Hoe wordt u een gecertificeerde expert in blockchain?

Wil je een carrière in Blockchain beginnen en de voordelen krijgen van langetermijnbeloften die de Blockchain-technologie inhoudt? Hier brengen we een definitief pad voor u om een ​​gecertificeerde expert in Blockchain te worden! 

Nieuwe technologieën blijven de manieren waarop conventionele transacties worden uitgevoerd, herzien. Zowel ondernemingen als individuele gebruikers kunnen technologie gebruiken voor het eenvoudiger uitvoeren van transacties die op een conventionele manier moeilijk hadden kunnen zijn. Het beste voorbeeld van de voordelen van Blockchain-technologie voor ondernemingen is duidelijk in de vorm van digitale transformatie.

Organisaties zouden digitale technologieën kunnen gebruiken om hun traditionele bedrijfsactiviteiten, zoals boekhouding en boekhouding, aan te passen. De belangrijkste voordelen voor bedrijven in dergelijke gevallen zijn onder meer kosteneffectiviteit en optimaal gebruik van middelen. Een van de opmerkelijke revolutionaire technologieën van de afgelopen tijd is de Blockchain-technologie.

De volgende discussie is bedoeld om een ​​gedetailleerde gids te schetsen over het aanbevolen carrièrepad in Blockchain-technologie. Lezers zouden een basisoverzicht van een carrière in Blockchain-technologie kunnen vinden, samen met de voordelen ervan. Bovendien zou de discussie de verschillende carrièremogelijkheden schetsen die u als gecertificeerd expert in Blockchain zou kunnen verkennen.

Het meest veelbelovende hoogtepunt van de discussie zou echter de informatie zijn over de basisdetails van de Blockchain-gecertificeerde expertcertificering. Vervolgens zouden lezers een overzicht van best practices kunnen vinden om Blockchain-technologie te leren en zich voor te bereiden op het expertcertificeringsexamen.

Toenemend gebruik van blockchain-technologie

Door het toenemende gebruik van Blockchain-technologie is er veel belangstelling voor de rol van gecertificeerd expert in Blockchain. Blockchain-technologie heeft een formidabele reputatie verworven na de introductie van virtuele valuta, Bitcoin, in 2009. Sindsdien heeft Blockchain-technologie voldoende erkenning gekregen met voortdurend uitbreidende toepassingsgebieden in het huidige tijdperk..

Daarom willen veel mensen een carrière in Blockchain beginnen, gezien de langetermijnbeloften die de Blockchain-technologie inhoudt. Er is de laatste tijd dus een aanzienlijke stijging van het aantal Blockchain-gecertificeerde deskundige banen. Veel kandidaten hebben echter geen idee waar ze met hun carrière in Blockchain moeten beginnen.

Lees ook: Blockchain-specialist worden?

Wat is Blockchain-technologie?

Voordat we naar de manieren gaan om een ​​gecertificeerde expert in Blockchain te worden, is het belangrijk om eerst na te denken over Blockchain-technologie zelf. Zoals eerder besproken, was het eerste geval dat Blockchain expliciet zichtbaar werd voor de wereld in 2009 met de introductie van Bitcoin. Daarom verwarren veel mensen Blockchain-technologie met Bitcoin.

Integendeel, Blockchain is eigenlijk een geloofwaardig digitaal grootboek of een gedistribueerde database die verschillende transacties bijhoudt. Bovendien kan Blockchain worden geprogrammeerd voor het vastleggen van financiële transacties en andere waardevolle en gevoelige informatie. Simpel gezegd, Blockchain-technologie is eigenlijk een gecodeerde, gedistribueerde database met de mogelijkheid om gegevens op te slaan, net als geautomatiseerde records van uitwisselingen, contracten en transacties..


Blockchain-technologie is momenteel een nuttig alternatief voor de veilige overdracht van items zoals contracten, eigendommen en financiële transacties. Het interessante aan Blockchain is dat er geen tussenpersonen van derden nodig zijn, zoals banken of overheidsinstanties. Daarom biedt Blockchain-technologie tal van veelbelovende voordelen voor de economische sector.

Zal de Blockchain-technologie blijven??

Veel lezers hebben misschien nog twijfels over de haalbaarheid van een carrière in Blockchain-technologie. Het werkelijke potentieel van Blockchain-technologie is een van de belangrijkste twijfels voor iedereen die op het punt staat een carrièrepad voor Blockchain-experts te beginnen. De gedistribueerde grootboekdatabase heeft het spel echter volledig veranderd, waarbij de toepassingen van Blockchain-technologie steeds prominenter worden in verschillende sectoren.

Blockchain-technologie bevordert transparantie in gezondheids- en productieorganisaties. Bovendien is het ook succesvol in het verminderen van fraude voor bedrijfsapplicaties, met name financiële systemen. Naarmate de vraag naar een gedeelde economie aan kracht wint, kan Blockchain-innovatie de behoefte aan gecentraliseerde controle effectief verminderen.

Bovendien zorgt Blockchain ook voor een aanzienlijke eenvoud in de processen om toegang te krijgen tot informatie. Enkele van de opvallende kenmerken, zoals vertrouwen, privacy, betrouwbaarheid en onveranderlijkheid, laten ook het potentieel van Blockchain-technologie zien.

Lees ook: Belangrijkste Blockchain-functies

Redenen om een ​​carrière in Blockchain te kiezen

Blockchain-technologie heeft dus veel functies die geloofwaardige voordelen bieden voor bedrijven. Is dat genoeg om erover na te denken om een ​​gecertificeerde Blockchain-expert te worden? Je vraagt ​​je misschien af ​​wat de voordelen zijn die je kunt halen uit een carrière in Blockchain. Hier zijn de belangrijke redenen waarom u niet moet aarzelen om uw tijd en inspanningen te besteden aan een carrière in Blockchain.

 • Veelbelovende salarisramingen

De belangrijkste factor die uw interesse in de voorbereiding van Blockchain-certificeringsexamens kan stimuleren, is de belofte van een betere beloning. Een carrière in Blockchain-technologie brengt automatisch een fors salarispakket met zich mee. Het merendeel van de salarissen voor Blockchain-gerelateerde functies varieert tussen $ 50.000 en $ 130.000. Bovendien kunnen stagiaires op het gebied van Blockchain-technologie ook veelbelovende financiële prikkels krijgen die hun motivatie voor een carrière in Blockchain kunnen bevorderen..

 • Betere kansen op werk

Met de tag van een ‘gecertificeerde expert in Blockchain’ zou je niet veel moeilijkheden ondervinden om door een onderneming te worden aangenomen. Omdat Blockchain een relatief nieuwe technologie is, is de vaardigheidskloof enorm. Bedrijven creëren nieuwe functies voor werknemers die zijn afgestemd op hun vereisten van Blockchain-technologie. Daarom worden Blockchain-specialisten waarschijnlijk sneller door bedrijven ingehuurd in vergelijking met conventionele rollen.

 • Kans om deel uit te maken van een wereldwijde technische revolutie

De enorme hoeveelheid kansen met nieuwe technologie zoals Blockchain is ook een andere belangrijke reden om een ​​carrière in Blockchain na te streven. Naarmate de tijd verstrijkt, zou Blockchain-technologie veel veranderingen ondergaan, en professionals die aan Blockchain werken, zouden wereldwijd erkende oplossingen kunnen ontwikkelen. Dus op de lange termijn kan een carrièrepad in Blockchain-technologie ook enkele unieke prestaties voor kandidaten opleveren. Het belangrijkste van alles is dat het voorstel om deel uit te maken van een wereldwijde revolutie een aannemelijk voordeel is dat niemand wil missen.

Schrijf nu in: CEBP-trainingscursus en certificering

 • Toegang tot exclusieve jobrollen

Het volgende belangrijke voordeel van een gecertificeerde Blockchain-expert zijn, is toegang tot betere banen. Blockchain-experts kunnen hun carrière beginnen met topbestuurders in een organisatie die ook extra voordelen met zich meebrengen. U kunt een betere sociale status krijgen met de exclusieve Blockchain-functies. Daarom zou het onredelijk zijn om een ​​carrière in Blockchain los te laten die zoveel voordelen voor je kan opleveren.

 • Mogelijkheid om te werken in bedrijfsomgevingen

Een van de belangrijkste voordelen van Blockchain-gecertificeerde expertbanen is de bedrijfsomgeving waarin u werkt. Gekwalificeerde Blockchain-experts kunnen samenwerken met high-end professionals en de expliciete voordelen van netwerken krijgen. Je zou in een teamomgeving werken om bepaalde strategische doelstellingen voor ondernemingen te bereiken.

Bovendien kunnen bedrijven die geavanceerde technologieën toepassen, helpen bij het verbeteren van uw praktische ervaring. Op de lange termijn zou u betrouwbare, professionele contacten hebben, zich aanpassen aan een bedrijfsomgeving en praktische ervaring hebben met vaardigheden die vereist zijn voor Blockchain-experts. Daarom kan de bedrijfsomgeving voldoende ruimte bieden voor uw professionele ontwikkeling in uw Blockchain-carrière.

 • Werkzekerheid

De laatste maar meest formidabele reden om een ​​gecertificeerde expert in Blockchain te worden, is het duurzame karakter van de technologie. Blockchain is zeker een blijvertje en de toepassingen ervan in verschillende sectoren, waaronder overheidsinstanties, bewijzen hetzelfde. Daarom is het allemaal een kwestie van tijd voordat elke onderneming de gecentraliseerde modellen voor Blockchain-technologie zou laten vallen. U kunt dus de beste zekerheid hebben voor toekomstbestendige werkzekerheid met een carrière in Blockchain-technologie.

Carrière-opties in Blockchain

Nu is het belangrijk voor alle aspirant-kandidaten om de verschillende beschikbare carrièremogelijkheden in Blockchain-technologie te ontdekken. Laten we een kort overzicht geven van elke rol voor een gedetailleerde indruk van uw opties in een door Blockchain gecertificeerd expertcarrièrepad.

 • Blockchain-ontwikkelaar

Blockchain-ontwikkelaars zijn in feite programmeurs met vaardigheden voor het maken van applicaties voor Blockchain. Er is veel vraag naar de Blockchain-ontwikkelaars met expertise in het helpen van bedrijven om de meeste voordelen uit het Blockchain-platform te halen. Individuen in deze rol hebben meer aandacht voor detail nodig. Over het algemeen hebben Blockchain-ontwikkelaars uitgebreide praktijkervaring in het werken met programmeertalen Python, JavaScript en C ++.

Nu lezen: redenen om een ​​blockchain-ontwikkelaar te worden

 • Blockchain-oplossingsarchitect

De volgende belangrijke functie voor een gecertificeerde Blockchain-expert is die van een Blockchain-oplossingsarchitect. De Blockchain-oplossingsarchitect is verantwoordelijk voor het ontwerpen van Blockchain-oplossingscomponenten en vervolgens het toewijzen en verbinden van de componenten met elkaar. Blockchain-oplossingsarchitecten moeten over het algemeen samenwerken met ontwikkelaars, UX-ontwerpers, IT-operaties en netwerkbeheerders die betrokken zijn bij de ontwikkeling van geoptimaliseerde Blockchain-oplossingen.

 • Blockchain-projectmanager

De rol van een Blockchain-projectmanager is een van de meest uitgebreide onder andere Blockchain-gerelateerde functies. Blockchain Project Manager is verantwoordelijk voor het verbinden van Blockchain-projecten met de experts die Blockchain-oplossingen kunnen ontwikkelen. Het werk van Blockchain-projectmanagers vereist de vaardigheden van een conventionele cloudprojectmanager.

Bovendien moeten Blockchain-projectmanagers uitgebreide kennis hebben van Blockchain-technologie. Bovendien hebben Blockchain-projectmanagers ook uitstekende communicatieve vaardigheden nodig. Effectieve communicatie is een cruciale vereiste voor Blockchain-projectmanagers om niet-technische werknemers aan te spreken, middelen te verkrijgen van hogere autoriteiten en de introductie van nieuwe nuttige updates.

 • Blockchain UX-ontwerper

Omdat de acceptatie van Blockchain in verschillende industrieën continu toeneemt, zou een gecertificeerde expert in Blockchain ook kunnen kiezen voor de rol van Blockchain UX Designer. De gebruikersinterfaces voor Blockchain-technologie zijn een van de belangrijkste zorgen voor verschillende industrieën die de technologie toepassen.

De Blockchain UX-ontwerper of Blockchain-ontwerper moet een boeiende en betrouwbare interface creëren voor reguliere gebruikers. De belangrijke vaardigheden die nodig zijn voor de rol van een Blockchain UX-ontwerper, zijn onder meer aandacht voor detail en creativiteit. Bovendien wordt van Blockchain-ontwerpers verwacht dat ze zeer veerkrachtig en hardwerkend zijn, omdat ze vele uren moeten besteden aan effectieve ontwerpen.

 • Blockchain Quality Engineer

De rol van kwaliteitsborging in elke ontwikkelomgeving is onbetwistbaar. Een quality assurance engineer is verantwoordelijk voor het testen van een project en het controleren of alle specificaties overeenkomen met de gewenste kwaliteit. De verantwoordelijkheid van een Blockchain-kwaliteitsingenieur is om ervoor te zorgen dat alle activiteiten in de Blockchain-ontwikkelomgeving aan alle kwaliteitsnormen voldoen. De taken van Blockchain-kwaliteitsingenieurs omvatten het testen en automatiseren van verschillende frameworks voor Blockchain.

Blockchain-kwaliteitsingenieurs hebben een extra focus op detail vanwege de gevoelige aard van hun verantwoordelijkheden. In feite hebben de acties van een Blockchain-kwaliteitsingenieur een sterke invloed op andere leden van een project. Bovendien moeten Blockchain-kwaliteitsingenieurs goede communicatieve vaardigheden hebben voor het effectief onderhouden van productieve werkrelaties.

 • Blockchain-adviseur

Een van de meest gevraagde en zeer gerespecteerde rollen in Blockchain is de Blockchain-consultant. Wanneer u aanzienlijke ervaring opdoet in uw rol, kunt u doorgroeien naar de rol van Blockchain-adviseur. Bedrijven zoeken tegenwoordig blockchain-consultants om hun bedrijf te optimaliseren met behulp van blockchain-technologie. Als Blockchain-consultant kunt u waardevolle suggesties geven aan de organisaties voor het implementeren van blockchain-technologie.

Blockchain-consultants blijven op de hoogte van de laatste trends van blockchain-technologie en helpen zo organisaties met essentiële updates. Het analyseren en updaten van bestaande Blockchain-applicaties om ze beter te maken, zijn de verantwoordelijkheden van een Blockchain-consultant. Het evalueren van toepassingen voor de nieuwe technologieën en het documenteren van nieuwe oplossingen door de bestaande te behouden, behoren echter ook tot de verantwoordelijkheden van een Blockchain-consultant..

 • Blockchain Juridische professional

De rol van een Blockchain-juridische professional krijgt de laatste tijd ook opmerkelijke erkenning. Als gecertificeerde Blockchain-expert in de rol van Blockchain-juridische professional, moet u aanbevelingen doen over de overwegingen waarmee u rekening moet houden bij het investeren in Blockchain-technologie. Ondernemingen twijfelen aan de gevolgen van hun acties en financieel beheer met de adoptie van Blockchain-technologie.

Daarnaast maken organisaties zich ook zorgen over het beheer van hun identiteit in de context van Blockchain-technologie. Een juridische professional op het gebied van Blockchain helpt ondernemingen bij het bereiken van een grondige naleving van wettelijke benchmarks voor het gebruik van Blockchain-technologie. Blockchain-juridische professionals hebben effectieve communicatieve vaardigheden en veelbelovende beheersing van het internationaal recht. Bovendien vereisen de toepassingen van Blockchain-technologie over de grenzen ook Blockchain-juridische professionals die de universele talen beheersen.

 • Andere blockchain-gerelateerde rollen

Naast de bovenstaande specifieke rollen voor een gecertificeerde expert in Blockchain, zijn er nog veel andere fundamentele rollen gerelateerd aan Blockchain. Om de mogelijkheden van Blockchain te gebruiken voor een carrière in een specifieke rol, moet u de voordelen, gebruiksscenario’s en belangrijkste capaciteiten die voor de rol vereist zijn, begrijpen. Enkele van de extra Blockchain-gerelateerde functies zijn onder meer accountants, marketeers, managers, public relations, analisten, cryptomakelaars, ICO-adviseurs en cryptojournalisten..

Nieuw bij Blockchain? Leer de basisprincipes van Blockchain met onze Enterprise Blockchains Fundamentals-training. Schrijf u nu GRATIS in!

Pad om een ​​gecertificeerde expert in blockchain te worden

Dus, wat is de bewezen route om je carrière in Blockchain te vestigen? Het antwoord op deze vraag is duidelijk zichtbaar in de Blockchain-expertcertificering. De Blockchain Expert Certification (Certified Enterprise Blockchain Professional) is een betrouwbaar instrument om uw vaardigheden en begrip van Blockchain-technologie te bewijzen. Bovendien toont de certificering ook het vermogen van kandidaten om hun vaardigheden en kennis te gebruiken voor de implementatie van Blockchain-applicaties.

De Certified Enterprise Blockchain Professional is een programma van 4 weken met flexibel leren waarbij u slechts 3-4 uur per dag hoeft te besteden. Zodra u zich klaar heeft gemaakt met de verschillende domeinen van het CEBP-certificeringsexamen, vindt u interactieve oefeningen met extra hands-on opdrachten. Als u klaar bent met de leerfase van de cursus, is het tijd om uw Blockchain-expertise te evalueren met een reeks vragen, d.w.z. het officiële certificeringsexamen afleggen. Daarna wordt u een Certified Enterprise Blockchain Professional, d.w.z. Blockchain Certified Expert, en ontvangt u CEBP-certificering voor uw Blockchain-vaardigheden.

Laten we eens kijken naar de domeinen van de Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -certificering:

Domein 1: Grondbeginselen van blockchaintechnologie

De belangrijke onderwerpen in het eerste domein van het CEBP Blockchain-expertcertificeringsexamen zijn als volgt,

 • Blockchain Basics
 • Bewijs van werk
 • Hoe de reeks blokken wordt gemaakt
 • Publieke en private blockchains
 • Slimme contracten

Domein 2: Enterprise Blockchain-platforms 

Het tweede domein van de CEBP Blockchain-expertcertificering omvat de volgende onderwerpen,

 • Ethereum Fundamentals
 • Hyperledger Fabric Fundamentals 
 • Corda Fundamentals

Domein 3: Blockchain in Trade Finance

Het volgende domein van de CEBP Blockchain-expertcertificering behandelt de volgende onderwerpen,

 • Crypto-activa en cryptocurrencies
 • Ripple Fundamentals
 • Handelsfinanciering op Blockchain

Domein 4: Blockchain-applicaties

Een Blockchain-certificeringsexamen zonder een focus op de blockchain-toepassingen kan praktisch onredelijk zijn. De belangrijkste onderwerpen die in dit domein worden behandeld, zijn de volgende,

 • Supply Chain Management op Blockchain – Fundamentals
 • Supply Chain Management op Blockchain – Use Cases
 • Blockchain digitale transformatie

Het Certified Enterprise Blockchain Professional-certificeringsexamen richt zich ook op vaardigheden, technologieën en benaderingen voor het creëren van uw eigen Blockchain-oplossingen.

Domein 5: gebruiksscenario’s

Het CEBP-certificeringsexamen zou ook betrekking hebben op de use-cases van Blockchain-technologie in verschillende industrieën. De opmerkelijke use-cases zijn de volgende, met blockchain voor

 • Auto’s
 • Financiële industrie
 • Bevoorradingsketen
 • Gezondheidszorg
 • Cyberveiligheid
 • Productie

Kandidaten moeten $ 397 betalen voor het volledige CEBP-programma, inclusief een training, interactieve oefeningen en aanvullende praktische opdrachten met een officieel certificeringsexamen voor de evaluatie van vaardigheden. Daarnaast krijg je ook het bonusmateriaal en persoonlijke begeleiding om vooruit te komen in je blockchain-carrière.

Bovendien zou het certificeringsexamen u ook in staat stellen om uw vaardigheden in Blockchain-applicaties te implementeren en zo bij te dragen aan uw professionele paraatheid. Het belangrijkste van alles is dat je ook je eigen Blockchain-onderneming kunt ontwikkelen met de kennis die je hebt opgedaan tijdens je voorbereidingen voor het examen.

Blockchain use cases verklaren de toepassingen van Blockchain in verschillende domeinen. Lees voor meer informatie ons vorige artikel over de toepassingen van Blockchain.

Tips om een ​​gecertificeerde expert in blockchain te worden

De details over het gecertificeerde Blockchain-expertcertificeringsexamen en de voordelen van een carrière in Blockchain-technologie moeten je hebben gemotiveerd om je meteen voor te bereiden op het certificeringsexamen. U moet echter weten dat u helemaal opnieuw begint in het Blockchain-ecosysteem.

Daarom moet u de basis voorbereiden om in aanmerking te komen om te verschijnen voor het Blockchain-expertcertificeringsexamen. Hier zijn enkele van de handige voorbereidingstips die cruciaal zijn voordat u een voorbereidingsgids volgt voor het Blockchain-gecertificeerde expertexamen.

 • Begin met de basisprincipes

Start je voorbereidingen met een overzicht van de basisprincipes van Blockchain-technologie. Deze stap is zeer kritisch, vooral voor beginners, omdat het voor niemand praktisch is om in de technische aspecten van Blockchain-technologie te duiken zonder zich bewust te zijn van de grondbeginselen..

Uw primaire doel zou in dit geval moeten zijn om meer te weten te komen over de grondbeginselen van Blockchain-technologie met zijn werking en geschiedenis. Kandidaten moeten de Blockchain-woordenlijst grondig bekijken om de juiste definitie van elke term met betrekking tot Blockchain te begrijpen.

 • Begrijp verschillende Blockchain-platforms

Kandidaten voor het gecertificeerde Blockchain-expertcertificeringsexamen moeten ook een uitgebreid begrip ontwikkelen van de werking van verschillende Blockchain-platforms, zoals Ethereum, Hyperledger-stof, en Corda. Alle Blockchain-platforms werken niet op één manier, en het is erg belangrijk om het gemeenschappelijke patroon te achterhalen.

Dit is een cruciale vereiste voor alle technische en niet-technische Blockchain-functies. Blockchain-gerelateerde marketing of juridische rollen vereisen bijvoorbeeld een formidabele greep op het Blockchain-platform om de oplossing aan klanten te presenteren.

 • Ontwikkel zakelijk inzicht

Zakelijk inzicht is ook een formidabele vereiste om je voor te bereiden op het Blockchain-expertcertificaatexamen. Kandidaten moeten een hoger zakelijk perspectief ontwikkelen voor het gebruik van Blockchain-technologie om problemen in een bedrijfsomgeving aan te pakken.

Een Blockchain-expert zou een grondig overzicht nodig hebben van het samenspel tussen verschillende teams om een ​​effectieve coördinatie te behouden. Deze vaardigheid is een essentiële vereiste voor kandidaten die verschijnen voor het Blockchain-expertcertificaatexamen voor het beantwoorden van vragen met betrekking tot de use-cases van Blockchain-technologie.

 • Weet over andere gedecentraliseerde en gedistribueerde grootboeken

Blockchain is een type gedistribueerd grootboek en door Blockchain-experts gecertificeerde examenvoorbereiding is kennis van vereist gedecentraliseerde en gedistribueerde grootboeken. Daarom moet u proberen andere gedistribueerde grootboeken op te zoeken en er meer over te weten te komen.

Deze stap kan helpen bij het identificeren van de sterke punten van andere distributieplatforms en deze gebruiken om de Blockchain-technologie te verbeteren. Bovendien krijgt u ideale inzichten voor uw Blockchain-carrièrepad via een technisch overzicht van gedecentraliseerde en gedistribueerde grootboeken.

 • Observeer zakelijke bedrijfsprocessen

Een andere veelbelovende stap voor uw voorbereiding op gecertificeerde Blockchain-expertcertificering is om meer te weten te komen over zakelijke bedrijfsprocessen. Deze stap kan u helpen om vloeiend hands-on gebruik te maken van Blockchain-technologie.

Kennis van zakelijke bedrijfsprocessen zoals distributie, logistiek, inkoop en treasury-activiteiten kan uw zakelijk inzicht ontwikkelen. Aangezien het certificeringsexamen een zakelijk perspectief op hoog niveau vereist voor het gebruik van Blockchain, kan kennis en ervaring in zakelijke bedrijfsprocessen u aanzienlijk helpen.

Om de bedrijfsprocessen van Enterprise te observeren en te begrijpen, wordt aanbevolen om voor de Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -certificering te gaan. Schrijf u nu in en begin met leren om de CEBP-certificering te bemachtigen.

 • Blijf eenvoudig en gefocust

Onder de vele voorbereidingsstappen voor verschillende Blockchain-gecertificeerde experttaken, wordt eenvoud vaak over het hoofd gezien. Kandidaten moeten altijd streven naar het fabriceren van oplossingen zonder complexiteit. U moet begrijpen dat Blockchain-technologie relatief nieuw is voor de gemiddelde gebruiker en dat eenvoudige functies een betere acceptatie kunnen stimuleren.

Daarom moet u zich voorbereiden op het bereiken van eenvoudige oplossingen die de maximale output kunnen bieden. Bovendien moeten kandidaten vaardigheden ontwikkelen om hun zakelijk inzicht te gebruiken om oplossingen te creëren voor het aanpakken van toekomstige obstakels voor het bedrijf.

 • Neem deel aan Blockchain-gemeenschappen

De laatste maar meest geloofwaardige methode om je voor te bereiden op het gecertificeerde Blockchain-expertcertificeringsexamen is Blockchain-gemeenschapsparticipatie. Wanneer u zich aansluit bij verschillende geloofwaardige en gerenommeerde Blockchain-gemeenschappen zoals forums, krijgt u toegang tot branche-expertise.

Veel high-end professionals in deze gemeenschappen kunnen u helpen bij het overwinnen van alle twijfels die u tijdens uw voorbereidingen tegenkomt. Bovendien kun je ook werken aan de niet-technische vaardigheden die vereist zijn voor Blockchain-deskundige professionals.

Ben je klaar om een ​​Blockchain-expert te worden?

Dus nu moet je de beslissing nemen en je voorbereiden op het gecertificeerde Blockchain-expertexamen. Het gemiddelde salaris van een Blockchain-expert is ongeveer $ 150.000 tot $ 175.000 per jaar, wat zelfs het aantal van $ 200.000 kan overschrijden met certificering, vaardigheden en ervaring. Ja, naarmate u ervaring opdoet in verschillende benamingen en functies, kunt u uw kansen op betere salarissen vergroten. De beloften met een carrière in Blockchain-technologie lijken zeker gunstig.

Aan de andere kant kunnen de inspanningen die nodig zijn om een ​​carrière in Blockchain op te bouwen zeer intensief zijn. U kunt echter vertrouwen op betrouwbare voorbereidingsgidsen en trainingscursussen om uw voorbereidingstraject te vereenvoudigen. Daarnaast moet je ook streven naar continue professionele ontwikkeling in het Blockchain-ecosysteem om de beste loopbaanresultaten te behalen.

Dus, streef je ernaar om een ​​gecertificeerde expert in Blockchain te worden? Verbeter uw vaardigheden en verkrijg de blockchain-certificering om uw vaardigheden te valideren. Schrijf u nu in voor het Certified Enterprise Blockchain Professional-programma en ga vooruit!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map