Changelly is een van de meest populaire crypto-uitwisselingen ter wereld die algemeen bekend staat om hun instant crypto-naar-crypto-service. Het platform biedt concurrerende handelskosten en heeft meer dan 150 cryptocurrencies die kunnen worden ingewisseld.

Het crypto-swapplatform heeft gedurende meerdere jaren het vertrouwen van gebruikers gewonnen door een stabiele, transparante, snelle en gebruiksvriendelijke interface te bieden om crypto-activa snel naar een ander te wisselen en ook crypto te kopen met een bankpas of creditcard..

Bezoek Changelly

In deze Changelly-recensie geven we een overzicht en beoordeling van het handelsplatform voor digitale activa om u te helpen de functies, gebruikersinterface en handelskosten te waarderen. Hoewel we ernaar streven u altijd nauwkeurige informatie te verstrekken, raden we u aan hun site van tijd tot tijd te bezoeken voor het geval er later updates plaatsvinden..

changelly website

Hoe werkt Changelly?


Changelly maakt gebruik van een handelsalgoritme dat integreert in enkele van de grootste cryptocurrency-uitwisselingen van vandaag om de beste crypto-koersen samen te voegen, zoals Binance, Poloniex en Bittrex.

Het platform zoekt naar en gebruikt het best beschikbare tarief voor weergave op de gebruikersinterface en legt de prijs vast totdat de gebruiker de transactie voltooit en bevestigd op de blockchain. Changelly-gebruikers kunnen daarom crypto ruilen tegen de best mogelijke prijzen.

hoe changelly werkt

Changelly vergeleken

Beginnersvriendelijk en gebruiksgemak zijn belangrijke kenmerken op Changelly. Deze vergelijkingstabel geeft een overzicht van andere populaire crypto-uitwisselingen waarmee gebruikers crypto direct kunnen ruilen met behulp van een eenvoudig te gebruiken website.

Is Changelly Legit?

Changelly is een legitieme crypto-uitwisselingsservice die actief is sinds 2015. Het online cryptoplatform heeft het vertrouwen gewonnen van gebruikers van over de hele wereld en blijft groeien. Het Changelly-platform en zijn mobiele app trekken volgens zijn website maandelijks meer dan een miljoen bezoekers.

Is Changelly veilig?

Changelly is een veilige cryptocurrency-uitwisseling die niet-bewarend is. Het geld van de gebruikers wordt NIET opgeslagen door het online platform dat anders zou kunnen worden gehackt of gecompromitteerd. Gebruikersaccounts kunnen worden beveiligd met 2-factorenauthenticatie om extra accountbeveiliging en veiligheid te bieden.

Changelly-registratie & Log in

Volg deze stappen om een ​​account bij Changelly aan te maken:

changelly aanmelden

Hoe crypto te wisselen met Changelly

Het proces om cryptocurrency uit te wisselen op Changelly is duidelijk en eenvoudig. Op de homepagina staat rechts een widget om aan de slag te gaan. Selecteer eenvoudig de cryptocurrency die u wilt verkopen met behulp van het vervolgkeuzemenu. Nadat u het verkoopbedrag heeft ingevoerd, kiest u de cryptocurrency die u wilt kopen.

De hoeveelheid cryptocurrency die u ontvangt, wordt automatisch berekend op basis van of u een variabele of vaste koers heeft gekozen. Nadat u de details heeft gecontroleerd, klikt u op ‘Nu ruilen’ om uw cryptocurrency hardware wallet-adres in te voeren, zoals hieronder weergegeven.

Changelly verhandelt cryptocurrency

Vervolgens moet u het adres van uw portemonnee invoeren waar u de cryptocurrency zult ontvangen. Zorg ervoor dat uw hardware wallet de cryptocurrency ondersteunt voordat u de transactie voltooit.

Als u bijvoorbeeld Ethereum wilt kopen, moet u uw Ethereum-adres invoeren, niet Bitcoin of een andere crypto. Anders kunt u al uw munten verliezen. Als u tevreden bent met de bestelling, accepteert u de T&Cs en klik op ‘Volgende stap’.

changelly bestelling bevestigen

Nu hoeft u alleen nog maar de betaling te voltooien door de cryptocurrency die u wilt omwisselen of om te wisselen naar het adres te verzenden. Zodra de bestelling is voltooid, wordt de cryptocurrency binnen ongeveer 5-30 minuten naar uw hardware-portemonnee verzonden, afhankelijk van de blockchain-belasting.

Koop Crypto met een betaalpas of creditcard met Changelly

Changelly-gebruikers kunnen crypto kopen met een bankpas of met een creditcard MoonPay, Simplex of Indacoin. Volg deze eenvoudige stappen om crypto met een betaalpas te kopen:

Het hele proces duurt van start tot finish ongeveer 7 minuten. U moet uw Bitcoin-portemonnee controleren om er zeker van te zijn dat de transactie met succes is voltooid. Bekijk de onderstaande video voor een stapsgewijze videozelfstudie over het kopen van cryptovaluta met een betaalpas met Changelly.

Moet u de accountverificatie voltooien??

Ja, als u Changelly voor het eerst gebruikt om cryptocurrency te kopen, moet u uw identiteit bewijzen in overeenstemming met Know-Your-Customer (KYC) -protocollen. Het verificatieproces duurt ongeveer 30 minuten.

Om uw account te verifiëren, kunnen de volgende documenten worden geüpload:

  • Internationaal paspoort
  • nationale identiteitskaart
  • Rijbewijs

Wat zijn Changelly-vergoedingen?

Wisselkoersvergoedingen moeten worden geëvalueerd voordat wordt besloten om een ​​cryptocurrency-uitwisseling te gebruiken. Dit is belangrijk bij het wisselen van een grote hoeveelheid cryptovaluta naar een andere cryptovaluta.

Handelskosten

Changelly past een vaste handelskosten van 0,25% voor alle cryptotransacties.

Storting & Opnamekosten

Changelly doet dat NIET kosten voor storting of opname van cryptovaluta in rekening brengen. Er is een minimum netwerkvergoeding die wordt bepaald door de blockchain. Deze vergoeding varieert afhankelijk van de netwerkbelasting en voor elke cryptomunt.

Debiteren & Creditcardkosten

Als u cryptocurrency koopt met een bankpas of creditcard, brengt u extra kosten van ongeveer 5% in rekening, afhankelijk van de serviceprovider die u gebruikt (bijv.Simplex, MoonPay en Indacoin) plus een Changelly-vergoeding van 2,5%.

Dezelfde vergoeding is van toepassing als u crypto terug verkoopt in fiatvaluta of overboekt naar een bankrekening.

Veel Gestelde Vragen

Welke cryptocurrencies ondersteunt Changelly?

Changelly ondersteunt meer dan 150 cryptocurrencies, waaronder de belangrijkste digitale valuta’s zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, EOS, Stellar, Monero en nog veel meer. Changelly voegt voortdurend ondersteuning toe voor nieuwe altcoins waarvan u zich misschien niet bewust bent en die aan populariteit winnen in de blockchain-ruimte.

Voor de volledige lijst met ondersteunde cryptocurrencies kunt u de pagina ‘Ondersteunde valuta’s’ bezoeken.

Wat is het Changelly-verwijzingsprogramma?

Changelly biedt een partnerprogramma aan dat zijn gebruikers beloont met 50% van de commissiekosten voor elke transactie. Om in aanmerking te komen voor het verwijzingsprogramma, moet u zich aanmelden voor een Changelly-account en uw verwijzingslink delen.

Alle commissies die worden verdiend via het Changelly-partnerprogramma worden betaald in Bitcoin (BTC).

Welke landen worden ondersteund op Changelly?

Changelly is een wereldwijde online cryptocurrency-service die beschikbaar is voor gebruikers in bijna alle landen over de hele wereld, inclusief de Verenigde Staten, het VK, Australië, Europa en Canada. Het platform wordt vaak beoordeeld als een van de beste cryptocurrency-uitwisselingen in de VS om crypto te kopen met een bankpas of creditcard.

Gevolgtrekking

Om onze Changelly-recensie af te sluiten, maakt het gebruiksgemak en de eenvoudig te gebruiken interface het een aantrekkelijke online crypto-uitwisseling om digitale valuta’s om te zetten. Het hele proces om crypto te verhandelen of crypto te kopen met een bankpas duurt slechts enkele minuten.

Bezoek Changelly

Omdat Changelly geen crypto-activa opslaat, kan het ook worden beschouwd als een veilige crypto-uitwisseling om te gebruiken. De transactiekosten voor het kopen van cryptovaluta met betaalpassen kunnen echter oplopen tot 7,5% van het totale bedrag. In vergelijking met andere fiat-to-crypto-uitwisselingen waarmee u crypto met een creditcard kunt kopen, is dit vrij hoog.

Samenvattend denken we dat Changelly een legitiem online cryptoplatform is dat u zou moeten overwegen om te gebruiken.

Like deze post? Vergeet niet om het te delen!

U bent wellicht ook geïnteresseerd in:

  • 5 beste platforms om interesse te verdienen op Crypto
  • 10 Beste Bitcoin & Cryptocurrency-uitwisselingen in Australië
  • Bitcoins kopen met Amazon-cadeaubon (supergemakkelijk)
  • 6 beste plaatsen om Bitcoin te kopen in het VK

  • 8 Beste gratis crypto-uitwisselingen (commissievrije handel)

Als er andere cryptocurrency-uitwisselingen zijn die u door ons wilt laten beoordelen, laat dan een opmerking achter.

Het is belangrijk om een ​​wereldwijde en betrouwbare crypto-uitwisseling te gebruiken om Bitcoin en cryptocurrencies te kopen, verhandelen en verkopen. Er zijn verschillende uitwisselingen die zijn gehackt of waarvan het geld van klanten is gestolen. De volgende cryptocurrency-handelsbeurzen – naast de bovenstaande beurs – zijn bekend en vertrouwd om een ​​veilige manier te bieden voor beginners en professionele cryptohandelaren om fiat-valuta te storten en digitale activa te kopen.

Bezoek Changelly

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me