Easy Crypto Review: is het veilig? (Bijgewerkt 2021)

Het kopen van Bitcoin of Ethereum kan een uitdagend vooruitzicht zijn voor beginners die hun eerste investering willen doen. Er zijn verschillende wereldwijde cryptocurrency-uitwisselingen die fiat-stortingen accepteren in ruil voor cryptocurrency. Maar deze beurzen bieden niet altijd de beste functies, stortingsmethoden of vergoedingen voor lokale beleggers.

Bezoek Easy Crypto (AU) Bezoek Easy Crypto (NZ)

In deze Easy Crypto-recensie zullen we de platformfuncties, het gebruiksgemak, de handelskosten en de veiligheid van de digitale valutawissel beoordelen. Easy Crypto helpt de groei van de wereldwijde cryptocurrency-industrie te ondersteunen door gebruikers in staat te stellen crypto te kopen in Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika.

eenvoudige crypto NZ

Wat is Easy Crypto?

Easy Crypto is een licentie en gereguleerde Australische cryptocurrency-uitwisseling dat tot doel heeft een eenvoudig en beginnersvriendelijk online platform om het gemakkelijker te maken om Bitcoin in Australië te kopen en te investeren in digitale valuta. De uitwisseling biedt een verscheidenheid aan veelgebruikte stortingsmethoden om 44 cryptocurrencies te kopen met AUD, inclusief Bitcoin.

Het platform heeft een elegante gebruikersinterface en kan de cryptocurrency rechtstreeks naar een bestaande portemonnee, een uitwisselingsaccount of naar een hardwareapparaat voor koude opslag zoals een Ledger Nano S sturen.

Easy Crypto vergeleken

Lage kosten zijn een gemeenschappelijke factor voor beleggers die op zoek zijn naar een beurs om Bitcoin te kopen met AUD of NZD. Deze vergelijkingstabel geeft een overzicht van andere Australische cryptocurrency-uitwisselingen zoals Easy Crypto die lage handelskosten biedt.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

 • Beste uitwisselingen om Bitcoin te kopen in Australië
 • 7 manieren om Bitcoin met contant geld te kopen in Australië
 • Plus500 Review: handelen in CFD’s, functies & Vergoedingen
 • Beste Coinspot-alternatieven om te kopen & Bitcoin verkopen
 • Beste websites om Bitcoin voor contant geld te verkopen in Australië [onmiddellijk]

Geschiedenis van Easy Crypto

Easy Crypto is opgericht in Nieuw-Zeeland om een ​​gemakkelijke plek te zijn om cryptocurrency te kopen op basis van ervaring uit de eerste hand en frustraties bij het gebruik van andere services. Het team beloofde de eenvoudigste aanbieder van digitale valuta te creëren. Na het succes van Easy Crypto New Zealand, lanceerden de oprichters Easy Crypto Australia om een ​​vergelijkbare service te bieden aan de Australische markt.

Is Easy Crypto-gereguleerd?

Easy Crypto is een geregistreerde rapportage-uitwisseling met AUSTRAC die financiële wetten afdwingen om het risico te minimaliseren dat criminelen cryptocurrency-uitwisselingen gebruiken voor het witwassen van geld, terrorismefinanciering en cybercriminaliteit.

De Wet tegen het witwassen van geld en de financiering van terrorisme van 2006 vereist dat gereguleerde entiteiten informatie verzamelen om de identiteit van een klant vast te stellen, financiële activiteiten te bewaken en transacties of activiteiten aan AUSTRAC te rapporteren die verdacht zijn of waarmee grote hoeveelheden contant geld van meer dan $ 10.000 gemoeid zijn.


Is Easy Crypto Safe?

Easy Crypto lijkt een veilige uitwisseling in Australië te zijn om cryptocurrency te kopen. Het platform heeft verschillende voorzorgsmaatregelen genomen om de veiligheid van klantgelden te waarborgen, zoals:

 • Regulatie. Easy Crypto exchange is geregistreerd bij AUSTRAC en voldoet aan de AML / KYC-vereisten.
 • Verificatie proces. Houdt zich aan de KYC-processen volgens de voorschriften voor fiat-valutastortingen, opnames en handel.
 • Hardware Portemonnee. Easy Crypto biedt de mogelijkheid om digitale valuta rechtstreeks te storten in de hardwareportefeuille van de gebruiker die aan het account is gekoppeld. Dit betekent dat er geen klantengelden op de beurs worden opgeslagen die kwetsbaar kunnen zijn voor hacking en diefstal.
 • Beveiligingsfuncties. Easy Crypto omvat 2-factor-authenticatie naast een geverifieerd e-mailadres dat aan het account is gekoppeld. Dit voegt een extra beveiligingslaag toe aan het account waardoor het erg moeilijk wordt voor cybercriminelen om klantaccounts te compromitteren en geld op te nemen. Ze zouden uw inloggegevens moeten kennen en in het bezit moeten zijn van uw mobiele telefoon (en deze kunnen ontgrendelen)
 • Diefstal & hacken. Er zijn geen gevallen bekend waarin Easy Crypto wordt gehackt.

Ondersteunde landen

Easy Crypto is beschikbaar in Australië en Nieuw-Zeeland, maar de websites zijn afzonderlijk beheerde entiteiten. De Easy Crypto New Zealand-site voor inwoners van Nieuw-Zeeland die willen investeren in crypto.

Hoe Crypto te kopen met Easy Crypto

1. Schrijf je in & Bevestig Email

Het proces om u aan te melden bij Easy Crypto is ongelooflijk eenvoudig. Het enige dat u hoeft te doen, is de website bezoeken en op klikken ‘Account aanmaken’ selecteer vervolgens een van de opties om aan de slag te gaan:

 • Log in met Google
 • Meld je aan met facebook
 • Log in met e-mail

2. Dien verificatiedocumenten in

Aangezien Easy Crypto een gereguleerde beurs is, moet u verificatiedocumentatie indienen om te voldoen aan het KYC-protocol voordat u een AUD-storting kunt doen. Het enige dat u nodig heeft, zijn uw Australische rijbewijs of paspoortgegevens. Om dit te verifiëren, navigeert u naar het hoofdmenu en gaat u naar ‘Mijn rekening’ en selecteer vervolgens ‘Verificatie’.

Nadat u uw account heeft geverifieerd, kunt u geld op uw account storten met Australische dollars.

3. Stort geld

Gebruikers kunnen geld storten op Easy Crypto met behulp van een bankoverschrijving of POLi, wat een directe betalingsmethode is. Deze optie koppelt de centrale rechtstreeks aan een ondersteunde bankrekening. Het werkt op dezelfde manier waarop u normaal uw website van uw online bank bezoekt om een ​​betaling uit te voeren. POLi-betalingen zijn ongelooflijk eenvoudig en nemen slechts een paar minuten in beslag en het geld wordt rechtstreeks naar de centrale overgemaakt.

4. Handel in cryptovaluta

Zodra uw geld op de rekening is gestort, kunt u beginnen met handelen met Easy Crypto. Crypto kopen:

Eenvoudige crypto-verificatie

Easy Crypto gebruikt een gelaagd verificatieproces om aan de wet te voldoen en haar klanten te beschermen door fraude te voorkomen. Het is ook vereist om volledig te voldoen aan KYC en AML-voorschriften voor het verhandelen van digitale activa.

Voor basisverificatie is een geldig identiteitsbewijs met foto vereist, zoals een Rijbewijs of Paspoort. U moet ook een selfie uploaden om er zeker van te zijn dat u de daadwerkelijke persoon bent die het account verifieert. Basisverificatie verhoogt de dagelijkse limiet tot $ 10.000 tot een totaal account van maximaal $ 25.000. Om de accountlimiet te verhogen tot $ 100.000, moet u het verbeterde verificatieproces voltooien.

Advertentie

coinspot

KOOP BITCOIN met australia’s favoriet crypto-uitwisseling

BEOORDELING

4,3 / 5

Bezoek Coinspot

Gemakkelijke crypto-handelsactiva

Easy Crypto Australia ondersteunt de belangrijkste cryptocurrencies en verschillende altcoins. In totaal kunnen 44 cryptocurrency-activa worden gekocht met AUD op de beurs. Een volledige lijst van de digitale middelen die beschikbaar zijn op Easy Crypto kan op de website worden bekeken door op te klikken ‘Tarieven’.

eenvoudige crypto-activa

Stortingsmethoden

Easy Crypto ondersteunt bankoverschrijving en POLi deposito’s in Australische dollars. De snelheid van de stortingsmethode is afhankelijk van de cryptomunt en de geselecteerde bank. Bankoverschrijvingen kunnen 1 – 3 werkdagen duren. Zodra de aanbetaling Easy Crypto heeft bereikt, wordt de bestelling volgens de website binnen ongeveer 5 minuten geleverd.

Ondersteunde valuta’s

Easy Crypto ondersteunt alleen fiat-stortingen in Australische dollars (AUD). Volgens de website wil de beurs in de nabije toekomst cryptocurrency-stortingen mogelijk maken, waardoor gebruikers kunnen ruilen tussen digitale activa. Als u tussen cryptocurrencies wilt handelen, moet u een gerenommeerde crypto-handelsbeurs vinden.

Gemakkelijke Crypto-kosten

Wisselkosten zijn een belangrijke overweging bij het selecteren van een fiat-to-crypto-uitwisseling. Het wordt nog kritischer bij het kopen van grotere hoeveelheden. Easy Crypto zijn transparant met hun vergoedingen die op de website worden vermeld.

Handelskosten

Easy Crypto rekent een flat op handelsvergoeding van 1voor alle aan- en verkooporders.

Storting & Opnamekosten

Easy Crypto brengt geen aanbetaling of opnamekosten in rekening.

Gemakkelijke Crypto-beveiliging

De uitwisseling slaat geen geld van de gebruiker op of privésleutels. Alles blijft te allen tijde onder de volledige controle van de gebruiker. Dit elimineert het risico op diefstal en hackers.

Easy Crypto biedt de mogelijkheid om cryptocurrency rechtstreeks aan een bestaande portemonnee, een ander uitwisselingsaccount of een hardwareapparaat te leveren. Easy Crypto heeft zelfs 100% veiligheid van het geld van de klant gegarandeerd zodra de AUD-aanbetaling de uitwisseling heeft bereikt volgens de website.

Gemakkelijke Crypto-alternatieven

Veel Gestelde Vragen

Is er een mobiele app?

Easy Crypto biedt geen mobiele handelsapp voor zijn gebruikers om digitale valuta te kopen en verkopen. De desktopversie van de website is mobielvriendelijk en kan op slimme apparaten worden gebruikt.

Heeft Easy Crypto de handel gebruikt?

Easy Crypto heeft geen derivaten- of futuresmarkt om cryptocurrency te verhandelen met marge of hoge hefboomwerking. Handelaren zullen een hefboomuitwisseling moeten vinden die cryptoparen ondersteunt.

Gevolgtrekking

Om onze Easy Crypto-beoordeling af te sluiten, kunnen we zeggen dat de uitwisseling een gerenommeerde service lijkt te zijn die zijn oorsprong heeft in Nieuw-Zeeland en zijn aanbod heeft uitgebreid om tegemoet te komen aan de Australische markt. In vergelijking met andere cryptocurrency-beurzen in Australië zijn de handelskosten hoog, maar de vergoedingen zijn redelijk concurrerend in Nieuw-Zeeland.

Bezoek Easy Crypto (AU) Bezoek Easy Crypto (NZ)

Over het algemeen is Easy Crypto een ongecompliceerde en eenvoudige uitwisseling die meerdere fiat-valuta’s ondersteunt om alledaagse Australiërs en Nieuw-Zeelanden te helpen aan de slag te gaan in digitale valuta..

digitale golf

Wisselkoersvergoedingen zijn een zeer belangrijke overweging voor elke potentiële belegger in cryptocurrency. De volgende beurzen – naast de bovenstaande beurs – bieden zeer concurrerende handels-, stortings- en opnamekosten (zonder verborgen kosten) met een breed scala aan stortingsmethoden die geschikt zijn voor alle soorten beleggers in Australië.

Bezoek Easy Crypto

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map