ByBit Review: BELANGRIJK – Lees dit voor gebruik

Het kiezen van een cryptocurrency-handelsbeurs kan een uitdagende taak zijn. Er zijn verschillende overwegingen, zoals de platformfuncties, de kaartinterface, handelsparen, vergoedingen, beveiliging en klantenondersteuning.

Een van de meest populaire crypto-uitwisselingen met hefboomwerking ter wereld is Bybit.com

Bezoek Bybit

Hoewel we ernaar streven u in deze Bybit-recensie te voorzien van nauwkeurige en de nieuwste informatie, raden we u ten zeerste aan om de website te bezoeken om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen die daarna kunnen optreden..

Belangrijkste kenmerken:

 • BTC-, ETH-, EOS- en LTC-eeuwigdurende USDT-paren
 • Tot 100 keer hefboomwerking
 • 0,025 tot 0,075% handelskosten
 • Orderboek met hoge liquiditeit en lage spreads
 • Bybit-app voor mobiel handelen
 • 4.9 rating gebaseerd op 50.000+ beoordelingen
 • 30% aangesloten en verwijzingsprogramma

algemeen

4.7 / 5 Bezoek Bybit

Makkelijk te gebruiken

Gebruikersomgeving

Vergoedingen

Veiligheid

Voordat u aan de slag gaat, raden we aan om Bitcoin-hardware te gebruiken, zoals de Ledger Nano X. Als u geen portemonnee heeft, lees dan onze gids over de beste cryptocurrency-hardwareportefeuilles die u kunt kopen.

Wat is ByBit?

ByBit is een afgeleide cryptocurrency handelsplatform met de nadruk op handel met hefboomwerking met een hefboomwerking tot 100x op handelsparen van BTC / USD en ETH / USD. De derivatenbeurs biedt eeuwigdurende contracten aan die de spotprijs van de cryptovaluta volgen, niet de feitelijke activa van de cryptovaluta.

Bybit is gevestigd in Singapore en heeft zijn hoofdkantoor geregistreerde handelsbeurs op de Britse Maagdeneilanden. Het platform ondersteunt handelaren van over de hele wereld, waaronder Noord-Amerika, Europa, Rusland, Japan, Zuid-Korea en Zuidoost-Azië. Het oprichtende team bestaat uit professionals uit de Forex-industrie, investeringsbankieren en vroege blockchain-gebruikers.

bybit website


Korte samenvatting

Bybit vergeleken

Geavanceerde functies, een intuïtieve gebruikersinterface en een mobiele handelsapp zijn belangrijke functies op Bybit.com. Deze vergelijkingstabel geeft een overzicht van andere best beoordeelde crypto-uitwisselingen zoals Bybit die functies van wereldklasse bieden.

Bybit-functies

Bybit onderscheidt zich van de traditionele cryptocurrency-handelsbeurs door een ageavanceerd kaartplatform waarmee zijn handelaren kunnen deelnemen aan handel met hefboomwerking. Naast het toestaan ​​van kopen en verkopen met BTC, ETH, EOS, XRP of USDT als onderpand, biedt Bybit de volgende functies.

Mobiele app

Bybit biedt een uitstekende mobiele handelsapp zeer intuïtief, gebruiksvriendelijk en responsief op Android- en iOS-apparaten. De mobiele app bevat alle handelsfuncties, indicatoren en tools op de webversie. Handelaren kunnen snel en gemakkelijk transacties plaatsen, posities volgen en saldi controleren.

bybit mobiele app

Take-profit & Stop Loss Orders

De mogelijkheid om met Bybit een take-profit / loss-order in te stellen is een uitstekende functie die niet beschikbaar is op alle hefboomhandelsplatforms. Handelaren kunnen behouden goed risicobeheer bij het plannen van een transactie en het aanpassen van het risico zodra de positie live is door de limietorders op de grafiek te slepen.

Verzekering

ByBit handhaaft een onvoorziene gebeurtenis, het “Verzekeringsfonds” genaamd, die de kans op automatische schuldafbouw in geval van liquidatie. In wezen het fonds dient om handelaren te beschermen in het geval dat de beurs een positie niet kan liquideren tegen faillissementsprijs of beter.

Snelle handelssnelheid

De beruchte ‘System Overload’-fout op BitMEX en systeemuitvaltijden zijn een frustratie die ertoe leidt dat handelaren geld verliezen op veel handelsbeurzen. ByBit handhaaft een tijdfocus zonder server en is 99,99% van de tijd beschikbaar. De geavanceerde handelsengine kan verwerken 100.000 transacties per seconde (TSP) waardoor orders snel kunnen worden uitgevoerd en systeemuitval wordt voorkomen.

bybit hoge snelheid

Is Bybit veilig?

Bybit lijkt een veilig handelsplatform met hefboomwerking te zijn beschikt over bankachtige beveiligingsmaatregelen en operationele procedures om ervoor te zorgen dat de fondsen van klanten veilig worden bewaard. De uitwisseling is ook nooit eerder gehackt of gecompromitteerd op basis van ons onderzoek. Offline koude portemonnee-opslag, opnameproces met meerdere handtekeningen en tweefactorauthenticatie zijn voorbeelden van de getroffen veiligheidsmaatregelen.

Is ByBit Legit?

Bybit is een legitieme cryptohandelbeurs beheerd door Bybit Fintech Limited. Het bedrijf is gevestigd in Singapore en geregistreerd op de Britse Maagdeneilanden. De crypto-uitwisseling is momenteel in geen enkel land gereguleerd en daarom hebben gebruikers KYC niet nodig om op Bybit te handelen.

Gebruikersomgeving

Voor slimme cryptocurrency-handelaren is de kaartinterface een van de belangrijkste overwegingen. Als u bekend bent met handelen op BitMEX of Binance, zullen gebruikers dol zijn op de kaartinterface op bybit, die veel geavanceerder is en vol zit met uitstekende technische analysehulpmiddelen en -functies.

Wanneer je voor het eerst inlogt op Bybit, zul je zien dat het De handelsinterface van Bybit is buitengewoon goed ingedeeld, visueel gemakkelijk in het oog met geavanceerde functies. De bovenste balk is statisch en biedt een gemakkelijke manier om terug te keren naar het venster ‘Ruilen’, controleer je ‘Activa’ en een vervolgkeuzelijst ‘Meer’ met links naar een aantal gidsen en veelgestelde vragen.

bybit-interface

Voor seizoenshandelaren zult u merken dat de grafieken van TradingView zijn die bekend staan ​​om hun soepele, intuïtieve en schone grafieken. Handelaren zullen gebruik kunnen maken van geavanceerde handelsinstrumenten en indicatoren om hun handelsvoordeel te verfijnen door winst te maximaliseren en risico’s te minimaliseren. TradingView-grafieken bieden een breed scala aan tijdframes en tools om trendlijnen te tekenen, indicatoren en grafiekpatronen toe te voegen om een ​​transactie perfect te timen.

bybit-order-book-1

Bybit beschikt over een uitgebreide reeks grafiekindicatoren die aan elke grafiek kunnen worden toegevoegd, zoals Simple Moving Averages, Relative Strength Index (RSI), Ichimoku, Bollinger Bands, Average True Range, MACD, Volume, Stochastics en nog veel meer…

In vergelijking met andere uitwisselingen is de kaartinterface en tools die worden aangeboden met Bybit uitzonderlijk en als geen andere uitwisseling. Als u een handelaar in technische analyse bent, zult u tevreden zijn met de soepele kaartervaring op Bybit.

Geavanceerde bestellingen

ByBit biedt een geavanceerd bestelsysteem dat stelt handelaren in staat om met één klik winst te maken en verliezen te stoppen vanuit het orderbevestigingsvenster met meerdere ordertypes en geldende tijd. Dit is een geweldige functie op zich. U hoeft geen orders handmatig in te voeren voor stop loss en take profit en er verschijnt een venster om te vragen naar handelsdoelen voordat een order wordt uitgevoerd.

Take-winstorders worden standaard geactiveerd als een marktorder en een taker vergoeding is toegepast.

bybit voorwaardelijke volgorde

De beschikbare orders zijn onder meer ‘limietorder’, ‘marktorder’ en ‘voorwaardelijke order’ waarmee de meeste handelaren bekend zijn. Het bestelsysteem van ByBit biedt meer flexibiliteit en controle met behulp van op prijs gebaseerde triggers om een ​​goed risicobeheer mogelijk te maken. Er is ook de mogelijkheid om de duur van elke bestelling te regelen aan de hand van de volgende criteria:

 • Goed tot geannuleerd
 • Onmiddellijk of annuleren
 • Dood of vul

Als u de muisaanwijzer op elk van deze opties plaatst, wordt een korte beschrijving weergegeven van hoe u de optie kunt gebruiken, of u kunt naar de veelgestelde vragen gaan met gedetailleerde handleidingen die u kunt volgen.

Dubbel prijsmechanisme

ByBit gebruikt dubbel prijsmechanisme om een ​​eerlijke handelsomgeving voor haar gebruikers te garanderen en prijsmanipulatie te voorkomen. Waar de meeste beurzen de ‘Last Traded Price’ gebruiken als trigger voor liquidatie, gebruikt Bybit daarentegen de ‘Mark Price’. Ook wel de ‘Global Spot Index Price’ genoemd als trigger voor liquidatie.

ByBit Dual Price Mechanism kan de bescherming tegen opzettelijke liquidaties verhogen en betekent dat het moeilijker is voor degenen die de markt proberen te manipuleren met een verminderd voordeel. Dit is een ander voordeel van het gebruik van ByBit, waar cryptohandelaren een betere bescherming hebben tegen prijsmanipulatie.

Stortingsmethoden

Bybit accepteert geen stortingsmethoden voor fiat-valuta met behulp van een bankoverschrijving of creditcard. Het is alleen een cryptocurrency-uitwisseling die Bitcoin (BTC) -stortingen accepteert. Nieuwe gebruikers zullen een Bitcoin-aankoop moeten doen met behulp van een gerenommeerde crypto-uitwisseling die stortingsmethoden accepteert met behulp van fiat-valuta (bijv.USD) in ruil voor Bitcoin.

Handelskosten

De handelskosten van Bybit zijn concurrerend in vergelijking met andere beurzen in de cryptocurrency-handelssector en zijn gebaseerd op een vergoedingsstructuur voor market maker en taker. Afhankelijk van het type order dat is geplaatst (d.w.z. markt- of limietorder), de Bybit vergoedingen zijn -0,025% of 0,075%.

Om de verschillende Bybit-handelskosten uit te leggen en wanneer deze van toepassing zijn:

 • EEN markt maker is iemand die een limietorder of voorwaardelijke trigger plaatst dat gaat naar het orderboek en telt op bij de marktdiepte, ongeacht of de handelaar ervoor kiest om long of short te gaan. Deze handelaren helpen bij het maken van de markt en worden daarom market makers genoemd.
 • EEN markt nemer is iemand die marktorders plaatst die onmiddellijk worden vervuld voordat ze naar het orderboek gaan en de marktdiepte verminderen door orders uit het orderboek te nemen.

Storting & Opnamekosten

Bybit brengt geen kosten in rekening voor het storten van cryptocurrency op de beurs. Er wordt een minimum aan Bitcoin-netwerkkosten in rekening gebracht voor het opnemen van geld van Bybit, die wordt bepaald door de blockchain-netwerkbelasting, die doorgaans rond de 0.0005 BTC ligt..

ByBit Verzekeringsfonds

Om het inherente risico van tekorten in de afwikkeling van Bybit-futurescontracten te beperken, houdt ByBit een noodfonds aan dat vermindert de mogelijkheid van automatische schuldafbouw in geval van liquidatie. In wezen dient het fonds om handelaren te beschermen in het geval ByBit een positie niet kan liquideren tegen een faillissementsprijs of beter..

In dat geval zal de verzekering van ByBit het saldo gebruiken om het tekort te dekken. Om ByBit-handelaren gerust te stellen, toont de beurs het huidige saldo van het fonds en alle instromen & uitstromen op hun website. Iedereen kan het op elk moment bekijken, wat zorgt voor een zeer transparant systeem.

Wederzijdse verzekering

Bybit heeft een onderlinge verzekeringsfunctie geïntroduceerd, een tool voor risicobeheer die beschikbaar is voor zijn gebruikers indekken tegen ongunstige marktbewegingen. Als een gebruiker schade lijdt op zijn verzekerde positie (binnen de geldigheidsduur van de verzekering), is de gebruiker ontvangt een uitbetaling van de mutualiteitsrekening.

bybit onderlinge verzekering

Gebruikers die een toename van de marktvolatiliteit voorzien, kunnen ervoor kiezen om een ​​verzekering af te sluiten in plaats van een traditionele stop loss-order op long- en shortposities. De verzekering duurt een vooraf bepaald tijdsbestek van 2 uur, 12 uur of 48 uur.

Elke transactie zal een beschermingspremie oplopen die wordt bijgeschreven op het Bybit Mutual Insurance Fund. Transacties die door de verzekering worden beschermd, worden vergoed als de markt tegen uw positie in beweegt.

Testnet / demo-handel

Bybit heeft een testnet voor gebruikers die dat graag willen demo-handel zonder een aanbetaling te doen. Het functioneert als een virtueel account van het platform om cryptohandel te oefenen met nepgeld dat de actuele spotprijs van Bitcoin volgt. Gebruikers hebben toegang tot het Bybit-demo-account op testnet.bybit.com en klikken op ‘Registreren’ rechtsboven op de pagina.

Het enige dat u nodig heeft, is een e-mailadres en een telefoonnummer. Voordat u een transactie kunt plaatsen, moet u testnet Bitcoin-munten uit een kraan halen. We raden u aan dit te volgen gids om aan de slag te gaan, aangezien het niet de eenvoudigste processen zijn!

bybit testnet

Aangesloten & Verwijzingsprogramma

Bybit beschikt over een partnerprogramma en verwijzingssysteem dat nieuwe gebruikers beloont die zich aanmelden met een verwijzingscode. De uitbetaling is 30% van vergoedingen die zijn geïnd voor alle transacties die zijn uitgevoerd gedurende de levensduur van de accounts die u heeft doorverwezen. De unieke verwijzingscode kan worden gedeeld met familie of vrienden die willen beginnen met handelen om een ​​passief inkomen te verdienen.

Competities

Ervaren handelaren kunnen deelnemen aan de wedstrijden van ByBit. Crypto-handelsvergelijkingen zijn nog nooit eerder in de branche gezien en een aantrekkelijk voorstel om lid te worden van de beurs. ByBit-gebruikers kunnen zich registreren bij begin met handelen in handelscompetities van wereldklasse om te mengen met de beste cryptocurrency-handelaren ter wereld, in een veilige en vriendelijke omgeving.

Bybit’s vorige wereldwijde wedstrijd heette de BTC Brawl met enorme prijzen, waaronder 100 in Bitcoin die worden weggegeven. Naarmate Bybit zijn versnelde groei voortzet, zullen de competities en games alleen maar toenemen in omvang en BTC-prijzen.

Bybit Vs. BitMEX

Beide beurzen concurreren in de handelsruimte van Bitcoin-derivaten en worden vaak met elkaar vergeleken. Er zijn overeenkomsten tussen de twee uitwisselingen, maar we zullen ons concentreren op de belangrijkste verschillen. BitMEX heeft een veel groter dagelijks volume om op te scheppen en beduidend meer gebruikers te bedienen en heeft een gevestigde reputatie in de markt. Het heeft zijn problemen met serveroverbelasting die erg frustrerend kunnen zijn.

Bovendien zijn er beperkte nieuwe functies en innovaties die worden geïntroduceerd om handelaren geïnteresseerd te houden. Lees hier onze volledige recensie over handelsplatforms voor crypto-hefboomwerking. Aan de andere kant is Bybit een relatief nieuw platform dat in korte tijd meer dan 100.000 handelaren heeft. Bybit biedt unieke functies die zeer aantrekkelijk zijn, zoals het handelen in concurrenten, controle over prijsmanipulatie, hoge handelssnelheid en lage latentie, verzekeringsfonds en tot 100 keer hefboomwerking op Etherium-contracten.

Bybit versus Binance

Binance is een zwaargewicht in de cryptocurrency-handelssector die is gericht op innovatieve cryptocurrency-handelsproducten en -diensten. Binance heeft onlangs marge- en futures-handel op zijn beurs geïntroduceerd om te concurreren met Bybit. Binance biedt een brede selectie altcoins en stablecoins om te verhandelen, waarbij Bybit alleen Bitcoin-stortingen accepteert.

Bybit is speciaal ontworpen voor professionele handelaren om tot 100 keer margecontracten met hefboomwerking te gebruiken. Voorlopig is Bybit een duidelijke winnaar bij het vergelijken van de afgeleide producten. Hoewel we verwachten dat de concurrentie in de nabije toekomst zal toenemen, aangezien Binance blijft innoveren en nieuwe handelservaringen en producten introduceert om nieuwe gebruikers aan te trekken.

Bybit versus Deribit

Deribit is een populair handelsplatform dat tot 100x margehandel in Bitcoin-futures of opties mogelijk maakt. Het platform heeft een sterke stijging van het handelsvolume gezien en is onlangs uitgebreid met Bitcoin- en Ethereum-futures die met hefboomwerking kunnen worden verhandeld. In vergelijking met Bybit dat gebruikers ook de mogelijkheid biedt om in EOS en Ripple XRP te handelen.

In termen van handelsinterface is het Deribit-platform vrij eenvoudig en vergelijkbaar met BitMEX. Het heeft alle functies die je nodig hebt, maar voelt een beetje gedateerd aan en kan een update gebruiken. De handelsinterface van Bybit voelt veel responsiever, sneller en heeft een betere handelservaring.

Deribit-vergoedingen zijn vergelijkbaar met Bybit, dus er is niets dat de twee crypto-handelsplatforms scheidt. Het gebrek aan handelscompetities en promoties op Deribit met een verouderde interface maakt Bybit echter een iets betere optie voor professionele cryptohandelaren..

Bybit versus PrimeXBT

Prime XBT is een populaire op Bitcoin gebaseerde cryptocurrency-handelsbeurs die speculatie op traditionele financiële producten mogelijk maakt. Handelaren kunnen een breed spectrum van markten verhandelen, waaronder Forex (FX), cryptocurrency, grondstoffen en indices, waarbij Bitcoin als onderpand wordt gebruikt – iets dat Bybit of vele andere cryptocurrency-uitwisselingen tegenwoordig aanbieden. De bestverkopende functie van PrimeXBT die professionele handelaren de flexibiliteit geeft om in meerdere activaklassen te handelen en toch winst te maken in Bitcoin.

De handelsinterface tussen Bybit en PrimeXBT is behoorlijk verschillend. De grafieken op Bybit worden geleverd door Tradingview, die bekend staan ​​om hun schone en responsieve grafieken. Ter vergelijking: PrimeXBT heeft een eigen handelsplatform ontwikkeld dat niet teleurstelt.

Alle technische analysehulpmiddelen en indicatoren zijn inbegrepen, wat geweldig is. Er valt niet veel te scheiden tussen de twee handelsinterfaces, afgezien van persoonlijke voorkeur.

bybit-uitwisseling

ByBit-beveiliging

Bybit bevat verschillende beveiligingsfuncties om het geld en de informatie van gebruikers op de website te beschermen. Er zijn geen ernstige hacks of diefstal van geld op Bybit die kunnen worden toegeschreven aan de volgende beveiligingsmaatregelen.

Wallet-beveiliging

Bybit is gebouwd op het toonaangevende hiërarchische deterministische cold wallet-systeem in de branche om alle digitale activa van gebruikers en het platform op te slaan. Grote bedragen van het geld van de klant worden opgeslagen in een offline hardwareportefeuille, waarbij elk stortingsadres dat aan gebruikers wordt toegewezen eigenlijk een koude portemonnee-adres. In het geval van een systeemcompromis, heeft een aanvaller nog steeds geen volledige toegang tot alle benodigde sleutels om geld te stelen. Er wordt geen privésleutel bewaard op een cloudserver, waardoor cyberrisico’s zoals hackers aanzienlijk worden verminderd.

Opnames met meerdere handtekeningen

Opnames van ByBit vereisen een proces met meerdere handtekeningen. Als de openbare sleutels niet overeenkomen, wordt het systeem onmiddellijk afgesloten en wordt de handel gestopt. Hoewel offline opnames een langzamer proces kunnen zijn, stelt het ByBit-team beveiliging boven alles en staat opnames nog steeds 3 keer per dag toe.

Twee-factorenauthenticatie

De andere belangrijke beveiligingsmaatregel is Twee-factorenauthenticatie. Dit is echter optioneel, aanbevolen voor alle handelaren die ByBit gebruiken. Dit betekent dat gebruikers een wachtwoord EN een geregistreerde mobiele telefoon moeten gebruiken om het account te verifiëren bij het inloggen en om geld van de uitwisseling op te nemen.

ByBit beoordelingen & Klantenservice

Een ding dat echt opvalt, is de uitgebreide reeks handleidingen en artikelen in de Bybit FAQ-sectie die een breed scala aan onderwerpen behandelt, zoals:

 • Beginners Q&EEN
 • Aan de slag met ByBit
 • Storting & Intrekking
 • Marge & Hefboomwerking
 • Winst & Verlies
 • Liquidatie

Als u het antwoord op een vraag hier of in de Bybit-blog niet kunt vinden, kunnen gebruikers rechtstreeks contact opnemen met het klantenserviceteam via de zendesk live chat-bot. De chatbot is 24/7 beschikbaar in een aantal talen.

Andere middelen om in contact te komen met het klantenserviceteam zijn onder meer e-mail en socialemediakanalen. De feedback op social media-profielen op Twitter en Telegram is positief op Bybit.

Veel Gestelde Vragen

Heeft Bybit een mobiele app?

Bybit.com heeft een mobiele handelsapp voor Android en iOS smartphones die kunnen worden gedownload van respectievelijk de Play Store en de Apple Store. De Bybit-app is meer dan 50.000 keer gedownload met 4,6 sterren op basis van 912 beoordelingen.

Kan ik meer verliezen dan mijn eerste storting op Bybit?

Bybit heeft een geavanceerde liquidatie-back-end verzekeringsfonds om te voorkomen dat een handelaar meer verliest dan de initiële marge. Een handelaar zou geen verliezen lijden buiten de initiële marge die hij op een positie heeft geplaatst.

Welke landen ondersteunt Bybit?

Bybit is een cryptocurrency-service voor klanten over de hele wereld met vertaalondersteuning voor Engels, vereenvoudigd en traditioneel Chinees, Koreaans en Japans. Er zijn een aantal landen die het verhandelen van cryptocurrency op Bybit vanwege wettelijke redenen, zoals:

 • Québec (Canada)
 • Cuba
 • Krim
 • Sevastopol
 • Iran
 • Syrië
 • Noord Korea
 • Soedan
 • Singapore
 • Verenigde Staten

Handelaren uit de Verenigde Staten (VS) mogen Bybit niet gebruiken vanwege strikte voorschriften die buiten de controle van Bybit vallen. Inwoners zullen een geschikte beurs in de VS moeten vinden om crypto met hefboomwerking te verhandelen.

Gevolgtrekking

Om onze Bybit-beoordeling af te sluiten, is de uitwisseling een betrouwbare, veilige en robuuste cryptocurrency-uitwisseling dat geschikt is voor beginnende en ervaren handelaren die willen speculeren op digitale valuta met een hoge marge.

Bezoek Bybit

Bybit.com heeft met succes het beste van cryptocurrencies en traditionele financiële markten gecombineerd met een gebruiksvriendelijke uitwisseling. Voor handelaren die vertrouwd zijn met handel met hefboomwerking en die een toonaangevend handelsplatform voor derivaten willen met innovatieve functies en tools, is ByBit een uitstekende keuze.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in:

 • 8 Beste crypto-uitwisselingen zonder kosten (commissievrije handel)
 • Beste Fiat-to-Crypto-uitwisselingen ter wereld
 • Shrimpy Review: breng uw cryptoportfolio automatisch opnieuw in evenwicht
 • Wunderbit Trading Review: Crypto Trading Bots & Sociale handel
 • Waarom blijf ik geld verliezen op Bitmex? Vermijd deze 5 fouten

Risicobeheerhulpmiddelen en platformfuncties zijn erg belangrijk voor elke potentiële investeerder in cryptocurrency. De volgende cryptocurrency-handelsbeurzen – naast de bovenstaande beurs – bieden geavanceerde handelsfuncties, technische indicatoren en een soepele, mobiel reagerende grafiekinterface die geschikt is voor beginners en professionele cryptohandelaren.

Bezoek Bybit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map