DigiFinex heeft zich snel gevestigd als een toonaangevende handelsbeurs voor cryptocurrency. Het digitale handelsplatform gebruikt het native exchange-token van het platform en drijft het DigiFinex-ecosysteem aan. Gebruikers op de beurs kunnen spot, leverage, eeuwigdurende swaps verhandelen en cryptovaluta kopen met fiat-valuta.

Bezoek Digifinex

Hoewel we ernaar streven u in deze DigiFinex-recensie van de meest nauwkeurige informatie te voorzien, raden we u aan de website te bezoeken om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen die daarna kunnen optreden..

Belangrijkste kenmerken:

 • Beginnende en geavanceerde handelsplatforms
 • Handel in cryptovaluta op spot-, futures- of derivatenmarkten
 • Vaste handelsvergoeding van 0,2%
 • Mobiele app met een gemiddelde beoordelingsscore van 4,5 / 5 sterren
 • Flexi-earn en crypto-lening om rente op crypto te verdienen

 • 24/7 klantenondersteuning

algemeen

3,95 / 5 Bezoek Digifinex


Makkelijk te gebruiken

Gebruikersomgeving

Vergoedingen

Veiligheid

Het wordt vaak aanbevolen om een ​​Bitcoin-hardwareportefeuille zoals de Ledger Nano X te gebruiken bij het handelen in cryptocurrency. Als u geen portemonnee heeft, lees dan onze gids over de beste cryptocurrency-hardwareportefeuilles.

digifinex website

Wat is DigiFinex?

DigiFinex is een cryptocurrency handelsplatform met over- 4 miljoen gebruikers wereldwijd. Het digitale activaplatform biedt spot-, leverage-handel, eeuwigdurende swaps en de aankoop van digitale activa met een creditcard. Digifinex-beurs heeft eerder gerangschikt # 10 voor liquiditeit en handelsvolume volgens Muntenmarktdop.

DigiFinex heeft de stappen gevolgd van wereldleidende crypto-uitwisselingen zoals Binance om een ​​breed scala aan producten en diensten aan zijn klanten aan te bieden. Het team achter DigiFinex is actief met online evenementen, airdrops en beloningsprogramma’s om handelaren op het platform toe te staan ​​gratis crypto te verdienen.

DigiFinex vergeleken

Geavanceerde functies, intuïtieve gebruikersinterface en een mobiele handelsapp zijn belangrijke functies op DigiFinex. Deze vergelijkingstabel geeft een overzicht van andere best beoordeelde cryptohandelbeurzen zoals DigiFinex die functies van wereldklasse bieden.

Kenmerken & Voordelen

DigiFinex onderscheidt zich van de traditionele cryptocurrency-handelsbeurs door een geavanceerd platform te bieden waarmee handelaren spot van margeproducten kunnen verhandelen. Afgezien van het standaardaanbod om gebruikers toe te staan crypto kopen, verhandelen en verkopen met behulp van hun desktopversie en versie van de mobiele handelsapp, DigiFinex biedt de volgende extra functies:

 • Basis- en Pro-handelsplatform dat geschikt is voor zowel beginners als ervaren handelaren
 • Spotmarkt om de belangrijkste cryptocurrency-activa uit te wisselen
 • Marge-handelsaccount met een hefboomwerking tot 5x
 • Derivatenhandel die 100x hefboomwerking ondersteunt.
 • Ondersteunt populaire cryptocurrencies en de populaire DeFi-handelsparen
 • Solide liquiditeit en handelsvolume om grote orders te vullen met minimale slip
 • Realtime marktgegevens en grafieken om in populaire altcoins te handelen
 • Handels-app om portefeuille te volgen en overal te handelen
 • Beveiligde portemonnee die een koude portemonnee gebruikte om het geld van gebruikers te beschermen
 • Crypto Quant Fund, Crypto Loan en Flexi-verdien om rente op crypto te verdienen
 • Verwijzings- en partnerprogramma om gebruikers te belonen die nieuwe handelaren naar het platform halen
 • Uitgebreide trainings- en opleidingsgidsen om aspirant-handelaren in cryptocurrency te helpen
 • 24/7 klantenserviceteam

Is DigiFinex veilig?

DigiFinex Exchange lijkt een beveiligd platform met bankachtige beveiliging die meerdere lagen van sitebeveiliging omvat en informatieprotocollen om ervoor te zorgen dat de informatie van klanten te allen tijde veilig wordt bewaard. Sinds de oprichting van het bedrijf zijn er geen beveiligingsinbreuken of hacks gemeld.

Enkele voorbeelden van de beveiligingsmaatregelen die op het platform worden geboden, zijn onder meer Two-Factor Authentication, cold wallet-opslag, veilige fysieke kluisopslag en naleving van KYC- en AML / CTF-standaarden.

Een account aanmaken bij DigiFinex

Zoals alle cryptocurrency-uitwisselingen vandaag, moeten gebruikers om een ​​account bij DigiFinex aan te maken een registratieproces doorlopen om een ​​handelsaccount aan te maken. DigiFinex-uitwisseling vraagt ​​om een ​​gebruikersnaam, e-mailadres en beveiligings-PIN die naar het e-mailadres wordt verzonden. Verificatie van het e-mailadres voltooit het basisproces voor het maken van een account.

Een identiteitsbewijs is niet onmiddellijk vereist om te handelen. Het zal echter worden beperkt tot het basisverificatieniveau dat het maximale opnamebedrag beperkt. Het wordt aanbevolen om KYC te voltooien, omdat het meer functionaliteiten ontgrendelt, waaronder beloningen voor airdrop en het verhogen van de dagelijkse opnamelimiet tot 4 BTC en hoger.

Advertentie

BYBIT

verdien beloningen tot $ 600 met bitcoin-stortingen

BEOORDELING

4.7 / 5

Claim $ 600

Gebruikers moeten hun personeelsgegevens verstrekken, zoals naam, geboortedatum, telefoonnummer, woonadres, kopie van een geldige identiteitskaart of paspoort en een bewijs van adres. Deze checks and balances zijn in overeenstemming met het AML-beleid en hoeven u zich geen zorgen te maken. Het is een standaardproces om de crypto-uitwisseling te beschermen tegen betrokkenheid bij het witwassen van geld of verdachte activiteiten.

Geld storten

DigiFinex gebruikers kunnen de belangrijkste cryptocurrency-activa en stablecoins storten zoals Tether (USDT) om te beginnen met handelen. Geld kan worden gestort op de desktopversie of met behulp van de DigiFinex mobiele handelsapp. DigiFinex-uitwisseling ondersteunt een breed scala aan digitale activa die ter plaatse als onderpand kunnen worden gebruikt of markten met een hefboomwerking.

digifinex stortingsfondsen

Het proces om geld te storten is redelijk standaard en verloopt in drie stappen. Selecteer de cryptocurrency, kopieer het unieke stortingsadres en maak geld over van een andere exchange of een cryptocurrency hardware wallet. De DigiFinex-website heeft een volledige videogids in het ondersteuningsgedeelte waarin wordt uitgelegd hoe u geld kunt storten op het platform dat beginners zal helpen.

Handelen met DigiFinex

DigiFinex is geschikt voor beginnende en gemiddelde cryptocurrency-handelaren op het platform door een Basis- en Pro-gebruikersinterface. De basisversie (hieronder weergegeven) biedt een gelikt handelsplatform met handelshulpmiddelen om technische analyses op de grafieken uit te voeren en risico’s op transacties te beheren. De grafieken worden geleverd door Tradingview, dat bekend staat om zijn reeks indicatoren en tekentools.

Een krachtige functie van het Basic en Pro DigiFinex-handelssysteem is de navigatie met één klik. Handelaren kunnen verander tijdframes, voeg diagramindicatoren toe en stel waarschuwingen in door met de rechtermuisknop op de diagrammen te klikken, waardoor het eenvoudig is om door voorkeuren te navigeren en deze te beheren. Een handig hulpmiddel is de optie ‘alle tekentools wissen’ waarmee alle tekenlijnen en -patronen met een klik worden verwijderd.

digifinex-grafieken

Bij nadere beschouwing van de Pro-gebruikersinterface lijkt er niet al te veel verschil te zijn. De lay-out is vereenvoudigd met een compact venster voor orderinvoer. De lijst met cryptocurrency-paren is verwijderd en gewijzigd in een vervolgkeuzemenu waarmee de grootte van de kaart kan worden gemaximaliseerd (zonder een volledig scherm te gebruiken). Handelaren die afhankelijk zijn van technische analyse om handelsopstellingen te vinden en actieve posities te beheren, zouden het grote grafiekvenster op prijs stellen.

Het ordervenster heeft de mogelijkheid om te schakelen tussen spot- en margehandel, wat een leuke functie is, samen met de vooraf ingestelde volumebedragen op de schuifregelaars. De beschikbare ordertypes zijn limiet, markt en stop limiet. In vergelijking met andere cryptocurrency-uitwisselingen met hefboomwerking, is dit het basisaanbod en kan het worden uitgebreid om meer handelsbeheer en risicoblootstelling te bieden.

digifinex handelen

Het verhandelen van derivaten tot 100x op DigiFinex heeft een soortgelijk gevoel als toonaangevende cryptocurrency-uitwisselingen zoals Binance, FTX en Bybit. Kies gewoon een cryptopaar om te handelen, selecteer een orderinvoertype (bijv. Markt-, limiet- of stoporder), kies de positiegrootte met behulp van de schuifregelaar (of handmatig) en klik op ‘Kopen’ of ‘Verkopen’. Gebruikers die met marge handelen, hebben de extra optie om de hoeveelheid hefboomwerking tot 5: 1 te selecteren.

Over het algemeen is de Pro-gebruikersinterface een compleet handelsplatform dat geschikt is voor handelaren met verschillende expertise en vaardigheden. Het is gemakkelijk te gebruiken en bevat geavanceerde grafiektools en software om cryptocurrency te verhandelen. Bekijk de videogids hieronder voor meer informatie over het verhandelen van cryptovaluta op DigiFinex.

Koop Crypto met Fiat met DigiFinex

Net als bij de beste fiat-naar-crypto-uitwisselingen ter wereld, kunnen DigiFinex-gebruikers hun handelsaccount aanvullen en koop crypto met een creditcard via Simplex. De aankooplimiet ligt tussen $ 50 en $ 20.000. DigiFinex ondersteunt in totaal 17 fiat-valuta’s om grote cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin, XRP en vele andere altcoins te kopen.

digifinex koopt crypto

Volg deze eenvoudige stappen om crypto met DigiFinex te kopen:

 • Maak een nieuw account aan en log in op DigiFinex
 • Navigeer naar het hoofdmenu en selecteer ‘Crypto kopen’
 • Selecteer de cryptocurrency die u wilt kopen
 • Voer het bedrag van de te gebruiken fiatvaluta in
 • Controleer en bevestig de transactie door op ‘Koop nu’ te klikken
 • Ga naar de DigiFinex-portemonnee om gekochte crypto-activa te vinden

Een transactie vergoeding van 3,5% of een vast tarief van $ 10, afhankelijk van wat het hoogste is, wordt in rekening gebracht. Het totale te betalen bedrag is inclusief deze vergoeding. Transactie duurt gemiddeld 10-30 minuten om te verwerken en te worden gestort in de DigiFinex-portemonnee.

Niet alle cryptocurrency-uitwisselingen zijn hetzelfde.

VERGELIJK DIGIFINEX MET ANDEREN

Nu vergelijken!

DigiFinex-app

DigiFinex Exchange biedt zijn gebruikers een mobiele handelsapp dat was meer dan 50.000 keer gedownload met een gemiddelde beoordelingsscore van 4,5 van de 5 sterren. De app wordt ondersteund op Android- en iOS-apparaten. Handelaren kunnen de cryptomarktprijzen en handelsposities altijd en overal volgen met behulp van de DigiFinex-app.

Handelskosten

De handel De vergoeding op de DigiFinex-spotbeurs is een vast bedrag van 0,2% per transactie. De standaard spot trading fee is concurrerend, maar is hoger dan die van zijn naaste concurrenten zoals Binance, KuCoin en OkEX. Langetermijn- en positiehandelaren moeten zich er ook van bewust zijn dat er een dagrente van 0,05% bij gebruik van de DigiFinex margehandel.

Gebruikers op het platform die DFT-tokens en VIP-leden kunnen de vergoeding verlagen tot 0,06% per transactie zoals hieronder weergegeven. Dit is een goede stimulans om de native token van het platform te kopen en vast te houden.

digifinex korting

Storting & Vergoedingen opnemen

Om geld te storten op DigiFinex, zijn er geen transactiekosten. Het terugtrekken van cryptocurrency-activa van de handelsbeurs zal de standaard blockchain-netwerkvergoeding wat onvermijdelijk is. De opnamekosten voor elk actief en de limieten zijn te vinden op de DigiFinex fee’s pagina.

Veel Gestelde Vragen

Is DigiFinex Legit?

Geregistreerd op de Seychellen in 2017 en actief in Hong Kong met kantoren in Singapore, China, Zuid-Korea, Australië, DigiFinex lijkt een legitieme cryptocurrency-uitwisseling te zijn. DigiFinex is ook een gereguleerde cryptocurrency-uitwisseling in Australië en heeft een vrijstelling voor het leveren van digitale betalingstoken-diensten in Singapore door de regelgevende instantie, MAS..

Wie zijn het DigiFinex-team?

Het oprichtende team achter DigiFinex heeft aanzienlijke ervaring met de beste financiële en technologiebedrijven uit Hong Kong, het vasteland van China en de VS. Het kernteam heeft ook een schat aan ervaring in blockchain-technologie en online netwerkproductoperaties.

Moet ik KYC voltooien?

DigiFinex gebruikers op het platform wordt aangeraden om een ​​Know-Your-Customer-proces te doorlopen om volledige functionaliteiten te ontgrendelen en transactiebeperkingen op DigiFinex op te heffen.

Wat is het handelsvolume van DigiFinex?

DigiFinex is consistent bovenaan gerangschikt op het gebied van verkeer, liquiditeit en handelsvolumes van de spotmarkt volgens muntenmarktkapje. Het dagelijkse volume van 24 uur op het moment van schrijven is ongeveer $ 487 miljoen, wat aanzienlijk is.

Heeft DigiFinex een verwijzingsprogramma?

Het DigiFinex-verwijzingsprogramma beloont klanten met $ 2 USD voor elke nieuwe klant die wordt verwezen naar de centrale die fiatvaluta stort en hun eerste transactie voltooit. Er is ook een korting- of partnerprogramma dat voorziet in tot 48% van de doorverwezen gebruikers die commissies verhandelen. Bestaande gebruikers kunnen hun verwijzingslink of promotiecode delen met vrienden en familie om beloningen te ontvangen.

Wordt DigiFinex ondersteund in Australië?

Digifinex is een wereldwijde cryptocurrency-uitwisseling die verschillende landen over de hele wereld ondersteunt. Klanten kunnen Bitcoin verhandelen in Australië en het VK met behulp van het Digifinex-platform.

Gevolgtrekking

Om onze DigiFinex-recensie af te sluiten, waren we behoorlijk onder de indruk van het handelsplatform en de functies die aan zijn klanten werden aangeboden. Met name de handelsinterface viel op door zijn strakke ontwerp en geavanceerde handelshulpmiddelen via de integratie met TradingView.

Bezoek DigiFinex

Gecombineerd met de mogelijkheid om cryptovaluta te kopen met een creditcard, margeproducten, derivaten en EFT’s op één enkel platform te verhandelen, leidt DigiFinex de ruimte om een ​​digitaal platform te bieden dat handelaren en investeerders in cryptovaluta over de hele wereld zal aanspreken..

Om te concurreren met toonaangevende beurzen zoals Binance en Crypto.com, zouden we graag zien dat de DigiFinex-beurs zijn aanbod uitbreidt met populaire DeFi-tokens, rentespaarrekeningen, door cryptovaluta gedekte leningen, handel met hoge marge tot 100x en uitzetten van munten..

Het is belangrijk om een ​​wereldwijde en betrouwbare crypto-uitwisseling te gebruiken om cryptocurrencies te kopen, verhandelen en verkopen. Er zijn verschillende uitwisselingen die zijn gehackt of waarvan het geld van klanten is gestolen. De volgende cryptocurrency-handelsbeurzen – naast de bovenstaande beurs – zijn bekend en vertrouwd om een ​​veilige manier te bieden voor beginners en professionele cryptohandelaren om cryptocurrencies te storten en digitale activa te verhandelen.

Bezoek Digifinex

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me