Bitcoin.com.au of ook wel bekend als Bitcoin Australia is een populaire crypto-uitwisseling waarmee individuen van alle ervaringsniveaus Bitcoin in Australië kunnen kopen. Bitcoin Australia was een van de eerste crypto-uitwisselingen die in 2014 werd opgestart om Bitcoin-investeringen aan te bieden. In deze review zullen we de functies, gebruikersinterface, handelskosten, stortingsmethoden, beveiliging en klantenondersteuning van het platform beoordelen om te zien hoe het zich opstapelt.

Bezoek Bitcoin Australia

Hoewel we ernaar streven u altijd nauwkeurige informatie te verstrekken in de Bitcoin Australia-beoordeling, raden we u aan bezoek hun site van tijd tot tijd voor het geval er later updates plaatsvinden. Dus laten we zonder verder oponthoud aan de slag gaan!

Het wordt vaak aanbevolen om een ​​Bitcoin-hardwareportefeuille zoals de Ledger Nano X te gebruiken bij het handelen in cryptocurrency. Als u geen portemonnee heeft, lees dan onze gids over de beste hardwareportefeuilles om cryptocurrency op te slaan.

Bitcoin.com.au

Wat is Bitcoin Australië?

Bitcoin Australia is een populaire fiat-naar-cryptocurrency-uitwisseling die in 2014 werd opgericht met kantoren in Melbourne. Het platform is ontworpen om Australiërs te helpen Bitcoin op een snelle, gemakkelijke en veilige manier te kopen.

Bitcoin Australia biedt een online platform voor gebruikers om Bitcoin en Ethereum te kopen met behulp van verschillende stortingsmethoden die alle investeerders zullen aanspreken. De beurs is ook een geregistreerd lid van Blockchain Australië dat en hebben onlangs hun serviceaanbod uitgebreid om gebruikers in staat te stellen Bitcoin te kopen in het VK en ook in Canada.

bitcoin australia functies

Korte samenvatting

Bitcoin.com.au vergeleken

Bankoverschrijving is een van de meest populaire methoden om AUD te storten op Bitcoin Australia. Deze vergelijkingstabel geeft een overzicht van andere Australische crypto-uitwisselingen waarmee u Bitcoin kunt kopen met een bankoverschrijving.

Is Bitcoin.com.au Legit?

Op basis van ons onderzoek is Bitcoin.com.au een legitiem cryptocurrency-bedrijf dat voldoet aan Australische wet- en regelgeving. De beurs voldoet aan de Anti-Money Laundering & Financieringsbeleid voor terrorismebestrijding (“AML / CTF-beleid”) via het KYC-verificatieproces om frauduleuze activiteiten zoals het witwassen van geld te voorkomen.

Is Bitcoin.com.au veilig?

Bitcoin Australia is een veilige en beveiligde uitwisseling die geen gebruikersactiva bewaart of opslaat. Bitcoin of Ethereum die via de uitwisseling is gekocht, wordt rechtstreeks naar het opgegeven portefeuilleadres overgebracht. Dit betekent dat het risico van diefstal en compromittering op de beurs aanzienlijk wordt verminderd, waardoor een veilige omgeving wordt geboden om cryptocurrencies te kopen.


Kenmerken & Diensten

Bitcoin Australia wordt beschouwd als een premiumplatform om burgers in Australië in staat te stellen in Bitcoin te investeren. Bovendien biedt de beurs de volgende functies en producten:

 • Gemakkelijk te gebruiken website om een ​​account aan te maken
 • Koop binnen enkele minuten Bitcoin of Ethereum
 • Ondersteunt verschillende stortingsmethoden, waaronder bankoverschrijving en contante storting
 • SMSF-ondersteuning om superannuation te investeren in Bitcoin en Ethereum
 • Over the Counter (OTC) -desk voor transacties van meer dan $ 30.000
 • Crypto-indexfonds om te participeren in een professioneel beheerde portefeuille
 • Team in Melbourne om lokale klantenondersteuning te bieden

Een account aanmaken & Verificatie

Bitcoin.com.au vereist dat u een bestelling maakt voordat u een account registreert. Dit verschilt nogal van de andere Bitcoin-beurzen in Australië, waar u een account kunt registreren om de gebruikersinterface, live grafieken, beschikbare munten om te kopen en andere functies te verkennen zonder een verplichting aan te gaan..

Nieuwe en terugkerende gebruikers zijn vereist om een ​​bestelling aan te maken, een account te registreren en de identificatie te verifiëren. We vonden het algehele proces traag, vermoeiend en frustrerend om te voltooien elke keer dat u een Bitcoin-aankoop doet!

Ter vergelijking: het duurt een paar minuten van begin tot einde met een crypto-uitwisseling zoals Swyftx en er is geen vereiste om documenten te uploaden of selfies te maken.

Advertentie

coinspot

KOOP BITCOIN met australia’s favoriet crypto-uitwisseling

BEOORDELING

4,3 / 5

Bezoek Coinspot

Stortingsmethoden

Bitcoin.com.au biedt verschillende methoden om AUD om te zetten in BTC die algemeen beschikbaar zijn voor de meeste Australiërs. De stortingsmethoden die beschikbaar zijn op de beurs zijn:

 • Betaal-ID: De betaalmethode wordt ondersteund door de meeste Australische banken. Stortingen worden over het algemeen onmiddellijk verwerkt en worden onmiddellijk bijgeschreven op uw BTC Markets-account en er zijn geen extra kosten.
 • BPAYEen veilige en betrouwbare manier om geld op uw rekening te storten. Alle stortingen gedaan via BPAY, maar het kan tussen 1 en 3 werkdagen duren voordat het geld BTC Markets bereikt. Er zijn geen extra kosten om geld te verzenden met BPAY.
 • POLi: Australische gebruikers kunnen AUD-geld storten met POLi, dat rechtstreeks verbinding maakt met uw online bank. Stortingen worden onmiddellijk verwerkt en met een limiet van maximaal $ 1.000 per dag.
 • Contant geld: Een alternatieve manier om Bitcoin te kopen met een contante storting bij ondersteunde krantenwinkels of Australia Post.

Er is geen optie om Bitcoin te kopen met een creditcard / betaalpas. Als dit een geprefereerde betaalmethode is, moet de gebruiker een wereldwijde cryptocurrency-uitwisseling gebruiken met deze functie.

Handelskosten & Grenzen

Wanneer u een Australische crypto-uitwisseling selecteert, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u geen buitensporige kosten betaalt, omdat dit de hoeveelheid Bitcoin die u ontvangt, verslindt. Bitcoin Australia biedt de volgende vergoedingen.

Handelskosten

BTC Markets gebruikt een flat 5% op commissie gebaseerde vergoedingsstructuur voor elke stortingsmethode. Voor krantenwinkel (via blueshyft) en flexepin-betaalmethoden, een 2% toeslag wordt toegepast op het aankoopbedrag nadat de commissie is toegevoegd. Elke transactie brengt ook GST met zich mee voor het commissie- en toeslagbedrag.

In vergelijking met andere crypto-uitwisselingen, de Bitcoin.com.au handelskosten zijn een van de hoogste in het land en moeten worden vermeden. Er zijn tal van goedkopere alternatieven voor Bitcoin.com.au die lagere vergoedingen en commissies bieden. Lees ons artikel over de beste cryptocurrency-uitwisselingen in Australië voor meer informatie.

Veel Gestelde Vragen

Vereist Bitcoin Australia ID-verificatie??

Gebruikers die Bitcoin of Ethereum willen kopen met Bitcoin Australia, moeten eerst hun identiteit bewijzen in overeenstemming met Know-Your-Customer (KYC) -protocollen. Om uw account te verifiëren, kunnen de volgende documenten worden geüpload:

 • Internationaal paspoort
 • nationale identiteitskaart
 • Rijbewijs

Kunt u Bitcoin kopen met Super Fund?

Met Bitcoin Australia kunnen Australiërs hun Super Fund (SMSF) gebruiken om in Bitcoin (BTC) te investeren. De trapsgewijze vergoedingenstructuur is geschikt voor vermogende beleggers, aangezien de handelskosten dalen naarmate het volume toeneemt.

Kunt u Crypto verkopen met Bitcoin Australia?

Met Bitcoin Australia kunnen gebruikers Bitcoin kopen en verkopen voor contant geld in Australische dollars (AUD). Het proces om Bitcoin voor contant geld te verkopen is vergelijkbaar met het kopen van Bitcoin. Wanneer u een bestelling plaatst, selecteert u ‘verkopen’ in plaats van kopen en voert u het aantal BTC in dat u naar AUD wilt converteren.

Gevolgtrekking

Om ons af te sluiten Bitcoin Australië beoordeling, biedt de uitwisseling een methode voor Australiërs om Bitcoin te kopen met behulp van verschillende betaalmethoden. Het proces om elke keer dat u een aankoop doet, te kopen, betaling te bevestigen en identificatie te verifiëren, is pijnlijk omdat er geen ledenlogin is.

Ten slotte zijn de vaste handelskosten van 5% voor alle stortingsmethoden buitensporig en hoger dan bij andere Australische cryptobeurzen die we tot nu toe hebben beoordeeld.

Bezoek Bitcoin Australia

U bent wellicht ook geïnteresseerd in:

 • Top 10 veelgestelde vragen over crypto-belasting in Australië (dat kan u geld besparen)
 • Hoe Ethereum (ETH) in Australië te kopen
 • Beste cryptocurrency-uitwisselingen in Nieuw-Zeeland
 • 7 manieren om Bitcoin met contant geld te kopen in Australië
 • 5 Coinspot-alternatieven met lagere handelskosten

digitale golf

Wisselkoersen zijn een zeer belangrijke overweging voor elke potentiële belegger in cryptocurrency. De volgende beurzen – naast de bovenstaande beurs – bieden zeer concurrerende handels-, stortings- en opnamekosten met een breed scala aan stortingsmethoden die geschikt zijn voor alle soorten beleggers in Australië.

Bezoek Bitcoin Australia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me