Crypto.com Review: is het legitiem? We hebben de antwoorden

Crypto.com is een digitaal activaplatform dat verschillende cryptocurrency-producten en -diensten aanbiedt. De aanbieder van digitale valuta staat bekend om hun crypto-app waarmee u kopen, verkopen, verhandelen, uitgeven, opslaan, verdienen, geld lenen en zelfs rekeningen betalen met crypto!

Bezoek Crypto.com

In deze Crypto.com-beoordeling zullen we de verscheidenheid aan producten en diensten beoordelen die op het platform worden aangeboden, inclusief de app-, Exchange-, Earn- en Pay-functies. Onze beoordeling omvat commentaar op de gebruikersinterface, handelsactiva, vergoedingen en ondersteunde landen & fiat-valuta’s en meer.

Belangrijkste kenmerken:

 • Crypto.com App gedownload door 5 miljoen gebruikers wereldwijd
 • Koop, ruil en verkoop meer dan 50 cryptoparen
 • Koop cryptovaluta gedurende de eerste 90 dagen zonder creditcardkosten
 • Op volume gebaseerde handelskosten vanaf 0,2%
 • Geavanceerd handelsplatform, tools en indicatoren
 • $ 25 verwijzingsprogramma voor het binnenhalen van nieuwe gebruikers

algemeen

4.5 / 5 Bezoek Crypto.com

Makkelijk te gebruiken

Gebruikersomgeving

Vergoedingen

Veiligheid

Hoewel we ernaar streven u nauwkeurige en de nieuwste informatie te verstrekken, raden we u ten zeerste aan om de website te bezoeken om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen die daarna kunnen optreden..

Ontvang $ 50 GRATIS bij het bestellen van een MCO-betaalpas met onze verwijzingscode 45h3ct59tv.

Claim $ 50

Voordat we met deze review aan de slag gaan, wordt het vaak aangeraden om bij het kopen of verhandelen van cryptocurrency een Bitcoin hardware wallet zoals de Ledger Nano X te gebruiken. Als u geen portemonnee heeft, lees dan onze gids over de beste cryptocurrency-hardwareportefeuilles.

Wat is Crypto.com?

Crypto.com is een wereldwijde digitale activadienst die biedt een breed scala aan producten op een beginnersvriendelijke en intuïtieve mobiele app. Met de aanbieder van digitale valuta kunnen klanten rekeningen kopen, verhandelen, verkopen, opslaan, verdienen, uitlenen en betalen met behulp van cryptocurrencies die zijn producten gebruiken.


Crypto.com heeft een eigen ‘exchange’ waarmee klanten over de hele wereld verschillende digitale activa kunnen verhandelen op een beveiligd cryptoplatform met behulp van een eigen webinterface. Via zijn eigen native digitale tokenmunt (CRO) kan Crypto.com-uitwisseling bieden grote liquiditeit en concurrerende handelskosten voor zijn gebruikers om van te genieten.

crypto.com-site

Crypto.com vergeleken

Crypto.com is een cryptocurrency-uitwisseling van wereldklasse die een breed scala aan producten en functies biedt. Hier zijn een paar andere handelsplatforms die geavanceerde cryptodiensten bieden.

Beginnersvriendelijk

Crypto.com biedt een zeer intuïtieve, gebruiksvriendelijke en gemakkelijk te gebruiken mobiele app om 90+ munten te kopen en verkopen tegen werkelijke kosten. De app is geschikt voor personen van alle ervaringsniveaus en wordt ondersteund op iOS- en Android-apparaten.

Koop crypto tegen werkelijke kosten

Uniek voor Crypto.com, gebruikers kunnen meer dan 90 cryptocurrencies kopen en verkopen tegen echte kosten zonder mark-ups en de best mogelijke uitvoeringsprijzen. Nieuwe gebruikers van de app kunnen ontvangen nul-handelskosten gedurende 30 dagen wanneer u een creditcard of betaalpas gebruikt om cryptocurrencies te kopen. Bovendien kunnen gebruikers crypto direct naar andere gebruikers sturen zonder kosten, of crypto omwisselen naar crypto zonder handelskosten.

crypto.com-app

Verdien rente

Net als bij uitleen- en leenplatforms zoals BlockFi en Nexo, kunnen gebruikers die hun geld op de Crypto.com-portemonnee opslaan rente op crypto verdienen tot 6,5% p.a. De rente wordt wekelijks uitbetaald in de cryptocurrency die kan worden opgenomen of gebruikt voor handel op de beurs.

MCO VISA-kaart

Investeerders in cryptocurrency in Canada, het VK, Singapore, de VS en Europa kunnen een Crypto.com VISA-kaart bestellen om (zoals contant geld) uit te geven bij ondersteunde detailhandelaren en handelaars. De kaart biedt tot 8% cashback op aankopen met de MCO-kaart.

Is Crypto.com Legit?

Crypto.com lijkt een legitieme uitwisseling te zijn die is beveiligd en gereguleerd. Amerikaanse klanten fiat-portemonnee-saldi (in USD) worden gedekt door een FDIC-verzekering tot US $ 250.000, wat een niveau van zekerheid biedt dat fondsen veilig zijn op het platform. Tot op heden zijn er geen hacks of grote diefstal van geld op Crypto.com of zijn app.

Is Crypto.com veilig?

Crypto.com biedt bankachtige beveiligingsmaatregelen om de website, gebruikersgegevens en fondsen veilig te beschermen. Op basis van ons onderzoek zijn er geen hackers of grote diefstal van geld op de Crypto.com-app of Exchange. Voorbeelden van beveiligingsprotocollen die zijn ingevoerd om de veiligheid van activa te waarborgen, zijn onder meer een portemonnee voor 100% koude opslag voor klantgelden en tweefactorauthenticatie (2FA).

De exchange heeft een strategisch partnerschap met Ledger, een toonaangevende leverancier van hardwareportefeuilles. De koude opslag activa worden gedekt door een verzekeringspolis van $ 100.000.000. De exchange is ook een van de eerste cryptocurrency-bedrijven ter wereld met ISO27001: 2013, PCI: DSS 3.2.1, Level 1 compliance en CCSS.

Crypto.com-app

De Crypto.com-app is een van de meest populaire fiat-to-crypto-uitwisselingen ter wereld met meer dan 5 miljoen downloads. De handels-app biedt een snelle, gemakkelijke en veilige manier om crypto tegen echte kosten te kopen met een bankpas / creditcard. Het ontwerp van de app is op maat gemaakt voor gebruiksvriendelijkheid, waardoor het voor gebruikers eenvoudig is om binnen enkele seconden door te scannen en een functie of product te vinden. De app is alleen ondersteund op mobiele iOS- en Android-apparaten. De app kan niet worden gebruikt op een desktop-pc om crypto te kopen.

crypto.com mobiele telefoon-app

Registratie & Log in

Om cryptocurrency te kopen, verkopen, verzenden en ontvangen met behulp van Crypto.com, moeten gebruikers dit doen download de app en open een rekening met hun mobiele telefoon. Een geldig e-mailadres is vereist om een ​​verificatiecode te ontvangen om de nieuwe portemonnee te valideren. Er zijn geen kosten verbonden aan het aanmaken of onderhouden van een Crypto.com-account of -portemonnee.

ID-verificatie

Zoals de meeste fiat-naar-crypto-uitwisselingen in de wereld, zullen nieuwe gebruikers die een account maken bij Crypto.com om crypto te kopen en verkopen met fiat-valuta hun identiteit moeten verifiëren. Het ID-verificatieproces is om te voldoen aan de AML / CTF-voorschriften die in verschillende landen over de hele wereld verplicht zijn.

Een volledige naam, identiteitsbewijs van de overheid of paspoort moet worden ingediend via de app. De snelheid van het verificatieproces duurt meestal minder dan 3 werkdagen om te worden goedgekeurd. Voor meer informatie over het Know Your Customer (KYC) -proces, lees deze gids op de Crypto.com-website.

Fiat-geld storten

Crypto.com-app ondersteunt 21 verschillende fiat-valuta’s dat omvat de AUD, BGN, CAD, CHF, CZK, DKK, EUR, GBP, HKD, HRK, HUF, ILS, JPY, NOK, NZD, PLN, RON, SEK, SGD, USD en ZAR. Er kan geld worden gestort op de Crypto.com-app om crypto te kopen met behulp van de volgende betaalmethoden (afhankelijk van beschikbaarheid in elk land):

 • overschrijving
 • Overschrijving
 • Creditcard of bankpas
 • SEPA
 • Transfer Wise
 • PayPal

De meest populaire methode om fiat-valuta over te dragen in de VS is via een bankoverschrijving (ACH) of een bankoverschrijving. Een bankoverschrijving (ACH) is een goedkope manier om geld te storten en het duurt ongeveer 3 tot 5 werkdagen om te vereffenen. Voor hogere limieten kunnen gebruikers tot $ 250.000 storten met behulp van een bankoverschrijving die een snellere stortingssnelheid heeft van 1-2 werkdagen. Er is een minimum stortingsbedrag van $ 50.000 met een overboeking, wat redelijk is in vergelijking met andere Amerikaanse cryptocurrency-uitwisselingen.

Crypto deponeren

Crypto.com-app staat de storting toe van 17 digitale activa zoals BTC, ETH, CRO, BAT, LINK, USDC en DOT. De lijst met ondersteunde munten en ERC-20-tokens zijn beperkt in bepaalde landen, zoals de Verenigde Staten, Singapore en Hong Kong. Bijvoorbeeld, Klanten in de VS kunnen geen populaire tokens YFI, AAVE en UNI storten.

crypto.com mobiele app

De stortingssnelheid varieert afhankelijk van de munt en het aantal bevestigingen dat vereist is voordat het geld in de portemonnee arriveert. Er wordt een e-mail verzonden zodra een succesvolle storting is voltooid.

Crypto.com App-kosten

Crypto.com rekent een standaardvergoeding aan tussen 1,49% -3,99% om cryptocurrencies te kopen via debetkaarten of een creditcard, afhankelijk van het land van de gebruiker. De exacte kosten worden weergegeven in de app wanneer de bestelling is geplaatst. Voor een tijdelijke promotie komen nieuwe Crypto.com-gebruikers in aanmerking voor een 0% vrijstelling van creditcardkosten voor de eerste 30 dagen.

Ondersteunde landen

Crypto.com-app is wereldwijd beschikbaar om cryptocurrency te kopen met een bankpas of creditcard, inclusief inwoners van de VS. Geaccepteerde landen zijn onder meer de VS, Australië, Singapore, het VK en verschillende rechtsgebieden binnen Europa. Er zijn een paar beperkte landen die geen cryptovaluta mogen kopen met de Crypto.com-app.

Crypto.Com Verdien

Een voordeel bij het gebruik van de Crypto.com-app is de mogelijkheid om rente te verdienen op cryptocurrencies. Om de bonus te krijgen, moeten de gestorte activa in de Crypto.com-portemonnee worden bewaard verdien tot 6,5% per jaar op crypto en 12% voor stablecoins. Het Crypto.com Earn rentebedrag wordt wekelijks uitbetaald in de gestorte munt. Bitcoin (BTC) -stortingen zullen bijvoorbeeld wekelijks rente in BTC verdienen.

crypto.com verdienen

Als je 50.000 of meer CRO-tokens inzet, ontgrendel je 2% extra per jaar. rente op contracten voor bepaalde tijd. De extra rente wordt echter betaald in CRO-tokens, niet in het activum.

Crypto.com Verdien ondersteunt in totaal 34 digitale munten waaronder de belangrijkste munten zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin, XRP en Binance Coin. Er zijn 8 stablecoins die ook in de Crypto.com-app kunnen worden gestort om rente te verdienen, zoals USD Coin, Tether en True USD.

crypto.com verdient ondersteunde munten

Crypto.com VISA-kaart

De Crypto.com-app biedt een VISA-betaalpas om crypto uit te geven en cashback-beloningen te verdienen bij aankopen tot 8%. Er zijn geen opstartkosten of jaarlijkse kosten om te beginnen met het verdienen van beloningen bij ondersteunde winkeliers met behulp van de Crypto.com VISA-kaart. Om de Crypto.com VISA-betaalpas aan te vragen, moeten gebruikers de Crypto.com-app downloaden, identiteitsverificatie (KYC) voltooien, CRO-tokens kopen via de app en in hun portemonnee storten op zet de CRO-fiches uit (voor 180 dagen).

crypto.com VISA-kaarten

Cashback-beloningen

Afhankelijk van het aantal CRO-tokens dat is ingezet in een Crypto.com-portemonnee, ontvangen MCO VISA-kaarthouders een verschillend percentage cashback tussen 1% en 8% als volgt:

 • Obsidian VISA-kaart: 2% tot 8%
 • Icy White / Frosted Rose Gold VISA Card: 1,75% – 5%
 • Royal Indigo / Jade Green VISA Card: 1,5% – 3%
 • Ruby Steel VISA-kaart: 1% – 2%

Klanten die geen CRO-tokens inzetten, kunnen nog steeds de Crypto.com VISA-kaart toepassen en gebruiken om 1% cashback op aankopen te verdienen. Ze komen echter niet in aanmerking voor extra voordelen en kaartkortingen.

crypto.com-kaart

Kaartkortingen

Naast het verdienen van tot 8% cashback-bonussen op lokale en internationale aankopen, kunnen Crypto.com VISA-kaarthouders profiteren door kortingen te verdienen bij uitgaven op Crypto.com premium partners waaronder Spotify, Netflix, Prime en Expedia. Het bedrag van de korting hangt af van het bedrag aan CRO dat in de app is ingezet, waardoor ook bonusrente kan worden verdiend. Hieronder vindt u voorbeelden van kortingen met behulp van de Crypto.com VIA-kaart.

Er zijn limieten aan de kortingen per maand en klanten zouden dat moeten doen kijk op de website voor details. Zodra de 180 vergrendelingsperiode is verstreken, kunnen de tokens worden overgebracht naar een Crypto.com-portemonnee om te handelen, of doorgaan met staken om extra voordelen te verdienen.

Crypto.com Exchange

Crypto.com biedt een cryptocurrency-handelsplatform om digitale valuta te wisselen en wordt de ‘Crypto.com Exchange’ genoemd. De Exchange is online toegankelijk en beschikt over een geavanceerde gebruikersinterface.

KYC-niveaus & Grenzen

Voor handelaren die digitale valuta willen kopen / verkopen op de Crypto.com Exchange, een gelaagd verificatiesysteem met meer functies, functionaliteit en limieten voor elk hoger niveau. Handelaren kunnen stort een onbeperkt aantal cryptovaluta naar de Exchange zodra KYC is voltooid.

Gebruikersomgeving

Crypto.com Exchange biedt een gestroomlijnd, intuïtief en schoon platform voor handelaren om te speculeren op de digitale valutamarkten. Het handelsplatform voor cryptocurrency biedt geavanceerde functies, tools en indicatoren om de grafieken en prijsacties te analyseren. De kaartsoftware en -tools worden geleverd door Tradingview, waarmee de meeste cryptohandelaren bekend zullen zijn.

Snel, responsief en vrijwel direct schakelen tussen cryptoparen, waar andere handelsbeurzen moeite mee hebben. Er was geen latentie om de prijsgrafieken te laden van elk handelspaar. Het vervolgkeuzemenu rechtsboven om andere items te bekijken is een geweldige functie omdat het de interface niet rommelig maakt.

crypto.com gebruikersinterface

De interface is ingedeeld met de grafiek in het midden en recente transacties aan de rechterkant om de laatste prijzen te zien die mensen bereid zijn de geselecteerde cryptocurrency te kopen en verkopen en het volume / bedrag dat op elk prijsniveau wordt verhandeld. Dit maakt het gemakkelijk om een ​​order in te voeren door op een recente transactie te klikken om automatisch de exacte prijs van het paar in te vullen. Het handmatig invoeren van een prijs kan tot fouten leiden.

Handelen met Crypto.com Exchange

De beschikbare orders om een ​​transactie in te voeren zijn alleen limiet- en marktorders. In vergelijking met geavanceerde crypto-handelsplatforms zoals Binance, Coinbase Pro, Kraken en KuCoin, zijn de beschikbare orders beperkt en moeten deze worden uitgebreid met stop-limit- en OCO-orders.

crypto.com besteldoos

De bestelhoeveelheidspercentages (bijv. 25%, 50% en 100%) maken het eenvoudig en snel om de volgorde in te voeren. Door op deze knoppen te klikken, wordt het bedrag bepaald op basis van uw huidige rekeningsaldo voor de specifieke cryptocurrency. Dit is de afgelopen jaren de standaard geworden voor digitale uitwisselingen.

Ondersteunde cryptocurrencies

Crypto.com exchange biedt ondersteuning voor meer dan 24 cryptocurrencies zoals BTC, XRP, LTC, MCO, EOS, XLM, ATOM, LINK, XTZ, BCH, VET en USDT. De activa kunnen worden verhandeld tegen Bitcoin-, Tether- en CRO-tokens, wat een groot aantal handelsparen oplevert. Omdat de uitwisseling nog in bèta is, kunnen we verwachten dat er in de nabije toekomst meer cryptoparen aan de uitwisseling worden toegevoegd.

crypto.com-markten

Exchange-kosten voor Crypto.com

Crypto.com Exchange maakt gebruik van een maker en taker-model dat begint bij 0,20% per transactie voor markt- en limietorders. De vergoedingen variëren op basis van het totale handelsvolume die wordt berekend op basis van het totale handelsvolume van 30 dagen in USD-equivalent. De laagste transactiekosten op Crypto.com Exchange zijn 0,04% (maker) en 0,10% (nemer) voor handelsvolumes van meer dan $ 10 miljoen per maand.

Over het algemeen is de De startkosten van Crypto.com Exchange van 0,2% voor markt- en limietorders zijn iets hoger dan die van zijn concurrenten zoals Binance, die een handelsvergoeding van 0,10% bieden die verder kan worden verlaagd met 25% met verwijzingsbonussen of met het eigen BNB-token van de beurs.

Storting & Opnamekosten

Crypto.com Exchange doet dat geen kosten in rekening brengen voor het storten of opnemen van cryptocurrency-activa naar de beurs om te handelen. De standaard transactiekosten voor blockchain om geld van de beurs op te nemen, zijn van toepassing, afhankelijk van het activum en de netwerkbelasting. De vergoeding voor het opnemen van BTC is bijvoorbeeld 0.0005 BTC.

Crypto.com Derivatenbeurs

Als aanvulling op populaire handelsbeurzen met hefboomwerking, zoals Bybit, FTX en zelfs Binance, heeft Crypto.com zijn producten uitgebreid om een ​​derivatenbeurs aan te bieden. Op het platform kunnen eeuwigdurende BTC / USD-contracten worden verhandeld met USDC als onderpand. Gebruikers op het platform kunnen handel met behulp van 50x hefboomwerking om een ​​grotere positie te controleren om te profiteren van kleine prijsbewegingen.

Net als bij de Crypto.com Exchange for trading spot, komen handelaren die bepaalde bedragen van de Crypto.com coin (CRO) houden en inzetten in aanmerking voor kortingen op handelskosten. De gebruikersinterface voor de derivatenmarkt is vergelijkbaar met de spotbeurs, zoals hieronder weergegeven.

Crypto.com Bitcoin Perpetual

Crypto.com Pay

Crypto.com is een groot voorstander van blockchain-technologie en de acceptatie van cryptocurrencies. Om hun langetermijndoel te bereiken, biedt het ecosysteem van Crypto.com een ​​veilig platform voor individuen en bedrijven om digitale valuta in het dagelijks leven te integreren. Met Crypto.com Pay kunnen verkopers betalingen in Bitcoin of andere populaire cryptocurrencies op hun website accepteren.

Crypto.com-handelaarskosten om te verrekenen transacties in cryptocurrencies bieden besparingen tot 80% in vergelijking met traditionele betalingssystemen zoals PayPal en de grote creditcardmaatschappijen. Online bedrijven kunnen ervoor kiezen om te worden betaald in Bitcoin, Ethereum, Litecoin of de Crypto.com-munt, die vervolgens wordt geconverteerd naar USD, CAD of EUR.

crypto.com betalen

Voor online shoppers kunnen gebruikers van de Crypto.com-app hun digitale valuta in de portemonnee uitgeven als een normale bankpas. De app biedt genereuze prikkels in de vorm van cashbacks en beloningen voor het uitgeven van crypto.

Veiligheid

De veiligheid van fondsen en informatie die door een cryptocurrency-platform worden bewaard, is een essentiële overweging bij het selecteren van een beurs om te kopen, verhandelen, verkopen of rente te verdienen op crypto. Crypto.com neemt een security-first-benadering als het gaat om beveiliging en heeft een aantal strikte maatregelen en protocollen geïmplementeerd om de activa van klanten te beschermen.

Een samenvatting van de belangrijkste beveiligingsfuncties:

 • 100% van gebruikersfondsen worden offline opgeslagen in koude opslag
 • Fiat-valuta aangehouden op door de VS gereguleerde en sterk beveiligde depotbankrekeningen
 • Toegewijd team om alle transacties te bewaken, inclusief KYC / AML / ATF-nalevingscontroles
 • Bewaakt alle opnameverzoeken voor verdachte transacties en activiteiten
 • Externe opname adres op de witte lijst door middel van e-mailverificatie
 • Two Factor Authentication (2FA) om toegang te krijgen tot de app

Crypto.com is ook de eerste cryptocurrency-bedrijf ter wereld ISO / IEC 27001: 2013, ISO / IEC 27701: 2019, PCI: DSS 3.2.1, Level 1 compliance en CCSS hebben.

crypto.com-beveiliging

Klantenservice & Beoordelingen

Crypto.com heeft een sterke aanwezigheid op sociale media op Facebook en Twitter. Er zijn verschillende opmerkingen die de gebruikersinterface en het gebruiksgemak van de app aanvullen. Terwijl de meeste beoordelingen op TrustPilot voor Crypto.com zijn gericht op de MCO-kaart, over het algemeen heeft de site een waardering van 4 van de 5 sterren gebaseerd op meer dan 200 beoordelingen. Er zijn een paar opmerkingen die klagen over een trage klantenservice.

De live-bot van Crypto.com duurt even voordat een medewerker van de klantenservice reageert. Het gedeelte Ondersteuning op de website is echter zeer uitgebreid en omvat alle onderwerpen over elk van de aangeboden producten.

Veel Gestelde Vragen

Wie is de eigenaar van Crypto.com?

Kris Marszalek is de Medeoprichter en CEO van Crypto.com die leiding geeft aan een team van meer dan 200 werknemers over de hele wereld, gevestigd in 11 kantoren. Het wereldwijde bedrijf is gevestigd in Hong Kong, Singapore, China, Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Brazilië, Bulgarije, Japan, Rusland, India en Ierland.

Is Crypto.com een ​​goede uitwisseling?

Crypto.com is een van de betere platforms die een breed scala aan functies biedt voor beleggers in cryptocurrency die een enkel platform gebruiken. Klanten kunnen overal ter wereld snel en veilig cryptocurrencies kopen met een creditcard / betaalpas via een telefoonapp. De Exchange is een goed platform met geavanceerde handelsopties, tekentools en indicatoren voor gemiddelde en professionele handelaren.

Heeft Crypto.com een ​​demo-account?

Crypto.com biedt geen demo-account met zijn Exchange voor beginners om te leren handelen of om vertrouwd te raken met het handelsplatform. Alvorens echt geld te storten op de Crypto.com Exchange, kunnen nieuwe handelaren andere platforms gebruiken die risicovrije cryptohandel aanbieden met een oefenaccount.

Is Crypto.com beschikbaar in Australië?

Crypto.com is een wereldwijde cryptocurrency-uitwisseling die beschikbaar is voor gebruik in verschillende landen over de hele wereld. De uitwisseling lanceerde zijn dienst in Australië en heeft behaalde een gelicentieerd van de Australian Financial Service License (AFSL) eind 2020.

Het bedrijf is in korte tijd uitgegroeid tot een bekende cryptocurrency-exchange in Australië die Australische dollars (AUD) accepteert via een bankkaarttransactie. Klanten hoeven geen wisselkoerskosten meer te betalen om crypto te kopen met de Crypto.com-app.

Gevolgtrekking

Om onze Crypto.com-beoordeling af te sluiten, bieden de app en Exchange uitstekende financiële diensten en producten om de wereldwijde acceptatie van digitale valuta te vergroten. In het bijzonder is de Crypto.com-app een legitiem platform voor mobiele apparaten waarmee investeerders over de hele wereld dit kunnen gemakkelijk en veilig cryptocurrencies verkrijgen zoals Bitcoin en Ethereum met een bankpas / creditcard.

Bezoek Crypto.com

De Crypto.com Exchange is een goed platform voor gemiddelde en gevorderde handelaren om te speculeren op cryptocurrencies via een intuïtieve, stabiele en gebruiksvriendelijke kaartinterface. Gebruikers kunnen speculeren op meer dan 12 handelsparen met concurrerende handelskosten die kunnen worden verdisconteerd door CRO-tokens te houden. Over het algemeen is de Exchange een van de betere handelsplatforms voor cryptocurrency om uit te kiezen.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in:

 • Binance Review: Crypto, Trading & Vergoedingen
 • 4 Beste Bitcoin Cashback & Rewards-app (GRATIS geld)
 • BlockFi Review: Is het legitiem & Veilig?
 • 8 Beste cryptocurrency-uitwisselingen in de VS.
 • 4 Beste Crypto-diagramsoftware & Hulpmiddelen voor Altcoin-handelaren

Risicobeheertools en platformfuncties zijn erg belangrijk voor elke potentiële investeerder in cryptocurrency. De volgende cryptocurrency-handelsbeurzen – naast de bovenstaande beurs – bieden geavanceerde handelsfuncties, technische indicatoren en een soepele, mobiel-responsieve grafiekinterface die geschikt is voor beginners en professionele cryptohandelaren.

Bezoek de site

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map