Digital Surge is een crypto-uitwisseling die directe toegang biedt om Bitcoin te kopen met AUD of 200+ altcoins. In deze review zullen we een overzicht geven van onze ervaring met het gebruik van de Australische cryptocurrency-uitwisseling en de belangrijke aspecten van een crypto-uitwisseling beoordelen, zoals stortingsmethoden, handelskosten, beveiliging en klantenondersteuning..

Bezoek Digital Surge

Hoewel we ernaar streven u in deze Digital Surge-beoordeling van de meest nauwkeurige informatie te voorzien, raden we u aan hun website van tijd tot tijd te bezoeken om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen die daarna kunnen optreden..

Belangrijkste kenmerken:

 • Ontworpen voor beginners om crypto te kopen met AUD
 • Snelle verificatie in minder dan 5 minuten
 • Ondersteunt 200+ digitale valuta-activa
 • Vaste vergoeding van 0,5% om te kopen / verkopen
 • Betaal rekeningen met crypto

 • SMSF-investeerders gesteund
 • 4.71 star rating gebaseerd op 91 beoordelingen
 • 50% aangesloten programma

algemeen

4.2 / 5 Bezoek Digital Surge

Makkelijk te gebruiken

Reputatie

Vergoedingen

Veiligheid

Voordat we aan de slag gaan, raden we aan om een ​​Bitcoin-hardware wallet te gebruiken, zoals de Ledger Nano X, bij het handelen in cryptocurrency. Als u geen portemonnee heeft, lees dan onze gids over de beste bitcoin-hardwareportefeuilles die u kunt kopen.

website voor digitale stroomstoten

Wat is digitale piek?

Digital Surge is een cryptocurrency exchange dat een uniek gemakkelijke manier biedt om crypto in Australië te kopen, verkopen en op te slaan. Met de nadruk op eenvoud, maakt het platform crypto zo plezierig en gemakkelijk te begrijpen mogelijk. Digital Surge, gevestigd in Brisbane, is een vriendelijk, hecht team dat zich inzet voor het opbouwen van vertrouwen en transparantie binnen de cryptocurrency-gemeenschap, door deel te nemen aan een aantal community-evenementen om het bewustzijn van de industrie te vergroten.

Korte samenvatting

digitale golf vergeleken


Digital Surge vergeleken

Bankoverschrijving is een van de meest populaire methoden om AUD te storten op Digital Surge. Deze vergelijkingstabel bevat andere populaire Australische cryptocurrency-uitwisselingen die bankoverschrijvingen accepteren om Bitcoin te kopen.

Is Digital Surge Safe?

Gebaseerd op ons onderzoek, Digital Surge lijkt een veilig platform te zijn om cryptocurrencies te kopen en verkopen met standaard beveiligingsmaatregelen. Deze maatregelen garanderen de veiligheid van klanteninformatie en fondsen bij het gebruik van het platform en omvatten twee-factorenauthenticatie, portefeuilles voor warme en koude opslag en meerlagige beveiligingsprocessen. Sinds de uitwisseling tot stand kwam, zijn die er geweest geen gerapporteerde hacks van diefstal van geld op Digital Surge.

Is Digital Surge Legit?

Digital Surge lijkt een legitieme uitwisseling dat is geregistreerd met AUSTRAC die financiële wetten afdwingen om het risico te minimaliseren dat criminelen cryptocurrency-uitwisselingen gebruiken voor het witwassen van geld, terrorismefinanciering en cybercriminaliteit.

De Wet tegen het witwassen van geld en de financiering van terrorisme van 2006 vereist dat gereguleerde entiteiten zoals Digital Surge informatie verzamelen om de identiteit van een klant vast te stellen, transacties te monitoren en transacties of activiteiten aan AUSTRAC te rapporteren die verdacht zijn of waarmee grote hoeveelheden contant geld van meer dan $ 10.000 gemoeid zijn.

Kenmerken & Voordelen

Digital Surge biedt een beginnersvriendelijk en gebruiksvriendelijk handelsplatform om digitale valuta uit te wisselen. De beurs biedt ook de volgende functies:

 • Snel verificatieproces om KYC te voltooien
 • Een lay-out die is ontworpen om handelen eenvoudig te maken & makkelijk te begrijpen
 • Eenvoudig, plezierig & stressvrije manier om te handelen
 • Ondersteunt meer dan 220 cryptocurrencies om te kopen, te verhandelen en te verkopen
 • Lage tarieven & concurrerende spreads
 • Snelle en veilige AUD-stortingen met PayID- of POLi-betalingen
 • Een mobielvriendelijke interface die is ontworpen voor eenvoud & Dagelijks gebruik
 • Mogelijkheid om Australische rekeningen te betalen met Bitcoin
 • Gratis, zeer veilige persoonlijke portemonnee
 • Koud-offline / hete opslag voor beveiliging & gemak
 • Premium leermiddelen & deskundig handelsadvies voor alle klanten
 • Snel reagerend & gepersonaliseerde klantenondersteuning

Accountregistratie & Log in

Om een ​​account bij Digital Surge aan te maken, moeten gebruikers een registratieproces doorlopen om een ​​handelsaccount aan te maken. Digital Surge Exchange vraagt ​​om een ​​e-mailadres. Verificatie van het e-mailadres voltooit het basisproces voor het maken van een account en gebruikers kunnen inloggen op Digital Surge.

digitaal overspanningsregister

Digitale overspanningsverificatie

Digital Surge gebruikt RapidID en tweefactorauthenticatie om de het identiteitsverificatieproces is soepel, veilig en zo snel als mogelijk. Gebruikers kunnen binnen enkele minuten worden geverifieerd met een smartphonecamera (voor controle van gezichtsherkenning) en een vorm van officiële identificatie, zoals een paspoort of een Australische rijbewijs.

Gebruikersomgeving

De interface van Digital Surge heeft een eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken dashboard waarmee gebruikers hun portfolio als geheel kunnen bekijken om te zien hoe hun investeringen presteren. De interface stelt gebruikers in staat om hun favoriete munten in een persoonlijke volglijst te volgen om snel te zien welke munten het beste (en slechtst) presteren met de Top Gainers-lijst. Door eenvoudig door te klikken op een van deze items, gaat u naar een volledige detailpagina van elk activum.

digitale surge portemonnee

Om aan de slag te gaan, kunnen gebruikers op het activum klikken om te kopen, waardoor de live-grafiek en prijs in AUD worden weergegeven. Er zijn velden om in te voeren in het bedrag dat moet worden gekocht met het gestorte geld. Als de gebruiker bijvoorbeeld Bitcoin wil kopen, wordt het activum uit de lijst geselecteerd en gaat hij naar de pagina met muntgegevens. Er wordt een orderinvoervak ​​getoond om het bedrag van AUD in te voeren om Bitcoin te kopen. De equivalente hoeveelheid Bitcoin wordt weergegeven tegen de huidige marktkoers.

digitale schommelingsinterface

Rekeningen betalen met Bitcoin

Digital Surge biedt een functie om individuen te laten betaal een Australische rekening of creditcardafschrift met Bitcoin (BTC). Gebruikers hebben de BPAY-gegevens van de facturering nodig om een ​​Bitcoin-betaling uit te voeren. Het proces wordt door een wizard geleid om het gemakkelijk te maken. Dit is een geweldige optie voor beleggers die hun geld willen uitgeven zonder Bitcoin terug te hoeven verkopen aan AUD.

Het proces wordt geleid door een wizard die de mogelijkheid biedt om:

 • Betaal BPAY-rekening
 • Betaal met creditcard
 • Betaal op bankrekening

Zodra een optie om mee te betalen is geselecteerd, kunnen de BPAY-gegevens van de facturering worden ingevoerd. Het geld wordt afgeschreven van de Digital Surge-portemonnee van de gebruiker of een offline hardware-portemonnee voor cryptovaluta.

Stortingsmethoden & Grenzen

Digital Surge Australia biedt stortingen aan via PayID / Osko (direct en gratis) en POLi-betalingen (beginnend bij $ 2 en beperkt tot $ 3,30). Er is momenteel geen optie om cryptovaluta te kopen met een creditcard, contante storting of met PayPal via Digital Surge.

PayID /Osko betalingen zijn nu beschikbaar voor alle accounts via PayID. Dit betekent dat gebruikers op een veilige en gemakkelijke manier direct kunnen storten en opnemen. PayID / Osko biedt een snel, veelzijdig, eenvoudig en bijna realtime betalingssysteem om te voldoen aan de specifieke behoeften van crypto-gebruikers.

Handelskosten

Digitale piek vergoedingen voor direct kopen en verkopen is een vast bedrag van 0,5%. Dit tarief is concurrerend in vergelijking met andere beurzen in Australië, zoals Swyftx en Independent Reserve. Gebruikers die grote volumes op de beurs verhandelen, zullen een ander tarief in rekening worden gebracht op basis van een voortschrijdend handelsvolume van 30 dagen.

Het handelsvolume wordt elk uur berekend en de handelskosten kunnen worden verlaagd tot 0,1% als het volume groter is dan 1 miljoen AUD. Dit is dezelfde vergoeding die Binance in rekening brengt voor alle transacties.

Ondersteunde cryptocurrency

Digital Surge biedt meer dan 220+ altcoins, waardoor het een van de breedste selecties van crypto in Australië is, waaronder:

 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Rimpel (XRP)
 • Litecoin (LTC)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Cardano (ADA)
 • EOS (EOS)
 • Stellaire lumen (XLM)
 • Tezos (XTZ)
 • Algorand (ALGO)
 • NEO
 • Theta (THETA)
 • Basic Attention Token (BAT)

Klantenservice & Beoordelingen

Het klantenserviceteam van Digital Surge is bereikbaar via een livechat-app of via e-mail. De reactietijd van de live chat-app is meestal binnen hetzelfde uur. De uitwisseling biedt een interactieve Bitcoin-wizard om gebruikers op weg te helpen. Beginners Er is ook een gedetailleerde FAQ-sectie die de meest gestelde vragen met betrekking tot Digital Surge beantwoordt.

digitalsurge beoordeling

De feedback op de klantenservice is positief op een aantal beoordelingssites. Zoeken naar ‘Digital Surge Review’ in Google brengt een aantal opmerkingen naar voren op populaire feedbacksites zoals TrustPilot en Beoordelingen.io. Over het algemeen zijn de beoordelingen op Digital Surge meer dan 4 van de 5 sterren.

Alternatieven voor digitale overspanningen

De volgende alternatieven voor Digital Surge zijn gerenommeerde, veilige en betrouwbare cryptocurrency-uitwisselingen om Bitcoin in Australië te kopen – en andere grote altcoins zoals Ethereum, XRP en Litecoin.

Veel Gestelde Vragen

Is er een mobiele telefoon-app?

Digitale piek biedt zijn gebruikers geen mobiele handelsapp aan om digitale valuta op de beurs te kopen / verkopen. Het platform is echter ontworpen als een Progressive web-app (PWA) waarmee de uitwisseling op een mobiel apparaat kan worden afgeleverd zonder een applicatie te gebruiken.

Staat Digital Surge het toe om in cryptocurrency te investeren met behulp van SMSF?

Australiërs die hun Self Managed Super Funds (SMSF) willen gebruiken, kunnen een account openen bij Digital Surge naar investeer in crypto met behulp van een superfonds. Beleggers kunnen cryptocurrencies kopen met Australian Super zoals Bitcoin (BTC), Ethererum (ETH), Ripple (XRP) en meer dan 200 andere cryptocurrencies.

Welke landen ondersteunt Digital Surge?

Het handelsplatform van Digital Surge ondersteunt alleen gebruikers in Australië om cryptocurrencies te kopen, verkopen en verhandelen. Internationale ingezetenen moeten een wereldwijde fiat-naar-crypto-uitwisseling gebruiken die hun lokale fiatvaluta en betaalmethode accepteert.

Heeft Digital Surge een verwijzingsprogramma?

Digital Surge een van de beste crypto-partnerprogramma’s in Australië. Digitale piek betaalt 50% van de vergoedingen die op alle transacties worden geïnd gemaakt door de accounts die alle gebruikers hebben doorverwezen. Met dit toonaangevende verwijzingsprogramma kunnen gebruikers een passief inkomen verdienen voor het doorverwijzen van vrienden en familie.

Gevolgtrekking

Om onze Digital Surge-beoordeling af te sluiten, is de uitwisseling een gebruiksvriendelijk en beginnersvriendelijk platform voor het kopen, verkopen en verhandelen van cryptovaluta in Australië. Digital Surge was de eerste beurs in Australië die een toonaangevende livechat aanbood om gebruikers te helpen met eventuele vragen en biedt momenteel de grootste selectie aan munten om te verhandelen.

Bezoek Digital Surge

Gebruikers die op zoek zijn naar Bitcoin en cryptocurrency-uitwisseling met concurrerende handelskosten, gebruiksgemak en responsieve klantenservice, kunnen Digital Surge overwegen.

digitale golf

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in deze handleidingen:

 • 5 beste platforms om interesse te krijgen in Bitcoin & Crypto
 • Beste cryptomarge-handelsplatforms vergeleken

 • 10 beste demo-accounts om Bitcoin te verhandelen met virtueel geld
 • 5 Coinspot-alternatieven met lagere kosten
 • BlockFi Review: Is het legitiem & Veilig?

Wisselkoersen zijn een zeer belangrijke overweging voor elke potentiële belegger in cryptocurrency. De volgende beurzen – naast de bovenstaande beurs – bieden zeer concurrerende handels-, stortings- en opnamekosten (zonder verborgen kosten) met een breed scala aan stortingsmethoden die geschikt zijn voor alle soorten beleggers in Australië.

Bezoek website

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me