bitFlyer is een populaire cryptocurrency-uitwisseling die een beginnersvriendelijke en veilige service biedt om Bitcoin, Ethereum, Litecoin en andere altcoins te kopen en verkopen. De beurs ondersteunt fiat-valuta zoals de euro, Japanse yen en Amerikaanse dollar en bevat verschillende functies die geschikt zijn voor een breed scala aan investeerders en handelaars.

Bezoek bitFlyer Europe Bezoek bitFlyer Japan

Hoewel we ernaar streven u in deze bitFlyer-recensie nauwkeurige en de nieuwste informatie te verstrekken over de functies, gebruikersinterface, handelskosten en meer, raden we u ten zeerste aan om de website te bezoeken om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen die daarna kunnen optreden..

bitflyer-website

Het wordt vaak aanbevolen om een ​​Bitcoin-hardwareportefeuille zoals de Ledger Nano X te gebruiken bij het handelen in cryptocurrency. Als u geen portemonnee heeft, lees dan onze gids over de beste cryptocurrency-hardwareportefeuilles.

Wat is bitFlyer?


bitFlyer is een handelsplatform voor cryptovaluta en een erkende financiële instelling die actief is in verschillende rechtsgebieden over de hele wereld inclusief Japan, Europa en de Verenigde Staten. De beurs heeft duizenden handelaren verzameld en stond in 2017 op nummer 1 voor het maandelijkse handelsvolume met meer dan 250 miljard verhandeld in Japan.

bitFlyer blijft een veilig en gemakkelijk platform bieden voor gebruikers om ‘s werelds populairste cryptocurrencies te verhandelen en wordt vaak vermeld in online publicaties zoals TechCrunch, De Wall Street Journal en CoinDesk.

bitFlyer vergeleken

Geavanceerde functies, een intuïtieve gebruikersinterface en een mobiele handelsapp zijn belangrijke functies op bitFlyer. Deze vergelijkingstabel geeft een overzicht van andere best beoordeelde crypto-uitwisselingen die functies van wereldklasse bieden.

Is bitFlyer veilig?

bitFlyer lijkt een veilige uitwisseling om direct Bitcoin en andere cryptocurrencies te kopen. De website is voorzien van een aantal beveiligingsmaatregelen om technische aanvallen te voorkomen. Gelden van klanten die zijn opgeslagen in een bitFlyer-portemonnee worden beveiligd door twee-factorenauthenticatie, cold wallet-opslagtechnologie en processen met meerdere handtekeningen.

bitFlyer-functies & Producten

bitFlyer biedt functies van wereldklasse om cryptocurrency te kopen, verhandelen en verkopen met behulp van de desktop- en mobiele app-versie. De beste eigenschappen van bitFlyer zijn onder meer:

 • Een beginnersvriendelijke gebruikersinterface die geschikt is voor beginners en ervaren handelaren
 • ‘Direct kopen’-functie om snel Bitcoin en Ethereum te kopen
 • bitFlyer Lightning Exchange voor professionele cryptohandelaren
 • Realtime marktgegevens en grafieken om in populaire altcoins te handelen
 • Handels-app om portefeuille te volgen en overal te handelen
 • Beveiligde bitFlyer-portemonnee die een koude portemonnee gebruikte om het geld van gebruikers te beschermen
 • Een partnerprogramma dat u beloont voor het aantrekken van meer gebruikers naar het platform
 • 24/7 klantenserviceteam met meertalige ondersteuning

bitflyer direct kopen

Accountregistratie & Log in

Naar maak een account aan bij bitFlyer, het proces is heel eenvoudig en duurt slechts een paar minuten. Volg deze stappen om te beginnen:

bitFlyer-verificatie

Om in aanmerking te komen voor handelen op bitFlyer, gebruikers moeten een inwoner zijn van het ondersteunde regio’s van de VS, Japan of Europa en voltooi een verificatieproces. Het proces verloopt volgens Know Your Customer (KYC), Anti-Money Laundering (AML) en Combating the Financing of Terrorism (CFT). Deze activiteiten helpen om illegale transacties te ontmoedigen en de beveiliging van bitFlyer-accounts en -portefeuilles tegen kwaadwillende activiteiten te verbeteren.

Om de bitFlyer-verificatie te voltooien, moet de volgende informatie worden ingediend:

 • Scan van een paspoort of identiteitskaart
 • Bewijs van adres
 • Foto (selfie)
 • Nationaliteit
 • Telefoonnummer

Hoe u geld kunt storten op bitFlyer

Om geld op een bitFlyer-account te storten, kunnen gebruikers geld overmaken met een bankoverschrijving (SEPA voor EU-klanten). Volg deze eenvoudige stappen om aan de slag te gaan:

 • Log in op bitFlyer-account
 • Navigeer naar het bovenste menu en klik op ‘Accountfinanciering’
 • Selecteer een favoriete fiat-valuta, bijv. EUR voor burgers in Europa
 • Voer bankgegevens en een unieke tekencode van 6 cijfers in
 • Bekijk de details en klik op ‘Betaling bevestigen’

bitflyer stort geld

bitFlyer-dashboard

Het bitflyer-dashboard is het standaardvenster na inloggen op een account. De dashboard is goed ingedeeld en biedt een momentopname van de activa in de bitFlyer-portemonnee. Gebruikers kunnen rechts ook snel marktinformatie vinden, zoals de prijs van Bitcoin in fiat-valuta. Er is een handig navigatiemenu aan de linkerkant met snelle links naar andere bitFlyer-functies.

bitflyer-dashboard

bitFlyer Instant Buy

BitFlyer heeft een nieuwe functie uitgebracht genaamd ‘Instant Buy’ waarmee gebruikers direct cryptocurrencies kunnen kopen met een creditcard en andere directe betaalmethoden. De Instant Buy-optie is zeer geschikt voor beginners die op zoek zijn naar een snelle en eenvoudige manier om cryptocurrencies te kopen zoals Bitcoin of de belangrijkste altcoins met behulp van de online desktopversie of bitFlyer mobiele app.

Volg deze eenvoudige stappen om direct cryptovaluta te kopen met bitFlyer:

bitFlyer Lightning Trading

Handelaren in cryptovaluta zullen geschikt zijn voor de bitFlyer Lightning Exchange die een gebruikersinterface voor beginnersvriendelijk gebruik met handelstools, risicobeheerorders en responsieve grafieken. Handelaren die candlestick-grafieken kunnen lezen, kunnen op de markt speculeren zonder een ander account aan te maken.

In vergelijking met de meest populaire cryptocurrency-handelsbeurzen ter wereld, zijn de functies en tools die beschikbaar zijn met bitFlyer Lightning erg eenvoudig en geschikt voor beginners die willen leren hoe ze cryptocurrency willen verhandelen.

bitflyer bliksem

De functies van het platform zijn misschien vrij beperkt in vergelijking met andere geavanceerde handelsbeurzen, maar bitFlyer Lighting bevat alle basistools. Gebruikers kunnen een prijsgrafiek, handelsgeschiedenis, orderboek (recente koop- en verkooporders) bekijken en transacties invoeren met behulp van een limiet- of marktorder.

bitFlyer Lightning ook ondersteunt API-integratie waarmee gebruikers cryptohandelrobots kunnen bouwen en testen. Dit vereist programmeerervaring om op te zetten, maar het is een geweldige functie die bepaalde handelaren zal aanspreken. We zouden graag zien dat bitFlyer wordt geïntegreerd met populaire geautomatiseerde cryptostrategie-sites zoals Quadency, Wunderbit Trading en Shrimpy.

Ondersteunde cryptocurrencies

bitFlyer ondersteunt alle belangrijke cryptocurrencies zoals Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum Classic (ETC), Litecoin (LTC), Lisk (LSK) en Monacoin (MONA). Deze activa kunnen worden verhandeld tegen fiatvaluta’s zoals EUR, JPY en USD. In vergelijking met andere handelsbeurzen is het aanbieden van cryptocurrency-paren beperkt tot alleen populaire munten.

Niet alle cryptocurrency-uitwisselingen zijn hetzelfde.

VERGELIJK BITFLYER MET ANDEREN

Nu vergelijken!

bitFlyer-app

bitFlyer heeft een mobiele handelsapp die zowel mobiele besturingssystemen voor iOS als Android ondersteunt. De bitFlyer Wallet-app kan worden gedownload van de Google Play Store of de iOS App Store. Gebruikers van de app kunnen onderweg en op elk moment digitale valuta kopen, verhandelen en verkopen.

Handelskosten

bitFlyer Europe-kosten

De bitFlyer Europe-uitwisseling biedt een concurrerende tariefstructuur om direct crypto te kopen met euro’s en is gebaseerd op een handelsvolume van 30 dagen, zoals hieronder weergegeven. Handelaren die cryptocurrencies op de beurs kopen en verkopen, brengen geen handelskosten in rekening.

Er zijn geen kosten om EUR te storten in een bitFlyer-portemonnee via SEPA. Er is echter een kleine transactiekost van € 0,30 voor ≤ € 250.000,00 en € 10,00 voor > € 250.000,00 om euro’s terug te laten storten op een bankrekening, wat zeer redelijk is.

bitFlyer VS-kosten

De tariefstructuur voor bitFlyer-gebruikers in de Verenigde Staten varieert enigszins. Over het algemeen zijn de kosten om crypto te kopen concurrerend met andere beurzen in de VS. Er zijn geen kosten om USD in een bitFlyer-portemonnee te storten met behulp van een bankstorting via ACH en Fedwire. Er zijn $ 20 opnamekosten bij gebruik van Fedwire, wat een beetje hoog is voor beginners. Gebruikers moeten ACH gebruiken om elektronisch geld op te nemen, aangezien het gratis is.

bitFlyer Japan-vergoedingen

De handelskosten bij bitFlyer Japan worden als laag en concurrerend beschouwd. De vergoedingsstructuur is gelaagd, wat betekent dat de de handelsvergoeding neemt geleidelijk af naarmate het handelsvolume hoger is gebaseerd op de voorgaande periode van 30 dagen.

Er zijn geen kosten verbonden aan het storten en opnemen van JPY op een bitFlyer-account met behulp van een bankoverschrijving via SBI Sumishin Netbank. We merken op dat het gebruik van andere betaalmethoden transactiekosten tot 330 JPY voor elke storting in rekening kan brengen.

Veiligheid & bitFlyer Portemonnee

bitFlyer gaat er prat op dat het de hoogste beveiligingsnormen hanteert om een ​​handelsomgeving te bieden waarin gebruikers zich veilig voelen bij het uitvoeren van Bitcoin-transacties. De website bevat beveiligingsmaatregelen zoals SSL-certificaten, SHA-2-encryptie en firewalls voor webapplicaties.

Het geld van gebruikers in de bitFlyer-portemonnee wordt veilig bewaard met beveiligingsmaatregelen zoals:

 • Tweefactorauthenticatie (2FA)
 • 80% van de activa bewaard in portefeuilles voor koude opslag
 • Proces met meerdere handtekeningen

Hoewel de beveiligingsmaatregelen in overeenstemming zijn met de industriestandaarden voor crypto-uitwisselingen, raden we gebruikers aan hun activa altijd naar een externe portemonnee over te dragen. Als u geen portemonnee heeft, lees dan ons artikel over de beste bitcoin-hardwareportefeuilles.

Klantenservice

De bitFlyer-website heeft een uitgebreide ondersteuning en FAQ-sectie voor beginners die aan de slag gaan met bitFlyer. De helponderwerpen van de ondersteuningssectie zijn gesorteerd in categorieën voor snelle navigatie, of gebruikers kunnen de zoekfunctie gebruiken om een ​​veelgestelde vraag te vinden.

bitFlyer beschikt over een ticketondersteuningssysteem om hulp te vragen, vragen te stellen of feedback te geven over de service. De reactie via e-mail was snel (minder dan 24 uur) en de vertegenwoordigers van de klantenondersteuning waren professioneel.

bitFlyer-alternatieven

BYBIT

Bybit

ByBit is een cryptocurrency-handelsplatform voor derivaten met de nadruk op handel met hefboomwerking met een hefboomwerking tot 100x op de handelsparen van Bitcoin en Etherium. Bybit is een van de beste crypto-uitwisselingen ter wereld geworden.

Bezoek website plus500

Plus500

Plus500 is een CFD-provider die zijn enorme klantenbestand biedt om ‘s werelds populairste crypto-activa te verhandelen met een hefboomwerking tot 30x, zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron en Monero.

Bezoek website

Disclaimer: uw vermogen loopt gevaar

binance

Binance

Binance is de grootste cryptocurrency-uitwisseling naar handelsvolume en een van de snelste aanbieders van handelsdiensten voor het blockchain-ecosysteem. De beurs heeft een astronomische groei gekend en is een premium crypto-handelsplatform.

Bezoek website

Veel Gestelde Vragen

Is bitFlyer Legit?

bitFlyer lijkt een legitieme uitwisseling van crypto-activa te zijn gelicentieerd en gereguleerd in meerdere rechtsgebieden over de hele wereld, zoals Europa, Japan en de Verenigde Staten. De beurs heeft het vertrouwen gewonnen van gebruikers van over de hele wereld met $ 250 miljard verhandeld in 2017.

Welke landen ondersteunt bitFlyer?

bitFlyer EU levert diensten aan inwoners van Europa en de Europese Economische Ruimte (EER). De centrale is momenteel actief in elk land binnen de EER, zoals: Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, IJsland, Ierland, Italië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

bitFlyer Japan-gebruikers die deel uitmaken van de EER kunnen een account openen bij bitFlyer EU, maar zullen een nieuw account moeten aanmaken met een ander e-mailadres.

Heeft bitFlyer een aangesloten of verwijzingsprogramma??

Met het bitFlyer-partnerprogramma kunnen gebruikers extra inkomsten genereren door bitFlyer onder vrienden en familie te promoten verdien beloningen tot € 130. Om in aanmerking te komen voor affiliate commissies, moet elke doorverwezen gebruiker de accountregistratie bij bitFlyer voltooien en transacties uitvoeren.

Kunnen Amerikaanse investeerders handelen met bitFlyer??

bitFlyer US is een cryptocurrency-handelsplatform voor klanten in de VS die Bitcoin en andere digitale activa zoals stablecoins willen kopen, verhandelen, opslaan en verkopen. bitFlyer US is een aparte entiteit van de Europese en Japanse uitwisseling, dus gebruikers in de VS zullen een account moeten aanmaken op de bitFlyer US-website. Voor een lijst met andere Bitcoin & crypto-uitwisselingen in de VS, lees dit artikel.

Is bitFlyer beschikbaar in Australië?

bitFlyer heeft geen licentie om binnen Australië te opereren en fiat-to-crypto-aankopen met de AUD toe te staan. Klanten uit deze regio zullen digitale valuta zoals Bitcoin moeten kopen met behulp van een Australische crypto-exchange.

Gevolgtrekking

Om onze bitFlyer-recensie af te sluiten, is de uitwisseling een eenvoudig te gebruiken cryptocurrency-platform dat ideaal is voor zowel beginners als gevorderde handelaren. De gebruikersinterface is goed ontworpen op de desktop- en mobiele app-versies. Het is gelicentieerd en gereguleerd in meerdere regio’s, zoals Europa, Japan en de Verenigde Staten, wat erg belangrijk is.

Bezoek bitFlyer Europe Bezoek bitFlyer Japan

U bent wellicht ook geïnteresseerd in:

 • 5 beste platforms om interesse te verdienen op Crypto
 • 6 beste plaatsen om Bitcoin te kopen in het VK
 • 8 Beste handelsplatforms voor cryptocurrency-marge

 • ChangeNOW Review: Crypto-swaps, handelskosten & Meer
 • 8 Beste crypto-uitwisselingen zonder kosten (commissievrije handel)

Het is belangrijk om een ​​wereldwijde en betrouwbare crypto-uitwisseling te gebruiken om cryptocurrencies te kopen, verhandelen en verkopen. Er zijn verschillende uitwisselingen die zijn gehackt of waarvan het geld van klanten is gestolen. De volgende cryptocurrency-handelsbeurzen – naast de bovenstaande beurs – zijn bekend en vertrouwd om een ​​veilige manier te bieden voor beginners en professionele cryptohandelaren om cryptocurrencies te storten en digitale activa te verhandelen.

Bezoek bitFlyer

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me