8 beste uitwisselingen om crypto zonder kosten te verhandelen (nul commissie)

Op zoek naar een alternatief voor ‘s werelds populairste handelsplatforms voor cryptocurrency, zoals Coinbase, Binance en eToro? Er zijn nu crypto-uitwisselingen zonder kosten waarmee individuen Bitcoin- en cryptocurrencies-activa kunnen kopen, verhandelen en verkopen zonder enige kosten te betalen.

Voor actieve beleggers kan het op de lange termijn het verschil zijn tussen een winstgevende en verliezende handelaar. In dit artikel delen we de beste plaatsen om zonder kosten in cryptocurrency te handelen.

onze keuze

Beste gratis uitwisseling voor

Spot-handel

phemex Bezoek website

Beste gratis uitwisseling voor

Altcoins

KuCoin Bezoek website

Beste gratis uitwisseling voor

Mobiele app

crypto.com Bezoek website

Voordat u aan de slag gaat, vereisen sommige uitwisselingen dat u een Bitcoin-hardwareportefeuille bezit, zoals de Ledger Nano X. Als u geen portemonnee heeft, lees dan onze gids over de beste cryptocurrency-hardwareportefeuilles.

Hoe crypto te verhandelen zonder kosten

Volg deze eenvoudige stappen om cryptocurrency te verhandelen zonder kosten of commissies:


Waar Bitcoin te verhandelen zonder kosten

Hier is een lijst met crypto-uitwisselingen om zonder kosten Bitcoins te verhandelen en te kopen:

Beste nul-kosten-uitwisselingsvergelijkingen: 2021

Deze vergelijkingstabel biedt een overzicht en vergelijking van uitwisselingen om Bitcoin te verhandelen & altcoins

commissievrij.

Geen kosten voor cryptocurrency-uitwisselingen: beoordelingen

Hier is onze samenvatting van de beste uitwisselingen zonder kosten om Bitcoin en crypto te verhandelen. Voor meer informatie over elke site, klik op de onderstaande uitwisselingsreview-links.

Phemex

Phemex is een cryptocurrency-handelsbeurs die spot-, derivaten- en gesimuleerde handel aanbiedt, allemaal op één uniform platform. Het handelsplatform biedt zijn premium gebruikers de mogelijkheid om koop crypto met betalen vergoedingen ter plaatse uitwisseling voor de belangrijkste cryptocurrency-activa zoals Bitcoin, Ethereum, XRP en Link.

Bezoek Phemex

Opgericht in 2019 door een groep van 8 voormalige Morgan Stanley Executives, richt het team zich op het creëren van een betrouwbaar digitaal platform en wordt het een toonaangevende financiële dienstverlener in de cryptocurrency-industrie. Phemex ondersteunt handelaren over de hele wereld, zoals de Verenigde Staten, Australië en het VK.

phemex nul vergoedingen

Phemex exchange zit boordevol functies zoals:

 • Handel in cryptovaluta zonder kosten op de spot-tradingbeurs (voor premiumgebruikers)
 • Derivaten verhandelen tot 100x de hefboomwerking met BTC & Contractafwikkeling in USD
 • Concurrerende handelskosten op het margehandelsplatform
 • Geavanceerde ordertypes om risico’s te beheersen
 • Cryptocurrency demo-account voor beginners om te oefenen
 • 300.000 transacties per seconde (TPS)
 • Koude portemonnee-opslag om geld op de beurs veilig te houden
 • Snelle en responsieve mobiele handelsapp
 • Traditionele financiële activa (binnenkort beschikbaar)

Gebruikers die een account aanmaken bij Phemex krijgen 7 dagen gratis toegang tot het Premium Lidmaatschap. Dit kan worden verlengd tot 30 dagen door een vriend door te verwijzen naar de uitwisseling. Zodra de proefperiode is afgelopen, moeten gebruikers op de beurs het Premium lidmaatschap dat begint bij $ 0,19USD per dag om Bitcoin zonder kosten te blijven verhandelen.

phemex-prijzen

Hoewel het misschien extra lijkt om een ​​gratis abonnement te betalen voor cryptohandel, is dit voor grote beleggers en daghandelaren in cryptovaluta een zeer lage prijs die moet worden betaald om crypto te kopen, te verhandelen en te verkopen zonder kosten of commissies te betalen..

Advertentie

BYBIT

verdien beloningen tot $ 600 voor bitcoin-stortingen

BEOORDELING

4.7 / 5

Claim $ 600

Crypto.com

Crypto.com is een digitaal activaplatform dat verschillende cryptocurrency-producten en -diensten aanbiedt. De beurs heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt en heeft dat ook gedaan meer dan 1 miljoen gebruikers op zijn platform en is een ondersteunde cryptocurrency-uitwisseling in de VS. Crypto.com is een populair platform dat een krachtig alternatief biedt voor traditionele financiële diensten, waardoor het voor iedereen gemakkelijker wordt om cryptocurrencies te kopen, verhandelen en verkopen.

Ontvang $ 50 GRATIS Wanneer u de app downloadt en CRO uitzet voor een MCO Visa Card met behulp van onze verwijzingscode 45h3ct59tv. Haal nu uw bankpas!

Download de app en claim GRATIS $ 50

Met zijn groeiende lijst met functies en cryptodiensten, verwachten we dat Crypto.com in de komende jaren een van de beste cryptocurrency-bedrijven ter wereld zal zijn om te wedijveren met die van Binance en Coinbase.

cryptocom

Crypto.com is voortdurend bezig met het innoveren en ontwikkelen van nieuwe cryptodiensten en -producten voor zijn gebruikers om de acceptatie van blockchain-technologie en het verbeteren van de gebruikerservaring bij het gebruik van cryptocurrencies. De exchange biedt de volgende tijdelijke aanbiedingen:

 • 0% handelskosten voor de eerste 90 dagen voor nieuwe gebruikers
 • Tot 50% korting op handelskosten op alle transacties voor bestaande gebruikers van de Exchange
 • 2% bonusstorting rentetarief voor alle stortingen die in de eerste 30 dagen door nieuwe gebruikers zijn gedaan
 • Stuur crypto naar gebruikers van de Crypto.com-app direct zonder kosten
 • Koop Bitcoin met 0% creditcardkosten

Klik hier om de Crypto.com-app te downloaden.

crypto.com nul kosten

De aanbieder van digitale valuta biedt een reeks cryptodiensten en -functies binnen handbereik waarmee u kunt kopen, verkopen, verhandelen, uitgeven, opslaan, rente op crypto kunt verdienen, geld kunt lenen en zelfs rekeningen kunt betalen met cryptocurrency. Crypto.com heeft ook de toekomstige lancering aangekondigd van marge- en derivatenhandel om te concurreren met Bybit en FTX.

Kucoin

Kucoin is een cryptocurrency-uitwisseling die is gebouwd om tegemoet te komen aan individuen over de hele wereld door een eenvoudig te gebruiken platform te bieden voor beleggers om digitale activa en cryptocurrencies uit te wisselen. KuCoin, opgericht eind 2017, is een van de meest populaire crypto-handelsbeurzen ter wereld meer dan 5 miljoen gebruikers wereldwijd.

PROMOTIE: We werken samen met KuCoin om een ​​speciale promotie van nul-handelskosten aan te bieden gedurende 7 dagen wanneer u een nieuw account aanmaakt via onze onderstaande link.

Meld u aan bij KuCoin kucoin promotie

Kucoin biedt innovatieve cryptodiensten en -producten, waaronder een spot-exchange, futures-markten, margehandel, staking-beloningen, leenservice om rente te verdienen over crypto-activa en zelfs de mogelijkheid om cryptocurrencies te kopen met een creditcard / betaalpas.

Het bekende handelsplatform heeft onlangs een ‘Instant Exchange’ gelanceerd om toegang te bieden tot de best beschikbare crypto-wisselkoers op de wereldmarkt. Gebruikers kunnen koop cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin en XRP zonder handelskosten of commissies.

kucoin onmiddellijke uitwisseling

KuCoin Instant Exchange is een crypto-uitwisselingsservice met één klik die mede is ontwikkeld door KuCoin en een hoogfrequent handelsbedrijf in Wall Street. De integratie via de Instant Exchange maakt een snelle aankoop van de ondersteunde cryptocurrencies mogelijk, zonder handelskosten en de best beschikbare prijzen.

kucoin nul vergoedingen

Digitex

Digitex Futures Exchange (DFE) is een peer-to-peer crypto-futuresbeurs zonder kosten waarmee gebruikers Bitcoin eeuwigdurende swap-futurescontracten kunnen verhandelen met een hefboomwerking tot 100x. De handelsbeurs is gebouwd op de blockchain-technologie van Ethereum om een ​​geavanceerde crypto-futuresbeurs te bieden zonder handelskosten.

Bezoek Digitex

Het uitwisselingsmodel is gebaseerd op het feit dat gebruikers een saldo hebben van hun eigen munt, de DGTX-token om in aanmerking te komen voor handel zonder commissie. Elke gebruiker die een transactie plaatst, verhoogt de vraag naar het DGTX-token.

digitex exchange

Het platform kan bieden Bitcoin-handel zonder kosten door DGTX-tokens te verkopen om geld te verdienen. Dit betekent dat u met een hoge frequentie in cryptovaluta kunt handelen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over wisselcommissies en takervergoedingen die uw winst aantasten.

Over het algemeen waren we behoorlijk indrukwekkend met Digitex en de richting waarin de uitwisseling gaat. We zouden echter graag verbeteringen zien in de gebruikersinterface, die qua functionaliteit verouderd lijkt en geen geavanceerde typen handelsorders heeft. Dit is een belangrijk aspect bij het handelen, aangezien hier het grootste deel van uw tijd zal worden besteed aan het analyseren van de grafieken.

Versterken

Versterk de uitwisseling werd in 2019 gelanceerd om problemen in de cryptowereld op te lossen die de bredere acceptatie van cryptovaluta en veelvoorkomende frustraties bij cryptohandelaren in de weg staan.

Bezoek Amplify

De crypto-uitwisseling biedt klanten over de hele wereld (behalve de VS en Canada) de mogelijkheid om cryptocurrency te kopen en verkopen zonder transactiekosten te betalen. Dit betekent dat er geen extra kosten boven de spotcryptoprijzen.

versterken

Bovendien zijn er geen voorwaarden om in aanmerking te komen voor nul-handelsvergoedingen, zoals financiële status, mate van handelsexpertise en / of investeringsbedrag, waardoor het voor iedereen geschikt is.

Amplify Exchange heeft meer dan 14 cryptoparen, zoals:

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • Rimpeling
 • Bitcoin Cash
 • Stellaire lumen
 • Dash
 • Cardano
 • NEO
 • Ethereum Classic
 • Basis aandachtstoken
 • ZRX
 • EOS
 • Amplify Loyalty Token (AMPX)

Elk cryptopaar kan worden verhandeld tegen fiat-valuta, BTC, ETH en de eigen munt van het platform, AMPX-token met nulkosten en commissies. Wanneer u zich voor de eerste keer aanmeldt, zult u misschien een beetje verbaasd zijn over de interface. Het is niet zoals andere marge-crypto-uitwisselingen. Hoewel het erg simplistisch is en geschikt voor beginners.

versterken uitwisseling

Shapeshift

Shapeshift is een digitale marktplaats die in 2014 is opgericht door Erik Voorhees die cryptodiensten biedt aan gebruikers over de hele wereld. De online uitwisseling biedt de mogelijkheid om Wissel snel tussen middelen in een naadloze, veilige en beveiligde omgeving.

Bezoek Shapeshift

Binnen enkele minuten kunt u zonder enige moeite Bitcoin direct omwisselen naar een andere altcoin en vice versa. Het team achter Shapeshift heeft onlangs een nieuw platform gelanceerd koop Bitcoin zonder kosten in een poging om te concurreren met andere cryptocurrency-uitwisselingen.

gedaanteverwisseling

Om in aanmerking te komen voor commissievrij, nul spread en nul handelskosten op Shapeshift, moeten gebruikers hun native hebben FOX-tokens. Wanneer je een account aanmaakt, stort Shapeshift 100 FOX-tokens gratis op je account.

Met het nieuwe Shapeshift-platform kunt u:

 • Maak een nieuwe portemonnee aan of sluit je KeepKey, Trezor- of Portis-portemonnee
 • Visualiseer uw portfolioprestaties via een krachtig dashboard
 • Handel direct en gratis in cryptovaluta met meer dan duizend activaparen door FOX-tokens vast te houden
 • Koop crypto met uw bankrekening
 • Verzend, ontvang en HODL uw digitale middelen in uw hardwareportefeuille

BLAD

BLADE-beurs biedt eeuwigdurende Bitcoin- en Altcoin-cryptocontracten die kunnen worden verhandeld met een hefboomwerking tot 150x. De uitwisseling is ondersteund door investeerders van wereldklasse en vertrouwd zoals Coinbase en SV Angel om een ​​speciaal eeuwigdurend handelsplatform voor Bitcoin te creëren.

Bezoek BLADE

De beurs heeft nulhandel gelanceerd en is een van de eerste cryptocurrency-uitwisselingen die gratis handel in Bitcoin perpetuals aanbiedt. Dit zal de aanwezigheid van BLADE vergroten om te concurreren met andere populaire cryptohandelbeurzen die voor elke transactie een taker-vergoeding in rekening brengen..

Blade nul kosten

Er zijn geen beperkingen of vereisten om in aanmerking te komen wat betekent dat u geen native token hoeft te hebben om te kunnen handelen zonder commissie.

Verwant: Blade Exchange Review – Bitcoin, Trading Crypto & Vergoedingen

Als u een crypto-scalpeur of hoogfrequente handelaar bent, kunt u met de zero-trading fees van BLADE exchange transacties starten en beëindigen, waarbij u een hoge hefboomwerking gebruikt om winst te maken op kleine prijsschommelingen met lage kosten (bijv..

We moeten erop wijzen dat BLADE (nog) geen handelsinstrumenten of indicatoren heeft. Deze functies zijn essentieel voor cryptohandelaren en verwachten dat deze worden opgenomen bij de lancering van BLADE Zero.

BLADE-grafieken

Lykke

Lykke is een innovatieve Zwitserse digitale beurs die forex-, crypto- en crypto-indexhandel aanbiedt. Het platform ondersteunt meerdere fiat-valuta’s om beginnende en ervaren handelaren een gemakkelijke oprit te bieden om de cryptocurrency-markt te betreden die kan worden verhandeld tegen basisparen zoals Euro, GBP, CHF en USD.

Bezoek Lykke

Er zijn verschillende crypto-naar-crypto-swapservices, maar deze brengen wel een kleine handelsvergoeding met zich mee. Lykke verschilt door handelaren op zijn platform toe te staan wissel en wissel cryptocurrencies onmiddellijk in zonder enige kosten te betalen.

lykke

Lykke biedt crypto-investeerders een manier om hun portefeuille te diversifiëren en de LyCI-index-token dat het prijsgedrag van de belangrijkste cryptocurrency-activa volgt. De index bestaat uit 59% Bitcoin en 24 populaire altcoins.

Het platform is beschikbaar op desktop en mobiele app om te downloaden en kan worden gebruikt om geld rechtstreeks op de Lykke-portemonnee te storten. Fiat-valuta kan worden omgezet in digitale valuta en zonder kosten worden ingewisseld voor altcoins.

Veel Gestelde Vragen

Hoe kan ik een gratis bitcoin-vergoeding krijgen??

De beste manier Bitcoin kopen zonder handelskosten is het gebruik van een cryptocurrency-platform dat geen kosten en commissies biedt naast de spotmarktprijs. Beurzen zoals Shapeshift, Met Kucoin en Phemex kunnen gebruikers cryptovaluta en stablecoins storten die direct kunnen worden ingewisseld zonder kosten of spreadkosten. Andere manieren om Bitcoins gratis te krijgen, zijn door het te verdienen via beloningsprogramma’s, Coinbase Earn en door deel te nemen aan partnerprogramma’s..

Moet ik een gratis cryptocurrency-handelsbeurs gebruiken??

Handelsvergoedingen en commissies verslinden uw winst in de loop van de tijd zonder het te beseffen en maken een verschil in uw vermogen op de lange termijn, vooral als u regelmatig handelt. Een crypto-uitwisseling zonder kosten kan behouden een klein percentage van de winst zonder kosten die uw kapitaal bij elke transactie wegvagen.

Gevolgtrekking

Crypto-uitwisselingen zijn perfect voor daghandelaren en scalpers om te profiteren van de volatiele markt en te profiteren van kleine prijsbewegingen gedurende de dag. Met de introductie van handelsbeurzen zonder kosten, zal dit dienen om de concurrentie te vergroten en andere cryptohandelbeurzen onder druk te zetten om hun vergoedingen te verlagen..

Dus, gaat u overschakelen naar een handelsbeurs zonder kosten? Welk platform gebruikt u momenteel om cryptocurrency te verhandelen?

Verdere voorgestelde lezingen:

 • Beste Fiat naar crypto-uitwisselingen ter wereld
 • 5 beste platforms om interesse te verdienen op Crypto
 • 4 Beste Bitcoin Cashback & Rewards-app (GRATIS geld)
 • Beste platforms om handel in Bitcoin te demonstreren met behulp van virtuele fondsen
 • 10 beste cryptocurrency-uitwisselingen in Australië
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map