Ben je een beginner die dat wil koop Bitcoin (BTC) in Nieuw-Zeeland voor de eerste keer, maar weet je niet waar je moet beginnen? Als dit het geval is, laat deze gids u een gemakkelijke manier zien om Bitcoin te verkrijgen met behulp van de beste crypto-uitwisselingen in NZ.

onze keuze

Beste uitwisseling voor

Beginners

etoro Bezoek website

Disclaimer: uw kapitaal loopt gevaar.

Beste uitwisseling voor

Reputatie

binance Bezoek website

Beste uitwisseling voor

Populariteit

muntenbasis Bezoek website

Sommige beurzen hebben een Bitcoin-portemonnee nodig, zoals de Ledger Nano X, voordat u Bitcoin kunt kopen. Als u geen portemonnee heeft, lees dan onze gids over de beste Bitcoin-portefeuilles voordat u aan de slag gaat.

Hoe Bitcoin te kopen: NZ

Volg deze stappen als u Bitcoin in NZ wilt kopen:


Hoe Bitcoin in Nieuw-Zeeland te krijgen

In Nieuw-Zeeland zijn er verschillende manieren waarop inwoners Bitcoin kunnen kopen. Elke methode omvat verschillende risico’s en vergoedingen waarmee rekening moet worden gehouden voordat een transactie wordt uitgevoerd om in Bitcoin met NZD te investeren.

Gebruik een Bitcoin Exchange

Bitcoin en crypto-uitwisselingen zoals Independent Reserve zijn online website of handelsapps die toegankelijk zijn voor individuen via een internetverbinding. Deze platforms zijn sterk gereguleerd en stelt gebruikers in staat geld te storten in NZD die kunnen worden omgezet in Bitcoin, Ethereum of andere munten.

Als u een exchange gebruikt om Bitcoin te kopen, is ID-verificatie vereist om te voldoen aan de wet- en regelgeving van Nieuw-Zeeland. Gebruikers kunnen echter de huidige prijs van Bitcoin bekijken met behulp van een grafiek om de optimale aankoopprijs te vinden.

onafhankelijke reservewebsite

Onze best beoordeelde platforms in Nieuw-Zeeland om Bitcoin te kopen en verkopen, staan ​​hieronder vermeld. Om de volledige lijst te bekijken, gaat u naar ons artikel over de beste cryptocurrency-uitwisselingen in Nieuw-Zeeland of klikt u op de onderstaande links om onze gedetailleerde uitwisselingsrecensies te lezen.

Koop met contant geld

Wissel contant geld in voor Bitcoins met een vertrouwde vriend of familielid die bereid is Bitcoin te kopen en verkopen. Het voordeel van het persoonlijk krijgen van Bitcoin is dat de koper hoeft geen account aan te maken bij een beurs. Het kan echter een lastig proces zijn om te voltooien en een portemonnee voor een mobiele telefoon of laptop aan te bevelen om de Bitcoin-prijs te verifiëren en de transactie te bevestigen.

Gebruik een peer-to-peer-uitwisseling

Peer to Peer (P2P) uitwisselingen werden enkele jaren geleden vaak gebruikt om digitale activa te kopen en verkopen vóór de opkomst van gecentraliseerde beurzen. Platforms zoals Paxful brengen bereidwillige kopers en verkopers van over de hele wereld met elkaar in contact. Paxful gebruikt een escrow-service om ervoor te zorgen dat de transactie door beide partijen wordt uitgevoerd. De Bitcoin wordt bewaard door de website en vrijgegeven aan de koper zodra de betalingsmethode voor de Bitcoin is geverifieerd.

Ruil een cadeaubon in

Verschillende beurzen accepteren een breed scala aan betalingsopties, zoals prepaidkaarten, cadeaubonnen van iTunes, Amazon en vele anderen. Deze kaarten kunnen worden verhandeld op de beurs voor digitale valuta’s zoals Bitcoin. Er zijn verschillende websites die een Amazon-cadeaubon accepteren in ruil voor Bitcoin.

De beste manier om Bitcoin te kopen

De voorkeursmethode voor inwoners van NZ om Bitcoin te verkrijgen, is door gebruik een gereguleerde en vertrouwde beurs die BTC aanbiedt en Nieuw-Zeelandse dollars als betaling accepteert. Hier zijn een paar voor- en nadelen van het gebruik van een uitwisseling.

Voordelen

 • De beurs in Nieuw-Zeeland moet voldoen aan de rapportageverplichtingen van AML / CTF en aan lokale wetten
 • Koop en verkoop Bitcoin rechtstreeks vanaf de beurs met NZD
 • Ondersteunt lokale methoden om NZD te storten, zoals bankoverschrijving
 • Lokaal klantenserviceteam om te helpen bij het oplossen van problemen

Nadelen

 • Moet persoonlijke documenten overleggen om de identiteit te bewijzen
 • Lagere liquiditeit in vergelijking met buitenlandse beurzen, wat betekent dat de spreads hoger kunnen zijn
 • Bepaalde producten en services die worden aangeboden op wereldwijde cryptobeurzen, zijn niet beschikbaar

Waar u op moet letten bij een Bitcoin Exchange

Met zoveel beschikbare opties om een ​​uitwisseling in Nieuw-Zeeland te kiezen, kan het voor beginners een moeilijke taak zijn om te weten welke cryptocurrency-uitwisselingen geschikt zijn. Voordat u begint met het kopen van Bitcoin, zijn hier een paar belangrijke overwegingen waarmee u rekening moet houden bij het vergelijken van uitwisselingen.

 • Betrouwbaar en gereguleerd: Het gebruik van een lokale centrale is een veilige optie, wetende dat het platform moet voldoen aan lokale wet- en regelgeving en een solide reputatie heeft opgebouwd. Er is ook de mogelijkheid om contact op te nemen met het klantenserviceteam als zich problemen voordoen.
 • Beginnersvriendelijk & makkelijk te gebruiken: Zoek naar een beurs die snelle en gemakkelijke NZD-stortingen mogelijk maakt met behulp van een online versie van de handelsapp. Sommige beurzen zijn ontworpen als een cryptocurrency-handelsplatform en moeten worden vermeden voor gebruikers die Bitcoin willen kopen met een eenvoudige interface en voor de lange termijn willen behouden.
 • Stortingsmethoden: Zoek een beurs die de voorkeur geeft aan stortingsopties, zoals bankoverschrijvingen naar een lokale bankrekening, creditcard of betaalpas. Niet alle beurzen bieden dezelfde betaalmethoden om NZD-geld te storten en hebben beperkingen op het minimum- en maximumbedrag dat per 24 uur kan worden gestort.
 • Ondersteunde cryptocurrencies: Bitcoin is algemeen beschikbaar op de overgrote meerderheid van digitale valutaplatforms. Gebruikers die op zoek zijn naar altoïnen of Defi-tokens, moeten er echter voor zorgen dat er een koppeling is met NZD of Bitcoin..
 • Wallet-beveiliging: Het risico van online oplichting, fraude en diefstal is een groot probleem in de blockchain-gemeenschap, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de uitwisseling beveiligingsfuncties en ‘bank-achtig’ bevat om fondsen te beschermen die op de uitwisseling zijn opgeslagen. Veel voorkomende beveiligingsmaatregelen zijn onder meer offline hardwareportefeuilles voor opslag, een opnameproces met meerdere handtekeningen en tweefactorauthenticatie.
 • Vergoedingen: Er zijn verschillende kosten waarmee u rekening moet houden bij het gebruik van een crypto-uitwisseling, zoals het storten van AUD, het opnemen van contant geld of cryptovaluta en het verhandelen tussen activa. Beurzen kunnen ook een spread fee in rekening brengen, wat vaak een ‘verborgen kost’ is en niet volledig bekendgemaakt. In wezen is het het verschil tussen de bied- en laatprijs op de markt.
 • Klantenservice: Verken de website om erachter te komen welke communicatiemethoden beschikbaar zijn om gebruikers te ondersteunen die advies voor probleemoplossing of hulp bij de uitwisseling nodig hebben. Sommige uitwisselingen bieden ook uitgebreide FAQ’s en handleidingen, wat handig is voor beginners.
 • Beoordelingen: Het is altijd een goede gewoonte om de uitwisseling vóór gebruik grondig te evalueren. Lees online uitwisselingsrecensies, forumcommentaar en berichten op sociale media om erachter te komen wat anderen van het platform vonden. Het kan tijd en geld besparen door de juiste beurs te kiezen.

Gedetailleerde gids om in Bitcoin te komen

Hier is een stapsgewijze handleiding waarin wordt uitgelegd hoe u Bitcoin kunt kopen met behulp van de door Nieuw-Zeeland beheerde en beheerde Easy Crypto als voorbeeld.

Stap 1. Registreer een account bij Easy Crypto

Om een ​​account aan te maken bij Easy Crypto, klikt u op de knop ‘Account aanmaken’ op de website. Hiermee gaat u rechtstreeks naar de registratiepagina waar u wordt gevraagd om een ​​van de onderstaande opties te kiezen om aan de slag te gaan:

 • Log in met Google
 • Meld je aan met facebook
 • Log in met e-mail

Stap 2. Verifieer account en activeer 2FA

Vervolgens moet u het Easy Crypto-verificatieproces voltooien. Het duurt een paar minuten om te voltooien.

Om het verificatieproces te starten, navigeert u naar de bovenste balk en klikt u op ‘Mijn account’ om naar uw profiel te gaan. Hier kunt u ‘Account verifiëren’ selecteren. Hierdoor komt u op een online formulier waar u alleen enkele persoonlijke gegevens hoeft op te geven.

eenvoudig crypto-register

Nadat u uw personeelsgegevens heeft ingevoerd, is de volgende stap het uploaden van uw identificatiedocument met uw huidige adres. Dit kan een paspoort of een rijbewijs zijn.

Stap 4. Voeg Bitcoin Wallet-adres toe

Als u een Bitcoin-hardwareportefeuille bezit, kunt u het adres toevoegen aan Easy Crypto. Dit betekent dat wanneer u uw transactie voltooit, de Bitcoin rechtstreeks naar uw portemonnee wordt gestuurd. Het is de veiligste manier om Bitcoin te kopen via een exchange, aangezien er geen risico is dat uw geld wordt gestolen tijdens een exchange-hack.

gemakkelijke crypto-portemonnee

Om uw portefeuilleadres toe te voegen in Easy Crypto:

Stap 4. Maak een Bitcoin-bestelling

Nu bent u klaar om uw eerste Bitcoin-aankoop te doen. U kunt de widget op de startpagina gebruiken of bovenaan op ‘Kopen / verkopen’ klikken om naar een bestelvenster te gaan zoals hieronder weergegeven.

gemakkelijke crypto bitcoin

Zorg ervoor dat bij de bovenste schuifregelaar de knop ‘Kopen’ is geselecteerd. Kies vervolgens ‘Bitcoin’ uit de lijst met cryptovaluta en selecteer de hoeveelheid Bitcoin die u wilt kopen. Easy Crypto heeft denominatieknoppen om het gemakkelijk te maken of u kunt handmatig een bedrag invoeren. Als u tevreden bent met de bestelgegevens, klikt u op ‘Nu kopen’. De volgende stap is om de betaling via uw bankrekening te bevestigen met POLi of EFT en dat is alles!

Waar Bitcoin te bewaren in Nieuw-Zeeland

Gebruikers die Bitcoin kopen en opslaan op cryptocurrency-uitwisselingen, brengen het eigendom van het activum in gevaar voor diefstal en frauduleuze activiteiten. De veiligste en De veiligste plek om gekochte Bitcoins op te slaan, is door je terug te trekken in een hardware wallet zoals een Ledger Nano X en houd deze in uw bezit.

Hardware wallets zijn kleine compacte apparaten die gecodeerde privésleutels opslaan die toegang geven tot Bitcoin of andere activa. Toegang tot de Bitcoins kan worden hersteld als de portemonnee verloren of gestolen is met behulp van een herstelzin. We hebben de beste Bitcoin-hardwareportefeuilles beoordeeld en bevelen de Nano Ledger- en Tezor-wallets aan.

Veel Gestelde Vragen

Kan ik Bitcoin kopen in Nieuw-Zeeland?

Inwoners van Nieuw-Zeeland (NZ) kunnen Bitcoin op verschillende manieren kopen met NZD. De eenvoudigste manier is om een ​​veilige, gereguleerde en gelicentieerde cryptocurrency-uitwisselingen te gebruiken om Bitcoin Nieuw-Zeeland te kopen. Gebruikers kunnen ook wereldwijde fiat gebruiken voor crypto-uitwisselingen zoals Coinbase, Binance en eToro, waardoor stortingen in Nieuw-Zeelandse dollars kunnen worden omgezet in cryptocurrency.

Hoe Bitcoin in Nieuw-Zeeland te verkopen?

Het verkopen van Bitcoin volgt hetzelfde proces als het kopen. Individuen kunnen een account aanmaken bij een cryptocurrency-platform om BTC-fondsen te storten. Zodra de Bitcoin is overgedragen, kunnen de Bitcoins worden verkocht aan Nieuw-Zeelandse dollar tegen de marktkoers of een prijs in de toekomst met behulp van een limietorder.

Kan ik Coinbase gebruiken in Nieuw-Zeeland?

Coinbase wordt ondersteund in meer dan 100 landen over de hele wereld inclusief inwoners van Nieuw-Zeeland om Bitcoin en andere cryptocurrency-munten te kopen. Gebruikers moeten ID-verificatie voltooien voordat ze een Coinbase-account financieren met Nieuw-Zeelandse dollars (NZD) met behulp van een bankpas, creditcard of bankoverschrijving.

Zijn er Bitcoin-geldautomaten in Nieuw-Zeeland??

Volgens Coinatmradar, Er zijn momenteel geen Bitcoin-geldautomaten in Nieuw-Zeeland waar inwoners Bitcoin en andere digitale valuta kunnen kopen. Gebruikers moeten een account aanmaken bij een lokale cryptocurrency-uitwisseling om cryptomunten te kopen en verkopen.

Gevolgtrekking

Om ons artikel over het kopen van Bitcoin in NZ af te sluiten, is het belangrijk bij elke financiële investering om ervoor te zorgen dat u uw eigen onderzoek en due diligence doet voordat u geld stort om BTC te kopen. Cryptocurrencies zoals Bitcoin kunnen zeer volatiele activa zijn, dus het is cruciaal om de uitwisseling te valideren voordat u een financiële dienst gebruikt.

Als u geen hardwareportemonnee heeft, raden we u aan onze recensie over de beste cryptohardwareportefeuilles te lezen, zodat u uw crypto-investering veilig kunt houden..

Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan gerust met je sociale netwerk.

Nog een paar gerelateerde artikelen om te lezen:

 • 10 beste cryptocurrency-uitwisselingen in Australië
 • 8 Beste gratis crypto-uitwisselingen (commissievrije handel)
 • 5 beste platforms om interesse te krijgen in Bitcoin & Crypto
 • StormGain Review: LEES DIT voordat u zich aanmeldt
 • Hoe u gratis Bitcoin kunt verdienen: 6 bewezen methoden

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me