9 Beste Fiat naar Crypto-uitwisselingen voor 2021

De eerste stap om cryptocurrency te bezitten, is het vinden van een gerenommeerde fiat-to-crypto-uitwisseling om contant geld om te zetten in Bitcoin of andere digitale munten. Wij hebben vergeleken met meer dan 60 crypto-uitwisselingen en beoordeelde de onderstaande topplatforms. Onze beoordeling is gebaseerd op het beoordelen van de beschikbare activa, ondersteunde valuta’s, stortingsmethoden, transactiekosten, beveiliging en meer.

onze keuze

Beste Fiat-uitwisseling voor

Beginners

muntenbasis Bezoek website

Beste Fiat-uitwisseling voor

Lage tarieven

binance Bezoek website

Beste Fiat-uitwisseling voor

Sociale gemeenschap

etoro Bezoek website Disclaimer: Uw vermogen is in gevaar

Beste Fiat naar Crypto Exchange

Op basis van onze beoordelingen zijn dit de beste fiat voor cryptocurrency-uitwisselingen:

Top Fiat To Crypto Exchanges: beoordelingen

We hebben deze uitwisselingen gekozen op basis van de belangrijkste gebruikersfactoren, zoals ondersteunde fiat-valuta, aantal ondersteunde landen, reputatie, betrouwbaarheid, veiligheid en klantenondersteuning. Voordat we aan de slag gaan, vereisen sommige uitwisselingen dat je een Bitcoin-hardwareportefeuille bezit, zoals de Ledger Nano X. Als je geen portemonnee hebt, lees dan onze gids over de beste cryptocurrency-hardwareportefeuilles.


Coinbase

Coinbase is de meest populaire Bitcoin-uitwisseling ter wereld die beschikbaar is in meer dan 100 landen. Coinbase, opgericht in juni 2012, is een digitale valutaportefeuille en handelsplatform waar handelaars en consumenten transacties kunnen uitvoeren met nieuwe digitale valuta’s zoals Bitcoin, Ethereum en Litecoin.

Bezoek Coinbase

De belangrijkste dienst van Coinbase is om gebruikers een uitwisseling te bieden om Bitcoin en andere cryptocurrencies te kopen en verkopen via een bankrekening, creditcard en bankpas. Het is een zeer aantrekkelijk medium voor beleggers in cryptocurrency. Nieuwe investeerders in cryptocurrency zullen vaak merken dat ze hun eerste Bitcoin via Coinbase kopen als resultaat van hun sterke reputatie, marketing en gebruiksvriendelijke interface..

muntenbasis

De uitwisseling is geweest ontworpen voor gebruiksgemak en eenvoud. Het platform maakt het voor iedereen gemakkelijk om cryptocurrencies te kopen of verkopen, ongeacht hun eerdere ervaring. Er zijn geen moeilijke opties om te selecteren en zonder het gedoe van geavanceerde prijsgrafieken, orderboek of marktdiepte om beginners te verwarren. Het is ongecompliceerd voor het kopen en verkopen van munten.

Verwant: Coinbase Review: moet u hogere kosten betalen? Is het het waard?

Aangezien de uitwisseling gericht is op nieuwe gebruikers, is de kennisbank gedetailleerd en uitgebreid die de meeste onderwerpen en veelgestelde vragen omvat. U kunt contact opnemen met de klantenservice door een ondersteuningsticket in te dienen via e-mail.

Binance

Binance is naar onze mening de beste cryptocurrency-uitwisseling ter wereld. Het platform is super beginnersvriendelijk, gebruiksvriendelijk en biedt een enorm scala aan cryptocurrency-paren, innovatieve producten, functies, concurrerende tarieven en responsieve klantenondersteuning.

Bezoek Binance

Sinds de oprichting in 2017 is Binance qua handelsvolume de grootste cryptocurrency-exchange ter wereld geworden. Binance heeft trok miljoenen gebruikers in meerdere landen over de hele wereld en wordt vaak toegejuicht in uitwisselingsrecensies en sociale media. De uitwisseling is ook te zien in advertentiecampagnes over de hele wereld om nieuwe gebruikers naar zijn platform te trekken.

Verwant: Binance Review: Crypto, Trading & Vergoedingen

binance

Binance biedt een breed scala aan producten en functies, waaronder:

 • Koop cryptovaluta met meer dan 60 fiat-valuta’s
 • Ondersteunt meerdere betalingsopties, zoals bankstorting en creditcard / betaalpas
 • Basis en geavanceerde handelsgrafieken voor gebruikers met verschillende vaardigheden
 • Margehandelsplatform om crypto met hefboomwerking te verhandelen
 • Derivaten en hefboomfinancieringstokens
 • Een veilige Binance-portemonnee om cryptocurrency-activa op te slaan
 • Binance-spaarrekeningen om rente op crypto te verdienen
 • Crypto-leningen en Binance-uitzetpools
 • Binance VISA-kaart om te verbergen en te betalen met crypto

Crypto.com

Crypto.com is een digitaal activaplatform dat verschillende cryptocurrency-producten en -diensten aanbiedt in een poging om de acceptatie van crypto op wereldwijde schaal te vergroten. Met meer dan 1 miljoen gebruikers op zijn platform, Crypto.com is een krachtig alternatief voor traditionele financiële diensten dat het gemakkelijker maakt om cryptocurrencies te verkrijgen met behulp van de mobiele app.

Bezoek Crypto.com

De Crypto.com-app is beschikbaar voor mobiele Android- en iOS-apparaten en biedt een gemakkelijke manier om te kopen, verkopen, verhandelen, uitgeven, opslaan, verdienen, geld lenen en zelfs rekeningen betalen met cryptocurrency! Net als Binance evolueert de beurs voortdurend om zijn klanten nieuwe producten en diensten aan te bieden op het gebied van digitale activa.

Ontvang $ 50 GRATIS Wanneer u een MCO-kaart krijgt en onze verwijzingscode gebruikt 45h3ct59tv. Haal nu uw kaart!

crypto.com

Crypto.com biedt verschillende promoties en prikkels om nieuwe gebruikers naar zijn platform te trekken, zoals gratis cryptocurrency-handel. Andere voordelen van het gebruik van de Crypto.com-app zijn:

 • 0% handelskosten voor de eerste 90 dagen voor nieuwe gebruikers
 • Tot 50% korting op handelskosten op alle transacties voor bestaande gebruikers van de Exchange
 • 2% bonusstorting rentetarief voor alle stortingen die in de eerste 30 dagen door nieuwe gebruikers zijn gedaan
 • Stuur crypto naar gebruikers van de Crypto.com-app direct zonder kosten
 • Koop Bitcoin met 0% creditcardkosten

Klik hier om onze volledige recensie op Crypto.com te lezen.

crypto.com nul kosten

CEX.IO

CEX.IO is opgericht in 2013 en is een van de oudste cryptocurrency-uitwisselingen ter wereld vertrouwd door meer dan 3 miljoen gebruikers. Het is een uitwisseling van wereldklasse die voor iedereen geschikt is met zijn eenvoudig te gebruiken interface, waardoor het ideaal is voor beginners. De uitwisseling biedt een accountsysteem met meerdere niveaus dat geschikt is voor zowel Bitcoin-beginners als institutionele cryptohandelaren.

Bezoek CEX.IO

CEX.IO is trots op zijn stabiliteit en biedt probleemloze service ondersteund door een systeem- en gebruikersaccountbeveiliging, veilige koude cryptocurrency-opslag, financiële levensvatbaarheid en grondige wettelijke naleving. Tot op heden is het een betrouwbare en veilige cryptocurrency-uitwisseling met geen gehackte accounts of diefstal van geld op CEX.IO sinds de lancering.

CEX.io

CEX.IO is een populaire beurs om Bitcoin direct te kopen met behulp van zijn website of mobiele app die beschikbaar is op iOS en Android. Met zijn lage creditcard- / debetkaartkosten en nul bankoverschrijvingskosten, wordt CEX.IO beschouwd als een van de best geregistreerde crypto-uitwisselingen in de wereld.

Verwant: CEX.IO Review: 5 dingen die u moet weten voordat u het gebruikt (2020 bijgewerkt)

De interface is ongelooflijk eenvoudig voor beginnende cryptokopers met een gebruiksvriendelijke widget. Voer gewoon het bedrag van de te kopen Bitcoin in, selecteer de fiatvaluta waarmee u wilt betalen (bijv.USD, EUR, GBP of RUB) en klik op de knop ‘Nu kopen’.

CEX.IO koopt bitcoin

CEX.IO-uitwisseling biedt een margehandelsplatform voor professionele handelaren dat ook populair is bij beginnende handelaren. Het vergoedingsschema voor handel op de geavanceerde beurs is gebaseerd op een maker en taker-model dat een korting biedt aan handelaren die liquiditeit bieden aan de orderboeken.

cex-vergoedingen

CEX.IO is het perfecte ruil voor nieuwe kopers om zonder gedoe aan de slag te gaan met cryptocurrency dankzij de eenvoudige en gebruiksvriendelijke interlace die ook functioneert als handelsplatform en brokerage-service.

Coinmama

Coinmama biedt een snelle, veilige en gemakkelijke manier om digitale valuta te kopen in bijna alle landen over de hele wereld, afgezien van een beperkt aantal. De exchange biedt de service om cryptocurrency te kopen met behulp van fiat zoals AUD, EUR, USD en GBP en CAD.

Bezoek Coinmama

Coinmama accepteert een breed scala aan stortingsmethoden om Bitcoin te kopen, zoals het gebruik van een VISA- of Mastercard-creditcard en -betaalpas, waardoor het voor alledaagse beleggers toegankelijk wordt om aan de slag te gaan met cryptocurrencies in een gebruiksvriendelijke en veilige omgeving..

coinmama

Om cryptocurrencies te kopen, moeten gebruikers hun identificatiedocumenten indienen, het Coinmama-team. Zodra dit proces is voltooid, kunnen gebruikers tot $ 15.000 aan cryptocurrency kopen. Coinmama rekent een vast 5,9% handelsvergoeding.

Verwant: Coinmama Review: Bitcoin, handelen & Vergoedingen

Voor creditcard- / debetkaarttransacties brengt Coinmama 5% extra verwerkingskosten in rekening. Deze vergoeding wordt toegevoegd nadat u uw betalingsmethode heeft gekozen. Dit is een algemeen aanvaarde methode die voor klanten over de hele wereld beschikbaar zal zijn. Voor aankopen via bankoverschrijving met SWIFT of SEPA, de uitwisseling brengt geen aanbetaling in rekening.

coinmama

Aangezien Coinmama geen digitale munten op de beurs opslaat, moeten de gebruikers hun munten overbrengen naar een hardware wallet-adres. Coinmama zal de gebruiker vragen om een ​​geldig stortingsadres in te voeren voordat de bestelling wordt voltooid. Dit betekent de uitwisseling slaat geen gevoelige of persoonlijke informatie op en vermindert het risico op hackers en oplichting aanzienlijk.

Changelly

Changelly is een instant cryptocurrency-uitwisseling waarmee klanten dat kunnen koop cryptocurrency snel een bankkaart. De digitale dienst zoekt naar het beste cryptoprijzen beschikbaar op de grootste cryptocurrency-uitwisselingsplatforms zoals Binance, Poloniex en Bittrex.

Bezoek Changelly

Changelly verkrijgt de best beschikbare tarieven en blijft bij benadering totdat de transactie op de blockchain wordt uitgevoerd.

Changelly

Changelly biedt een transparante, eenvoudige, snelle en gebruiksvriendelijke interface om cryptocurrencies te kopen of uit te wisselen, wat duidelijk is op de startpagina. De eenvoudige interface is geschikt voor een verscheidenheid aan cryptocurrency-investeerders, van beginners tot ervaren.

Gebruikers kunnen eenvoudig en onmiddellijk cryptocurrency kopen, verkopen en ruilen op de beurs. Voor aankopen met een creditcard is een telefoonnummer vereist om te verifiëren. Dit verschilt van een traditionele crypto-uitwisseling waar identificatiedocumenten voor personeel worden geüpload om de rekeninghouder te verifiëren.

Verwant: Changelly Review: is het nog steeds veilig & Hoe het werkt

changelly kopen

Het proces om crypto met fiat te kopen is ongelooflijk eenvoudig. Zodra je een bedrag hebt geselecteerd, berekent Changelly automatisch de beschikbare wisselkoers, transactiekosten, netwerkkosten en geschatte aankomst. U moet een geldig hardware wallet-adres invoeren om de aankoop te voltooien, aangezien munten niet op Changelly worden opgeslagen.

Verander nu

ChangeNOW is een ander populair crypto-swapplatform vergelijkbaar met Changelly waarmee de ene crypto naar de andere onmiddellijk kan worden uitgewisseld. Met meer dan 170 verschillende cryptocurrencies op het platform kunnen gebruikers op elk moment op een veilige manier in digitale valuta handelen, aangezien de cryptomunten rechtstreeks naar uw hardware wallet worden gestuurd.

Bezoek ChangeNOW

ChangeNOW biedt de beste crypto-naar-crypto-tarieven door prijzen van ‘s werelds grootste en meest populaire beurzen samen te voegen (sommige worden in dit artikel genoemd). Zodra de beste prijs voor het specifieke activum door het platform is vergrendeld, hebben gebruikers een bepaalde tijd om de transactie af te ronden door geld te storten en wordt de transactie bevestigd op de blockchain.

changenow website

ChangeNOW heeft de mogelijkheid geïntroduceerd om cryptocurrency te kopen met een bankpas of creditcard via hun partnerschap met Simplex. De kosten zijn iets hoger, maar zijn mogelijk de enige beschikbare aankoopmethode in uw land.

Verwant: ChangeNOW Review: Crypto-swaps, handelskosten & Meer

Als u van plan bent ChangeNOW te gebruiken om digitale activa te kopen, moet u een KYC-proces voltooien in overeenstemming met de financiële voorschriften. Om uw account te verifiëren, zijn de volgende documenten vereist:

 • Internationaal paspoort
 • nationale identiteitskaart
 • Rijbewijs

eToro

eToro is een wereldwijde financiële makelaardij die een financieel handels- en investeringsplatform biedt dat een verscheidenheid aan markten omvat, zoals crypto, ETF’s, aandelen, indices, grondstoffen en forex. Ze staan ​​erom bekend dat ze CFD’s aanbieden om te handelen en hun sociaal handelsplatform waar gebruikers de handel van enkele van de meest winstgevende handelaren kunnen kopiëren of zelf gekopieerd kunnen worden om een ​​tweede passief inkomen te verdienen.

Klik hier om onze volledige recensie op eToro te lezen.

eToro login

Om aan de slag te gaan met eToro, gebruikers moeten hun account verifiëren door een identiteitsbewijs met foto te uploaden om hun identiteit te bevestigen. Het is bekend dat het verificatieproces enkele dagen in beslag neemt en gebruikers zullen op de hoogte worden gesteld zodra de verificatie is voltooid. Zodra het accountverificatieproces is voltooid, wordt er een vinkje weergegeven naast de gebruikersnaam van het gebruikersprofiel.

Bezoek eToro

67% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven het grote risico te lopen uw geld te verliezen. Investeren in cryptoasset is in de meeste EU-landen en het VK niet gereguleerd. Geen consumentenbescherming.

De crypto-uitwisseling ondersteunt een breed scala aan fiat-betalingsopties, waaronder creditcard / betaalpas, PayPal, Skrill, bankoverschrijving, WebMoney, WeChat, UnionPay en andere, afhankelijk van de locatie van de gebruiker. eToro brengt geen aanbetalingskosten in rekening. Er is echter een $ 5 vergoeding voor opnames waarin tHet minimale opnamebedrag is $ 50.

Gevolgtrekking

Daar heb je het. Onze lijst met de beste crypto-uitwisselingen ter wereld om digitale valuta’s te kopen, is:

 • CEX.IO
 • Coinmama
 • Changelly
 • Verander nu
 • eToro
 • Coinbase

Nu is het tijd om commentaar te geven.

Wat vind je van deze uitwisselingen?

Heeft u geprobeerd een van de crypto-uitwisselingen te gebruiken??

Ben je het eens met onze lijst voor de beste crypto-uitwisseling om altcoins te kopen??

Laat hieronder een reactie achter met uw mening en deel met uw netwerk als u dit nuttig vond.

Verdere voorgestelde lezingen:

 • 4 Beste Crypto-diagramsites voor Altcoin-handelaren
 • WazirX Review: Bitcoin, Trading & Vergoedingen
 • 10 beste cryptocurrency-uitwisselingen in Australië
 • OKEx Review: beoordelen of het veilig is & Betrouwbaar?
 • 8 Beste crypto-uitwisselingen zonder kosten (commissievrije handel)
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map