BiKi Exchange Review: Bitcoin, handel en kosten

BiKi.com heeft tot doel het veiligste, meest stabiele en meest effectieve handelsplatform voor cryptocurrency te bieden. 100% van de transactiekosten wordt gebruikt voor het terugkopen en branden van de native token van het platform, BIKI.

Bezoek Biki

Als u op zoek bent naar een plek om digitale activa te ruilen, is BiKi een relatief nieuwe crypto-uitwisseling met een verscheidenheid aan crypto-activa om te verhandelen. In deze BiKi-recensie zullen we de platformfuncties, gebruikersinterface, cryptoparen, stortingsmethoden, handelskosten en meer beoordelen.

biki

Wat is BiKi?

BiKi is een wereldwijde cryptocurrency-uitwisseling die biedt handel in digitale activa voor meer dan 150 cryptocurrencies en 250 handelsparen. De in Singapore gevestigde cryptocurrency-uitwisseling werd opgericht in 2018 en is een van de snelstgroeiende beurzen ter wereld geworden sinds de officiële opening in termen van dagelijks verhandeld volume volgens Muntenmarktdop.

biki muntenmarktkap

BiKi Exchange beweert 1,5 miljoen geregistreerde gebruikers, 130.000 dagelijks actieve gebruikers, meer dan 2.000 communitypartners en 200.000 communityleden te hebben verzameld en lijkt tot op heden een legitieme crypto-exchange te zijn.

BiKi vergeleken

Geavanceerde functies, intuïtieve gebruikersinterface en een mobiele handelsapp zijn belangrijke functies op BiKi. Deze vergelijkingstabel geeft een overzicht van andere best beoordeelde crypto-uitwisselingen die functies van wereldklasse bieden.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in:

 • Beste Fiat naar crypto-uitwisselingen ter wereld
 • Waarom blijf ik geld verliezen op Bitmex? Vermijd deze 5 fouten
 • 8 Beste gratis crypto-uitwisselingen (commissievrije handel)
 • Beste crypto-hefboom-handelsbeurzen vergeleken
 • 4 Beste Crypto-diagramsites voor Altcoin-handelaren

BiKi-tokens

BIKI is het token dat wordt uitgegeven door het BikiCoin-handelsplatform en is de vertegenwoordiger van de rechten en belangen van de beurs. De uitgifte en vernietiging van BIKI is gebaseerd op het principe van “handelen is mijnbouw, terugkoop en vernietiging, prijslimiet”.

Het aanvankelijke totale bedrag van BIKI is 1 miljard, en het totale bedrag zal worden teruggebracht tot 100 miljoen met de voortdurende terugkoop en vernietiging van het platform. BiKi heeft beloofde 100% van zijn platformkosten te gebruiken om het token terug te kopen en te verbranden totdat het afneemt tot een voorraad van 100 miljoen.

Is BiKi Legit / Safe?


BiKi is een vrij nieuwe beurs die snel is gegroeid en heeft meer dan 1,5 miljoen geregistreerde gebruikers en 130.000 dagelijkse actieve gebruikers wereldwijd. Op basis hiervan lijkt BiKi een legitieme en veilige crypto-handelsbeurs te zijn.

Het technische en operationele team is goed uitgerust en ervaren om ervoor te zorgen dat het platform zich inzet voor het creëren van het veiligste, meest stabiele en efficiënte handelsplatform voor digitale valuta voor gebruikers over de hele wereld..

BiKi heeft een risicogarantiefonds geïntroduceerd, dat 20% van de maandelijkse inkomsten van het handelsplatform ontvangt. Dit is om de veiligheid van de bezittingen van gebruikers te waarborgen als er een compromis of hack zou plaatsvinden.

Het platform is ook financieel ondersteund door de mede-oprichter van Huobi Jun Du, medeoprichter van Huobi en huidig ​​CEO van Knooppunt Capital en Jinse. Beide individuen zijn bekend in de crypto-ruimte en een zeer positief teken van de legitimiteit van BiKi-uitwisseling.

Advertentie

BYBIT

verdien beloningen tot $ 600 met bitcoin-stortingen

BEOORDELING

4.7 / 5

Claim $ 600

BiKi Exchange Trading

Voor alle handelaren is de handelsinterface een van de belangrijkste overwegingen bij het selecteren van een crypto-uitwisseling. Vooral voor handelaren die afhankelijk zijn van technische analyse om een ​​voorsprong in de markt te vinden. Wanneer u een cryptocurrency-uitwisseling selecteert, moet u vertrouwd zijn met het kaartpakket, aangezien u hier transacties kunt identificeren en beheren.

biki-uitwisseling

Wanneer u voor het eerst inlogt op het BiKi Exchange-cryptoplatform, valt het eerste op dat de grafieken worden geleverd door TradingView. TradingView staat bekend om hun soepele, intuïtieve en overzichtelijke grafieken. Het stelt handelaren in staat om geavanceerde handelsinstrumenten en indicatoren te gebruiken om hun handelsvoordeel te verfijnen door winst te maximaliseren en risico’s te minimaliseren.

Hieronder ziet u een afbeelding van de BiKi-handelsbeurs en TradingView-grafieken.

BiKi Crypto-handelsactiva

BiKi Exchange-aanbiedingen meer dan 150 cryptocurrencies en 250 paren dat kan worden verhandeld door zijn gebruikers met behulp van een veilig, stabiel en betrouwbaar platform. Elke digitale munt kan worden verhandeld tegen de volgende paren:

 • USDT
 • BTC
 • TRX
 • ETH

De exchange voegt regelmatig nieuwe muntenaanbiedingen toe die een concurrentievoordeel op de markt kunnen bieden voor ervaren cryptohandelaren. De volledige lijst met handelsparen kan worden bekeken op de Biki-website.

biki crypto

BiKi hefboomwerking

BiKi Exchange biedt tot 3x hefboomwerking tegen het USDT-paar, waaronder:

 • BTC
 • ETH
 • TRX
 • EOS
 • LTC
 • BCH
 • ENZ
 • XRP
 • HT
 • STREEPJE
 • ADA
 • ATOOM
 • ONT

biki-marge

Hefboomhandel op BiKi is niet zo uitgebreid in vergelijking met zijn belangrijkste concurrenten en biedt slechts 3x. Handelaren kunnen nog steeds grotere posities openen dan normaal om te profiteren van relatief kleine prijsbewegingen om uw saldo sneller te laten groeien.

Lees ook: Beste cryptocurrency hefboomwerking op handelsuitwisselingen

BiKi-vergoedingen

Wisselkosten zijn een belangrijke overweging bij het selecteren van een cryptocurrency-handelsbeurs. Het wordt zelfs nog belangrijker bij het handelen in grotere posities en op een beurs met hefboomwerking waar u vergoedingen betaalt voor posities die veel groter zijn dan uw marge..

Stortingskosten

BiKi accepteert alleen cryptocurrency-stortingen (BTC en USDT) en brengt geen stortingskosten in rekening.

Opnamekosten

Voor opnames van BiKi worden netwerkkosten in rekening gebracht van ₿0,005 per Bitcoin-opnameverzoek. Dit is hoger dan de industriestandaard in vergelijking met andere vergelijkbare cryptocurrency-uitwisselingen en er moet rekening mee worden gehouden bij de beslissing om je aan te melden bij Biki.

Handelskosten

BiKi-platform maakt gebruik van een vast bedrag van 0,15% wat hetzelfde is voor elke cryptocurrency-munt. Dit is behoorlijk competitief op de markt en onder de industriestandaard voor vergelijkbare cryptocurrency-handelsbeurzen.

BiKi-alternatieven

BYBIT

Bybit

ByBit is een cryptocurrency-handelsplatform voor derivaten met de nadruk op handel met hefboomwerking met een hefboomwerking tot 100x op de handelsparen van Bitcoin en Etherium. Bybit is een van de beste crypto-uitwisselingen ter wereld geworden.

Bezoek website plus500

Plus500

Plus500 is een CFD-provider die zijn enorme klantenbestand biedt om ‘s werelds populairste crypto-activa te verhandelen met een hefboomwerking tot 30x, zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron en Monero.

Disclaimer: uw vermogen loopt gevaar

Bezoek website binance

Binance

Binance is de grootste cryptocurrency-uitwisseling naar handelsvolume en een van de snelste aanbieders van handelsdiensten voor het blockchain-ecosysteem. De beurs heeft een astronomische groei gekend en is een premium crypto-handelsplatform.

Bezoek website

Veel Gestelde Vragen

Mogen Amerikaanse handelaren BiKi gebruiken??

Amerikaanse klanten mogen vanwege strikte regelgeving geen cryptocurrency verhandelen op de BiKi-beurs. Dit valt buiten de controle van de crypto-uitwisseling. Amerikaanse handelaren zullen een gerenommeerde crypto-handelsbeurs in de Verenigde Staten moeten vinden, zoals Coinbase, Gemini en eToro.

Vereist BiKi KYC?

BiKi vereist geen KYC om een ​​account te registreren, te handelen, geld te storten of op te nemen. Gebruikers kunnen onmiddellijk beginnen met het verhandelen van cryptocurrencies zodra er geld op het platform is gestort.

Heeft Hotbit een demo-account?

BiKi biedt geen testnet of demo-account voor cryptohandel zonder storting. Gebruikers moeten geld storten op de beurs om cryptocurrency te verhandelen.

Is er een aangesloten programma?

BiKi heeft geen partnerprogramma om verwijzingsbonussen aan te bieden als beloning voor het binnenhalen van nieuwe gebruikers op het platform. Op de website staat dat er binnenkort een partnerprogramma komt.

Gevolgtrekking

Om onze BiKi-recensie af te sluiten, kunnen we zeggen dat voor iedereen die een gecentraliseerde crypto-uitwisseling, Biki is een goede optie om te overwegen. De uitwisseling ondersteunt een enorme lijst met handelsparen en geeft zijn gebruikers een voorsprong als het gaat om nieuwe token-aanbiedingen.

Bezoek Biki

BiKi-uitwisseling biedt een intuïtief platform en een georganiseerde handelsinterface die goed is ontworpen voor desktop- en mobiele apps voor cryptohandelaren.

Risicobeheertools en platformfuncties zijn erg belangrijk voor elke potentiële investeerder in cryptocurrency. De volgende cryptocurrency-handelsbeurzen – naast de bovenstaande beurs – bieden geavanceerde handelsfuncties, technische indicatoren en een soepele, mobiel-responsieve grafiekinterface die geschikt is voor beginners en professionele cryptohandelaren.

Bezoek BiKi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map