CEX.IO Review: 5 dingen die u moet weten voordat u het gebruikt

CEX.IO is trots op zijn stabiliteit om probleemloze service te bieden, ondersteund door een betrouwbaar systeem en gebruikersaccountbeveiliging, veilige opslag van fondsen, financiële levensvatbaarheid en grondige wettelijke naleving. Het is een gerenommeerde en veilige cryptocurrency-uitwisseling zonder gehackte accounts of diefstal van geld sinds de lancering in 2013.

Bezoek CEX.IO

CEX.IO is een populaire uitwisseling naar Koop Bitcoins direct via de website of mobiele app die beschikbaar is op iOS en Android. Met ondersteuning van meerdere betaalmethoden, waaronder creditcards, betaalpassen, bankoverschrijvingen, Skrill en meer, wordt CEX.IO beschouwd als een van de beste crypto-uitwisselingen in de wereld.

Belangrijkste kenmerken:

 • Snel en gemakkelijk crypto kopen en verkopen
 • Ondersteunt creditcard / betaalpas, bankoverschrijving en Skrill
 • Accepteert fiat-valuta’s zoals USD, GBP, EUR en RUB
 • Op volume gebaseerde vergoedingsstructuur vanaf 0,25% + 0,16%
 • Neem onmiddellijk uw fiat-winsten op naar VISA of Mastercard
 • Ondersteunt gebruikers in de VS en het Verenigd Koninkrijk
 • 24/7 responsieve klantenondersteuning

algemeen

4.2 / 5 Bezoek CEX.IO

Makkelijk te gebruiken

Gebruikersomgeving

Vergoedingen

Veiligheid

Hoewel we ernaar streven u in deze CEX.IO-recensie nauwkeurige en de nieuwste informatie te verstrekken over de functies, gebruikersinterface en vergoedingen en meer, raden we u ten zeerste aan om hun site te bezoeken om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen die daarna kunnen optreden..

Het is ook een goede beveiligingspraktijk om een ​​Bitcoin-hardwareportefeuille zoals de Ledger Nano X te gebruiken voordat u cryptocurrency gaat verhandelen. Als u geen portemonnee heeft, lees dan onze gids over de beste crypto-portefeuilles.

CEX-website

Wat is CEX.IO?

CEX.IO is een cryptocurrency-uitwisseling die is gebouwd om tegemoet te komen aan individuen over de hele wereld door een eenvoudig te gebruiken platform te bieden voor investeerders om fiatgeld om te zetten in digitale valuta. Het is zeer geschikt voor beginners en scherpzinnige investeerders en biedt een breed scala aan producten en handelstools voor de meest populaire crypto-activa zoals Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), XRP, Stellar (XLM), Litecoin (LTC), Tron (TRX) en vele anderen.

CEX.io koopt crypto


CEX.IO vergeleken

Geavanceerde functies, gebruiksvriendelijke interface en een mobiele handelsapp zijn belangrijke functies op CEX.IO. Deze vergelijkingstabel geeft een overzicht van andere best beoordeelde crypto-uitwisselingen die functies van wereldklasse bieden.

Is CEX.IO Legit?

CEX.IO is een legitieme en betrouwbare cryptocurrency-uitwisseling die is geregistreerd in verschillende rechtsgebieden over de hele wereld zoals de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Singapore en Australië. Het platform, opgericht in 2013, heeft een betrouwbare reputatie opgebouwd voor het direct afhandelen van cryptocurrencies met behulp van een creditcard / betaalpas of bankoverschrijving.

Is CEX.IO veilig te gebruiken?

CEX.IO lijkt een veilige cryptocurrency-uitwisseling die verschillende maatregelen gebruikt om gebruikersinformatie en fondsen te beschermen tegen diefstal en frauduleuze activiteiten. Deze maatregelen omvatten AML / KYC en tweefactorauthenticatie. Volgens de CEX.IO-website is nul procent van het geld van klanten verloren of gestolen.

CEX.IO-functies

CEX.IO-gebruikers van het platform hebben toegang tot verschillende functies, waaronder directe crypto-aankopen met een creditcard, margehandelsplatform en het inzetten van favoriete munten om beloningen te verdienen. Andere kenmerken van het platform zijn:

 • Gebruiksvriendelijke interface
 • Snel en gemakkelijk om crypto te kopen en verkopen
 • Meerdere betaalmethoden zoals creditcard / betaalpas, bankoverschrijving en Skrill
 • Accepteert fiat-valuta’s zoals USD, GBP, EUR en RUB
 • Orderboek met hoge liquiditeit en lage spreads
 • Margeplatform om crypto-CFD’s te verhandelen
 • Geavanceerde algoritmen voor het matchen van orders
 • Cross-platform handel via website, app en API
 • Beveilig de portemonnee met behulp van offline maatregelen voor koude opslag
 • Mobiele app met de Instant Exchange- en Instant Sell-services. De laatste is uniek voor het platform waarmee gebruikers munten kunnen verkopen onmiddellijk terugtrekken fiat winst op een VISA of Mastercard of naar CEX.IO-balans
 • Staat inwoners van de VS toe om cryptovaluta te kopen met creditcards
 • Een partnerprogramma dat u beloont voor het aantrekken van meer gebruikers naar het platform
 • CEX.IO Uitzetten waar mogelijk vergroot uw bezit door munten op te slaan op uw CEX.IO-account
 • 24/7 klantenserviceteam

Accountregistratie & Log in

Om een ​​account aan te maken bij CEX.IO-uitwisseling, is het proces heel eenvoudig en duurt het een paar minuten. Volg deze stappen om te beginnen:

CEX.IO-verificatie

Nieuwe gebruikers van CEX.IO kunnen tot $ 100 per dag een storting of opname doen zonder een Know Your Customer (KYC) -verificatieproces te voltooien. Naar verhoging van de dagelijkse stortings- en opnamelimieten op CEX.IO, moeten gebruikers persoonlijke informatie en identificatiedocumenten indienen zoals een paspoort, rijbewijs en energierekeningen met een actueel adres.

CEX.IO gebruikt een verificatie in vier fasen om elke limiet te verhogen (dagelijks berekend).

Geld storten

Gebruikers kunnen snel en gemakkelijk geld overmaken naar CEX.IO met behulp van verschillende stortingsmethoden, zoals creditcard of betaalpas, internationale overschrijving, Skrill en lokale bankoverschrijving, evenals cryptocurrencies. Het geld wordt veilig opgeslagen in een CEX.IO-portemonnee die kan worden gebruikt om te kopen, te verhandelen, te verkopen of terug te trekken in een hardware-portemonnee.

De tijd die een storting nodig heeft om CEX.IO te bereiken, is afhankelijk van de crypto-asset, het aantal vereiste bevestigingen en de netwerkbelasting van de blockchain. Geverifieerde accounts kunnen de dagelijkse stortingslimiet verhogen van $ 3.000, door een internationale betaling of bankoverschrijving te gebruiken.

CEX.IO portemonnee

Volg deze stappen om geld te storten op CEX.IO:

 • Log in op uw CEX.IO-handelsaccount
 • Klik op de link ‘Financiën’ in het bovenste menu
 • Zoek naar de gewenste betalingsvaluta (bijvoorbeeld USD, EUR, GBP)
 • Klik op de knop ‘Storten’ naast de geselecteerde valuta
 • Kies een betalingsmethode (bijv. Creditcard, Skrill of bankoverschrijving)
 • Voer het aantal te kopen cryptovaluta in
 • Controleer de bestelling en bevestig de aankoop

Hoe Crypto direct te kopen met CEX.IO

CEX.IO biedt een veilige plek om cryptocurrencies te kopen, verkopen en verhandelen met fiat-valuta zoals USD, EUR, GBP of RUB. Nadat u een account heeft geregistreerd, kunt u direct crypto kopen met uw bankpas / creditcard.

Om direct crypto te kopen, logt u in op uw account en navigeert u naar de ‘Koop / Verkoop’-pagina met behulp van de link in het bovenste menu. Selecteer de cryptocurrency die u wilt kopen met behulp van de onderstaande widget en kies de valuta waarmee u wilt betalen.

CEX.IO koopt crypto

Gebruikers kunnen ook een vooraf berekend pakket selecteren dat de conversiekosten bevat of een specifiek aankoopbedrag invoeren. Klik op de knop ‘Kopen’ en ga verder met het invoeren van het kaartnummer en de vervaldatum van een creditcard of betaalpas om deze aan een account te koppelen. Als u al geld op uw CEX.IO-saldo heeft staan, kunt u het geld ook gebruiken om mee te betalen.

Nadat u de bestelling heeft bekeken, klikt u op de knop ‘Nu kopen’ om de aankoop te bevestigen. Het saldo wordt weergegeven in uw CEX.IO-portemonnee zodra de transactie is bevestigd op de blockchain.

CEX.IO handelsplatform

CEX.IO biedt een eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken handelsplatform dat geschikt is voor beginners die liever de prijsgrafieken analyseren om te kopen, verhandelen of verkopen tegen de gewenste prijs met behulp van een markt- of limietorder. Gebruikers moeten geld in de CEX.IO-portemonnee storten om op de rekening te storten voordat ze het handelsplatform gebruiken met behulp van deze methoden:

 • Betaling met pin of creditcard (Mastercard of VISA)
 • Bankoverschrijving (SWIFT, SEPA, ACH, snellere betalingen)
 • Storting met cryptovaluta (bijvoorbeeld BTC)

Zodra de CEX.IO-portemonnee is gefinancierd, kunnen handelaren het venster ‘Handel’ openen om de grafieken weer te geven die worden ondersteund op de desktop- en mobiele app-versies. De ondersteunde crypto-handelsparen worden aan de linkerkant weergegeven en kunnen worden geselecteerd om de grafiek, recente transacties en bestelgeschiedenis weer te geven.

CEX.IO handelsplatform

De standaardlay-out geeft een prijsgrafiek weer om een ​​snel overzicht te geven van prijsacties met kandelaars. Hoewel het geen technische indicatoren of tekentools bevat, kunnen gebruikers die vertrouwen op technische indicatoren, klikken op de knop “Grafieken” in de rechterbovenhoek van de pagina om een ​​nieuw venster te openen..

Hier kunnen handelaren die bekend zijn met het gebruik van cryptografiewebsites zoals TradingView lijnen en patronen tekenen en indicatoren aan de prijsgrafieken toevoegen. Om een ​​order te plaatsen, kunnen gebruikers teruggaan naar de standaard handelspagina en de ‘Order Box’ gebruiken zoals hieronder weergegeven om een ​​order uit te voeren.

cex.io bestellingen

CEX.IO biedt markt- en limietorders aan zodat gebruikers op het platform kunnen beslissen hoe ze een koop- of verkooporder uitvoeren. In vergelijking met de andere populaire cryptohandelplatforms zijn de beschikbare ordertypes op het platform beperkt en bevatten geen geavanceerde functies of tools voor risicobeheer. Er zijn echter meer soorten orders en instrumenten voor risicobeheer beschikbaar op het margehandelsplatform CEX.IO-makelaar.

Niet alle cryptocurrency-uitwisselingen zijn hetzelfde.

VERGELIJK CEX.IO MET ANDEREN

Nu vergelijken!

Over het algemeen lijkt het handelsplatform van CEX.IO een goede keuze voor beginners die hun orders willen beheren om aan de marktomstandigheden te voldoen. Ondertussen zouden professionele handelaren API’s en het platform voor margehandel ook voor hen aantrekkelijk kunnen vinden. Dat gezegd hebbende, zowel beginners als veteranen zouden de functionaliteit van CEX.IO in hun voordeel kunnen gebruiken.

CEX.IO mobiele app

CEX.IO biedt een mobiele app die kan worden gedownload en gebruikt op iOS- en Android-apparaten. De mobiele interface is overzichtelijk, eenvoudig te gebruiken en bevat intuïtieve navigatie om onderweg te kopen, verkopen, verhandelen, bestellingen en fondsen te beheren. De mobiele app CEX.IO is gratis voor iedereen en kan worden gebruikt om:

 • Maak een account aan bij CEX.IO
 • Voltooi de KYC-identiteitsverificatie
 • Stort geld met een creditcard / betaalpas
 • Koop en verkoop cryptovaluta direct met de CEX.IO-app
 • Handel in crypto-activa met behulp van het handelsplatform
 • Neem fiat-valutafondsen in een paar klikken op naar VISA, Mastercard, evenals crypto-opnames

cex.io-app

CEX.IO-handelskosten

CEX.IO vergoedingsstructuur maakt gebruik van een taker- en maker-model en gebaseerd op het 30-daagse handelsvolume voor alle paren. Handelaren met een maandelijks handelsvolume van meer dan 6000 BTC die liquiditeit aan het orderboek verschaffen (bijv. Door gebruik te maken van voorwaardelijke orders) zullen geen kosten in rekening worden gebracht om crypto op het handelsplatform te kopen en verkopen.

CEX.IO aanbetaling & Opnamekosten

CEX.IO kosten voor het storten en opnemen van geld naar de beurs variëren van $ 0 tot 3,99% afhankelijk van de geselecteerde betaalmethode zoals bankpas / creditcard, Skrill, bankoverschrijving of SEPA. In vergelijking met andere wereldwijde fiat-naar-crypto-uitwisselingen zoals OKEX en Coinmama, zijn de stortings- en opnamekosten op CEX.IO redelijk redelijk.

Veel Gestelde Vragen

Welke landen worden ondersteund door CEX.IO?

CEX.IO is een wereldwijde fiat-naar-crypto-uitwisselingsprovider die creditcard- en bankoverboekingen naar 99% van de landen over de hele wereld mogelijk maakt. Vanwege kaartbeperkingen worden de volgende landen niet ondersteund door CEX.IO en zijn ze beperkt voor opnames:

 • Angola
 • Antarctica
 • Bhutan
 • Botswana
 • Bouvet-eiland
 • Burkina Faso
 • Kaapverdië
 • Tsjaad
 • Kersteiland
 • Colombia
 • Cocos-eiland
 • Comoren
 • Republiek Congo
 • Cook Eilanden
 • Ivoorkust
 • Djibouti
 • Egypte
 • Eritrea
 • Equatoriaal-Guinea
 • Falkland Eilanden
 • Fiji
 • Frans Guyana
 • Franse zuidelijke gebieden
 • Guatemala
 • Guinea
 • Guinee-Bissau
 • Haïti
 • Heard en McDonaldeilanden
 • Indonesië
 • Liberia
 • Mali
 • Mayotte
 • Montserrat
 • Myanmar
 • Nauru
 • Nigeria
 • Niue
 • Norfolkeiland
 • noordelijke Mariana eilanden
 • Palestina
 • Pitcairn
 • Puerto Rico
 • Rwanda
 • Samoa
 • Sao Tomé en Principe
 • Saint Pierre en Miquelon
 • Sint-Helena
 • Sierra Leone
 • Solomon eilanden
 • Zuid-Georgië en de Zuidelijke Sandwicheilanden
 • Swaziland
 • Oost Timor
 • Tokelau
 • Tonga
 • Tunesië
 • Tuvalu
 • Missie van het interimbestuur van de Verenigde Naties in Kosovo (UNMIK)
 • Westelijke Sahara
 • Wallis en Futuna

Kunnen Amerikaanse handelaren CEX.IO gebruiken??

CEX.IO is een ondersteunde cryptocurrency-uitwisseling in de VS die stelt Amerikaanse investeerders en handelaren in staat om digitale activa op het platform te kopen en verkopen. Voordat ze aan de slag gaan, moeten klanten een ID-verificatieproces doorlopen om geld te storten en op te nemen.

Heeft CEX.IO een aangesloten programma?

Met het CEX.IO-partnerprogramma kunnen bestaande gebruikers nieuwe klanten uitnodigen voor het platform met behulp van een unieke verwijzingslink om een ​​beloning te verdienen. Gebruikers kunnen 30% van de handelsvergoeding van de verwezen gebruikers verdienen op ruiltransacties.

Heeft CEX.IO een demo-account?

CEX.IO heeft geen demo-handelsaccount om cryptocurrency-handel op de beurs te oefenen. Beginners die willen leren handelen, moeten zich bij een ander platform registreren.

Accepteert CEX.IO prepaidkaarten?

CEX.IO adviseert om geen prepaidkaarten zoals Amazon git-kaarten te gebruiken om cryptocurrency op de beurs te kopen. Om een ​​snelle aankoop te garanderen, wordt het aanbevolen om een ​​creditcard of betaalpas te gebruiken.

CEX.IO Alternatieven

crypto.com

Crypto.com

Crypto.com is een wereldwijde digitale activadienst die een breed scala aan producten biedt om de acceptatie van blockchain-technologie te versnellen door de bruikbaarheid en toegankelijkheid van financiële betaaldiensten met cryptocurrencies te verbeteren..

Bezoek website plus500

Plus500

Plus500 is een CFD-provider die zijn enorme klantenbestand biedt om ‘s werelds populairste crypto-activa te verhandelen met een hefboomwerking tot 30x, zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron en Monero.

Disclaimer: uw vermogen loopt gevaar

Bezoek website binance

Binance

Binance is de grootste cryptocurrency-uitwisseling naar handelsvolume en een van de snelste aanbieders van handelsdiensten voor het blockchain-ecosysteem. De beurs heeft een astronomische groei gekend en is een premium crypto-handelsplatform.

Bezoek website

Gevolgtrekking

Om onze CEX.IO-recensie af te sluiten, is het een gerenommeerde en vertrouwde cryptocurrency-uitwisseling die een breed scala aan cryptoproducten, functies en tools heeft ontwikkeld om individuen over de hele wereld snel en gemakkelijk toegang te geven tot het verkrijgen van cryptocurrency-activa met behulp van fiat-valuta’s zoals USD met hun Visa of Mastercard.

De kracht van CEX.IO ligt in zijn naleving van de regelgeving in verschillende rechtsgebieden. CEX.IO heeft een licentie om service te verlenen in de VS, geregistreerd bij Money Services Businesses (MSB) bij het FinCEN, heeft een Distributed Ledger Technology (DLT) -licentie ontvangen van de GFSC en meer.

Bezoek CEX.IO

De eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface, de verscheidenheid aan producten zoals direct kopen / verkopen met een creditcard, een margehandel, een uitzetplatform en een veelzijdige mobiele handelsapp maken CEX.IO ongetwijfeld een van de beste beurzen ter wereld om koop en verkoop direct cryptocurrency.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in:

 • 6 beste plaatsen om Bitcoin te kopen in het Verenigd Koninkrijk (VK)
 • StormGain Review: LEES DIT voordat u zich aanmeldt in 2020
 • 5 beste platforms om interesse te verdienen op Crypto
 • Shrimpy Review: breng uw cryptoportfolio automatisch opnieuw in evenwicht
 • 10 beste cryptocurrency-uitwisselingen in Australië

Het is belangrijk om een ​​wereldwijde en betrouwbare crypto-uitwisseling te gebruiken om Bitcoin en cryptocurrencies te kopen, verhandelen en verkopen. Er zijn verschillende uitwisselingen die zijn gehackt of waarvan het geld van klanten is gestolen. De volgende cryptocurrency-handelsbeurzen – naast de bovenstaande uitwisseling – zijn bekend en vertrouwd om een ​​veilige manier te bieden voor beginners en professionele cryptohandelaren om fiatgeld te storten en digitale activa te kopen.

Bezoek CEX.IO

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map