Ben je nieuw in cryptocurrency en heb je gehoord over het potentieel van NEO? Vaak aangeduid als het Chinese Ethereum, is de NEO-munt een populaire cryptocurrency die kan worden gekocht met behulp van een cryptocurrency-uitwisseling in Australië.

Voordat we ingaan op onze stapsgewijze handleiding over het snelste en gemakkelijkste manier om NEO te kopen, u moet weten dat we uitgebreid onderzoek hebben gedaan en de belangrijke factoren hebben beoordeeld bij het zoeken naar een crypto-uitwisseling, zoals transactiekosten, stortingslimieten, betalingsmethoden, veiligheid & beveiliging en klantenondersteuning.

Hoe NEO in Australië te kopen: gids

Om NEO-munten in Australië te kopen, moet u deze basisstappen volgen:

Waar te koop NEO in Australië

Hier is onze lijst met de beste plaatsen om NEO in Australië te kopen op basis van onze beoordelingen.

Manieren om NEO in Australië te kopen

Er zijn verschillende manieren om te investeren in NEO in Australië, afhankelijk van uw betalingsmethode. Als u liever een gereguleerde cryptocurrency-uitwisseling gebruikt (wat we aanbevelen), moet u weten dat elke aanbieder van digitale valuta verschillende stortingsmethoden kan ondersteunen, zoals:

 • Bankoverschrijvingen (EFT)
 • PayID
 • POLi
 • BPAY
 • Storting
 • Betaalpas / creditcard

Daarom is het het beste dat u besluit om u te registreren bij een beurs die de betalingsmethode van uw voorkeur ondersteunt om NEO te kopen. Gebruik onze onderstaande gids om te zien welke gangbare stortingsmethoden worden ondersteund door onze best beoordeelde Australische cryptobeurzen.

 • Overschrijving

 • PayID

 • POLi

 • BPAY

 • Storting

 • Betaalpas / creditcard


Koop NEO via bankoverschrijving in Australië

U kunt NEO kopen via bankoverschrijving (EFT) via een gereguleerde cryptocurrency-exchange in Australië. Bankoverschrijvingen worden meestal binnen dezelfde werkdag gecrediteerd, afhankelijk van de bank. De meeste Australiërs zullen bekend zijn met het gebruik van een elektronische overboeking via hun online bankrekening.

Om een ​​bankoverschrijving te voltooien, heeft u de BSB en het rekeningnummer van de bankrekening van de beurs nodig. Dit is niet anders dan een betaling aan iemand doen. Houd er rekening mee dat het wissen van een bankoverschrijving iets langer kan duren in vergelijking met andere stortingsmethoden en dat het gemakkelijk is om een ​​fout te maken.

Met de volgende Australische crypto-uitwisselingen kunt u NEO kopen met een bankoverschrijving:

 • Swyftx
 • Onafhankelijke reserve
 • ZebPay
 • ZipMEX

Koop NEO met PayID in Australië

Het gebruik van PayID is een gemakkelijke methode om te investeren in NEO in Australië. Het is een populaire betaalmethode die wordt ondersteund door de meeste grotere Australische banken. Omdat het bijna ogenblikkelijk is, moeten beleggers die een onmiddellijke NEO-aankoop willen doen, deze stortingsmethode overwegen.

AUD-stortingen worden binnen enkele minuten na het overboeken van uw bankrekening bijgeschreven op uw account. Het enige dat u nodig heeft, is het PayID-e-mailadres van de cryptocurrency-exchange om een ​​storting te doen.

Met de volgende Australische crypto-uitwisselingen kunt u NEO kopen met PayID:

 • Swyftx
 • Onafhankelijke reserve
 • Coinspot
 • CoinJar
 • Digitale piek

Koop NEO met POLi in Australië

POLi is een directe stortingsmethode die beschikbaar is op verschillende cryptocurrency-beurzen in Australië om NEO te kopen. Met de stortingsmethode kunt u de transactie van de uitwisseling via een interface naar uw ondersteunde bankrekening voltooien.

Het werkt op dezelfde manier als u normaal gesproken de website van uw online bank bezoekt om een ​​betaling uit te voeren. POLi-betalingen zijn ongelooflijk eenvoudig en nemen slechts een paar minuten in beslag en het geld wordt rechtstreeks naar de centrale overgemaakt.

De volgende Australische cryptocurrency ondersteunen POLi-betalingen om NEO te kopen:

 • Swyftx
 • Onafhankelijke reserve
 • Coinspot
 • ZebPay
 • Digitale piek
 • Binance Lite
 • ZipMEX

Koop NEO met BPAY in Australië

Er zijn een handvol Australische cryptocurrency-uitwisselingen waarmee u met BPAY in NEO kunt investeren, waaronder:

 • Swyftx
 • Coinspot
 • CoinJar

Hoewel deze betaalmethode in Australië vaak wordt gebruikt om rekeningen te betalen, kan het 1 tot 2 werkdagen duren voordat BPAY-betalingen zijn vereffend. Dus als u snel geld wilt storten om NEO te kopen, is BPAY misschien niet de beste optie en zou u moeten overwegen om PayID of POLi te gebruiken, die bijna direct zijn.

Koop NEO met contante storting in Australië

U kunt NEO kopen met een contante storting in Australië met behulp van een gereguleerde cryptocurrency-uitwisseling. U moet nog steeds een identiteitsbewijs overleggen om te voldoen aan de regelgeving in Australië, zelfs als u contant betaalt.

Om NEO met contant geld te kopen, moet u de transactie voltooien bij een ondersteund nieuwsagentschap in het hele land. Deze methode brengt hogere kosten met zich mee tussen 1,5% en 2,5%.

Met de volgende Australische cryptocurrency-uitwisselingen kunt u NEO kopen met een storting in contanten:

Koop NEO met bankpas / creditcard in Australië

Over het algemeen staan ​​Australische banken het gebruik van een creditcard niet toe om NEO of andere cryptocurrencies te kopen. Daarom ondersteunen de meeste crypto-uitwisselingen in Australië geen creditcards.

Afhankelijk van bij welke bank u bent, kan het nog steeds mogelijk zijn om NEO met een pinpas te kopen. Neem contact op met uw financiële instelling of kaartuitgever om erachter te komen of u cryptovaluta kunt kopen met een bankpas.

Australiërs kunnen NEO kopen met een bankpas via de volgende wereldwijde beurzen:

 • CEX.io
 • Coinmama
 • Coinbase
 • Binance
 • Changelly
 • Verander nu

Stapsgewijze handleiding voor het kopen van NEO

Voordat u besluit om NEO te kopen, is het raadzaam om een ​​hardwareportefeuille in te stellen om uw munten veilig op te slaan. Hoewel crypto-uitwisselingen online portefeuilles hebben, wordt het ten zeerste aanbevolen om deze voor de zekerheid op een apparaat op te slaan dat u in uw bezit heeft. In wezen is het alsof je een bank in je achterzak hebt.

swyftx-functies

Stap 1 – Account registreren

Om een ​​account bij Swyftx aan te maken, klikt u op de "Aanmelden" knop hieronder. Hiermee gaat u rechtstreeks naar de Swyftx-registratiepagina waar u uw e-mailadres moet invullen, een wachtwoord moet instellen en uw naam en telefoonnummer moet invoeren.

Klik "mee eens" naar de algemene voorwaarden en klik op "Maak mijn account".

swyftx register

Stap 2 – Verifieer account en activeer 2FA

Het verificatieproces voor Swyftx is ongelooflijk eenvoudig en kan worden voltooid in 2 minuten.

Om het verificatieproces te starten, navigeert u naar de zijbalk aan de linkerkant en klikt u op "Profiel" ga dan onder uw naam naar "Verificatie". Hierdoor wordt een online formulier geopend waarin u alleen algemene informatie hoeft te verstrekken.

swyftx-verificatie

Nadat u alle verificatiestappen heeft voltooid, wilt u de tweefactorauthenticatie op uw account activeren. Dit is in wezen een andere beveiligingslaag om uw geld veilig te houden.

Ga om te beginnen naar het "Over" pagina en klik "MFA instellen". Volg de instructies om de Google Authenticator-app op uw smartapparaat te installeren en voer het token in dat verschijnt nadat u de QR-code heeft gescand.

swyftx 2fa

Stap 3 – Stort AUD

De volgende stap is om op het "Stort AUD" link op de linkerzijbalk. Hier kunt u het aantal Australische dollars kiezen dat u wilt storten.

Zodra u zich op de stortingspagina bevindt, kunt u uw Swyftx-account financieren met Australische dollars (AUD) met PayID (instant) of BPAY (binnen dezelfde werkdag).

swyftx aanbetaling AUD

Stap 4 – Koop NEO

Nu uw account is geverifieerd en u AUD (of BTC) heeft gestort, kunt u beginnen met het kopen en verkopen van cryptocurrency. Klik op om te beginnen "Handel" op de linkerzijbalk. Dit zal de "Middelen" lijst waar u cryptocurrency kunt zoeken en selecteren. Swyftx heeft meer dan 70 crypto-activa om te verhandelen en te laten groeien.

NEO aud prijs

Selecteer NEO die u wilt kopen, verkopen of verhandelen en het zal de huidige prijs ten opzichte van AUD weergeven. Selecteer nu hoeveel AUD u aan de munt wilt uitgeven en klik "Direct kopen".

Het NEO-bedrag wordt gekocht, weergegeven in uw handelsgeschiedenis en opgeslagen in de Swyftx-portemonnee.

Dat is het! U heeft nu NEO gekocht met Swyftx.

Veel Gestelde Vragen

Wat is NEO Coin?

NEO is een digitale valuta die werd opgericht in 2014 en was voorheen bekend als ‘Antshares’. Het is een open-source gedecentraliseerd applicatieplatform dat zich op de blockchain bevindt. NEO heeft zijn eigen ontwikkeld "slimme economie" dat gebruikmaakt van blockchain-technologie en slimme contracten.

Slimme contracten die op het NEO-platform zijn gebouwd, kunnen worden gecompileerd in C # en Java, waardoor het voor ontwikkelaars gemakkelijk is om applicaties op het netwerk te bouwen.

Wat doet Neo?

NEO is een platform dat slimme contracten gebruikt voor ontwikkelaars over de hele wereld om real-world applicaties en activa te creëren via de blockchain. Het richt zich op het vestigen van vertrouwen in applicaties die zijn opgeslagen op een gedecentraliseerde blockchain om de overdracht van niet-digitale activa mogelijk te maken. Dit betekent dat activa die op het platform worden verzonden, niet op een manier kunnen worden gewijzigd zonder dat een van de partijen erbij betrokken is.

Een voorbeeld van een transactie die kan worden gefaciliteerd met behulp van NEO, is het betalen van een rekening met behulp van een slim contract dat automatisch binnen een bepaalde tijdsperiode wordt uitgevoerd, in plaats van te vertrouwen op een bankoverschrijving.

Is NEO een goede investering?

De Chinese regering heeft haar voornemen aangekondigd om een ​​digitale nationale munteenheid te ontwikkelen. Ondanks hun verbod op cryptocurrencies en ICO’s in 2018, gaan er geruchten dat de De Chinese overheid werkt mogelijk samen met blockchain-bedrijven zoals NEO. Dit zou de sluisdeuren openen voor investeerders die NEO-munten bezitten. Dit is natuurlijk speculatie en u moet uw eigen onderzoek doen en alleen investeren wat u zich kunt veroorloven te verliezen.

Gevolgtrekking

Het kopen van NEO in Australië wordt niet eenvoudiger of goedkoper met Swyftx, die de weg wijzen om cryptocurrency dichter bij alledaagse Australiërs te brengen. Het platform biedt een alles-in-één uitwisseling om digitale activa te kopen, verhandelen en verkopen.

Bezoek Swyftx

Als u op zoek bent naar een crypto-uitwisseling met uitstekende functies, de laagste spreads en handelskosten, moet u Swyftx bekijken voordat u NEO in Australië koopt..

digitale golf

Nog een paar gerelateerde artikelen om te lezen:

 • Hoe Ethereum (ETH) te kopen in Australië [voor beginners]
 • Top 10 veelgestelde vragen over crypto-belasting in Australië (dat kan u geld besparen)
 • Onafhankelijke reserve: voltooi Crypto Exchange Review
 • Hoe Bitcoin te kopen in Australië (3 eenvoudige stappen)

 • ChangeNOW Review: Crypto-swaps, handelskosten & Meer

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me