Veel crypto-investeerders zullen hun digitale activa opslaan op een fiat-to-crypto-exchange of een hardware wallet voor bewaring. Hoewel dit wordt beschouwd als een standaard opslagmethode, bouwt deze strategie uw crypto-rijkdom in de loop van de tijd niet op. Is dat niet het hele punt van investeren??

Bezoek BlockFi

In deze review zullen we het BlockFi-platform beoordelen, dat niet alleen een alternatieve opslagoptie voor cryptocurrency is, individuen (en bedrijven) die in Bitcoin en andere altcoins zijn geïnvesteerd, kunnen passief rente op crypto verdienen. Daarom stellen we u deze vragen:

 • Wilt u rente verdienen over Bitcoin-holdings??
 • Wilt u rente verdienen over andere cryptovaluta??

Belangrijkste kenmerken:

 • Verdien tot 8,6% APY op crypto-holdings
 • De opgebouwde rente wordt per maand en vergoedingen betaald
 • Hogere rentetarieven dan traditionele bank
 • Leen fiat met behulp van een door cryptovaluta gedekte lening
 • Geavanceerd cryptohandelplatform
 • Koop stablecoins via bankoverschrijving
 • Gereguleerd en gelicentieerd financieel platform

algemeen

4.7 / 5 Bezoek BlockFi

Makkelijk te gebruiken

Gebruikersomgeving

Vergoedingen

Veiligheid

Wat is BlockFi?

BlockFi is een financiële onderneming op het gebied van digitale activa met het hoofdkantoor in New Jersey, VS, die voorziet in professionele financiële diensten aan particulieren en bedrijven wereldwijd. Het bedrijf is opgericht in 2017 en wordt gereguleerd op federaal en staatsniveau in de Verenigde Staten (48 staten).

blockfi website

BlockFi wordt ondersteund door innovatieve partners van wereldklasse, zoals Galaxy Digital, Susquehanna, Fidelity, Rekruteer strategische partners, Arrington XRP Capital, ConsenSys Ventures, SoFi, Coinbase Ventures, CMT Digital en Morgan Creek Digital.

Wie heeft BlockFi gemaakt?

BlockFi is in 2017 opgericht door Zac Prince en Flori Marquez. Het paar is zeer ervaren en heeft leidinggevende functies bekleed bij meerdere succesvolle technologiebedrijven en portfoliobeheer bij grote financiële instellingen zoals Goldman Sachs..


blockfi team

BlockFi vergeleken

BlockFi is een populaire manier om online geld te verdienen via de BlockFi-renteaccount en het uitleenplatform. Hier zijn een paar andere opmerkelijke platforms in de crypto-industrie zoals BlockFi om rente te verdienen op crypto of om door crypto gedekte leningen af ​​te sluiten.

Is BlockFi Legit?

BlockFi is een legitiem en betrouwbaar bedrijf gereguleerd op federaal en staatsniveau in 48 staten binnen de VS.. De primaire bewaarder van het bedrijf, Gemini, is een gelicentieerd New Yorks trustbedrijf dat onderworpen is aan de cyberveiligheidsvoorschriften die zijn uitgevaardigd door het New York Department of Financial Services..

Is BlockFi veilig?

BlockFi bevat een aantal mechanismen die zijn ontworpen om ‘bankachtige’ veiligheid te behouden voor de veilige bewaring van activa onder haar controle. Het platform bewaart slechts een klein deel van het geld van de klant voor opnamedoeleinden bij derden zoals Gemini, BitGo en Coinbase. De rest van het geld wordt bewaard in portefeuilles voor koude opslag en accounts kunnen worden beschermd met Two Factor Authentication (2FA).

Is BlockFi gehackt?

BlockFi was betrokken bij een poging tot hacken in mei 2020 waarbij sprake was van een incident met het wisselen van simkaarten waarbij een personeelslid betrokken was dat de beveiligingssystemen van het platform voor iets minder dan 90 minuten gecompromitteerd. Volgens rapporten gingen er geen klantengelden verloren in de hack en werd informatie opgeslagen, zoals "gebruikerswachtwoorden, burgerservicenummers, belastingidentificatienummers, paspoorten, licenties, bankrekeninggegevens of soortgelijke niet-openbare identificatie-informatie" werden niet blootgesteld.

Producten & Diensten

BlockFi stelt individuen over de hele wereld in staat om meer te doen met hun geld en cryptocurrency-investeringen door geavanceerde financiële diensten aan te bieden. De belangrijkste producten voor BlockFi zijn:

 • Verdien rente op crypto (verdien tot 8,6% APY zonder verborgen kosten en kosten die onmiddellijk beginnen op te lopen en verbindingen per maand)
 • Leen cryptovaluta en leen contant geld (maak gebruik van cryptocurrency-activa en leen fiat-valuta zoals USD voor dagelijkse uitgaven of om meer crypto te kopen)
 • Handel in cryptocurrency (speculeer op de markt door spothandel terwijl u samengestelde rente verdient nadat een transactie is geplaatst)

BlockFi-renteaccount

Met de BlockFi Interest Account (BIA) kunnen gebruikers hun investering in cryptocurrency, zoals Bitcoin en Ethereum, overboeken en storten om rente te verdienen over hun geïnvesteerde kapitaal met het platform. Het bedrijf genereert rente op de opgeslagen activa door het geld uit te lenen aan vertrouwde institutionele en zakelijke leners.

Wat is de rentevoet?

De BlockFi rentetarieven variëren tussen 3,6% en 8,6%, afhankelijk van de cryptocurrency-activa die wordt overgedragen door de eigenaar en op het platform wordt bewaard. De uitbetaalde rente is als volgt.

Hoe vaak wordt rente uitbetaald?

Klanten die geld storten op een cryptospaar- en renterekening, zullen beginnen bouwt direct rente op bij het uitbetaalde rendement aan het begin van elke kalendermaand. De uitbetaalde rente wordt gecombineerd met de eerste storting waardoor de rekeninghouder samengestelde rente kan verdienen.

BlockFi biedt ook een unieke functie om de belegger een optie te bieden om rente te ontvangen in een andere cryptocurrency dan het actief op een cryptospaarrekening. De Blockfi Rentebetaling Flex stelt gebruikers in staat om te worden uitbetaald in een voorkeursvaluta om de portefeuille te diversifiëren zonder nieuwe crypto met fiat te hoeven kopen.

Doet BlockFi Interest Compound?

De rente die wordt verdiend op cryptocurrency en stablecoins binnen een BlockFi-account, wordt elke maand uitbetaald in de online portemonnee van de rekeninghouder en werkt het saldo bij. Dit betekent de rente verdiend op de nieuwe balanssamenstellingen die het jaarlijkse rendement voor de investeerder verhoogden.

Een gebruiker die bijvoorbeeld rente verdient in maand 1, wordt het volgende rentebedrag berekend over het nieuwe totale saldo (oud saldo + rentebetaling vanaf maand 1). Hieronder ziet u een voorbeeld van een vooruitzichten voor 12 maanden voor een 1 BTC-aanbetaling die maandelijks wordt samengesteld met behulp van de BlockFi-renteaccount.

blockfi samengestelde rente

Wie kan een BlockFi-renteaccount aanvragen?

Om in aanmerking te komen voor de rentebetaling dient de gebruiker moet de cryptocurrency overdragen, storten en bewaren bij BlockFi voor bewaring. In ruil daarvoor ontvangt de klant aan het begin van elke maand maandelijkse rente die de volgende dag na de storting wordt opgebouwd..

Is er een minimumbedrag om te storten??

BlockFi heeft geen minimum of maximum stortingsbedrag om rente te verdienen op cryptocurrency-activa. Dit is ideaal voor beginners die fracties van BTC, ETH, LTC of andere digitale valuta kunnen storten die worden ondersteund door BlockFi.

Leningen met crypto-ondersteuning

Met de BlockFi-lening kunnen gebruikers crypto-activa als onderpand storten en Amerikaanse dollars rechtstreeks op uw eigen bankrekening ontvangen. Het voordeel van het gebruik van crypto als onderpand in vergelijking met traditionele financiële kredietverstrekkers is dat u toegang hebt tot contanten van uw crypto-investering zonder dat u hoeft te verkopen en een belastbare gebeurtenis hoeft te activeren..

De geaccepteerde crypto-activa die kunnen worden gebruikt om een ​​lening aan te vragen, zijn Bitcoin, Ether en Litecoin.

bitcoin lening

Het BlockFi-rentetarief is afhankelijk van de Loan To Value Ratio die is geselecteerd. Dit wordt bepaald door het bedrag aan onderpand dat u moet storten om een ​​lening af te sluiten. Een LVR van 50% op een lening van $ 25.000 komt bijvoorbeeld overeen met een rente van 12,5%.

De BlockFi cryptogedekte lening zou een lange termijn crypto-investeerder aanspreken die zijn investering niet wil verkopen voordat de prijs de vervaldatum bereikt, zou profiteren van de BlockFi. U kunt uw crypto-bezit gebruiken om fiat-valuta’s te lenen en voor andere doeleinden te gebruiken, zoals het diversifiëren van uw investering, het afbetalen van schulden en uitgaven of het starten van een nieuw bedrijf.

blockfi crypto-lening

Volg deze stappen om een ​​door cryptovaluta gedekte lening aan te vragen bij BlockFi:

blockfi-lening

Ruilplatform

BlockFi heeft zijn eigen cryptocurrency-handelsbeurs die beschikbaar is voor zijn gebruikers die een account registreren. Hiermee kunnen beleggers op het platform schakelen tussen cryptocurrency-paren. Het beste is dat u nog steeds samengestelde rente verdient terwijl u in cryptovaluta tussen activa handelt!

blockfi handel crypto

Volg deze eenvoudige stappen om u aan te melden voor een BlockFi-handelsaccount en crypto te verhandelen:

Koop stabiele munten in USD met een bankoverschrijving

BlockFi heeft een nieuwe functie geïntroduceerd waarmee gebruikers contante stortingen kunnen verzenden via overschrijving naar het platform. Dit omvat het verzenden van USD om te kopen stablecoins rechtstreeks op het platform om een ​​BlockFi-renteaccount te starten.

Dit maakt het gemakkelijk voor crypto-beginners die nog nooit eerder cryptocurrencies hebben gekocht. Ze kunnen zich aanmelden bij BlockFi, Amerikaanse dollars storten via bankoverschrijving en tot 8,6% ontvangen op een BlockFi-renteaccount.

blockfi koopt stablecoins

Stortingen in USD worden automatisch ingewisseld voor Gemini Dollars (GUSD) die kunnen worden omgezet in crypto zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin en USDC met behulp van het BlockFi-handelsplatform (en nog steeds samengestelde rente verdienen).

Volg deze stappen om USD stablecoins met BlockFi te kopen:

Vergoedingen

Gebruikers die een BlockFi-renteaccount aanmaken, zijn onderhevig aan opnamelimieten die variëren afhankelijk van de cryptocurrency die wordt overgedragen vanuit een BlockFi-portemonnee. Er is geen minimumbedrag om rente te verdienen bij BlockFi.

Veiligheid

De gelden van klanten die op het BlockFi-platform zijn opgeslagen, worden beheerd door hun primaire bewaarder, Gemini. De exchange is een gelicentieerde depository trust en ‘s werelds eerste crypto-exchange en bewaarder die heeft bereikt SOC 2 Type 2 examen beveiligingsnaleving om klantgegevens en fondsen te beschermen.

BlockFi-fondsen die bij Gemini worden vastgehouden, gebruiken een cold wallet-oplossing met meerlaagse codering die een FIPS 140-2 niveau 3 rating of hoger volgens de website. Bovendien wordt een schema voor digitale handtekeningen met meerdere handtekeningen gebruikt om single points of failure te elimineren en de veerkracht te verbeteren tegen verlies of aantasting van een individuele privésleutel.

Daarom gebruikt Gemini beveiligingsprotocollen en nummert ze om de activa van hun klanten te beschermen, zoals uitgelegd in de volgende sectie. Gemini heeft ook een commerciële misdaadverzekering die hoger is dan de waarde van de activa die namens hun klanten zijn opgeslagen in de online hot wallets.

Samenvattend gebruikt BlockFi de volgende beveiligingsmaatregelen om de fondsen van zijn klanten veilig te houden terwijl ze rente op een spaarrekening krijgen:

 • Twee-factorenauthenticatie (2FA) voor inloggen en opnemen
 • Hardware beveiligingssleutels en WebAuthn voor accountbeveiliging
 • Whitelisting om opnameactiviteit te beperken tot alleen aangewezen adressen
 • Versleuteling om wachtwoorden, persoonlijke informatie en andere gevoelige informatie te beveiligen

Klantenservice

BlockFi biedt een uitgebreide klantenondersteuning en helpsectie voor nieuwe gebruikers om antwoorden te vinden op veelvoorkomende problemen of problemen met het oplossen van problemen. De helpsectie bevat de volgende hoofdcategorieën die bestaan ​​uit gedetailleerde artikelen en handleidingen.

blockfi-ondersteuning

 • Algemeen (lees meer over BlockFi, account instellen, beveiliging etc.)
 • BlockFi Interest Account (opzetten van een renterekening, handelen en opnemen)
 • BlockFi-leningen (het verkrijgen van een lening, het storten van geld, terugbetalingen en ondersteunde valuta)
 • BlockFi Rewards Bitcoin Credit Card (hoe te registreren, nieuwe functies)

Een BlockFi-klant die niet de juiste informatie vindt in de Help-sectie, kan neem contact op met BlockFi via social media kanalen of dien een ticket in. Het ticketsysteem vereist standaardinformatie zoals naam, e-mailadres en een beschrijving van de zoekopdracht. Onze ervaring is dat we binnen 24 uur een reactie hebben ontvangen, wat een redelijke tijd is voor een klantenserviceteam.

Veel Gestelde Vragen

Is BlockFi een portemonnee?

Klantengelden die rechtstreeks via het platform worden overgemaakt of gekocht, zijn opgeslagen in een BlockFi-portemonnee door de primaire bewaarder, Gemini Exchange. Het platform houdt zich aan strikte beveiligingsprotocollen en -procedures om ervoor te zorgen dat fondsen veilig worden bewaard in de BlockFi-portemonnee.

Vereist BlockFi KYC?

BlockFi moet voldoen aan de financiële voorschriften onder de Bank Secrecy Act en moet beleid en procedures implementeren om de gelden van klanten veilig te houden, witwassen van geld en terrorismefinanciering op te sporen en te voorkomen. Daarom, klanten die een spaarrekening bij BlockFi willen openen of hun cryptovaluta willen lenen, moeten een Know Your Customer (KYC) -proces doorlopen.

Kan ik BlockFi gebruiken in het VK?

BlockFi ondersteunt klanten van over de hele wereld, inclusief het VK, om geld te storten, een geldlening in GBP te krijgen of rente te verdienen. Bewoners kunnen digitale valuta van een Britse crypto-exchange overzetten en in BlockFi storten om rente te verdienen.

Heeft BlockFi een mobiele app?

BlockFi biedt een zeer intuïtieve, gebruiksvriendelijke en veilige mobiele app voor zijn klanten om toegang te krijgen tot de aangeboden producten en diensten. De app kan worden gebruikt om een ​​BlockFi-renteaccount te beheren, geld te lenen tegen crypto-holdings of om geld rechtstreeks vanuit een crypto-portemonnee over te boeken. De mobiele BlockFi-app wordt ondersteund door Android- en iOS-apparaten.

Gevolgtrekking

Om onze BlockFi-beoordeling af te sluiten, is het platform zeer geschikt voor langetermijnhouders van cryptocurrencies met een aanzienlijke portfoliogrootte om te profiteren van de producten en diensten die door BlockFi worden aangeboden..

Bezoek BlockFi

Hoewel, met de introductie van overboekingen in USD, de deur nu is geopend voor crypto-beginners en nieuwe investeerders om de BlockFi-producten te gebruiken en onmiddellijk rente te verdienen over hun digitale activa-portefeuille. Samengevat is hier onze mening over de voor- en nadelen van het gebruik van BlockFi:

Voordelen

 • Biedt baanbrekende, hoogwaardige financiële diensten aan crypto-investeerders
 • Hiermee kunnen alledaagse beleggers meer cryptovaluta verdienen en hun cryptoportefeuille op lange termijn uitbreiden
 • BlockFi-rentetarieven zijn ongeëvenaard in vergelijking met de traditionele banksector
 • De rente wordt elke maand betaald, waardoor cryptowinst in de loop van de tijd kan toenemen
 • Door crypto gedekte leningen kunnen kapitaal vrijmaken zonder dat u uw activa hoeft te verkopen (bijv. Geen belastbare gebeurtenis veroorzaken)
 • Verdien samengestelde rente op uw portefeuille terwijl u in activa handelt

Nadelen

 • Het rentetarief staat niet vast
 • Beperkt aantal cryptocurrencies

Deel dit artikel met uw netwerk als u het nuttig vindt!

Als er andere cryptocurrency-platforms, -diensten of -beurzen zijn waarvan u wilt dat wij deze beoordelen, laat het ons dan weten en neem contact met ons op met uw verzoek.

Hier zijn nog een paar zorgvuldig uitgekozen artikelen die u hierna kunt lezen:

 • 10 beste cryptocurrency-uitwisselingen in Australië
 • 7 Beste crypto-uitwisselingen zonder kosten (commissievrije handel)
 • Plus500 Review: handelen in Crypto CFD’s, functies & Vergoedingen
 • 4 Beste Bitcoin Cashback & Rewards-app (GRATIS geld)
 • 5 websites om Bitcoin te demonstreren met virtueel geld

Bezoek BlockFi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me