In deze CoinJar-recensie bekijken we een van de meest populaire Australische crypto-uitwisselingen met meer dan 400.000 gebruikers. CoinJar loopt voorop op het gebied van innovatie met verschillende cryptoproducten die u mogelijk zou willen gebruiken.

Bezoek CoinJar

Hoewel we ernaar streven u in deze recensie de meest nauwkeurige informatie te verstrekken, raden we u aan hun website te bezoeken om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen die daarna kunnen optreden..

Belangrijkste kenmerken:

 • Eenvoudige en gemakkelijk te gebruiken uitwisseling voor beginners
 • Ondersteunt verschillende AUD-stortingsmethoden
 • CoinJar-betaalpas om cryptocurrencies uit te geven
 • Mobiele handelsapp voor iOS- en Android-apparaten
 • 4.0 sterren gebaseerd op 1299 beoordelingen

algemeen

4.3 / 5 Bezoek CoinJar

Makkelijk te gebruiken

Gebruikersomgeving

Vergoedingen

Veiligheid

Voordat u begint met het verhandelen van cryptovaluta, is het een goede beveiligingspraktijk om een ​​Bitcoin-hardwareportefeuille zoals de Ledger Nano X te gebruiken. Als u geen portemonnee heeft, lees dan onze gids over de beste Bitcoin-hardwareportefeuilles..

Wat is CoinJar?

CoinJar is Australische digitale valutawissel dat werd opgericht in mei 2013 met het hoofdkantoor in Melbourne, Victoria. De centrale staat bekend om hun eenvoudige en gebruiksvriendelijke producten en innovaties zoals een crypto-betaalpas, crypto EFTPOS-kaart en veilige CoinJar-portemonnee-applicatie voor mobiele apparaten..

coinjar

CoinJar is een gerenommeerde en betrouwbare crypto-uitwisseling vertrouwd door meer dan 400.000 gebruikers met meer dan $ 1,5 + miljard verhandeld in cryptocurrency. De uitwisseling wordt gesteund door enkele van ‘s werelds meest vooruitstrevende investeerders, waaronder Digitale valutagroep, Boost VC en BlackBird Ventures.

Korte samenvatting

CoinJar vergeleken


Bankoverschrijving is een van de meest populaire methoden om AUD te storten op CoinJar. Deze vergelijkingstabel bevat andere crypto-uitwisselingen in Australië, zoals CoinJar, die bankoverschrijvingen aanbieden.

Is CoinJar veilig?

CoinJar lijkt een veilige cryptocurrency-uitwisseling met bankachtige beveiligingsfuncties om geld van klanten te beschermen. 90% van het gebruikersgeld in CoinJar-portefeuilles wordt opgeslagen in offline koude portefeuilles op veilige locaties voor maximale veiligheid. De uitwisseling beschermt de informatie van zijn klanten met behulp van een laag beveiligingsmaatregelen, waaronder gegevensversleuteling, Transport Layer Security (TLS), periodieke beveiligingsaudits en best practices voor organisatorische beveiliging..

CoinJar-registratie & Log in

Het proces om een ​​CoinJar-account te registreren is eenvoudig en kan binnen enkele minuten worden voltooid. Volg deze stappen om te beginnen:

Wanneer u voor de eerste keer inlogt, moet u een CoinJar-gebruikersnaam instellen, een profielfoto uploaden, uw land van verblijf selecteren en uw mobiele nummer invoeren ter verificatie.

Voordat u geld stort, moet u 2FA- en sms-authenticatie instellen en activeren (sterk aanbevolen) voor extra veiligheid. Dit is te vinden onder ‘Instellingen’ en ga naar het gedeelte ‘Verbeterde verificatie’ waar je meer over kunt lezen hier.

Hoe u uw CoinJar-account kunt verifiëren

Om Bitcoin met CoinJar te kopen of verkopen, moet u uw account verifiëren. Het proces is geautomatiseerd door middel van digitale ID (Australia Post) die slechts een paar minuten in beslag neemt. Volg deze stappen om uw account te verifiëren:

coinjar verificatie

Financiering van uw CoinJar-account

Nadat u uw account heeft geverifieerd, bent u nu klaar om geld in uw CoinJar-portemonnee te storten. Gebruikers kunnen fiat-valuta op CoinJar storten met behulp van de volgende betaalmethoden:

PayID / NPP

CoinJar biedt de mogelijkheid om betalingen te verzenden met PayID vanaf uw ondersteunde Australische bankrekening. PayID-stortingen worden ondersteund door Osko® en NPP die 24/7 beschikbaar zijn voor gebruik. PayID is een snellere betalingsmethode waarbij geld in slechts enkele minuten op een CoinJar-account wordt bijgeschreven.

BPAY

CoinJar-gebruikers kunnen betalingen verzenden met BPAY, een veelgebruikte en toegankelijke betaalmethode. De aanbetaling wordt meestal binnen 1 werkdag op de CoinJar-rekening bijgeschreven.

Stortingen in contanten

CoinJar-gebruikers kunnen cryptocurrency kopen met contante stortingen bij meer dan 1.200 winkels in heel Australië met behulp van Blueshyft. Om uw dichtstbijzijnde ondersteunde verkooppunt te vinden, kunt u dit volgen koppeling om de interactieve kaart te bekijken. Houd er rekening mee dat stortingen in contanten minimaal $ 50 en maximaal $ 5.000 per 24 uur moeten zijn.

blueshyft

Crypto-stortingen

Zoals de meeste crypto-uitwisselingen, kunnen gebruikers crypto rechtstreeks storten op het unieke CoinJar-portefeuilleadres. De duur van het stortingsproces is afhankelijk van de cryptomunt die u verstuurt, maar zou na ongeveer 15-20 minuten in uw account moeten verschijnen.

Gebruikersomgeving

Wanneer u voor de eerste keer inlogt, ziet u het CoinJar-dashboard of de gebruikersinterface. Navigatie om uw rekeningen te bekijken, geld / crypto over te maken, kopen en verkopen en de accountinstellingen te bekijken, is toegankelijk via het linkermenu.

Het standaarddashboard is de accountpagina waar u de saldi van uw CoinJar-portemonnee in de ‘Cash’-account (AUD) kunt zien en ook eventuele crypto-wallets die u toevoegt.

coinjar dashboard

We wijzen erop dat er geen visuele weergave is van de cryptocurrency-markten om prijsactie, marktdiepteprofiel en recente transacties te bekijken. Als u op technische analyse vertrouwt, wilt u misschien andere cryptografiesites gebruiken in combinatie met CoinJar.

Verwant: 4 Beste Crypto-diagramsites voor Altcoin-handelaren

We vonden het dashboard in het begin een beetje verwarrend, wat niet geschikt is voor beginners. In vergelijking met andere crypto-uitwisselingen, denken we dat de gebruikersinterface van CoinJar kan worden vereenvoudigd om geschikt te zijn voor crypto-nieuwelingen die mogelijk voor het eerst crypto kopen..

CoinJar-munten

Met CoinJar kunnen gebruikers Australische dollars omwisselen voor cryptomunten zoals Bitcoin, XRP, Ethereum, Litecoin, ZCash, 0x, USD Coin, Stella Lumens, Maker, Compound, Uniswap, Yearn Finance, LINK, Omise Go, Basic Attention Token en meer.

Het aanbod van crypto-activa op CoinJar is vrij beperkt in vergelijking met andere beurzen zoals Swyftx, die meer dan 270 digitale valuta’s heeft. Dit is een gebied dat kan worden verbeterd om tegemoet te komen aan slimme altcoin-investeerders.

CoinJar-vergoedingen

Spotvergoedingen

CoinJar rekent een vaste vergoeding van 1% over alle handelsactiva om direct crypto te kopen en verkopen. In vergelijking met andere fiat-naar-crypto-uitwisselingen in Australië zijn de handelskosten vrij hoog. Er is de mogelijkheid om CoinJar Exchange te gebruiken die een andere tariefstructuur gebruikt (zoals hieronder beschreven). Er zijn meer geavanceerde functies, waaronder grafieken en orders die geschikt zijn voor cryptohandelaren en ervaren beleggers.

Handelskosten

CoinJar Exchange gebruikt een maker en nemer model voor het bepalen van handelskosten tussen cryptocurrency en AUD-paren die begint vanaf 0,2% en 0,15% per transactie respectievelijk. De handelskosten worden van het rekeningsaldo afgetrokken en hebben geen invloed op de initiële marge van de order. Gebruikers die voor meer dan $ 10 miljoen handelen, betalen slechts 0,1%.

Handelen tussen cryptocurrency-paren zoals ETH / BTC en XRP / BTC zal een 0% afnemer en 0,05% maker fee. Over het algemeen zijn de handelskosten van CoinJar Exchange in vergelijking met andere crypto-aanbieders in Australië behoorlijk concurrerend en er zijn ook kortingen op handelskosten voor bedragen met een hoger volume.

Storting & Opnamekosten

De stortingskosten voor het overboeken van fiat-valuta naar CoinJar zijn afhankelijk van de stortingsmethode:

 • BPAY: Gratis (geen kosten)
 • PayID / NPP: Gratis (geen kosten)
 • Storting: 1.5% vergoeding
 • Crypto: Gratis (geen kosten)

Voor opnames in AUD worden geen verwerkingskosten in rekening gebracht. Voor internationale of niet-AUD-opnames wordt $ 20 in rekening gebracht. Gebruikers moeten zich ervan bewust zijn dat opnames van cryptovaluta netwerkkosten met zich meebrengen die in rekening worden gebracht wanneer u zich terugtrekt uit de uitwisseling. Deze vergoeding wordt bepaald door de blockchain-belasting.

CoinJar-beveiliging

Site beveiliging

Volgens de website gebruikt CoinJar meerdere strategieën om de activa en informatie van hun klanten te beschermen, waaronder gegevensversleuteling, Transport Layer Security, periodieke beveiligingsaudits en best practices voor organisatiebeveiliging. De website maakt ook gebruik van geavanceerde machine learning-technieken om verdachte logins, accountovernames en financiële fraude te herkennen.

Wallet-beveiliging

CoinJar-portemonnee gebruikt een koude opslagoplossing om volgens de website ten minste 90% van de digitale activa van hun klanten op te slaan. De hardware wallets worden offline opgeslagen op geografisch redundante, beveiligde locaties. De centrale maakt ook gebruik van een multisig opnameproces met meerdere medewerkers die nodig zijn om opnames te verwerken. Interessant genoeg stelt de beurs dat ze te allen tijde volledige reserves aanhouden, met voldoende activa om de saldi en valuta’s van klanten te dekken.

Twee-factorenauthenticatie

CoinJar heeft twee soorten Twee-factorenauthenticatie om te voorkomen dat iemand anders toegang tot uw account krijgt dan uzelf:

 • Authenticatie mobiele app
 • SMS-authenticatie

Authenticator-app

Authenticator-apps zijn geïnstalleerd op uw mobiele apparaat, zoals Google Authenticator of Authy. Ze werken door elke 30 seconden een nieuwe authenticatiecode te genereren. Nadat u de app aan uw CoinJar-account heeft gekoppeld, gebruikt u de code om het inlogproces op uw account te voltooien.

De apps hebben het voordeel dat ze overal worden gebruikt waar je een internetverbinding hebt, dus het is geweldig voor op reis of als sms om welke reden dan ook onbetrouwbaar is. Het is ook volledig gecodeerd en nooit zichtbaar voor derden.

Sms-berichten worden daarentegen niet gecodeerd door telefoonproviders en kunnen vatbaar zijn voor beveiligingsrisico’s zoals port forwarding of onderschepping.

SMS-authenticatie

Sms-authenticatie werkt door het ontvangen van een sms op uw mobiele apparaat wanneer CoinJar authenticatie vereist. Het enige dat u hoeft te doen, is de code invoeren die naar uw telefoon is verzonden. Deze verbeterde beveiligingsmethode is niet zo veilig als het gebruik van een app zoals hierboven beschreven.

Sms-berichten worden niet gecodeerd door telefoonproviders en kunnen kwetsbaar zijn voor beveiligingsrisico’s zoals port forwarding of onderschepping.

Niet alle cryptocurrency-uitwisselingen in Australië zijn hetzelfde.

VERGELIJK COINJAR MET ANDEREN

Nu vergelijken!

Andere CoinJar-producten

Het team achter CoinJar heeft innovatieve producten toegevoegd om de beurs te scheiden van zijn concurrenten op de Australische digitale valutamarkt, zoals:

 • CoinJar Swipe-kaart
 • CoinJar Exchange

Deze producten zijn bedoeld om hun serviceaanbod te diversifiëren en omvatten nieuwe manieren om cryptocurrency in handen te geven van honderdduizenden mensen..

CoinJar Veeg

CoinJar Swipe is een crypto-betaalpas waarmee u digitale valuta kunt uitgeven bij elke winkel die EFTPOS in Australië heeft. U kunt ook contant geld opnemen bij elke geldautomaat of handelaar met uitbetalingsfaciliteiten. Er zijn geen activeringskosten, geen transactiekosten en geen maandelijkse kosten met CoinJar Swipe Card.

coinjar veeg

CoinJar Exchange

CoinJar heeft een crypto-handelsbeurs geïntroduceerd die CoinJar Exchange wordt genoemd. Het is een ander product dan de CoinJar fiat-to-crypto-uitwisseling die al vele jaren bestaat. U kunt uw geregistreerde CoinJar-e-mailadres en wachtwoord gebruiken om in te loggen op de digitale valuta-account.

coinjar beurshandel

CoinJar Exchange is geschikt voor handelaren die begrijpen hoe ze live cryptografieken moeten lezen. De interface is strak, minimaal en schoon, wat prettig is voor het oog. Het is vrij eenvoudig, dus verwacht geen geavanceerde indicatoren, tekentools en ordertypes.

De kaartinterface lijkt bedoeld voor beginners. Het mist handelsfuncties die in de huidige omgeving worden verwacht voor crypto-handelsbeurzen. CoinJar Exchange heeft een andere vergoedingsstructuur naar de fiat-beurs voor het kopen en verkopen van crypto.

Klantenservice

CoinJar-ondersteuning biedt een uitgebreide kennisbank met handleidingen en antwoorden op veelgestelde vragen over het platform. De gids behandelt onderwerpen variërend van het verifiëren van uw identiteit, het storten van geld via een bankoverschrijving, het verzenden van betalingen in digitale valuta en meer. Er is ook de mogelijkheid om neem rechtstreeks contact op met het klantenserviceteam via een ticketsysteem.

Veel Gestelde Vragen

Is er een KYC-proces om te beginnen met handelen?

Om crypto op CoinJar te kopen en verkopen, moet u eerst uw identiteit verifiëren. Nieuwe gebruikers moeten hun persoonlijke identificatiedocumentatie uploaden. Deze maatregelen zijn er om de beurs en investeerders tegen te beschermen bestrijding van het witwassen van geld en de financiering van terrorisme.

Is CoinJar een veilige portemonnee?

CoinJar heeft meerdere beveiligingsfuncties om de activa van hun klanten te beschermen, zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin en andere activa die in de portemonnee zijn opgeslagen. Gegevenscodering, Transport Layer Security, periodieke beveiligingsaudits en best practices voor organisatiebeveiliging zijn enkele voorbeelden van de veiligheidsmaatregelen die zijn getroffen om geld in de portemonnee veilig te houden.

Staat CoinJar SMSF Investing toe?

Er lijkt geen informatie te zijn over het investeren in cryptovaluta met behulp van een Self Managed Super Fund (SMSF) op de CoinJar-website. Dit betekent niet noodzakelijk dat de uitwisseling het niet toestaat, dus neem voor meer informatie contact op met het ondersteuningsteam van CoinJar.

Heeft CoinJar een mobiele app?

CoinJar heeft een app voor mobiele telefoons voor iOS- en Android-apparaten die u kunt gebruiken om crypto te kopen en verkopen. De webversie van het platform is ook mobielvriendelijk en kan op smartphones worden gebruikt.

coinjar uitwisseling

Heeft CoinJar een verwijzingsprogramma?

CoinJar heeft een verwijzingsprogramma waar gebruikers hun verwijzingscode kunnen delen om vrienden uit te nodigen of de uitwisseling te promoten via inhoud, video’s, artikelen of advertentieplaatsingen. Iedereen die zich aanmeldt bij CoinJar met behulp van uw verwijzingslink en vervolgens de ID-verificatie voltooit, wordt automatisch beloond met 500 CoinJar Rewards-punten. Je ontvangt ook 500 punten als je ze uitnodigt om lid te worden van CoinJar. CoinJar Rewards-punten kunnen worden ingewisseld bij de CoinJar Rewards Store.

Welke landen worden ondersteund?

Het CoinJar-platform is beschikbaar voor inwoners van Australië en het Verenigd Koninkrijk om digitale valuta te kopen en verkopen. De website vermeldt dat CoinJar een wereldwijd toegankelijke digitale valutaportefeuille is die kan worden gebruikt om crypto te verzenden, ontvangen en op te slaan. Dit betekent echter niet dat beleggers in alle landen geld kunnen storten op CoinJar vanwege lokale regelgeving in dat land.

CoinJar-alternatieven

De volgende Australische cryptocurrency-uitwisselingen zijn gerenommeerde en betrouwbare CoinJar-alternatieven.

swyftx

Swyftx

Swyftx is een geavanceerd platform waarmee u op een snelle en gemakkelijke manier cryptocurrencies kunt kopen. Het registratieproces is ongelooflijk eenvoudig met een snelle aanmelding en verificatie die minder dan twee minuten duurt.

Bezoek website onafhankelijke reserve

Onafhankelijke reserve

Independent Reserve is een populaire uitwisseling onder cryptocurrency-handelaren over de hele wereld die concurrerende vergoedingen en ondersteuning biedt voor traditionele fiat-valuta’s zoals de Australische dollar, de Nieuw-Zeelandse dollar en de Amerikaanse dollar..

Bezoek website coinspot

Coinspot

CoinSpot is opgericht in 2013 en heeft een solide reputatie en betrouwbaar imago opgebouwd voor een Australisch cryptocurrency-platform. De uitwisseling is erop gericht nieuwkomers te helpen bij het kopen van Bitcoin en cryptocurrency in Australië met AUD.

Bezoek website

Gevolgtrekking

Om deze CoinJar-recensie af te sluiten, lijkt de exchange een legitieme en veilige cryptoprovider te zijn voor Australiërs om cryptocurrency te kopen en verkopen. Er zijn enkele verbeteringen die kunnen worden gemaakt, zoals het gebruiksvriendelijker maken, het aantal ondersteunde munten verhogen en geavanceerde handelshulpmiddelen op de Exchange implementeren.

Ook is de 1% handelsvergoeding voor directe koop- / verkooporders hoger dan bij andere beurzen en moet worden vermeden omdat er goedkopere alternatieven zijn in Australië.

digitale golf

U bent wellicht ook geïnteresseerd in:

 • Hoe Bitcoin te kopen in Australië (4 eenvoudige stappen)
 • Plus500 Review: handelen in Crypto CFD’s, functies & Vergoedingen
 • Beste Coinspot-alternatieven om te kopen & Bitcoin verkopen
 • 4 Beste Crypto-diagramsites voor Altcoin-handelaren
 • Beste websites om Bitcoin voor contant geld te verkopen in Australië [onmiddellijk]

Wisselkoersen zijn een zeer belangrijke overweging voor elke potentiële belegger in cryptocurrency. De volgende beurzen – naast de bovenstaande beurs – bieden zeer concurrerende handels-, stortings- en opnamekosten (zonder verborgen kosten) met een breed scala aan stortingsmethoden die geschikt zijn voor alle soorten beleggers in Australië.

Bezoek CoinJar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me