Mastercard creditcards en betaalpassen.

coinmama

Gebruikers van Coinmama moeten een hardware wallet hebben, aangezien de gekochte Bitcoin rechtstreeks naar de wallet wordt gestuurd. Dit betekent dat Coinmama geen Bitcoin opslaat, wat het risico op hackers en oplichting aanzienlijk verkleint. Bitcoin die op Coinmama is gekocht, wordt rechtstreeks naar de hardware wallet gestuurd. Als je dat niet doet, bekijk dan onze recensie over de beste hardwareportefeuilles.

Coinmama-vergoedingen zijn het vermelden waard en brengen een vaste vergoeding van 5,9% en een toeslag van 5% om Bitcoin te kopen met een creditcard. De transactiekosten zijn vrij hoog en zullen zich ophopen als u regelmatig Bitcoin koopt, zoals Dollar Cost Averaging (DCA).

Hoe een Britse crypto-uitwisseling te kiezen

Het vinden van een geschikte Britse cryptocurrency-uitwisseling kan lastig zijn voor beginners in de crypto-sfeer. Het is belangrijk om rekening te houden met de onderstaande factoren voordat u geld stort.

Gereguleerd in het VK

Het is belangrijk om een ​​vertrouwd platform te gebruiken dat is gereguleerd in het VK en voldoet aan de strikte wet- en regelgeving die van toepassing is op de digitale valuta-industrie. Cryptocurrency-uitwisselingen die gecertificeerd door de Financial Conduct Authority (FCA) worden beschouwd als betrouwbaar en een veilige plek om digitale valuta te kopen.

Beginnersvriendelijk & makkelijk te gebruiken

Zoek naar een crypto-uitwisseling die in het VK wordt ondersteund en die snelle en gemakkelijke GBP-stortingen mogelijk maakt en een mobiele app om Bitcoin op elk moment en op elke plaats te kopen / verkopen. Een goed voorbeeld van een crypto-uitwisseling in het VK met een mobiele app is Luno. Er zijn geen kosten verbonden aan het storten van GBP via een bankoverschrijving.

Stortingsmethoden

Zoek een Britse cryptocurrency-uitwisseling die voorkeursstortingsopties biedt, zoals bankoverschrijvingen of creditcard- / debetkaartaankopen om Bitcoin te kopen. Dit zijn de meest voorkomende betaalmethoden om naar te zoeken, die lage kosten en snelle verwerkingstijden hebben. Elke crypto-uitwisseling heeft verschillende minimale en maximale dagelijkse limieten per 24 uur.

Ondersteunde cryptocurrencies

Er zijn duizenden verschillende cryptocurrency-projecten en munten om te kopen en verkopen. Niet alle beurzen bieden elke munt aan om te verhandelen. Als u een bepaalde digitale valuta wilt kopen, kijk dan op de beurswebsite om te bevestigen dat de munt wordt vermeld en dat er een AUD-handelspaar beschikbaar is (bijvoorbeeld BTC / GBP).

Wallet-beveiliging

Zoek naar een cryptoplatform dat beveiligingsfuncties biedt, zoals koude portemonnee-opslag, opnameproces met meerdere handtekeningen en tweefactorauthenticatie. Deze maatregelen zullen helpen om diefstal van geld en frauduleuze activiteiten te voorkomen.

Handelskosten

Er zijn verschillende kosten waarmee u rekening moet houden bij het gebruik van een crypto-uitwisseling, zoals het storten van GBP, het opnemen van contant geld of cryptovaluta en het verhandelen tussen activa. Er is ook een spread fee en forex conversie vergoeding die vaak een ‘verborgen kost’ is en niet volledig bekendgemaakt. ‘Het wordt aanbevolen controleer het verschil tussen de koop- en verkoopprijs op de beurs om de spreiding te bepalen.

Klantenservice

Verken de website om erachter te komen welke communicatiemethoden beschikbaar zijn om gebruikers te ondersteunen die advies voor probleemoplossing of hulp bij de uitwisseling nodig hebben. De meeste Britse crypto-uitwisselingen bieden een sectie met veelgestelde vragen (FAQ’s) en handleidingen die handig zijn voor beginners. Zorg er anders voor dat de website een ticketsysteem heeft om rechtstreeks contact op te nemen met het klantenserviceteam of een live chat-bot.

Online beoordelingen & Sociale media

Zoeken naar online uitwisselingsrecensies, forumcommentaar en berichten op sociale media is een geweldige manier om te zien welke ervaring andere investeerders en handelaren hebben gehad met het platform. Beoordelingswebsites zijn over het algemeen bedoeld om een ​​snelle, gemakkelijk te lezen samenvatting van de uitwisseling te bieden voordat een account wordt aangemaakt.

Beste Crypto Exchange UK: Categorieën

Crypto-uitwisseling met de laagste kosten

Bij het zoeken naar de goedkoopste cryptocurrency-uitwisselingen in het VK, is het belangrijk om rekening te houden met de handelskosten en ook om te spreiden. Een van de laagste kostenuitwisseling is Binance met kosten tussen 0% en 0,1%. Binance is de grootste handelsbeurswebsite die directe stortingen in GBP ondersteunt via een bankoverschrijving of creditcardaankoop.

Beste crypto-uitwisseling voor beginners

Coinbase is de beste website om crypto te kopen / verkopen in het VK voor beginners. Kopers en verkopers kunnen de overzichtelijke, intuïtieve en gebruiksvriendelijke navigatie gebruiken. Het platform is een volledig responsieve mobiele app voor Android- en iOS-apparaten die alle handelsfuncties bevat die beschikbaar zijn op de desktopversie van de site. De uitwisseling is geweest ontworpen voor eenvoud, gemakkelijk te gebruiken en bevat een zeer responsieve livechatfunctie voor klantenondersteuning.

Beste Bitcoin-handelsplatform

Binance is een populair handelsplatform voor cryptocurrency met een geavanceerd diagramsysteem waarmee traders kunnen beginnen met handelen op digitale activa zoals Bitcoin. Aangedreven door TradingView, een toonaangevend grafiek- en sociaal netwerk, zijn Binance-gebruikers volledig uitgerust met de beste grafiektools en handelsfuncties voor cryptocurrency om honderden paren op een enkele handelssite te verhandelen.

Binance biedt ook margehandel op zijn platform voor gebruikers om posities met hefboomwerking te verhandelen. Over het algemeen is Binance een van de beste handelsplatforms voor cryptocurrency in het VK.

Beste Bitcoin-handelsapp

CoinJar UK heeft een mobiele app voor iOS en Android uitgebracht om Bitcoin en andere digitale activa te kopen. De app biedt een volledig responsieve interface waarmee gebruikers hun portfolio kunnen beheren, cryptovaluta naar andere gebruikers kunnen verzenden en directe betalingen in cryptovaluta kunnen doen. De CoinJar-app is een efficiënte manier om overal en altijd crypto te kopen / verkopen.

Cryptocurrency-uitwisselingen waarvoor geen ID vereist is

Personen die fiat-valuta (bijv.Ponden) omzetten in cryptocurrency (bijv.Bitcoin) via een online uitwisseling, moeten over het algemeen identificatiedocumenten indienen. Dit is volgens de vereisten van de FCA en in overeenstemming met de antiwitwas- en terrorismefinancieringsvoorschriften (AML / CTF).

Er zijn enkele uitzonderingen op de regel, zoals peer-to-peer-services zoals Paxful en instant crypto-swap-services. Met deze platforms kunnen gebruikers rechtstreeks met elkaar kopen en verkopen waarvoor niet altijd een ID vereist is, afhankelijk van de betaalmethode.

Waar Bitcoin te bewaren & Cryptogeld

Het opslaan van cryptocurrency met behulp van een Britse cryptocurrency-exchange of online portemonnee kan riskant zijn. Hoewel de meeste beurzen een beveiligde portemonnee bevatten, moet de veiligheid van het activum de verantwoordelijkheid van de eigenaar zijn en onder hun controle worden gehouden. Er zijn gerenommeerde cryptocurrency-portefeuilles om Bitcoin en andere munten op te slaan, zoals de:

Het gebruik van een portemonnee voor koude opslag zorgt voor een luchtsluis tussen met internet verbonden apparaten en het activum. De privésleutels die recht geven op toegang tot de cryptocurrency (verzenden, overdragen en ontvangen) worden bewaard in de portemonnee en niet op een uitwisseling. Zelfs als de hardwareportefeuille beschadigd, verloren of gestolen is, kan toegang tot het geld worden verkregen met behulp van verschillende back-upopties, zoals het gebruik van een herstelzin.

Veel Gestelde Vragen

Kunt u in het VK Bitcoin kopen met een creditcard??

Cryptocurrency-uitwisselingen zoals Coinbase, CEX.IO en Coinmama stellen klanten in het VK in staat Bitcoin te kopen met een creditcard. De kosten kunnen variëren tussen beurzen en er wordt over het algemeen een toeslag toegepast die kan oplopen tot 5%.

Wat is de goedkoopste manier om Bitcoin in het VK te kopen?

Crypto.com is een van de goedkoopste manieren om Bitcoin en andere cryptocurrencies in het VK te kopen. De populaire crypto-uitwisseling biedt geen handelskosten voor nieuwe klanten binnen de eerste 90 dagen en 0% creditcardkosten.

Is het legaal om Bitcoin in het VK te kopen??

Er zijn momenteel geen beperkingen of cryptocurrency-wetten die individuen verbieden digitale valuta te kopen zoals Bitcoin. Cryptocurrencies worden in het VK niet als wettig betaalmiddel beschouwd en beleggers moeten zich houden aan de lokale belastingwetten.

Wat is de beste Bitcoin-handelsbeurs in het VK?

Er zijn verschillende cryptocurrency-handelsbeurzen beschikbaar voor beleggers in het VK om Bitcoin te verhandelen. Elke beurs heeft verschillende functies, handelsmarkten, vergoedingen en gebruikersinterface. Een van de beste uitwisselingen ter wereld is Binance, die wereldwijd beschikbaar is voor gebruikers om Bitcoin te verhandelen.

Gevolgtrekking

Om onze vergelijking van de beste plaatsen om Bitcoin in het VK te kopen af ​​te ronden, zijn we van mening dat de bovenstaande beurzen waardige keuzes zijn op basis van hun gebruiksgemak, veiligheid, stortingsmethoden, ondersteuning voor GBP, handelskosten en klantenondersteuning..

We erkennen dat er veel andere Britse Bitcoin-uitwisselingen zijn om te selecteren, maar beginners moeten voorzichtig zijn en de gevestigde en gerenommeerde cryptocurrency-uitwisselingen hierboven gebruiken die door miljoenen klanten over de hele wereld worden gebruikt..

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in deze zorgvuldig geselecteerde artikelen:

 • bitFlyer Review: is het veilig? Moet lezen voordat u zich aanmeldt
 • 5 beste platforms om interesse te verdienen op Crypto
 • 8 Beste Bitcoin-uitwisselingen in de VS.
 • 8 Beste gratis crypto-uitwisselingen (commissievrije handel)
 • Bitit Exchange: lees deze recensie voordat u zich aanmeldt
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map