Coinspot is een gerespecteerde cryptocurrency-uitwisseling die gemakkelijk te gebruiken is en waarmee gebruikers Bitcoin in Australië kunnen kopen. Sinds de oprichting in 2013 heeft de CoinSpot-uitwisseling bijna bereikt 1 miljoen gebruikers.

In deze review zullen we de gebruikersinterface, handelskosten, stortingslimieten, betalingsmethoden en veiligheid van het platform beoordelen & beveiliging en klantenservice.

Bezoek Coinspot

Hoewel we ernaar streven u in deze Coinspot-recensie de meest nauwkeurige informatie te verstrekken, raden we u aan hun website te bezoeken om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen die daarna kunnen optreden..

Belangrijkste kenmerken:

 • Vertrouwde Australische crypto-uitwisseling
 • Makkelijk in gebruik en geschikt voor beginners
 • Competitief handelskosten voor OTC- en SMSF-investeerders
 • Meerdere AUD-stortingsmethoden
 • ISO gecertificeerd voor informatiebeveiliging
 • 4.6 rating gebaseerd op 354 beoordelingen

 • Responsieve klantenservice en ticketsysteem

algemeen


4.6 / 5 Bezoek Coinspot

Makkelijk te gebruiken

Gebruikersomgeving

Vergoedingen

Veiligheid

We raden aan om een ​​Bitcoin-hardwareportefeuille zoals de Ledger Nano X te gebruiken bij het handelen in cryptocurrency. Als u geen portemonnee heeft, lees dan onze gids over de beste cryptocurrency-hardwareportefeuilles.

Wat is Coinspot?

Coinspot is een Australisch cryptocurrency-uitwisseling gevestigd in Melbourne dat een veilig en beveiligd platform biedt voor het kopen en verkopen van cryptocurrencies. De uitwisseling wordt vaak beschouwd als een van de beste cryptocurrency-uitwisselingen in Australië. Gebruikers kunnen Bitcoin direct kopen of verkopen of handelen op de open markt om te speculeren en potentiële winsten te behalen.

Coinspot is een legitiem bedrijf met een licentie onder Casey Block Services Pty Ltd ABN 19619574186, handelend onder de naam CoinSpot. De uitwisseling is gereguleerd door de sterk gereguleerde financiële sector van Australië om te zorgen voor een juist gedrag en goede operaties met geld van investeerders.

coinspot website

Korte samenvatting

Coinspot vergeleken

Bankoverschrijving is een van de meest populaire methoden om AUD te storten op Coinspot. Deze vergelijkingstabel bevat andere populaire Australische cryptocurrency uitwisselingen zoals Coinspot waarmee beleggers geld kunnen storten met behulp van een bankoverschrijving om te beginnen met handelen.

Kenmerken & Diensten

Coinspot is een van de eerste bitcoin in Australië & cryptocurrency-uitwisselingen in het land dat zijn kernaanbod heeft uitgebreid met platformfuncties zoals:

 • Ontworpen voor alle investeerders met een gebruiksvriendelijke interface
 • Meer dan 210 cryptocurrency-munten beschikbaar voor kopers en verkopers
 • Koop direct & verkoop cryptocurrency in een paar minuten
 • Uitwisselingsplatform met TradingView-grafieken en geavanceerde ordertypes
 • Breed scala aan fiat-stortingsopties zoals POLi-betalingen, PayID, BPAY en contant geld
 • Hoge standaard van beveiligingsfuncties om accountdiefstal te minimaliseren
 • Over-the-counter desk en ondersteuning voor Australische Super Fund-investeerders
 • 2-factorenauthenticatie om uw account te beschermen tegen hackers en diefstal
 • Toonaangevende beveiligingsprocessen en ISO-accreditatie voor beveiliging
 • Partnerprogramma dat 30% van de commissies beloont voor doorverwezen gebruikers

Is CoinSpot veilig?

Coinspot cryptocurrency exchange voldoet aan de strikte nieuwe AML / CTF-wetten van Australië die worden afgedwongen door AUSTRAC om de veiligheid van gebruikersaccounts te waarborgen. De uitwisselingsfuncties bankachtige beveiligingsmaatregelen om de informatie van zijn klanten te beschermen en fondsen veilig te houden. Net als andere beurzen gebruikt CoinSpot de tweefactorauthenticatie (2FA) waarvoor een mobiele telefooncode vereist is om toegang te krijgen tot het platform en is nu de veiligheidsbenchmark voor uitwisselingen over de hele wereld..

Is CoinSpot betrouwbaar?

Coinspot is een gerenommeerde en betrouwbare beurs met nooit gehackt sinds de oprichting in 2013. Coinspot is ook het eerste cryptocurrency-platform in Australië dat het internationaal erkende ISO 27001-certificering voor informatiebeveiliging. Dit betekent dat er een laag risico is dat persoonlijke informatie die op de uitwisseling wordt opgeslagen om te voldoen aan de KYC-vereisten, in gevaar komt.

Een account aanmaken

Zoals bij de meeste cryptocurrency-uitwisselingen, moeten nieuwe gebruikers een registratieproces doorlopen om een ​​crypto-handelsaccount aan te maken om een ​​account bij Coinspot aan te maken. Ga om te beginnen naar de website en klik op ‘Registreren’ vul bovenaan de pagina de details in en klik op ‘Maak account’.

Coinspot Exchange zal om een ​​e-mailadres vragen om de toegang van de gebruiker tot het opgegeven e-mailadres te verifiëren. Verificatie van het e-mailadres voltooit het basisproces voor het aanmaken van een Coinspot-account, zodat gebruikers voor de eerste keer kunnen inloggen op Coinspot.

ID-verificatie

Met een standaard Coinspot-account kunnen gebruikers de functies van de website verkennen, maar kunnen ze geen geld storten of opnemen totdat de verificatie is voltooid. Coinspot-verificatie is rvereist om identificatiedocumenten te bewijzen om toe te staan stort tot AUD $ 2.000 per dag en neemt geld op uit de Coinspot-portemonnee. De volgende documenten zijn vereist:

 • Voor-en achternaam
 • Geboortedatum
 • Telefoonnummer
 • Woonadres
 • Kopie van een geldige identiteitskaart of paspoort met bewijs van adres
 • Selfiefoto met een identiteitsbewijs omhoog

Dit proces is vrij strikt en houdt zich aan de checks and balances volgens het AML-beleid en hoeft zich geen zorgen te maken. Dit is een standaardproces om de crypto-uitwisseling te beschermen tegen betrokkenheid bij het witwassen van geld of verdachte activiteiten. Het overall verificatieproces duurt minder dan 24 uur om te worden goedgekeurd voordat de gebruikers koop- / verkoopactiviteiten kunnen uitvoeren.

Geld storten

Coinspot ondersteunt verschillende betaalmethoden waarmee gebruikers geld op een account kunnen storten om Bitcoin te kopen. De meest populaire keuze voor geld storten op Coinspot is via bankoverschrijving met een directe storting, POLi of PayID. Elke betaalmethode brengt geen handelskosten met zich mee.

coinspot storting

BPAY en contante stortingsmethoden zijn beschikbaar, maar er zijn kleine kosten aan verbonden. Helaas is de uitwisseling biedt geen optie om koop Bitcoin met een creditcard, AfterPay of PayPal. Elke stortingsmethode heeft verschillende stortingslimieten per dag en tijdsbestekken om als volgt te wissen:

Gebruikersomgeving

De interface van Coinspot heeft een eenvoudig en gebruiksvriendelijk dashboard met handelsfuncties waarmee gebruikers dat kunnen bewaak meerdere muntenportefeuilles op één locatie. Er zijn knoppen naast elk activum voor snelle koop- en verkooporders, of om de live prijsgrafiek te bekijken. Een visuele grafiek van de portefeuille met de toewijzing van muntenbezit en de bijbehorende percentages is een leuke functie om de algehele prestaties te volgen.

coinspot account

Beleggers en handelaren die afhankelijk zijn van technische grafiekanalyse, zijn uitgerust met handelshulpmiddelen zoals trendlijnen, indicatoren en technische patronen om de prijsactie te analyseren. De charting-pakket is gekoppeld aan TradingView wat een populair kaartpakket is. Gebruikers moeten zich ervan bewust zijn dat de tekentools en -indicatoren worden verwijderd nadat ze zijn uitgelogd en moeten overwegen om een ​​afzonderlijke cryptografiewebsite te gebruiken.

coinspot bitcoin kopen

Direct kopen / verkopen

Coinspot biedt de optie voor gebruikers die dat willen koop en verkoop direct cryptocurrency die u kunt openen door op de link ‘Kopen / verkopen’ bovenaan de pagina te klikken. Er zijn meer dan 200 munten die direct kunnen worden gekocht of terug verkocht aan AUD.

coinspot direct kopen

Het proces om de functie Direct kopen te gebruiken is eenvoudig. Als de gebruiker bijvoorbeeld Bitcoin wil kopen, wordt het activum uit de lijst geselecteerd en wordt een orderinvoervak ​​weergegeven. Hier kan de gebruiker het bedrag van AUD invoeren om Bitcoin te kopen.

De equivalente hoeveelheid Bitcoin wordt weergegeven tegen de huidige marktkoers. De transactiekosten worden niet weergegeven bij de transactiegegevens en moeten worden getoond om duidelijkheid te bieden voor de belegger. Handelaren die de functie voor direct kopen of verkopen zal een hogere handelsvergoeding van 1% oplopen voor het gemak. Dit tarief is aanzienlijk hoger in vergelijking met andere cryptocurrency-platforms in Australië.

coinspot bitcoin kopen

Coinspot Exchange

Coinspot biedt een cryptocurrency-handelsplatform voor handelaren die cryptocurrency willen kopen en verkopen dat geschikt is voor beginners en intermediaire handelaren. De Coinspot ‘Exchange’ is toegankelijk door op de ‘Market’ link in het bovenste menu te klikken. De handelskosten die de uitwisseling gebruiken, verschillen aanzienlijk van de bovengenoemde functie voor direct kopen / verkopen (1% versus 0,1%). Verwijzen naar Coinspot-kosten sectie.

De gebruikersinterface bevat een prijsgrafiek van het geselecteerde cryptocurrency-activum om te verhandelen. Dit is handig om de gebruiker een overzicht te geven van de recente prijsgeschiedenis met behulp van een kandelaar of lijndiagram.

coinspot prijsgrafiek

Net als bij de populaire Bitcoin-handelsplatforms, bevat Coinspot-uitwisseling een orderinvoervak ​​om cryptocurrency te kopen en verkopen tegen Australische dollars (AUD). Gebruikers kunnen het bedrag van AUD invoeren dat ze willen uitgeven en het bedrag kiezen dat ze willen kopen. De interface is eenvoudig en bestellingen moeten handmatig worden ingevoerd, wat kan resulteren in fouten.

Een orderboek is gepositioneerd onder de orderboxen, wat handig kan zijn om het handelsvolume en de liquiditeit van de activa te zien. Dit is vooral belangrijk bij altcoins met lage handelsvolumes.

Coinspot-handel

Daar noteren we ook lijkt geen optie te zijn om een ​​stop loss in te stellen of winstorders aan te nemen met behulp van de Coinspot-uitwisseling. Dit is echt belangrijk om handelsrisico’s te beheren en kapitaal te behouden en zou graag zien dat geavanceerde ordertypes zoals stoporder, One-Cancels the Other (OCO) en Fill-Or-Kill ook worden opgenomen.

Over het algemeen handelen op Coinspot met behulp van de ‘Markt’ om te kopen & het verkopen van cryptocurrency mist de geavanceerde functies in vergelijking met andere gerenommeerde platforms zoals Swyftx, Binance, Bybit en Plus500 die in Australië beschikbaar zijn om te gebruiken.

Coinspot-kosten

De kostenstructuur van Coinspot hangt af van hoe de gebruiker bestellingen plaatst op de beurs. De de handelsvergoeding voor het direct kopen, verkopen en ruilen van cryptovaluta is een vast bedrag van 1%. Evenzo is de handelsvergoeding voor het plaatsen van een take-profit, stop-loss-orders en terugkerende aankopen (gemiddelde dollarkosten) 1%. De handelsvergoeding voor het gebruik van de beurs of OTC-desk is 0,1%.

Over het algemeen is de handelskosten zijn bedoeld voor beginners die hun eerste Bitcoin willen maken & cryptocurrency-investering met AUD. De handelskosten zijn echter te hoog voor actieve kopers en handelaren in cryptocurrency, aangezien de vergoeding van 1% eventuele winsten opslokt..

Storting & Opnamekosten

Er is geen stortings- of opnamekosten via bankoverschrijvingsmethoden zoals POLi of PayID of directe storting. Voor BPAY en contante stortingen bij een lokale kiosk wordt een toeslag van 0,9% en 2,5% in rekening gebracht. Voor opnames van cryptocurrency naar een andere exchange of een hardware wallet gelden de standaard blockchain-netwerkkosten (mining), die op dat moment variëren afhankelijk van de munt en de netwerkbelasting..

Over-the-counter (OTC) -handel

Of u nu nieuw bent in het handelen in Bitcoin en cryptocurrency of een ervaren handelaar bent, CoinSpot staat het toe Vrij verkrijgbaar (OTC) handel voor vermogende beleggers. De beurs biedt hulp bij stortingen met een hoge waarde & opnames inclusief ondersteuning Self Managed Super Fund (SMSF) & Business Account aan boord.

Niet alle cryptocurrency-uitwisselingen in Australië zijn hetzelfde.

VERGELIJK COINSPOT MET ANDEREN

Nu vergelijken!

Coinspot-app

Coinspot heeft een mobiele handelsapp om te kopen, te handelen, te verkopen, over te dragen vanuit de portemonnee, prijsgrafieken te bekijken, muntinformatie weer te geven en de algehele cryptocurrency-portefeuille te bewaken in een plaats. De Coinspot-app kan worden gedownload via de Google Playstore met een Binnenkort een iOS-compatibele app.

Coinspot-app

Beveiligingsfuncties

Coinspot neemt beveiliging serieus en voldoet aan de Internationale Organisatie voor Standaardisatie voor haar beveiligingssystemen. Coinspot is het Oenige cryptocurrency-uitwisseling in Australië om geaccrediteerd te worden voor zijn beveiligingssystemen. Fondsen die op de Coinspot-portemonnee zijn opgeslagen, worden veilig bewaard totdat ze worden overgebracht naar een hardware-portemonnee voor personeel.

Om gebruikersaccounts te beschermen tegen frauduleuze activiteiten, gebruikt CoinSpot tweefactorauthenticatie (2FA), waarbij gebruikers een code moeten invoeren die is gegenereerd op het geregistreerde mobiele apparaat om in te loggen op het platform.

Verwijzingsprogramma

Het verwijzingsprogramma van CoinSpot komt in aanmerking voor alle gebruikers van de uitwisseling door een verwijzingscode te delen met vrienden en familie voor beide ontvang $ 10 aan Bitcoin na de eerste storting van AUD. Het exacte bedrag aan Bitcoin (BTC) dat wordt gecrediteerd, is de equivalente waarde van $ 10 op het moment dat de verwezen partij zijn eerste AUD-storting voltooit. De verwijzingslink is te vinden in het dashboardgedeelte.

Affiliate-programma

CoinSpot heeft een aangesloten programma dat beloont 30% van de commissies voor het promoten van hun diensten bij de gemeenschap gedurende 12 maanden van de verificatie van elk lid. Het provisiepercentage wordt elke 12 maanden geleidelijk verlaagd.

Kopen & Verkooplimieten

CoinSpot koop- en verkooplimieten zijn:

 • BTC, XRP, NPXS, HEET – $ 100.000 per transactie
 • LTC, ETH, EOS, ADA, TRX, VET, DOGE, ICX, NEO, OMG – $ 50.000 per transactie.

Hoe vind je de specifieke koop- en verkooplimieten voor munten? Navigeer naar het ‘Kopen verkopen’ knop bovenaan de pagina en selecteer de munt die je wilt. Onder de beschikbare CoinSpot-fondsen wordt de limiet weergegeven. U kunt de verkooplimiet op dezelfde positie vinden als u op verkopen klikt in plaats van op kopen.

Ondersteunde crypto’s

CoinSpot ondersteunt meer dan 200 cryptocurrencies op de beurs om te kopen, verkopen en ruilen zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Bitcoin Cash, Cardano, NEO, EOS, Stellar Lumens, Tron en anderen. De uitwisseling ook ondersteunt populaire DeFi-tokens en -munten op zijn platform zoals Compound, Uniswap, Aave, Yearn Finance en Sushi.

coinspot defi

De CoinSpot-portemonnee kan worden gebruikt om elke munt op te slaan, terug te converteren naar AUD of om te wisselen naar een andere cryptocurrency. CoinSpot voegt regelmatig nieuwe munten toe die geschikt zijn voor kopers van altcoins in Australië.

CoinSpot-bundels

Beleggers die ervoor kiezen om hun cryptocurrency-portefeuille te diversifiëren, kunnen profiteren van CoinSpot-bundels, waardoor het gemakkelijk is om een ​​groep activa in één transactie te kopen. De uitwisseling categoriseert de populaire activa in bundels.

De allocatie van elk actief binnen de bundel wordt bepaald door de beurs. De Top 3-munten op basis van marktkapitalisatie omvatten bijvoorbeeld een toewijzing van 40,8% aan Bitcoin, 46,2% voor Ethereum en 12,9% voor XRP..

coinspot bundels

Het voordeel van het kopen van een bundel is een eenmalige handelsvergoeding, in tegenstelling tot het betalen van een vergoeding voor elk actief afzonderlijk. Het nadeel is dat een bepaalde muntenbundel een actief kan bevatten dat u niet wilt kopen of al in bezit hebt.

Veiligheid

Coinspot neemt beveiliging serieus en voldoet aan de Internationale Organisatie voor Standaardisatie voor haar beveiligingssystemen. Coinspot is het Oenige cryptocurrency-uitwisseling in Australië om geaccrediteerd te worden voor zijn beveiligingssystemen. Fondsen die op de Coinspot-portemonnee zijn opgeslagen, worden veilig bewaard totdat ze worden overgebracht naar een hardware-portemonnee voor personeel.

Om gebruikersaccounts te beschermen tegen frauduleuze activiteiten, gebruikt CoinSpot tweefactorauthenticatie (2FA) waarvoor gebruikers een code moeten invoeren die wordt gegenereerd op het geregistreerde mobiele apparaat om in te loggen op het platform.

Klantenservice

Coinspot biedt een uitgebreid Helpcentrum met handleidingen en veelgestelde vragen om beginners te helpen met Coinspot aan de slag te gaan om Bitcoin en andere digitale activa te kopen. De sectie behandelt onderwerpen als:

 • Coinspot-verificatie en accountaanmelding
 • Accountbeveiliging en 2FA activeren
 • AUD storten op het platform
 • Geld opnemen op een bankrekening
 • Kopen & verkopen op de beurs
 • Munten verzenden en ontvangen

Gebruikers die geen hulp kunnen vinden in de sectie Veelgestelde vragen, kunnen contact opnemen met het ondersteuningsteam via de helpwidget in de rechterbenedenhoek. De widget werkt als een formulier en er kan een specifieke vraag gesteld worden die beantwoord zal worden door het Coinspot-ondersteuningsteam. Onze ervaring is dat we op een werkdag binnen 24 uur een antwoord van het ondersteuningsteam hebben ontvangen.

Coinspot-alternatieven

De volgende alternatieve uitwisselingen voor Coinspot zijn gerenommeerde en betrouwbare cryptocurrency-platforms in Australië. Elke exchange is geschikt voor het kopen / verkopen van cryptovaluta en heeft zijn eigen voor- en nadelen die voor gebruik in overweging moeten worden genomen.

Veel Gestelde Vragen

Is Coinspot Australisch?

Coinspot is een Australische cryptocurrency-uitwisseling die is gevestigd in Melbourne, Victoria. De beurs wordt vaak beschouwd als ‘de meest vertrouwde beurs van Australië’ vanwege de strikte naleving van lokale voorschriften en wetten.

Is Coinspot Legit?

CoinSpot lijkt een legitieme cryptocurrency-uitwisseling met duizenden gebruikers in Australië. De beurs is gereguleerd en voldoet aan de nieuwe Australische wetgeving ter bestrijding van witwassen en financieren van terrorisme, die wordt gehandhaafd door AUSTRAC.

Is Coinspot gehackt?

Coinspot heeft nooit gehackt of gecompromitteerd sinds de oprichting in 2013 als een cryptocurrency-uitwisseling. De centrale beschikt over hoge veiligheidsnormen om de fondsen en informatie van zijn gebruikers te beschermen tegen kwaadwillende hackers en diefstallen. Coinspot is de eerste crypto-uitwisseling in Australië die een ISO-accreditatie voor informatiebeveiliging heeft ontvangen.

Is Coinspot een portemonnee?

CoinSpot bevat een beveiligde online portemonnee om uw recent aangekochte cryptocurrencies op te slaan. Deze portemonnee kan worden gebruikt om uw munten naar andere beurzen of een hardware-portemonnee te verzenden en te ontvangen. De CoinSpot-portemonnee is gemakkelijk te gebruiken en een geweldige manier voor beginners om hun munten veilig te bewaren.

Staat Coinspot SMSF Investing toe?

Dat is een Australische wens gebruik maken van hun zelfbeheerde superfondsen (SMSF) kan maak een CoinSpot-account aan om te investeren met behulp van een SMSF om cryptocurrencies te kopen zoals Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP) en vele anderen.

Welke Exchange gebruikt Coinspot?

Coinspot is een gecentraliseerde cryptocurrency-uitwisseling die zijn eigen orderboeken en liquiditeit gebruikt voor gebruikers die digitale activa kopen, verhandelen of verkopen met behulp van het ‘Market’-platform. De beurs geeft geen openbare informatie over het dagelijkse handelsvolume of de liquiditeit.

Gevolgtrekking

Om onze CoinSpot-beoordeling af te sluiten, zijn we van mening dat de uitwisseling een veilige uitwisseling is om Bitcoin te kopen, omdat het voldoet aan de nieuwe Australische wetgeving ter bestrijding van witwassen en financieren van terrorisme. Gevestigd in Australië, het is een goed vertrouwde uitwisseling die zeer gerespecteerd wordt in de lokale cryptocurrency-gemeenschap en geschikt is voor beginners.

Bezoek Coinspot

Gebruikers moeten echter oppassen dat ze de functie voor direct kopen / verkopen niet te vaak of voor grote bestellingen gebruiken, aangezien dit een hoge vergoeding met zich meebrengt. We raden aan om bestellingen op de markt / uitwisseling te plaatsen, aangezien de kosten 1 / 10e van de grootte zijn. Als alternatief kunnen gebruikers overschakelen naar een andere crypto-uitwisseling zoals Swyftx, onze best beoordeelde cryptocurrency-uitwisseling in Australië..

U bent wellicht ook geïnteresseerd in het lezen van deze artikelen hierna:

 • Beste websites om Bitcoin voor contant geld te verkopen in Australië [onmiddellijk]
 • Coinmama Review: Bitcoin, handelen & Vergoedingen

 • 8 Beste gratis crypto-uitwisselingen (commissievrije handel)
 • 5 Coinspot-alternatieven met lagere kosten
 • Top 10 veelgestelde vragen over crypto-belasting in Australië (dat kan u geld besparen)

digitale golf

Wisselkoersen zijn een zeer belangrijke overweging voor elke potentiële belegger in cryptocurrency. De volgende beurzen – naast de bovenstaande beurs – bieden zeer concurrerende handels-, stortings- en opnamekosten (zonder verborgen kosten) met een breed scala aan stortingsmethoden die geschikt zijn voor alle soorten beleggers in Australië.

Bezoek Coinspot

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me