ChangeNOW is een bekend en populair crypto-swapplatform dat wordt gebruikt om direct de ene crypto naar de andere uit te wisselen, zonder limieten of registratie. Gebruikers hebben de luxe om binnen enkele minuten naar meer dan 170 verschillende cryptocurrencies te wisselen, rechtstreeks naar uw hardwareportefeuille.

In deze ChangeNOW-recensie zullen we het populaire cryptohandelplatform beoordelen dat door honderdduizenden mensen over de hele wereld wordt gebruikt en een overzicht geven van de functies, gebruikersinterface en handelskosten..

Bezoek ChangeNOW

Hoewel we ernaar streven u altijd nauwkeurige informatie te verstrekken, raden we u aan hun site van tijd tot tijd te bezoeken voor het geval er later updates plaatsvinden. Dus zonder verder oponthoud, laten we erin springen!

changenow website

Voordat we aan de slag gaan, raden we aan om een ​​Bitcoin-hardware wallet te gebruiken, zoals de Ledger Nano X, bij het verhandelen van cryptocurrency. Als u geen portemonnee heeft, lees dan onze gids over de beste cryptocurrency-hardwareportefeuilles.


Wat is ChangeNOW?

ChangeNOW is een niet-bewaarplichtige service die algemeen bekend staat om hun directe en eenvoudig te gebruiken crypto-naar-crypto-service. Het platform biedt concurrerende handelskosten, heeft meer dan 170 beschikbare cryptocurrencies om te wisselen en kent geen limieten. U kunt zoveel cryptovaluta als u wilt, zoals Bitcoin naar Ethereum of een andere cryptocurrency, direct en zonder langdurig aanmeldingsproces omwisselen.

Met ChangeNOW kunt u cryptocurrency kopen met een bankpas / creditcard (Visa of MasterCard) via een externe partner en rechtstreeks ontvangen in uw hardwareportefeuille.

Hoe werkt ChangeNOW?

ChangeNOW verzamelt cryptoprijzen van ‘s werelds grootste en populairste handelsbeurzen. Het zoekt naar de best mogelijke tijdprijs en vergrendelt deze totdat de gebruiker de transactie voltooit en deze wordt bevestigd op de blockchain.

verander hoe het werkt

Volg deze eenvoudige stappen om ChangeNOW te gebruiken:

ChangeNOW vergeleken

Beginnersvriendelijk en gebruiksgemak zijn belangrijke kenmerken van ChangeNOW. Deze vergelijkingstabel geeft een overzicht van andere populaire crypto-uitwisselingen waarmee gebruikers crypto direct kunnen ruilen met behulp van een eenvoudig te gebruiken website.

Is ChangeNOW Legit?

ChangeNOW lijkt een legitieme crypto-uitwisselingsservice die actief is sinds 2017. Het online cryptoplatform heeft het vertrouwen gewonnen van gebruikers van over de hele wereld en blijft groeien. Het ChangeNOW-platform en zijn mobiele app trekken volgens zijn website maandelijks honderdduizenden bezoekers.

Is ChangeNOW veilig?

ChangeNOW lijkt een veilige cryptocurrency-uitwisseling die niet-bewarend is. Dit betekent dat het geld van gebruikers NIET door het platform wordt opgeslagen, wat het risico op fraude, diefstal en hackers verkleint. Er wordt verdachte gebruikersactiviteit gedetecteerd op het platform, er wordt een intern risicobeheersysteem geactiveerd waarvoor de gebruiker aanvullende KYC-verificatie moet verstrekken.

Hoe cryptocurrency te wisselen met ChangeNOW

Het proces om cryptocurrency uit te wisselen op ChangeNOW is eenvoudig te doen en zelfs een beginner kan binnen enkele minuten crypto, zoals van Bitcoin naar Ethereum, wisselen.

Om te beginnen moeten gebruikers bezoek de ChangeNOW-website en gebruik de widget op de homepage zoals hieronder getoond.

changeNOW widget

Om crypto direct te wisselen, gebruikt u de vervolgkeuzepijl om de cryptocurrency die u wilt ruilen (of verkopen) en het bedrag te selecteren. Selecteer vervolgens, volgens een vergelijkbaar proces, de crypto die u wilt kopen. U zult zien dat het bedrag automatisch wordt ingevuld in het vak ‘U krijgt’.

Het bedrag zal verschillen afhankelijk van het tarief dat je hebt gekozen, dit zullen we in dit review-artikel verder toelichten. Om door te gaan naar de volgende stap, klik op ‘Uitwisselen’.

Hier verschijnen weer de transactiegegevens die u kunt wijzigen. Anders kunt u het adres invoeren om de cryptocurrency te verzenden die u gaat kopen. Het is het beste is dat u de crypto rechtstreeks naar uw hardware wallet stuurt, voer dus het adres in zoals hieronder weergegeven.

changenow swap crypto

Nadat u uw portemonnee-adres heeft ingevoerd waar u de cryptocurrency ontvangt, is de volgende stap om de bestelling te bevestigen. Voordat u de bestelling bevestigt, moet u ervoor zorgen dat uw portemonnee die cryptocurrency kan accepteren.

Als u bijvoorbeeld Ethereum wilt kopen, moet u uw Ethereum-adres invoeren, niet Bitcoin of een andere crypto. Anders kunnen uw munten verloren gaan en moeilijk te herstellen zijn.

Als u tevreden bent met de bestelling, accepteert u de T&Cs en klik op ‘Bevestigen’.

changenow bestelling bevestigen

De laatste stap is om de crypto die u wilt verkopen (swap) te storten op het ChangeNOW-adres.

Wanneer uw betaling is voltooid, stuurt ChangeNOW de crypto naar het door u opgegeven portefeuilleadres. Het verwerken van bestellingen duurt ongeveer 5-10 minuten, afhankelijk van de belasting van het blockchain-netwerk.

Als je een paar uur niets in je portemonnee hebt ontvangen, neem dan contact op met het ChangeNOW helpdesk.

changeNOW aanbetaling

Koop Crypto met een bankpas / creditcard

ChangeNOW fungeert als een fiat-naar-crypto-uitwisseling om gebruikers in staat te stellen crypto te kopen met een fiatvaluta zoals USD, GBP, AUD, NZD, JPY, EUR en nog veel meer. Gebruikers kunnen crypto kopen op ChangeNOW met een bankpas of creditcard via hun partnerschap met Simplex.

Volg deze eenvoudige stappen om crypto met een betaalpas te kopen:

ChangeNOW-kosten

Ruilkosten

Wisselkoersen moeten worden geëvalueerd voordat wordt besloten om een ​​cryptocurrency-uitwisseling te gebruiken. Dit is belangrijk bij het omwisselen van een grote hoeveelheid cryptovaluta naar een andere cryptovaluta.

De website vermeldt niet de crypto-swapkosten. Op basis van onze schattingen lijkt de conversie- of swapvergoeding echter tussen 0,5% en 1,5% te liggen (op het moment van schrijven), die zijn opgenomen in de voorgestelde swap..

Storting & Opnamekosten

Omdat ChangeNOW geen eigen portemonnee heeft om cryptocurrencies op te slaan, zijn er geen stortings- of opnamekosten. Er is een minimum netwerkvergoeding die wordt bepaald door de blockchain. Deze vergoeding varieert afhankelijk van de netwerkbelasting en voor elke cryptomunt.

Debiteren & Creditcardkosten

Als u cryptocurrency koopt met een bankpas of creditcard, wordt er een extra vergoeding van ongeveer 5% in rekening gebracht bovenop de vergoeding van ChangeNOW. Daarom zijn de totale kosten voor het kopen van cryptovaluta met behulp van het platform vrij hoog.

Veel Gestelde Vragen

Moet u de accountverificatie voltooien??

Ja, als u ChangeNOW gebruikt om fiat-valuta om te zetten in digitale activa, moet u een KYC-proces voltooien in overeenstemming met de financiële voorschriften. Om uw account te verifiëren, kunnen de volgende documenten worden geüpload:

  • Internationaal paspoort
  • nationale identiteitskaart
  • Rijbewijs

Welke munten zijn beschikbaar?

ChangeNOW ondersteunt meer dan 170 cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, EOS, Stellar, Monero en nog veel meer. Om de volledige lijst met ondersteunde cryptocurrencies te bekijken, kunt u het beschikbare munten pagina.

Welke landen veranderen nu ondersteuning?

ChangeNOW is een ondersteunde beurs in de Verenigde Staten om crypto en andere landen over de hele wereld te kopen, zoals het VK, Australië, Europa en Canada. Als u niet zeker weet of ChangeNOW in uw land beschikbaar is, gaat u naar changenow.io/terms-of-use voor meer informatie.

Gevolgtrekking

Om onze ChangeNOW-beoordeling af te sluiten, is het gebruik van het online platform om crypto naar crypto te wisselen eenvoudig en zonder gedoe of complicaties. De widget op de startpagina is geschikt voor investeerders van alle leeftijden en het beste is dat je geen account hoeft aan te maken om crypto te ruilen.

Bezoek ChangeNOW

Voor degenen die Bitcoin of een andere altcoin willen kopen, maakt het platform het mogelijk om alleen een bankpas of creditcard te gebruiken. We raden aan om andere stortingsmethoden te gebruiken, aangezien de handelskosten hoog zijn. Houd er ook rekening mee dat u een identiteitsbewijs moet overleggen om uw identiteit te bewijzen wanneer u cryptovaluta koopt met een nationale valuta.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in:

  • FTX Exchange Review – Mocht u de overstap maken?
  • BlockFi Review: Is het legitiem & Veilig?
  • Bitcoins kopen met Amazon-cadeaubon (supergemakkelijk)
  • 4 Beste Bitcoin Cashback & Rewards-app (GRATIS geld)
  • 8 Beste cryptocurrency-uitwisselingen in de VS.

Like deze post? Vergeet niet om het te delen!

Als er andere cryptocurrency-uitwisselingen zijn waarvan u wilt dat wij deze beoordelen, laat dan een opmerking achter.

Het is belangrijk om een ​​wereldwijde en betrouwbare crypto-uitwisseling te gebruiken om Bitcoin en cryptocurrencies te kopen, verhandelen en verkopen. Er zijn verschillende uitwisselingen die zijn gehackt of waarvan het geld van klanten is gestolen. De volgende cryptocurrency-handelsbeurzen – naast de bovenstaande beurs – zijn bekend en vertrouwd om een ​​veilige manier te bieden voor beginners en professionele cryptohandelaren om fiat-valuta te storten en digitale activa te kopen.

Bezoek ChangeNOW

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me