Cointree Review: is het veilig om deze uitwisseling te gebruiken?

Cointree is een Australische crypto-uitwisseling waarmee individuen Bitcoin en andere munten kunnen verkrijgen met behulp van lokale valuta. De exchange is bekend en een populair digitaal valutaplatform in Australië.

Bezoek Cointree

In deze Cointree-recensie geven we een overzicht van de beurs, de functies, gebruikersinterface en handelskosten. Hoewel we ernaar streven u altijd nauwkeurige informatie te verstrekken, raden we u aan hun site van tijd tot tijd te bezoeken voor het geval er later updates plaatsvinden..

Belangrijkste kenmerken:

 • Eenvoudige en beginnersvriendelijke uitwisseling in Australië
 • Ondersteunt de belangrijkste cryptocurrency-activa
 • Concurrerende handelskosten
 • Maakt middeling van de dollarkosten mogelijk om in de loop van de tijd posities te bouwen
 • SMSF-investeerders kunnen het platform gebruiken
 • 3.6 sterren gebaseerd op 273 beoordelingen

algemeen

4.05 / 5 Bezoek Cointree

Makkelijk te gebruiken

Gebruikersomgeving

Vergoedingen

Veiligheid

Voordat u begint, raden we aan om een ​​Bitcoin-portemonnee zoals de Ledger Nano X te gebruiken bij het handelen in cryptocurrency. Als u geen portemonnee heeft, lees dan onze gids over de beste bitcoin-hardwareportefeuilles.

Cointree-site

Wat is Cointree?

Cointree.com is een gevestigde cryptocurrency-uitwisseling die is gevestigd in Australië en biedt een gemakkelijke, snelle en veilige service om meer dan 130 digitale valuta te kopen. Het platform stelt gebruikers in staat AUD te storten en om te zetten in digitale activa zoals Bitcoin, Ethereum en andere altcoins in Australië. Cointree heeft meer dan 80.000 geregistreerde gebruikers en is AUSTRAC gereguleerd.

Korte samenvatting

Cointree vergeleken

Bankoverschrijving is een van de meest populaire methoden om AUD te storten op Cointree. Deze vergelijkingstabel bevat andere populaire Australische cryptocurrency-uitwisselingen zoals Cointree waarmee gebruikers Bitcoin kunnen kopen met een bankoverschrijving.


Is Cointree veilig?

Cointree lijkt een veilige crypto-uitwisseling met verschillende beveiligingsmaatregelen om de persoonlijke gegevens van de gebruiker te beschermen en hun geld veilig te houden. Deze maatregelen omvatten SSL-certificering, tweefactorauthenticatie, versleuteling van portemonnee en persoonlijke gegevens. Er zijn ook geen meldingen geweest van diefstal van geld op Cointree sinds de cryptocurrency-uitwisseling werd opgericht.

Is Cointree Legit?

Cointree lijkt een legitieme cryptocurrency-uitwisseling dat is AUSTRAC gereguleerd. De uitwisseling is gebonden aan strikte naleving Australische wet- en regelgeving zoals AML / KYC om het risico op frauduleuze activiteiten te beperken.

Sinds de lancering in 2013 heeft Cointree duizenden beginners, intermediaire handelaren en vermogende investeerders geholpen om aan de slag te gaan met digitale activa zoals Bitcoin, Ethereum en vele anderen..

Kenmerken & Diensten

Cointree is erop gericht om inwoners van Australië crypto te laten kopen en verkopen. Het platform biedt aantrekkelijke features zoals:

 • Intuïtief en gebruiksvriendelijk handelsplatform dat geschikt is voor beginners en intermediaire handelaren
 • Direct en gemakkelijk handelen in meer dan 130+ cryptocurrencies
 • Realtime marktgegevens en grafieken om in populaire altcoins te handelen
 • OTC-desk voor vermogende particulieren
 • Ondersteuning voor SMSF-investeerders om te investeren in digitale valuta
 • Een veilige portemonnee die een deel van het geld opslaat in offline koude portefeuilles om het geld van gebruikers te beschermen
 • Learning Hub met educatieve handleidingen om mensen op weg te helpen

cointree-functies

Registratie & Log in

Om een ​​account bij Cointree.com aan te maken, moeten gebruikers een registratieproces doorlopen om een ​​handelsaccount aan te maken. Cointree Exchange zal om een ​​e-mailadres vragen. Verificatie van het e-mailadres voltooit het basisproces voor het aanmaken van een account om in te loggen op het Cointree-dashboard en de uitwisselingsfuncties te verkennen.

Cointree-verificatie

Cointree gebruikers zijn verplicht om hun accounts te verifiëren om fraude te minimaliseren in overeenstemming met de regelgeving. Door een basisaccount aan te maken bij de cryptocurrency-uitwisseling, kan het individu de functies van het platform verkennen, maar het zal geen acties kunnen uitvoeren zoals het storten van geld of het kopen / verkopen-platform. De verificatieniveaus voor Cointree zijn als volgt:

De tijd om het volledige spel te voltooien Het identiteitsverificatieproces kan tot 1-2 werkdagen duren. We raden de gebruiker aan ervoor te zorgen dat de verstrekte informatie up-to-date is, aangezien dit kan leiden tot vertragingen bij het verwerken van de aanvraag, net als onze ervaring. Ter vergelijking: het verificatieproces kost tijd en makelaardijplatforms zoals Swyftx maken sneller een account aan en beginnen te handelen met alleen e-mailverificatie.

Geld storten

Cointree biedt verschillende opties om geld op de beurs te storten die algemeen beschikbaar zijn voor klanten in Australië, zoals PayID, POLi, bankoverschrijving en contante storting. Het minimale aankoopbedrag is $ 20 en maximaal $ 10.000 per dag, afhankelijk van de bank.

 • PayID (direct). De meeste banken en financiële instellingen in Australië ondersteunen PayID. Stortingen worden onmiddellijk bijgeschreven op de Cointree-portemonnee
 • POLi (onmiddellijk). POLi Payments is een service van Australia Post die betalingen direct bevestigt. Het is een van de beste beschikbare betaalmethoden om Bitcoin zo snel mogelijk te kopen.
 • Bankoverschrijving (1-2 werkdagen). Het rechtstreeks overboeken van geld naar de Cointree-rekening duurt wat langer, maar de meeste Australiërs zullen bekend zijn met dit proces. Noteer het referentienummer bij uw storting om te worden verwerkt om vertragingen te voorkomen.
 • Contante stortingen (onmiddellijk). Cointree heeft samen met Blueshyft dat beschikt over een netwerk van meer dan 1.200 winkellocaties in Australië. Met deze betalingsmethode kunnen Australiërs cryptovaluta kopen met contant geld om op uw Cointree-account te storten.

Er is momenteel geen optie om PayPal of een creditcard / betaalpas te gebruiken om fiat-valuta over te dragen aan Cointree. Personen die de voorkeur geven aan het gemak van het gebruik van een creditcard, moeten een wereldwijde fiat-to-crypto-uitwisseling gebruiken die deze stortingsmethode mogelijk maakt. Twee van de meest populaire cryptocurrency-uitwisselingen die bankkaartbetalingen accepteren, zijn Coinbase, Binance en CEX.IO.

Advertentie

coinspot

KOOP BITCOIN met australia’s favoriet crypto-uitwisseling

BEOORDELING

4,3 / 5

Bezoek Coinspot

Cryptocurrency kopen

Cointree-gebruikers in Australië kunnen snel en gemakkelijk crypto kopen met een fiat-valuta met behulp van verschillende stortingsmethoden, zoals hierboven beschreven, zodra uw account is geverifieerd. Het proces duurt slechts een paar minuten. Volg deze eenvoudige stappen om Bitcoin te kopen met AUD met Cointree:

Bekijk de onderstaande video voor een compleet overzicht en demonstratie van Cointree.

Handelskosten

Cointree gebruikt een gedifferentieerde vergoedingsstructuur die varieert tussen 0,5% en 0,9% afhankelijk van het verhandelde volume. De handelskosten zijn redelijk voor investeerders met een hoog nettovermogen. Voor beginners die hun eerste crypto-aankoop willen doen, zijn de handelskosten van Cointree echter niet de goedkoopste optie die beschikbaar is in Australië..

We merken ook de de spreiding tussen het bod en de vraag is hoog in vergelijking met andere cryptocurrency-uitwisselingen. Spreadkosten zijn een verborgen kosten waarvan nieuwe handelaren zich niet bewust zullen zijn. Op het moment van schrijven is er een premie van $ 670 op de prijs van Bitcoin. Een handelaar die 1 BTC koopt en deze onmiddellijk terugverkoopt aan de beurs, zal een aanzienlijk verlies lijden, zelfs als de prijs van het actief hetzelfde blijft.

Dit is een groot nadeel bij het gebruik van Cointree, aangezien deze verborgen kosten zich in de loop van de tijd zullen ophopen. Het is belangrijk om controleer de handelskosten EN de spread bij het zoeken naar een cryptocurrency-uitwisseling. Dit is de reden waarom we Swyftx hebben beoordeeld als ons beste Australische platform, omdat ze transparant zijn met hun handelskosten en spreads om de hoeveelheid gekochte of terug geconverteerde Bitcoin in AUD te maximaliseren..

cointree verspreid

Storting & Opnamekosten

CoinTree brengt geen kosten in rekening voor het storten van Australische dollars naar de uitwisseling door middel van een bankoverschrijving. Voor andere betalingsmethoden zoals PayID, POLi en Cash Deposit wordt een kleine vergoeding van maximaal $ 3,50 in rekening gebracht.

Bestaande gebruikers die Bitcoin willen verkopen en AUD willen opnemen van de Cointree-portemonnee naar een bankrekening, worden geen kosten in rekening gebracht. Voor opnames van cryptocurrency naar een andere exchange of een hardware wallet voor personeel, zoals de Ledger X, wordt een standaard transactie- (mining) vergoeding in rekening gebracht die is gebaseerd op de blockchain-netwerkbelasting voor de specifieke munt..

Klantenservice & Beoordelingen

De website van Cointree biedt een uitgebreide Help en ondersteuning om beginners te helpen die voor het eerst Bitcoin of andere munten willen kopen. De gids behandelt een breed scala aan onderwerpen, zoals:

 • Account & ID-verificatie
 • accountbeveiliging
 • AUD storten en geld opnemen
 • Handelen in Bitcoin en Altcoins
 • Zelfbeheerde superfondsen
 • Affiliate-programma

Er is ook de mogelijkheid om rechtstreeks contact op te nemen met het klantenserviceteam door ‘Een verzoek indienen’. Er is geen live chat-bot om vragen buiten kantooruren te beantwoorden. Op zoek naar Cointree-recensies, recente feedback en opmerkingen op platforms zoals TrustPilot en Product review zijn nogal negatief.

Cointree alternatieven

De volgende alternatieven voor CoinTree zijn gerenommeerde, veilige en betrouwbare cryptocurrency-uitwisselingen om Bitcoin te kopen in Australië en altcoins zoals Ethereum, XRP en Litecoin.

swyftx

Swyftx

Swyftx is een geavanceerd platform waarmee u op een snelle en gemakkelijke manier cryptocurrencies kunt kopen. Het registratieproces is ongelooflijk eenvoudig met een snelle aanmelding en verificatie die minder dan twee minuten duurt.

Bezoek website onafhankelijke reserve

Onafhankelijke reserve

Independent Reserve is een populaire uitwisseling onder cryptocurrency-handelaren over de hele wereld die concurrerende vergoedingen en ondersteuning biedt voor traditionele fiat-valuta’s zoals de Australische dollar, de Nieuw-Zeelandse dollar en de Amerikaanse dollar..

Bezoek website coinspot

Coinspot

CoinSpot-uitwisseling wordt zeer gerespecteerd in de lokale Bitcoin-gemeenschap en is gericht op het helpen van nieuwkomers om Bitcoin en cryptocurrency in Australië te kopen met Australische dollars.

Bezoek website

Veel Gestelde Vragen

Wie is de eigenaar van Cointree?

Cointree geeft geen details over de oprichter, maar de website vermeldt partnerschap met strategische bedrijven zoals de Blockchain-centrum, Blockchain Australië en Alles Crypto Australië.

Vereist Cointree ID-verificatie?

Cointree vereist dat gebruikers die cryptocurrency kopen of verkopen hun identiteit bewijzen in overeenstemming met Know-Your-Customer (KYC) -protocollen. Om uw account te verifiëren, kunnen de volgende documenten worden geüpload:

 • Internationaal paspoort
 • nationale identiteitskaart
 • Rijbewijs

Is er een aangesloten of verwijzingsprogramma?

Cointree heeft een aangesloten programma dat beloont tussen 30-70% van de commissies bij elke transactie voor alle nieuwe leden die zich aanmelden met een unieke verwijzingslink. Het commissietarief is gebaseerd op een gelaagde structuur, zodat hoe meer gebruikers worden doorverwezen, grotere winsten zullen genereren.

Kunt u Crypto kopen met SMSF?

Cointree ondersteunt Australische investeerders die besluiten gebruik te maken van hun Super Fund (SMSF) om digitale valuta zoals Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en andere cryptocurrencies te kopen. Gebruikers zullen een machtigingsbrief moeten invullen waarmee Cointree een SMSF-account kan aanmaken.

Heeft Cointree terugkerende kooporders??

Cointree stelt zijn gebruikers in staat stel terugkerende stortingen in om automatisch crypto te kopen. Zodra een terugkerende storting is ingesteld op een Cointree-account, zal de beurs het beschikbare geld automatisch omzetten naar Bitcoin tegen de huidige marktkoers.

Gevolgtrekking

Om onze Cointree-beoordeling af te sluiten, biedt de uitwisseling een eenvoudig, gebruiksvriendelijk platform voor Australiërs om te kopen, verhandelen, verkopen en zelfs rekeningen te betalen met cryptocurrency. We vonden het proces van het aanmaken van een nieuw account, identiteitsverificatie, betalingsopties en het kopen van cryptovaluta redelijk rechttoe rechtaan.

Het verificatieproces heeft enige tijd geduurd en kan verder worden gestroomlijnd. We hebben opgemerkt dat er verschillende verwijzingen zijn naar de oorzaak van vertragingen bij de verificatie, dus neem aan dat dit een frustratie was bij eerdere Cointree-gebruikers op basis van gebruikersrecensies.

Bezoek Cointree

De handelskosten die door Cointree worden aangeboden, zijn concurrerend op de markt, maar het verschil in spread tussen de koop- en verkoopprijs is hoog in vergelijking met andere cryptobeurzen in Australië. Hoewel de handelsvergoeding kan worden verlaagd bij hogere handelsvolumes, is de spreadvergoeding op de lange termijn niet in het voordeel van de belegger.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in:

 • Top 10 veelgestelde vragen over crypto-belasting in Australië (dat kan u geld besparen)
 • Hoe Ripple (XRP) te kopen in Australië
 • 8 Beste cryptocurrency-uitwisselingen in Nieuw-Zeeland
 • Bitcoins kopen met Amazon-cadeaubon (supergemakkelijk)
 • 5 Coinspot-alternatieven met lagere handelskosten

digitale golf

Wisselkoersen zijn een zeer belangrijke overweging voor elke potentiële belegger in cryptocurrency. De volgende beurzen – naast de bovenstaande beurs – bieden zeer concurrerende handels-, stortings- en opnamekosten met een breed scala aan stortingsmethoden die geschikt zijn voor alle soorten beleggers in Australië.

Bezoek Cointree

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map