Binance Lite Review: AUD-BTC converteren in Australië (2020)

UPDATE december 2020: Binance Lite is vervangen door Binance Australië. Lees onze Binance-beoordeling voor meer informatie.

Als je al een tijdje in de crypto-ruimte zit, dan zou je Binance moeten kennen. Het is een van de grootste en meest populaire crypto-handelsbeurzen ter wereld. In 2019 werkte Binance samen met Binance Lite, een nieuw platform om Bitcoin te kopen en de acceptatie van cryptocurrency-gebruik in Australië te ondersteunen.

Bezoek Binance Lite

In deze Binance Lite-recensie zullen we de functies, stortingsmethoden, beveiliging en handelskosten beoordelen en deze vergelijken met de beste cryptocurrency-uitwisselingen in Australië. Het is belangrijk dat u deze recensie tot het einde leest, omdat er beperkingen zijn met Binance Lite waarvan u op de hoogte moet zijn en ook een huidige promotie!

binance aud-btc

Wat is Binance Lite?

Binance Lite biedt de mogelijkheid om Bitcoin in Australië te kopen door AUD om te zetten in Bitcoin (BTC) met behulp van een bankoverschrijving of contante storting bij meer dan 1300 ondersteunde persbureaus. Binance is een partnerschap aangegaan met het Australische bedrijf InvestbyBit om Binance Lite te lanceren dat gebruikmaakt van de sterke punten en veiligheid van een van de grootste cryptocurrency-uitwisselingen ter wereld.

Binance Lite overbrugt de kloof tussen contant geld en cryptocurrency met een gebruiksvriendelijk platform waarmee de dagelijkse belegger aan de slag kan met Bitcoin. De beurs heeft gemeld dat het zijn crypto-aanbod zal uitbreiden om altcoins in Australië te kopen.

Binance Lite vergeleken

Bankoverschrijving is een van de meest populaire methoden om AUD te storten op Binance Lite. Deze vergelijkingstabel bevat andere populaire Australische cryptocurrency-uitwisselingen waarmee gebruikers Bitcoin kunnen kopen met een bankoverschrijving.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in:

  • 10 veelgestelde vragen over crypto-belasting in Australië (dat kan u geld besparen)
  • Plus500 Review: handelen in Crypto CFD’s, functies & Vergoedingen
  • 5 Coinspot-alternatieven met lagere kosten
  • 4 Beste Crypto-diagramsites voor Altcoin-handelaren
  • Beste websites om Bitcoin voor contant geld te verkopen in Australië [onmiddellijk]

Hoe te registreren bij Binance Lite

Het proces om een ​​Binance Lite-account te registreren is eenvoudig en kan binnen enkele minuten worden voltooid. Volg deze stappen om te beginnen:

binance lite register

Wanneer u voor de eerste keer inlogt, wordt u naar het hoofddashboard geleid, zoals hieronder weergegeven, waar u Bitcoin rechtstreeks kunt kopen.


De website toont de live cryptoprijzen van andere altcoins zoals Binance-munt en Tether, deze zijn echter niet te koop.

binance lite australië

Hoe Bitcoin te kopen met Binance Lite

Binance Lite-gebruikers kunnen alleen Bitcoin kopen. We verwachten dat de beurs zijn crypto-aanbod in de toekomst zal uitbreiden met andere cryptocurrencies. Als u altcoins met AUD wilt kopen, kunt u overwegen om een ​​andere crypto-exchange in Australië te gebruiken.

Om Bitcoin te kopen met Binance Lite, zijn er twee opties beschikbaar:

POLi Internetbankieren

Binance Lite-gebruikers kunnen betalingen verzenden met POLi vanaf een ondersteunde Australische bankrekening. Deze betalingsoptie is 24/7 beschikbaar en duurt ongeveer 1 werkdag om te vereffenen.

Binance Lite voert momenteel een zero-fee promotie, er zijn dus geen transactiekosten om Bitcoin met AUD te kopen. Zodra de promotie in maart 2020 eindigt, wordt de handelsvergoeding daarna teruggebracht naar een vast bedrag van 0,5%.

Bitcoin kopen met POLi:

binance lite poli

Contante storting bij krantenwinkel

Gebruikers van Binance Lite Australia kunnen BTC kopen met een contante storting bij meer dan 1.300 verkooppunten in heel Australië met behulp van Blueshyft. Om uw dichtstbijzijnde ondersteunde verkooppunt te vinden, kunt u de interactieve kaart op de Binance Lite-website bekijken.

Houd er rekening mee dat aankopen moeten worden gedaan in veelvouden van 10 AUD. Het minimale bestelbedrag is $ 50 en het maximale bestelbedrag is $ 1000. Voor contante stortingen wordt een vergoeding van 2,5% in rekening gebracht die door de kiosk in rekening wordt gebracht.

Hoe u uw Binance Lite-account kunt verifiëren

De laatste stap voordat u een Bitcoin-aankoop voltooit, is om uw account te verifiëren. KYC is vereist volgens de Australische regelgeving en wordt geautomatiseerd via digitale ID (Australia Post), die slechts een paar minuten in beslag neemt.

binance lite verificatie

Volg deze stappen om uw account te verifiëren:

binance lite KYC

Binance Lite-kosten

Binance Lite Australia instant Bitcoin koop- en verkoopkosten is 0,5%. In vergelijking met andere fiat-naar-crypto-uitwisselingen in Australië zijn de handelskosten redelijk. Er geldt een toeslag van 2,5% voor Bitcoin-aankopen met een contante aanbetaling.

binance lite zero fee

Binance Lite-beveiliging

In tegenstelling tot een traditionele fiat-naar-crypto-uitwisseling, hebben gebruikers de vrijheid om hun favoriete BTC-stortingsbestemming op te geven.

Binance Lite heeft geen beheer over bitcoin namens de gebruiker en biedt ook geen optie om Bitcoin terug te verkopen aan AUD. Dit betekent dat er geen risico bestaat dat u uw geld verliest bij een exchange-hack.

Uitwisselingen zoals Binance Lite

De volgende Australische cryptocurrency-uitwisselingen zijn gerenommeerde Binance Lite-alternatieven.

Veel Gestelde Vragen

Wat is Binance Lite?

Binance Lite is een AUD-BTC digitale valutadienst waar gebruikers Bitcoin kunnen kopen door fiat-valuta (d.w.z. AUD) te storten met POLi Internet Banking, of contant geld te storten bij ondersteunde krantenwinkels in heel Australië.

Is Binance Lite geregistreerd?

Ja, Binance Lite wordt beheerd door InvestbyBit Pty Ltd (ABN 98621652579). InvestbyBit is een door AUSTRAC geregistreerde digitale valutawisseldienstverlener.

Is er een Binance Lite-portemonnee?

Nee, Binance Lite heeft geen beheer over Bitcoin namens de gebruiker. Er is ook geen optie om Bitcoin als een traditionele beurs te verkopen. Gebruikers moeten hun favoriete BTC-portefeuilleadres opgeven voordat ze een aankoop doen.

Kan ik AUD opnemen van Binance Lite?

Nee, Binance Lite biedt geen ondersteuning voor het uitbetalen van Bitcoin naar AUD. U moet uw Bitcoin overzetten naar een andere crypto-uitwisseling om te verkopen aan Australische dollars, zoals Swyftx.

Heeft Binance Lite een mobiele app?

Nee, Binance Lite biedt geen handelsapp voor iOS- of Android-apparaten.

Gevolgtrekking

Dus wat is ons oordeel om onze Binance Lite Australia-beoordeling af te sluiten? Uit ons eigen persoonlijk gebruik kunnen we zeggen dat het een legitieme en veilige crypto-uitwisselingsprovider is om Bitcoin direct te kopen. Het is geschikt voor alle soorten beleggers om de cryptocurrency-markt te betreden.

Bezoek Binance Lite

Met dat gezegd, zijn er enkele verbeteringen die we graag zouden willen zien:

  • Sta de optie toe om BTC te verkopen en AUD rechtstreeks op een bankrekening op te nemen
  • Zorg voor onmiddellijke aankoop van de belangrijkste altcoins (bijvoorbeeld Ethereum, XRP, Cardano, NEO en Litecoin)
  • Introduceer een mobiele handelsapp

Afgezien van het bovenstaande is Binance Lite een uitstekende optie voor nieuwkomers en degenen die willen kopen met een contante aanbetaling. Profiteren van de promotionele aanbieding van 0% handelskosten is ook logisch.

digitale golf

Wisselkoersen zijn een zeer belangrijke overweging voor elke potentiële belegger in cryptocurrency. De volgende beurzen – naast de bovenstaande beurs – bieden zeer concurrerende handels-, stortings- en opnamekosten (zonder verborgen kosten) met een breed scala aan stortingsmethoden die geschikt zijn voor alle soorten beleggers in Australië.

Bezoek Binance Lite

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map