In de Verenigde Staten van Amerika (VS) zijn er veel cryptocurrency-uitwisselingen beschikbaar voor inwoners om digitale activa te kopen. Het kan een moeilijke taak zijn voor beginners om een ​​uitwisseling te vinden die dat is de juiste pasvorm met zoveel opties. We hebben 60+ uitwisselingen beoordeeld en zullen onze best beoordeelde en beste crypto-uitwisselingen voor de VS vermelden zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

onze keuze

Beste uitwisseling voor

Beginners

muntenbasis Bezoek website

Beste uitwisseling voor


Lage tarieven

binance Bezoek website

Beste uitwisseling voor

Sociale handel

etoro Bezoek website

Houd er rekening mee dat voor sommige uitwisselingen u een Bitcoin-portemonnee moet bezitten, zoals een Ledger Nano X. Als u geen portemonnee heeft, lees dan onze gids over hardwareportefeuilles voor cryptovaluta..

Contents

Beste cryptocurrency-uitwisselingen VS.

Op basis van onze beoordelingen zijn dit de beste crypto-uitwisselingen in de VS:

Crypto-uitwisselingen in de VS: vergelijkingen

Deze vergelijkingsgids geeft een overzicht van de beste cryptocurrency-uitwisselingen in de VS om Bitcoin en andere altcoins te kopen, verhandelen en verkopen. Onze beoordeling is gebaseerd op grondig onderzoek naar de kenmerken van het platform, handelsparen, betalingsopties, ondersteunde valuta’s, handelskosten, klantenondersteuning en beveiligingsmethoden..

Top Crypto Exchanges VS: 2021 beoordelingen

1. Binance

Binance is een van de beste crypto-uitwisselingen ter wereld die een plek biedt om meer dan 200 digitale cryptocurrencies te kopen, verhandelen en verkopen. Het platform heeft een snelle opkomst gekend om de meest populaire crypto-handelsbeurs te worden met de hoogste dagelijkse handelsvolume. De uitwisseling ondersteunt inwoners van de VS om cryptocurrencies te kopen, verhandelen en verkopen met Amerikaanse dollars.

binance volume

Binance is # 1 voor handelsvolume en liquiditeit.

Binance is naar onze mening de beste cryptocurrency-uitwisseling om crypto te kopen, verhandelen en verkopen. De vergoedingen tussen 0% en 0,1% zijn een van de goedkoopste tarieven voor het kopen en verkopen van cryptovaluta in vergelijking met andere beurzen. Binance Exchange biedt ook een breed scala aan financiële diensten en geavanceerde functies, waaronder:

 • Hiermee kunnen gebruikers crypto kopen met een breed scala aan fiat-valuta’s
 • Ondersteunt meerdere betaalmethoden, zoals bankstorting en creditcard / betaalpas
 • Basis en geavanceerde handelsgrafieken voor gebruikers met verschillende vaardigheden
 • Margehandelsplatform om crypto met hefboomwerking te verhandelen
 • Derivaten en hefboomfinancieringstokens
 • Een veilige Binance-portemonnee om cryptocurrency-activa op te slaan
 • Binance biedt spaarrekeningen aan om rente op crypto te verdienen
 • Crypto-leningen en Binance-uitzetpools
 • Binance VISA-kaart om te verbergen en te betalen met crypto

binance

Kenmerken:

 • De toonaangevende cryptocurrency-uitwisseling ter wereld
 • Meerdere handelsparen tegen fiat, altcoins en stablecoins
 • Verscheidenheid aan betalingsopties om USD te storten
 • Lage kosten, hoog handelsvolume en kortingen op handelskosten
 • Spot, futures, opties en margehandel vanaf één enkel platform
 • Verdien rente op crypto met een Binance-spaarrekening

Ga naar de site

algemeen

4.8 / 5

Binance-beoordeling

Makkelijk te gebruiken

Reputatie

Stortingsmethoden

Vergoedingen

Bezoek Binance

2. Coinbase

Coinbase heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco, Californië en wordt beschouwd als de beste Amerikaanse crypto-uitwisseling. Het is momenteel de grootste handelsplatform voor cryptocurrency in de Verenigde Staten door handelsvolume met meer dan 20 miljard in totaal handelsvolume. Coinbase is ook een van de veiligste cryptocurrency-uitwisselingen waarmee geen gerapporteerde hacks of compromissen van de beveiligingssystemen en portemonnees resulterend in geldverlies als gevolg van criminele activiteiten.

muntenbasis

Coinbase heeft een revolutie teweeggebracht in de digitale valutaomgeving door een eenvoudig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk platform te bieden. Individuen en instellingen in de VS kunnen digitale activa zoals Bitcoin, Ethereum XRP, Litecoin, Bitcoin Cash en vele anderen kopen, verhandelen, opslaan en verkopen. Omdat het in Amerika is gevestigd, ondersteunt de crypto-uitwisseling Amerikaanse dollars als betaling.

Zodra een Coinbase-account is aangemaakt en geverifieerd, kunnen inwoners van de VS een betaalmethode kiezen om hun portemonnee te financieren, zoals een bankpas voor kleine investeringen, bankoverschrijving voor grote investeringen of een bankoverschrijving die een paar dagen in beslag neemt. Een groot voordeel van het gebruik van Coinbase is dat fondsen die online zijn opgeslagen, worden gedekt door een verzekeringspolis.

coinbase statistieken

Kenmerken:

 • Beste cryptocurrency-uitwisseling voor beginners
 • Koop crypto via bankoverschrijvingen of creditcard / debet
 • Snel en eenvoudig te bewaken cryptoportfolio op website of app
 • Coinbase Pro biedt geavanceerde handelshulpmiddelen en indicatoren
 • Ontvang gratis crypto door munten uit te zetten of meer te weten te komen over crypto
 • Beveiligde portemonnee om Bitcoin en andere digitale activa op te slaan

Ga naar de site

algemeen

4.7 / 5

Coinbase-recensie

Makkelijk te gebruiken

Reputatie

Stortingsmethoden

Vergoedingen

Bezoek Coinbase

3. eToro

eToro is geschikt voor beginners in de VS waarmee u cryptocurrencies kunt kopen met een krachtig en gebruiksvriendelijk handelsplatform. Het platform biedt een eenvoudig platform om de belangrijkste digitale valutaparen, altcoins te verhandelen of om cryptohandel te oefenen met behulp van een virtuele portefeuille.

Het kopen van cryptocurrencies op eToro brengt alleen spreadkosten met zich mee voor het daadwerkelijke activum. De spreadkosten variëren voor elk digitaal activum en stijgen en dalen afhankelijk van de marktomstandigheden. Bijvoorbeeld de De vergoeding voor het kopen en verkopen van Bitcoin is 0,75% per transactie. In vergelijking met andere cryptocurrency-providers zoals Coinbase, die tussen 0,5% en 3,99% in rekening brengen.

etoro

Disclaimer: eToro USA LLC. Beleggingen zijn onderhevig aan marktrisico’s.

De handelsinterface omvat realtime cryptomarktonderzoek & nieuws, geavanceerde handelsfuncties en risicobeheertools en een sociaal netwerk. Gebruikers kunnen de meest winstgevende cryptohandelaren kopiëren en in contact komen met andere handelaren om ideeën, strategieën of weerspiegelen de handelsprestaties van winstgevende handelaren.

Beginners kunnen het Copy Trade-filtersysteem gebruiken om de portefeuille van een belegger te ontdekken en te kopiëren die passen bij hun criteria, zoals rendement op investering, risicotolerantie en het aantal kopieerapparaten. Om mogelijke verliezen te beperken, is er de mogelijkheid om een ​​stop loss-niveau in te stellen.

eToro copytrader

Kenmerken:

 • Gereguleerde aanbieder in de VS om echte crypto-activa te kopen
 • Koop crypto met een creditcard of betaalpas, bankoverschrijving en PayPal
 • Gebruiksvriendelijke interface en intuïtieve mobiele handelsapp
 • Kopieer winstgevende cryptohandelaren op het platform
 • Investeer in succesvolle cryptocurrency-portefeuilles van tophandelaren

 • Disclaimer: eToro USA LLC; Beleggingen zijn onderhevig aan marktrisico’s, waaronder het mogelijke verlies van hoofdsom

Ga naar de site

algemeen

4,6 / 5

eToro-beoordeling

Makkelijk te gebruiken

Reputatie

Stortingsmethoden

Vergoedingen

Bezoek eToro

4. Kraken

Kraken is een Bitcoin- en cryptocurrency-uitwisseling die is opgericht in 2011 en is gevestigd in San Francisco, Californië. De uitwisseling is een top 5 beurs op basis van verkeer, liquiditeit, handelsvolumes van spotmarkten volgens muntenmarktkapje. Kraken is een gelicentieerde en gereguleerde crypto-uitwisseling in de VS met FinCEN, behalve voor klanten in de staat Washington (WA) en New York (NY).

Kraken heeft 54 ​​cryptocurrency-activa beschikbaar om te kopen en verkopen zoals Bitcoin, Ethereum, Tether USD, XRP en Litecoin. Er zijn ook populaire DeFi-tokens zoals Compound (COMP), Kava (KAVA) en Kyber Network (KNC). Handelaren kunnen de geavanceerde handelsopties en geautomatiseerde portfoliobewaking gebruiken om gebruikers in staat te stellen de markt te volgen en hun portefeuille te beheren met behulp van één enkele interface.

kraken

Kenmerken:

 • In de VS gevestigde, gelicentieerde en gereguleerde cryptocurrency-uitwisseling
 • Ondersteund in de meeste Amerikaanse staten
 • Gerangschikt als # 5 in de wereld voor hoog volume en liquiditeit
 • Lage en concurrerende handelskosten per transactie
 • Fulltime personeel om 24/7 klantenondersteuning te bieden

Ga naar de site

algemeen

4,6 / 5

Kraken recensie

Makkelijk te gebruiken

Reputatie

Stortingsmethoden

Vergoedingen

Bezoek Kraken

5. Tweelingen

Gemini is een In New York gevestigde firma en gereguleerde cryptocurrency-uitwisseling in de VS., opgericht door de Winklevoss-tweeling. Het bedrijf biedt een legitieme cryptocurrency-uitwisseling die is gelicentieerd en gereguleerd door het New York State Department of Financial Services (NYSDFS).

De website is naar onze mening de beste crypto-uitwisseling voor veiligheid. Gemini biedt een veilige plek voor individuen, handelaren en instellingen om digitale valuta te kopen, verkopen en opslaan en ook rente te verdienen. Opvallende kenmerken zijn onder meer een geavanceerd handelsplatform, custody-service, beveiligde portemonnee, mobiele handelsapp en cryptotransacties buiten de beurs.

Gemini koopt bitcoin

Gemini-uitwisseling werd gestemd als de beste Bitcoin-uitwisseling in de VS. en handhaaft een hoog beveiligingsniveau dat in de branche een solide reputatie heeft opgebouwd als een vertrouwde aanbieder van digitale activa. De beurs werkt ook samen met topbedrijven in de wereld, zoals Samsung, Tradingview, Brave en Nifty Gateway.

Het Gemini-platform is een van de veiligste cryptocurrency-uitwisselingen voor kopers en verkopers. De uitwisseling van digitale activa biedt institutionele maatregelen om de informatie en fondsen van de gebruiker die op het platform zijn opgeslagen, te beschermen. Beveiligingsfuncties omvatten koude portemonnee-opslag, intrekkingsproces met meerdere handtekeningen, twee-factorenauthenticatie, codering, whitelisting-adressen en brute force-inlogbeveiliging.

gemini website

Kenmerken:

 • In de VS gevestigde, gelicentieerde en gereguleerde beurs
 • Op beveiliging gericht platform om geld van klanten te beschermen
 • OTC-handelsdesk voor grote bestellingen
 • Gebruiksvriendelijke en intuïtieve mobiele handelsapp om Bitcoin te verhandelen
 • Geef crypto uit met de mobiele app Gemini

Ga naar de site

algemeen

4,6 / 5

Gemini recensie

Makkelijk te gebruiken

Reputatie

Stortingsmethoden

Vergoedingen

Bezoek Gemini

6. Crypto.com

Met meer dan 1 miljoen klanten wereldwijd is Crypto.com een ​​premium cryptocurrency exchange en trading app die wordt ondersteund in 49 staten in de VS.. De Crypto.com-app is een alles-in-één platform om te kopen, verkopen, verhandelen, uitgeven, opslaan, verdienen, geld lenen en zelfs rekeningen te betalen met crypto.

crypto.com

Met behulp van hun eigen native digitale tokenmunt (CRO) kan Crypto.com grote liquiditeit bieden, wat resulteert in concurrerende handelskosten om cryptomunten te verhandelen tegen fiat en stablecoins. De gebruikersinterface is zeer intuïtief op een gebruiksvriendelijke mobiele app.

Crypto.com is erg actief op sociale media en heeft regelmatig tijdelijke promoties om nieuwe gebruikers naar het platform te trekken, zoals:

 • 90 dagen gratis cryptohandel voor nieuwe gebruikers
 • Tot 50% korting op handelskosten op alle transacties voor bestaande gebruikers van de Exchange
 • 2% bonusstorting rentetarief voor stortingen die in de eerste 30 dagen zijn gedaan
 • Stuur crypto naar gebruikers van de Crypto.com-app direct zonder kosten
 • Koop Bitcoin met 0% creditcardkosten

crypto.com-app

Kenmerken:

 • Beginnersvriendelijk met snelle accountverificatie
 • Orderboek met hoge liquiditeit en lage spreads
 • Op tier gebaseerde handelskosten die afnemen bij een hoger volume
 • Margeplatform om crypto-CFD’s te verhandelen
 • Geen handelskosten voor de eerste 90 dagen voor nieuwe gebruikers

Ga naar de site

algemeen

4,5 / 5

Crypto.com recensie

Makkelijk te gebruiken

Reputatie

Stortingsmethoden

Vergoedingen

Bezoek Crypto.com

7. CEX.IO

CEX.IO is een van de oudste cryptocurrency-uitwisselingen ter wereld voor kopers en verkopers van cryptovaluta vertrouwd door meer dan 3 miljoen gebruikers. Het is een beurs van wereldklasse die geschikt is voor alle soorten beleggers met zijn gebruiksvriendelijke interface, waardoor het ideaal is voor beginners en ervaren beleggers..

CEX.IO is een populaire keuze in de VS voor inwoners die direct crypto willen kopen met een creditcard of betaalpas. De centrale is beschikbaar op desktop of de mobiele app die iOS- en Android-smartphones ondersteunt. Gebruikers kunnen zelfs munten verkopen onmiddellijk en trek je terug fiat winst op een VISA of Mastercard.

CEX.io

Kenmerken:

 • Beginnersvriendelijke gebruikersinterface
 • Orderboek met hoge liquiditeit en lage spreads
 • Maak geld op uw account met behulp van creditcard, BPAY, bankoverschrijving en PayPal

 • Margeplatform voor degenen die in CFD’s willen handelen
 • Uitzetten om het bezit te vergroten door munten op CEX.IO op te slaan

Ga naar de site

algemeen

4.2 / 5

CEX.IO beoordeling

Makkelijk te gebruiken

Reputatie

Stortingsmethoden

Vergoedingen

Bezoek CEX.IO

8. Changelly

Changelly is een fiat-to-crypto-uitwisseling waarmee klanten crypto kunnen kopen met creditcards / betaalpassen. De uitwisseling biedt een eenvoudige interface voor beginners en gevorderde beleggers om snel crypto-activa te kopen en te ruilen en direct naar een hardware wallet sturen voor maximale veiligheid.

Het platform is een van de beste cryptocurrency-swapwebsites om een ​​crypto naar een andere te converteren. Changelly gebruikt een handelsalgoritme dat integreert in enkele van de grootste cryptocurrency-uitwisselingen naar verzamelt de beste crypto-tarieven voor zijn klanten. De website zoekt naar en gebruikt het best beschikbare tarief voor weergave op de gebruikersinterface en legt de prijs vast totdat de gebruiker de transactie voltooit en bevestigt op de blockchain. Changelly-gebruikers kunnen crypto ruilen tegen de best mogelijke prijzen.

changelly website

Kenmerken:

 • Meest vertrouwde en gerenommeerde crypto-swapplatform ter wereld
 • Snel en gemakkelijk een account aanmaken
 • Een beginnersvriendelijke gebruikersinterface om snel crypto-activa te wisselen
 • Concurrerende handelskosten om crypto-activa te ruilen
 • Koop cryptovaluta met creditcards en betaalpassen
 • Wissel crypto om en zet het rechtstreeks over naar een offline portemonnee

Ga naar de site

algemeen

4.15 / 5

Changelly recensie

Makkelijk te gebruiken

Reputatie

Stortingsmethoden

Vergoedingen

Bezoek Changelly

9. Swan Bitcoin

Swan Bitcoin heeft tot doel de beleggingservaring te vereenvoudigen voor beginners die willen beginnen met handelen met een gebruiksvriendelijk platform dat automatisch Bitcoin kan kopen. Gebruikers kunnen een account aanmaken en ervoor kiezen automatisch stort geld op dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse basis met slechts USD $ 10. Het voordeel van Swan Bitcoin is dat het de prijs uit de vergelijking haalt en investeerders in de loop van de tijd zonder stress een positie kunnen opbouwen. Om nog maar te zwijgen van de uitstekende klantenservice in vergelijking met de grotere beurzen.

swan bitcoin website

Kenmerken:

 • Eenvoudig te gebruiken uitwisseling en snel om uw identiteit te verifiëren
 • Probleemloze automatische betalingen om automatisch BTC te kopen
 • Ondersteunt bankoverschrijvingen van Amerikaanse banken of bankoverschrijvingen
 • BTC automatisch opnemen in een hardwareportefeuille
 • Fondsen op de beurs worden opgeslagen bij een erkende bewaarder
 • Geschikt voor investeerders die de voorkeur geven aan HODL

Ga naar de site

algemeen

3.8 / 5

Makkelijk te gebruiken

Reputatie

Stortingsmethoden

Vergoedingen

Bezoek Swan Bitcoin

10. Coinmama

Coinmama biedt een snelle, veilige en gemakkelijke manier om te beginnen met het kopen of verkopen van digitale valuta in bijna alle landen over de hele wereld, inclusief de Verenigde Staten. Sinds de oprichting in 2013 heeft Coinmama bediende meer dan 2,6 miljoen klanten wereldwijd. De uitwisseling accepteert fiat-valuta zoals USD, AUD, EUR, GBP en CAD.

Coinmama maakt het mogelijk om crypto te kopen met een VISA of Mastercard creditcard / betaalpas, waardoor het voor bewoners toegankelijk is om aan de slag te gaan met een snelle en veilige betaalmethode. De handelskosten en creditcardkosten zijn echter vrij duur.

coinmama

Kenmerken:

 • Snel om een ​​account aan te maken en ID-verificatie te voltooien
 • Biedt de belangrijkste cryptocurrencies om te kopen / verkopen
 • Ondersteunt creditcards, bankoverschrijvingen, Apple Pay
 • Accepteert 6 fiat-valuta’s, waaronder de Amerikaanse dollar
 • Loyaliteitsprogramma om handelskosten te verlagen
 • Responsieve klantenservice

Ga naar de site

algemeen

3,9 / 5

Coinmama recensie

Makkelijk te gebruiken

Reputatie

Stortingsmethoden

Vergoedingen

Bezoek Coinmama

Hoe we de beste Amerikaanse crypto-uitwisselingen hebben beoordeeld

Met zoveel cryptocurrency-uitwisselingen om te gebruiken, kan het een uitdagende taak zijn voor beginners. We hebben de hierboven vermelde beurs afzonderlijk onderzocht en de prestaties beoordeeld op basis van de volgende criteria.

Betrouwbaar en gereguleerd

Het gebruik van een lokale beurs is de veiligste optie om crypto te kopen en verkopen in de VS, aangezien sommige platforms in bepaalde landen niet worden ondersteund vanwege regelgeving. De Verenigde Staten handhaven een van ‘s werelds hoogste normen van financiële wet- en regelgeving die van toepassing is op de digitale valuta-industrie. Daarom zorgen we ervoor dat de beurs een gelicentieerd bedrijf is en voldoet aan de voorschriften, bijvoorbeeld uiteengezet door Financial Crimes Enforcement Network (FINCEN).

Beginnersvriendelijk

Gebruiksgemak is een belangrijke overweging voor beginners met beperkte ervaring met het gebruik van een beurs, broker of handelsplatform. Nieuwe investeerders die fiat-valuta willen omzetten in cryptocurrencies, zijn beter geschikt om een ​​eenvoudige en snelle gebruikersinterface op een desktop of een mobiele app te gebruiken. We beoordelen de gebruiksvriendelijkheid van de desktop en mobiele applicatie.

Stortingsmethoden

De beschikbaarheid van lokaal ondersteunde betaalmethoden om een ​​account te financieren, zou voorop moeten staan ​​bij nieuwe investeerders in de VS. Onze beoordeling controleert de stortingsmethoden die beschikbaar zijn voor inwoners van de VS met behulp van USD. Een van de snelste en meest toegankelijke stortingsopties is bijvoorbeeld het gebruik van een bankoverschrijving via een Amerikaanse bankrekening. Alternatieve methoden voor Amerikaanse klanten zijn onder meer kopen met een creditcard en pinpas.

Opnemen op een Amerikaanse bankrekening

Niet alle cryptocurrency-uitwisselingen staan ​​het opnemen van USD naar een bankrekening toe. Dit is een belangrijk kenmerk voor beleggers die uiteindelijk hun investering zullen laten uitbetalen. Gereguleerde beurzen in de VS maken het mogelijk om crypto aan USD te verkopen.

Ondersteunde cryptocurrencies

Bitcoin is algemeen beschikbaar op de overgrote meerderheid van digitale valutaplatforms. Er zijn echter duizenden andere altcoins en tokens die populair zijn geworden. Onze beoordeling houdt rekening met het aantal beschikbare cryptocurrency-activa en de handelsparen tegen crypto’s en fiat-valuta’s.

Wallet-beveiliging

Het risico van online oplichting, fraude en diefstal is een groot probleem in de blockchain-gemeenschap. Ons scoresysteem beoordeelt de beveiligingsfuncties van het platform om de veiligheid en bescherming van fondsen die door de uitwisseling zijn opgeslagen te garanderen. Veelvoorkomende beveiligingsmaatregelen zijn onder meer cold wallet-opslag, een intrekkingsproces met meerdere handtekeningen en tweefactorauthenticatie.

Vergoedingen

Er zijn verschillende vergoedingsstructuren waarmee u rekening moet houden bij het gebruik van een crypto-uitwisseling. Er zijn kosten verbonden aan het storten van USD, het opnemen van contant geld of cryptovaluta en het verhandelen tussen activa. Beurzen rekenen ook spread fee, wat vaak een ‘verborgen kost’ is en niet volledig openbaar wordt gemaakt. In wezen is het het verschil tussen de bied- en laatprijs op de markt. Onze beoordeling houdt rekening met alle kosten.

Klantenservice

Verken de website om erachter te komen welke communicatiemethoden beschikbaar zijn om gebruikers te ondersteunen die advies voor probleemoplossing of hulp bij de uitwisseling nodig hebben. Sommige uitwisselingen bieden ook uitgebreide FAQ’s en handleidingen, wat handig is voor beginners.

Beoordelingen

Zoeken naar online uitwisselingsrecensies, forumcommentaar en berichten op sociale media is een geweldige manier om te zien welke ervaring andere investeerders en handelaren hebben gehad met het platform.

Soorten cryptocurrency-uitwisselingen

Er zijn verschillende soorten cryptocurrency-uitwisselingen in de VS om uit te kiezen. De meest geschikte beurs hangt af van het ervaringsniveau van de gebruikers met beleggen en handelen op financiële markten. We hebben de basistypen hieronder voor elke categorie investeerders geschetst.

Fiat naar Crypto Exchange

Nieuwe investeerders en beginners die hun eerste aankoop in een digitale munt willen doen, moeten een cryptocurrency-uitwisseling gebruiken die fiat-valuta accepteert. Dit soort websites accepteert meerdere fiat-valuta’s zoals de USD, EUR, GBP, AUD en NZD in ruil voor digitale activa zoals Bitcoin en Ethereum.

Bij het selecteren van een fiat-to-crypto-uitwisseling is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het platform Amerikaanse dollars accepteert en lokale betaalmethoden in de VS aanbiedt, bij voorkeur een bankoverschrijving. Controleer ten slotte of er stortings- of opnamekosten zijn, aangezien dit verborgen kosten kunnen zijn.

Handel in cryptovaluta

Zodra een aankoop is gedaan, kan de crypto worden overgedragen naar een crypto-naar-crypto-uitwisseling voor het verhandelen van cryptocurrencies. De meest populaire handelsbeurzen in de VS zijn Coinbase en Binance, die in verschillende landen over de hele wereld beschikbaar zijn.

binance grafieken

Handelen in cryptocurrency met Binance.

Deze populaire beurzen bieden moderne handelsplatforms met diagrampakketten om dit mogelijk te maken intermediair tot ervaren handelaren om crypto te kopen, verhandelen en verkopen voor andere munten. Door een handelsbeurs te gebruiken, kunnen beleggers hun initiële crypto-aankoop diversifiëren naar andere bekende altcoins en DeFi-tokens.

Gevorderde beleggers en daghandelaren kunnen handelsbeurzen gebruiken om te speculeren op de prijs van elektronische valuta’s met behulp van technische analyse op een prijsgrafiek. Veel handelsplatforms bieden grafiekfuncties en -tools zoals technische indicatoren, tekengereedschappen en grafiekpatronen om prijsacties te analyseren en handelsmogelijkheden te identificeren.

Futures & Derivaten Cryptocurrency-uitwisselingen

Er zijn ook cryptocurrency-uitwisselingen die futures en derivatenhandel aanbieden. Dit soort handelsplatforms zoals Bybit en FTX zijn alleen aanbevolen voor ervaren handelaren. Het verhandelen van derivaten op margebeurzen vereist een grondig begrip van de handel met hefboomwerking en de principes van gezond risicobeheer zijn vereist. Met behulp van hefboomwerking is het mogelijk om meer te verliezen dan het initiële kapitaal dat op het platform is gestort.

bybit-interface

Derivatenhandel met Bybit.

Het gebruik van hefboomposities is riskant en traders kunnen mogelijk meer verliezen dan wat ze op een rekening hebben gestort. Gevorderde handelaren kunnen een hefboomwerking van 100: 1 gebruiken op posities om de markt te long of short en profiteren van kleine prijsbewegingen. Het is mogelijk om zeer snel een handelsaccount te laten groeien, maar brengt een verhoogd risico met zich mee.

CFD-providers voor cryptovaluta

Online makelaars bieden beleggers een alternatieve manier om cryptocurrency en indexfondsen te kopen. Hoewel CFD-platforms niet de daadwerkelijke cryptocurrency-activa aanbieden om te kopen, stellen ze handelaren in staat te speculeren over de richting van de prijs met behulp van marge in bepaalde regio’s. Dit betekent dat beleggers cryptocurrencies kunnen kopen of short verkopen.

Beste Crypto-uitwisseling om Bitcoin te kopen

De meeste mensen zullen Bitcoins kopen als hun eerste investering in de digitale valutamarkt. Als u op zoek bent naar Bitcoin, de De beste methode voor Amerikaanse klanten is om een ​​lokale cryptocurrency-uitwisseling zoals Coinbase te gebruiken. Coinbase, gevestigd in Californië, biedt een verscheidenheid aan betaalmethoden voor inwoners van de VS en accepteert USD-valuta.

Coinbase wordt algemeen beschouwd als een gerenommeerde, betrouwbare en biedt topliquiditeit om de beste prijzen ten opzichte van de Amerikaanse dollar te verkrijgen. De exchange biedt ook een aantal altcoins zoals Ethereum, Litecoin, XRP en Ethereum Classic die kunnen worden gekocht met fiat-valuta of Bitcoins..

Beste crypto-uitwisseling om Ethereum te kopen

Nu de stijging van de ETH-prijs bijna zijn hoogste punt ooit is, trekken investeerders massaal naar cryptocurrency-uitwisselingen om Ethereum snel te verkrijgen. De beste methode voor Amerikaanse klanten om Ethereum (ETH) met USD te krijgen, is om een ​​lokale cryptocurrency-uitwisseling zoals Coinbase te gebruiken. De beurs biedt een alles-in-één winkel voor beleggers om Ethereum te kopen, verhandelen en terug te verkopen aan USD.

Beste crypto-uitwisseling om Altcoins te kopen

Er zijn duizenden altcoins op de markt waarop beleggers kunnen speculeren, in de hoop dat het de volgende Bitcoin of Ethereum wordt. Een van de beste uitwisselingen om altcoins te kopen is Binance, dat biedt honderden alt-munten die kunnen worden gekocht met fiat-valuta, stablecoins en Bitcoin.

binance volume

Binance is # 1 voor handelsvolume en liquiditeit.

Binance is de grootste crypto-uitwisseling in termen van handelsliquiditeit en dagelijkse handelsvolumes volgens coinmarketcap, gevolgd door Coinbase Pro en Kraken. Dit betekent dat gebruikers de beste prijzen van altcoin-paren kunnen krijgen. Kleinere beurzen zouden een hogere spread fee moeten rekenen vanwege de lagere liquiditeit in hun orderportefeuille.

Beste cryptocurrency-handelsplatform

Binance is onze hoogst gewaardeerde beurs voor het verhandelen van digitale valuta’s zoals Bitcoin, Ethereum, XRP en Litecoin. Het is de ‘s werelds grootste en meest populaire handelsbeurs en handelt momenteel elke dag meer dan USD $ 16 miljoen via zijn spotmarkt volgens coinmarketcap.com.

binance geavanceerde handel

Binance’s geavanceerde handelsplatform.

De kracht van Binance ligt in haar reputatie voor een stabiel en veilig handelsplatform. Het platform is geïntegreerd met TradingView, een toonaangevend grafiek- en sociaal netwerk. Dit betekent dat Binance-gebruikers volledig zijn uitgerust met de beste grafiektools en handelsfuncties voor cryptocurrency om honderden cryptoparen op één enkele handelssite te verhandelen..

Beste crypto-uitwisseling voor beginners

Het vinden van een eenvoudige en snelle uitwisseling om crypto te verwerven, is belangrijk voor nieuwe investeerders op de digitale valutamarkt. Naar onze mening is Coinbase de beste crypto-uitwisseling voor beginners zoals het is geweest ontworpen voor eenvoud en gebruiksgemak. De voordelen van Coinbase zijn onder meer:

 • Makkelijk om een ​​account aan te maken
 • Snel ID-verificatieproces
 • Verscheidenheid aan betaalmethoden om aan account te koppelen
 • Elegante gebruikersinterface beschikbaar op desktop of mobiele handelsapp
 • Breed scala aan cryptocurrencies om te selecteren
 • Eenvoudig proces om de aankoop te voltooien

Cryptocurrency Exchange met de laagste kosten

Het vinden van een goedkope cryptocurrency-uitwisseling om in de VS te gebruiken, is een belangrijke overweging voor beginners en ervaren beleggers. De laagste beurs voor handelskosten in de Verenigde Staten (VS) volgens ons onderzoek is Binance.

De uitwisseling gebruikt een meerlagig vergoedingssysteem tussen 0% en 0,1%. Er is ook een stimulans om het native Binance Coin (BNB) -token van het platform te gebruiken, dat lagere kosten biedt met kortingen tot 25% korting. Beurzen van concurrenten kunnen transactiekosten tot 1% per transactie in rekening brengen, wat op de lange termijn kan oplopen.

Een alternatieve manier om cryptovaluta te verkrijgen zonder al te veel kosten te betalen, is door een exchange zoals Phemex te gebruiken, die ter plekke geen kosten biedt voor premiumleden. Lees ons artikel over de beste zero-fee cryptohandelplatforms voor meer informatie.

Waar cryptocurrency opslaan

Het opslaan van cryptocurrency op een Amerikaanse cryptocurrency-handelsbeurs kan riskant zijn. De veiligheid van het activum wordt aan de beurs overgelaten en kan kwetsbaar zijn voor hacks en diefstal. De beste manier om cryptocurrency-activa veilig te houden, is door een gerenommeerde cryptocurrency-portemonnee te gebruiken. Twee van de meest populaire crypto-wallets zijn:

Hardware portemonnees zorgen voor een luchtsluis tussen met internet verbonden apparaten en toegang tot het activum. De privésleutels die recht geven op toegang tot de cryptocurrency (verzenden, overdragen en ontvangen) worden in de portemonnee opgeslagen in tegenstelling tot een handelsbeurs.

grootboek nano x

Ledger Nano X hardware portemonnee

Dit betekent dat het zo is het is niet mogelijk voor hackers om cryptovaluta te stelen, tenzij ze toegang hebben tot de privésleutels. Zelfs als de portemonnee voor koude opslag beschadigd, verloren of gestolen is, is toegang tot het geld mogelijk met behulp van verschillende back-upopties, zoals het gebruik van een herstelzin.

Veel Gestelde Vragen

Is het legaal om cryptocurrency te kopen in de VS.?

De juridische status van Bitcoin en andere cryptocurrency-activa varieert per Amerikaanse staat als gevolg van lokale regelgeving en verandert voortdurend als gevolg van het veranderende landschap van het financiële beleid. Volgens de federale wet van de Verenigde Staten, Bitcoin is geclassificeerd als een ‘commodity’ en wordt als ‘legaal’ beschouwd.

Zoals de meeste landen ter wereld, beschouwt de Amerikaanse regering Bitcoin of crypto niet als illegaal, wat betekent dat het kan worden gekocht en verkocht op beurzen als de juiste antifraudemaatregelen worden nageleefd. Terwijl het Financial Crimes Enforcement Network (FINCEN) van het Amerikaanse ministerie van Financiën heeft verklaard dat dit het geval is legaal om Bitcoins te kopen, de status van geld of een handelswaar verschilt tussen staten binnen de VS..

Klanten moeten de juridische status van crypto in hun respectievelijke staat controleren voordat ze investeren.

Wordt Crypto belast in de VS.?

Handelen en houden van Bitcoin en cryptocurrencies zijn belastbare activa volgens de Amerikaanse federale wetten. Elke verkoop van cryptocurrencies wordt beschouwd als a kapitaalwinst gebeurtenis en de winst of het verlies moet worden aangegeven als onderdeel van een belastingaangifte voor personen of ondernemingen. Belastbare acties omvatten digitale activa die zijn gekocht, verhandeld en verkocht op beurzen, gedolven, gebruikt om dingen te betalen en verdiend via crypto-rentespaarrekeningen.

Hoe krijg ik cryptocurrency in de VS.?

De beste manier voor individuen om cryptocurrency in de Verenigde Staten te krijgen, is door gebruik een gelicentieerde crypto-uitwisseling die wordt gereguleerd in de VS. staat van de woonplaats van de klant. Het gebruik van een beurs die wordt gereguleerd door lokale autoriteiten vermindert het risico op frauduleuze activiteiten, aangezien het platform moet voldoen aan strikte eisen die door de overheid worden opgelegd.

Waar kan ik Crypto kopen?

Crypto-uitwisselingen in de VS, zoals Coinbase, Kraken en Gemini, hebben de tand des tijds doorstaan ​​en bieden gebruikers een veilige manier om een ​​account aan te maken, hun identiteit te verifiëren, geld te storten en cryptocurrency te verkrijgen.

Wat is de beste betaalmethode om Crypto in de VS te krijgen?

Bij het selecteren van een crypto-uitwisseling, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het platform uw favoriete stortingsmethode ondersteunt. De de beste optie is om een ​​bankoverschrijving van een Amerikaanse bankrekening te gebruiken. De transactiekosten zijn over het algemeen laag en het geld wordt binnen enkele werkdagen verwerkt.

Andere populaire methoden om Amerikaanse dollars (USD) om te zetten in cryptovaluta zijn onder meer een creditcard of betaalpas, bankoverschrijving, storting in contanten, PayPal, contantvouchers en Amazon-cadeaubonnen..

Kun je crypto kopen met een creditcard in de VS.?

Met uitwisselingen die in de VS beschikbaar zijn, zoals Coinbase, kunnen creditcards / betaalpassen worden gebruikt om munten te kopen. Het is snel, veilig en gemakkelijk toegankelijk voor particulieren met een bankrekening. Andere populaire platforms die creditcards accepteren voor Amerikaanse burgers zijn Binance, eToro, Changelly en CEX.IO.

Het gebruik van een bankkaart voor aankopen is aantrekkelijk voor beleggers die op zoek zijn naar een snelle en veilige manier om Bitcoins en andere altcoins te verkrijgen. Het enige nadeel van het gebruik van een creditcard zijn de transactiekosten, die hoger zijn dan bij traditionele betaalmethoden zoals een lokale bankoverschrijving.

Welke Amerikaanse banken cryptovriendelijk zijn?

de meeste banken in de VS accepteren geen Bitcoin- of cryptotransacties. Met de toegenomen acceptatie verandert de trend echter langzaam en een aantal banken in de VS. zoals Chime Bank, Ally Bank, USSA, Simple Bank en zelfs JP Morgan zijn begonnen hun beleid ten aanzien van digitale valuta te versoepelen.

Zijn cryptocurrency-uitwisselingen veilig?

Er zijn nog steeds incidenten waarbij cryptocurrency-uitwisselingen worden gehackt, resulterend in diefstal van geld. Het is niet 100% veilig om crypto-activa op een beurs op te slaan, ongeacht de getroffen veiligheidsmaatregelen. De grootste cryptocurrency-uitwisselingen hebben bankachtige beveiligingsfuncties om het risico extreem laag te houden, maar de beste plaats om Bitcoin en crypto op te slaan is binnen uw eigen beheer met behulp van een portemonnee voor koude opslag..

Kun je Crypto kopen met Apple Pay in de VS.?

Klanten kunnen digitale valuta zoals Bitcoin en Ethereum kopen met Apple Pay op Coinmama. De wereldwijde cryptocurrency-uitwisseling wordt ondersteund in de Verenigde Staten en accepteert transacties met USD. Coinmama is een van de grootste beurzen die Apple Pay ondersteunt.

Gevolgtrekking

Om ons artikel over de beste cryptocurrency-uitwisselingen in de Verenigde Staten (VS) af te sluiten, is het aan te bevelen blijf bij een gevestigde, gerenommeerde en in de VS gevestigde beurs die USD-stortingen accepteren en is gereguleerd in de meeste staten. De bovenstaande Bitcoin & cryptoplatforms in de VS zijn betrouwbaar en worden door miljoenen klanten over de hele wereld gebruikt om cryptocurrency te kopen, verhandelen en verkopen.

Als u van plan bent cryptocurrencies te kopen en te verhandelen, zorg er dan voor dat u uw winst opneemt in een betrouwbare Bitcoin-portemonnee voor bewaring. Het is de beste methode om uw crypto-investering te beschermen.

Nu is het jouw beurt om commentaar te geven.

 • Denk je dat onze lijst met de beste Bitcoin-uitwisselingen in de VS correct is??
 • Hoe was jouw ervaring op deze crypto-uitwisselingen?
 • Welke cryptocurrency-uitwisseling in de VS zou je aanbevelen aan een vriend?

Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan gerust met je sociale netwerk.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in deze zorgvuldig geselecteerde artikelen:

 • 10 Beste Bitcoin & Cryptocurrency-uitwisselingen in Australië
 • 8 Beste cryptomarge-handelsplatforms vergeleken
 • 5 beste platforms om interesse te krijgen in Bitcoin & Crypto
 • 4 Beste crypto-kaartsoftware & Hulpmiddelen voor Altcoin-handelaren
 • Kraken Vs. Gemini-vergelijking: welke Crypto Exchange is het beste?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me