BTC Markets is een populaire crypto-uitwisseling in Australië waarmee individuen Bitcoin kunnen verhandelen met AUD. De uitwisseling was een van de eerste crypto-uitwisselingen die in 2013 in Australië werd opgestart en werd veel gebruikt door beginners en ervaren beleggers. Lees ons artikel over de beste Bitcoin-uitwisselingen in Australië om te zien of BTC Markets onze top 10 heeft gehaald.

Bezoek BTC Markets

In deze BTC Markets-beoordeling zullen we een overzicht en beoordeling geven van onze ervaring met het gebruik van de beurs, de functies, gebruikersinterface, stortingsmethoden en handelskosten. Hoewel we ernaar streven u altijd nauwkeurige informatie te verstrekken, raden we u aan bezoek hun site van tijd tot tijd voor het geval er later updates plaatsvinden.

Wat zijn BTC-markten?

BTC Markets is een populair Australisch handelsplatform voor cryptocurrency in Melbourne dat een gebruiksvriendelijke, veilige en betrouwbare Bitcoin-uitwisseling voor beginners en professionele investeerders. Het platform biedt 13 verschillende cryptocurrency-paren die kunnen worden verhandeld met behulp van een geavanceerd handelssysteem dat geschikt is voor actieve beleggers.

btc markten website


Korte samenvatting

BTC-markten vergeleken

PayID is een van de meest populaire methoden om AUD te storten op BTC Markets. Deze vergelijkingstabel geeft een overzicht van andere populaire Australische cryptocurrency-uitwisselingen zoals BTC Markets die bankoverschrijvingen mogelijk maken met PayID om Bitcoin te verhandelen.

Is BTC Markets veilig?

BTC Markets lijkt een veilige cryptocurrency-handelsbeurs die verschillende beveiligingsfuncties bevat om de fondsen van zijn klanten veilig te houden. Opgericht in 2013, zijn er geen gevallen van uitwisselingshacks of diefstal van klantgelden gemeld. Echter, in december 2020, BTC Markets heeft de namen en het e-mailadres van duizenden gebruikers in een e-mail onthuld dat bleef onopgemerkt. Het informatiebeveiligingsincident trof alle handelaren op het platform.

Kenmerken & Voordelen

BTC Markets biedt een stabiel en veilig platform om crypto te kopen, verhandelen en verkopen. Bovendien biedt het handelsplatform de volgende kenmerken en voordelen:

 • Intuïtief en gebruiksvriendelijk handelsplatform dat geschikt is voor beginners en intermediaire handelaren
 • Eenvoudige koop- / verkoopfunctie om snel aan de slag te gaan met digitale valuta
 • 20 altcoins om te kopen, te verhandelen en te verkopen tegen AUD of BTC
 • Realtime marktgegevens en grafieken om in populaire altcoins te handelen
 • Hulpmiddelen voor het middelen van dollarkosten voor terugkerende transacties
 • Geavanceerde ordertypes inclusief stop-limit, take profit en time-in-force
 • Tools voor grafieken en technische analyse van wereldklasse met Trading View
 • Stort AUD met PayID, BPAY en Osko
 • Een veilige portemonnee die meer dan 98% van het geld opslaat in offline koude portefeuilles om het geld van gebruikers te beschermen
 • Tweefactorauthenticatie om gebruikersaccounts te beschermen
 • Uitgebreide training, educatieve handleidingen en veelgestelde vragen

Een account aanmaken bij BTC Markets

Volg deze eenvoudige stappen om een ​​account aan te maken bij BTC Markets:

Nadat u een account heeft aangemaakt, logt u in op BTC Markets en voltooit u uw gebruikersprofiel. Hier moet u persoonlijke gegevens opgeven, zoals volledige naam, woonadres, geboortedatum en mobiel nummer.

BTC Markets gebruikersprofiel

Account verificatie

Om een ​​bankstorting of opname van of naar uw BTC Markets-account te doen, moet u eerst een KYC-verificatieproces (Know Your Customer) doorlopen. Dit is om uw identiteit te bevestigen om fraude te minimaliseren in overeenstemming met de Australische wet- en regelgeving.

De eenvoudigste en snelste manier om de BTC Markets-verificatie te voltooien, is door een Australisch paspoort of een rijbewijs in te dienen. U moet ook uw huidige woonadres verifiëren met behulp van een document zoals een bankafschrift, energierekening of een huurovereenkomst waarop uw volledige naam en adres staan. Om uw account te verifiëren, klikt u op "Account" in het bovenste menu en dan "ID-verificatie" en voltooi elke stap.

Beschikbare stortingsmethoden

BTC Markets Australia staat zijn gebruikers toe om op hun account te storten met behulp van de volgende stortingsmethoden:

 • Betaal-ID: De betaalmethode wordt ondersteund door de meeste Australische banken. Stortingen worden over het algemeen onmiddellijk verwerkt en worden onmiddellijk bijgeschreven op uw BTC Markets-account en er zijn geen extra kosten.
 • BPAYEen veilige en betrouwbare manier om geld op uw rekening te storten. Alle stortingen gedaan via BPAY, maar het kan tussen 1 en 3 werkdagen duren voordat het geld BTC Markets bereikt. Er zijn geen extra kosten om geld te verzenden met BPAY.

Handelen in Crypto met behulp van BTC-markten

De beurs staat bekend om zijn speciaal gebouwde handelssysteem dat eigen vermogen, transactieverwerking van grote volumes en geautomatiseerde handelssystemen biedt. Het bevat een geavanceerd handelsplatform voor cryptocurrency om zijn gebruikers de mogelijkheid te bieden digitale activa te kopen en verkopen en te profiteren van dagelijkse prijsbewegingen.

BTC Markets Trading

Handelaren op het platform kunnen long of short gaan op de markt om zich in te dekken tegen de prijsvolatiliteit, gezien de gebruikers de flexibiliteit hebben om hun investeringsrisico te beheren. De grafieken worden mogelijk gemaakt door TradingView, een bekende crypto-grafiek- en handelssoftware met verschillende tools, indicator- en tekenpatronen.

Advertentie

coinspot

KOOP BITCOIN met australia’s favoriet crypto-uitwisseling

BEOORDELING

4,3 / 5

Bezoek Coinspot

Om een ​​bestelling te plaatsen, gebruikt u het bestelvenster dat zich onder de grafieken bevindt. Er zijn verschillende ordertypes om uit te kiezen op basis van uw entry- en exitstrategie.

Om bijvoorbeeld 1 Bitcoin te kopen met een marktorder:

BTC Markets bestellen

Ondersteunde cryptocurrencies

BTC-markten ondersteunt 20 digitale activa die kunnen worden verhandeld tegen Bitcoin of Australische dollars (AUD). De beschikbare cryptocurrencies zijn onder meer Bitcoin, XRP, Ethereum, Stella Lumens, Chainlink, Litecoin, OmeseGo, PowerLedger, Ethereum Classic, Bitcoin Cash, Bitcoin SV, Basic Attention Coin, Compound, Algorand, Enjin, Meld Gold en Golem.

btc brengt munten op de markt

Handelskosten

BTC Markets gebruikt een gestaffelde vergoedingsstructuur voor AUD-paren die varieert tussen 0,10% en 0,85% afhankelijk van het verhandelde volume. De handelskosten zijn alleen redelijk voor beleggers met een hoog nettovermogen. Voor de meeste beginners die hun eerste crypto-aankoop willen doen, zijn de kosten redelijk. Gebruikers die de aanbetaling willen maximaliseren, moeten een goedkopere optie overwegen, zoals Swyftx.

BTC Markets gebruikt een market maker en taker-model voor handelaren op de beurs die digitale activa ruilen tegen een cryptocurrency-paar zoals Bitcoin, Litecoin, Ethereum en XRP. De handel vergoedingen om crypto te verhandelen met BTC Markets zijn -0,05% en 0,2% respectievelijk.

Storting & Opnamekosten

BTC Markets brengt geen kosten in rekening voor het storten van AUD of cryptocurrency op de beurs of het opnemen van AUD uit uw portemonnee naar een Australische bankrekening. Als u een cryptocurrency-activum opneemt, wordt een standaard transactie (mijnbouw) vergoeding in rekening gebracht die is gebaseerd op de blockchain-netwerkbelasting voor de specifieke munt.

Is BTC Markets Legit?

BTC Markets lijkt een legitieme cryptocurrency-uitwisseling te zijn op basis van de strikte naleving ervan Australische wet- en regelgeving. Het handelsplatform is opgericht sinds 2013 en beschikt over strikte Know-Your-Customer (KYC) -protocollen om het risico op frauduleuze activiteiten te verminderen.

Alternatieven voor BTC Markets

De volgende alternatieven voor BTC Markets zijn gerenommeerde cryptocurrency-uitwisselingen in Australië.

Veel Gestelde Vragen

Vereist BTC-markten accountverificatie??

Gebruikers die van plan zijn cryptocurrency op BTC Markets te kopen of verkopen, moeten eerst hun identiteit bewijzen in overeenstemming met Know-Your-Customer (KYC) -protocollen. Om uw account te verifiëren, kunnen de volgende documenten worden geüpload:

 • Internationaal paspoort
 • nationale identiteitskaart
 • Rijbewijs

Heeft BTC Markets een aangesloten programma??

BTC Markets lijkt geen verwijzingsbonus te bieden voor het uitnodigen van nieuwe vrienden of een aangesloten programma.

Kan ik cryptocurrency verhandelen met mijn SMSF?

Met BTC Markets kunnen Australiërs hun Super Fund (SMSF) gebruiken om digitale valuta zoals Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en andere cryptocurrencies te kopen. De gelaagde vergoedingsstructuur is geschikt voor beleggers om crypto te kopen met een SMSF in Australië. Een machtigingsbrief van het superfonds is vereist om toestemming te geven voor het aanmaken van een account.

Heeft BTC Markets een app??

BTC-markten lijkt geen mobiele handelsapp te hebben voor iOS- en Android-apparaten, zodat gebruikers cryptocurrency kunnen verhandelen. De website is mobielvriendelijk, maar is niet ideaal om live posities te plaatsen, te monitoren of te beheren.

Ons definitieve oordeel

Om ons af te sluiten BTC Markets Australië recensie biedt de uitwisseling een complete en veilige crypto-handelsbeurs voor Australiërs om populaire cryptocurrencies te kopen en verkopen. De kaartervaring voelt aan als een professioneel cryptoplatform, zonder ingewikkelde menu’s of afleidingen.

Bezoek BTC Markets

De beschikbare opties om AUD te storten zijn beperkt en BTC Markets zou moeten overwegen om uit te breiden met gangbare betaalmethoden om Bitcoin te kopen met een storting in contanten en POLi. De vergoedingen zijn echter zeer redelijk voor particulieren met een hoog netto-inkomen of SMSF-investeerders.

We raden ook aan om een ​​Bitcoin-hardwareportefeuille zoals de Ledger Nano X te gebruiken bij het handelen in cryptocurrency. Als u geen portemonnee heeft, lees dan onze gids over de beste cryptocurrency-hardwareportefeuilles die u kunt kopen.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in:

 • 10 veelgestelde vragen over crypto-belasting in Australië (dat kan u geld besparen)
 • 7 Beste Crypto Swap-platforms (snel, veilig & Veilig)
 • 8 Beste cryptocurrency-uitwisselingen in Nieuw-Zeeland
 • ChangeNOW Review: Crypto-swaps, handelskosten & Meer
 • 5 Coinspot-alternatieven met lagere handelskosten

digitale golf

Wisselkoersen zijn een zeer belangrijke overweging voor elke potentiële belegger in cryptocurrency. De volgende beurzen – naast de bovenstaande beurs – bieden zeer concurrerende handels-, stortings- en opnamekosten met een breed scala aan stortingsmethoden die geschikt zijn voor alle soorten beleggers in Australië.

Bezoek BTC Markets

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me