Coinspot is een populaire beurs die is gevestigd in Melbourne en die een veilige manier biedt om crypto of andere altcoins in Australië te kopen met een vaste handelsvergoeding van 1%. Met de toename van het aantal crypto-uitwisselingen en lokale concurrentie zijn er echter nieuwe beurzen zoals Coinspot die veel lagere handelskosten bieden.

Als u lage kosten belangrijk vindt bij het kopen van Bitcoin in Australië, lees dan verder om meer te weten te komen over onze best beoordeelde alternatieven voor Coinspot die u kunt overwegen.

Crypto-uitwisselingen zoals Coinspot

Deze vergelijkingsgids biedt een overzicht van de beste Coinspot-alternatieven voor gebruik in Australië met lagere handelskosten. Als u meer wilt weten over de beste crypto-uitwisseling in Australië, lees dan onze gedetailleerde beoordelingen hieronder of blader door onze categorie Uitwisselingen.

Swyftx

Swyftx is een digitale valuta-uitwisseling in Australië met een kernfocus op het oplossen van de vele problemen waarmee handelaren bij bestaande providers momenteel worden geconfronteerd. Het platform is ontworpen om de beste van zijn concurrenten te zijn door het te maken eerlijker en gemakkelijker voor gebruikers die AUD naar BTC willen converteren.


Bezoek Swyftx

Het platform biedt Australiërs een snelle en gemakkelijke manier om populaire cryptocurrencies zoals Ethereum, Litecoin, Ripple, Cardano te kopen en verkopen en is een goed alternatief voor Coinspot..

swyftx website

Hoge vergoedingen en spreads waren een probleem in Australië vanwege een select aantal beurzen met een monopolie in de cryptogemeenschap dat werd uitgebuit tijdens de piek van 2017, toen Bitcoin $ 20.000 USD bereikte..

swyftx

ontvang $ 10 gratis BITCOIN wanneer u een account aanmaakt en verifieert

BEOORDELING

5/5

Ontvang $ 10 BTC

Om de handelskosten te verlagen, is Swyftx geoptimaliseerd om de liquiditeit te vergroten met het handelsvolume om de spreadkosten te verlagen. Door het tussenhandel systeem kan het platform aanbieden 4 keer lagere spreads en 2 keer goedkopere handelskosten dan zijn naaste concurrenten.

Dit is belangrijk. De spread fee wordt vaak verborgen, over het hoofd gezien of niet bekendgemaakt in de handelskosten van een beurs. Swyftx is de enige beurs in Australië die volledig transparant is met ALLE handelskosten op het platform.

swyftx-vergoedingen

Onafhankelijke reserve

Independent Reserve is een populaire uitwisseling onder cryptocurrency-handelaren over de hele wereld die concurrerende vergoedingen en ondersteuning biedt voor traditionele fiat-valuta’s zoals de Australische dollar, de Nieuw-Zeelandse dollar en de Amerikaanse dollar. Met de uitwisseling kunnen gebruikers 14 van de belangrijkste cryptocurrency-munten kopen, verkopen en verhandelen.

Bezoek Independent Reserve

Independent Reserve maakt gebruik van een op niveaus gebaseerde vergoedingsstructuur die goedkoper wordt naarmate u meer handelt. De laagste vergoeding begint bij 0,5%, die geleidelijk afneemt naarmate uw handelsvolume toeneemt tot een handelsvergoeding van 0,05%. Dit zijn uitstekende vermogende investeerders of SMSF-klanten die in Bitcoin willen investeren.

onafhankelijke reserve

Independent Reserve heeft een solide staat van dienst en is tot op heden niet gecompromitteerd door hackers. Het voldoet aan de lokale regelgeving en biedt een verzekeringsfonds om gebruikers te beschermen tegen hackers en diefstal van cryptocurrency-activa in online portefeuilles van klanten.

Cointree

Cointree is een aanbieder van digitale valuta waarmee individuen cryptocurrency kunnen kopen met de lokale AUD-valuta. Cointree, opgericht in 2014, was een van de eerste crypto-uitwisselingen die in Australië is opgestart en heeft een enorm gebruikersbestand aangetrokken.

Bezoek Cointree

De uitwisseling biedt een gemakkelijke, snelle en veilige service om het bezit van cryptocurrencies toegankelijker te maken voor de gewone persoon. Het platform stelt gebruikers in staat AUD te storten en om te zetten in digitale activa zoals Bitcoin, Ethereum en andere altcoins in Australië.

Cointree-site

Net als bij Independent Reserve gebruikt Cointree gedifferentieerde vergoedingen die variëren tussen 0,5% en 0,9% afhankelijk van het verhandelde volume. De handelskosten zijn redelijk voor investeerders met een hoog nettovermogen. Voor nieuwe crypto-investeerders is een handelsvergoeding van 0,9% slechts marginaal beter dan Coinspot.

Cointree biedt verschillende betaalmethoden die aantrekkelijk zijn, waaronder:

  • PayID (direct). De meeste banken en financiële instellingen in Australië ondersteunen PayID
  • POLi (onmiddellijk). POLi Payments is een service van Australia Post die betalingen direct bevestigt
  • Bankoverschrijving (1-2 werkdagen). Maak geld rechtstreeks over naar een Cointree-account
  • Contante stortingen (onmiddellijk). Koop crypto met contant geld om een ​​storting te doen

ZebPay

Zebpay biedt een eenvoudige start om beleggers in staat te stellen cryptocurrencies te kopen via hun desktop- en mobiele handelsapps. De beurs is opgericht in 2014 en heeft zijn hoofdkantoor in Singapore bediende meer dan 3 miljoen gebruikers over de hele wereld en is uitgebreid om zijn digitale valutadienst aan inwoners van Australië aan te bieden.

Bezoek ZebPay Zebpay

Met Zebpay kunnen gebruikers AUD omzetten in cryptomunten zoals Bitcoin, Ripple, Ether, EOS, Bitcoin Cash en Litecoin. Het aantal cryptocurrencies is beperkt, maar we verwachten dat dit in de nabije toekomst zal toenemen.

Als het om vergoedingen gaat, rekent Zebpay een vast tarief van 0,4% over alle handelsactiva die concurrerend zijn in vergelijking met andere cryptobeurzen in Australië. Er zijn ook geen stortings- of opnamekosten bij gebruik van het platform.

Digitale piek

Digital Surge Exchange biedt een snelle en gemakkelijke manier om kopen en verkopen Bitcoin in Australië met AUD. U kunt zelfs rekeningen betalen met Bitcoin. Het handelsplatform voor cryptocurrency heeft een kernfocus op het bieden van eenvoud en is een van de gemakkelijkste manieren om Bitcoin in Australië te kopen.

Bezoek Digital Surge

Het team is gevestigd in Brisbane en zet zich in voor het opbouwen van vertrouwen en transparantie binnen de cryptocurrency-gemeenschap en neemt deel aan een aantal community-evenementen om alle investeerders bewust te maken van de industrie..

Digital Surge biedt een paar verschillende stortingsmethoden waar de meeste Australiërs toegang toe zouden moeten hebben. Er is een minimale stortingsmethode van $ 20 om te beginnen.

digitale stijging bitcoin kopen

Met Digital Surge-uitwisseling kunnen gebruikers Bitcoin in het Australische direct kopen met AUD. Als u andere cryptocurrencies wilt kopen, moet u zich aanmelden bij een andere cryptocurrency-uitwisseling, wat het enige nadeel is.

Gevolgtrekking

Coinspot blijft een gerenommeerde cryptocurrency-uitwisseling in Australië die populair is bij nieuwe en ervaren investeerders. Sinds de lancering in 2013 heeft de beurs zijn handelskosten echter niet verlaagd en wordt hij steeds minder competitief op de markt.

Er zijn nu verschillende Coinspot-alternatieven met lagere handelskosten die crypto-investeerders in Australië zouden moeten overwegen en onderzoeken. We hopen dat dit artikel nuttig was, dus deel het gerust met je netwerk!

digitale golf

Hier zijn nog een paar zorgvuldig uitgekozen artikelen om hierna te lezen:

  • Beste Crypto-uitwisselingen om Bitcoin te kopen in Australië
  • 7 manieren om Bitcoin met contant geld te kopen in Australië
  • ChangeNOW Review: Crypto-swaps, handelskosten & Meer
  • Beste cryptocurrency-handelsbeurzen ter wereld
  • Beste hardwareportefeuilles om uw Bitcoin op te slaan

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me