Leren hoe u een cryptocurrency kunt verhandelen, kan een uitdagende taak zijn met hoge risico’s en beloningen. Het vinden van een geschikt platform om strategieën te testen met behulp van een demo-account of om de meest winstgevende handelaren te kopiëren, kan een nuttig leermiddel zijn.

Een van de beste makelaars ter wereld voor het verhandelen van cryptocurrency en sociale handel is eToro.

Bezoek eToro

Hoewel we ernaar streven u nauwkeurige en de nieuwste informatie te verstrekken in deze eToro-recensie, raden we u ten zeerste aan om de website te bezoeken om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen die daarna kunnen optreden..

Belangrijkste kenmerken:

 • Beginnersvriendelijk platform om cryptocurrency te kopen
 • Concurrerende vergoedingen, alleen kosten gespreid
 • Wereldwijd beschikbaar en accepteert meerdere valuta’s
 • Ondersteunt 94 cryptocurrency-paren en biedt traditionele activa zoals aandelen, grondstoffen en indices
 • Kopieer succesvolle handelaren en portefeuilles
 • Zeer intuïtieve mobiele handelsapp

algemeen

4.6 / 5 Bezoek eToro

67% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven het grote risico te lopen uw geld te verliezen.

Makkelijk te gebruiken

Gebruikersomgeving

Vergoedingen

Veiligheid

Alvorens in deze recensie te duiken, is het dat wel ten zeerste aanbevolen om een ​​hardware wallet te gebruiken, zoals de Ledger Nano X bij het kopen van daadwerkelijke cryptocurrencies. Het eigendom van crypto blijft in het bezit en de controle van de belegger, niet de beurs. Lees onze gids over de beste hardwareportefeuilles voor cryptovaluta voor meer informatie.

etoro website

Wat is eToro?

eToro is een leen toonaangevend sociaal handelsplatform dat cryptocurrency, aandelen en CFD-handel aanbiedt. Gebruikers op het platform kunnen in contact komen met gelijkgestemde handelaren en lid worden van een gemeenschap om handelsstrategieën te bespreken of automatisch succesvolle handelaren en portefeuilles te kopiëren en verhandelen.


Etoro is opgericht in 2007 en is uitgegroeid tot een populair online handelsplatform dat zeer visueel, intuïtief en beginnersvriendelijk is. De makelaar wordt gebruikt door miljoenen investeerders en handelaren in meerdere rechtsgebieden in de wereld. Het bedrijf breidde zijn aanbod uit om Amerikaanse klanten in staat te stellen te investeren in cryptocurrency-activa zoals Bitcoin, Ethereum en Litecoin.

Kenmerken & Diensten

Sociale handel

eToro staat bekend om zijn sociale handelsgemeenschap waar handelaren zich kunnen aansluiten en contact kunnen leggen met andere handelaren om ideeën, strategieën of weerspiegelen de handelsprestaties van winstgevende handelaren. Beginners kunnen het filtersysteem gebruiken om de portefeuille van een belegger te ontdekken en te kopiëren die passen bij hun criteria, zoals rendement op investering, risicotolerantie en het aantal kopieerapparaten. Om mogelijke verliezen te beperken, is er de mogelijkheid om een ​​stop loss-niveau in te stellen.

eToro copytrader

In het verleden behaalde resultaten zijn geen indicatie voor toekomstige resultaten.

Aangeboden cryptocurrencies

eToro ondersteunt 94 cryptocurrency-paren die kunnen worden verhandeld tegen altcoins of fiat-valuta’s. Beleggers in de VS en het VK kunnen de daadwerkelijke crypto-activa kopen, terwijl beleggers in andere regio’s, zoals Europa en Australië, alleen een CFD kunnen kopen. Populaire digitale munten die kunnen worden verhandeld, zijn onder meer Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin, Cardano, Tezor, Stella Lumens en meer.

etoro kopieert handelsstatistieken

In het verleden behaalde resultaten zijn geen indicatie voor toekomstige resultaten.

Handelskosten

Het kopen van cryptocurrencies op eToro brengt alleen spreadkosten met zich mee voor het daadwerkelijke activum. De spreadkosten variëren voor elk digitaal activum en stijgen en dalen afhankelijk van de marktomstandigheden. Bijvoorbeeld de De vergoeding voor het kopen en verkopen van Bitcoin is 0,75% per transactie. In vergelijking met andere cryptocurrency-providers zoals Coinbase, die tussen 0,5% en 3,99% in rekening brengen, zijn de kosten op eToro zeer concurrerend.

eToro vergeleken

Geavanceerde beveiligingsmaatregelen, een intuïtieve gebruikersinterface voor beginners en een mobiele handelsapp zijn belangrijke functies op eToro. Deze vergelijkingstabel bevat alternatieve cryptohandelplatforms zoals eToro waarmee beleggers kunnen investeren in digitale activa zoals cryptocurrencies..

Registratie, Inloggen & Account verificatie

Om een ​​account bij eToro aan te maken, moeten gebruikers een registratieproces doorlopen om geld te storten om digitale activa of CFD’s te kopen, afhankelijk van de locatie. De informatie die nodig is om aan de slag te gaan, omvat een gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord.

eToro-verificatie is verplicht voor alle gebruikers die willen handelen op het platform. Het proces en de informatie die moet worden ingediend, varieert enigszins in elk rechtsgebied in overeenstemming met de lokale regelgeving. Het duurt meestal een paar dagen voordat eToro de identiteitsverificatieprocedure heeft voltooid.

Betaalmethoden & Grenzen

Nieuwe gebruikers kunnen hun handelsreis beginnen door geld te storten op een echt account met behulp van verschillende stortingsmethoden, zoals creditcard, PayPal, Neteller en Skrill om geld te sturen om een ​​handelsrekening te financieren. Elke betalingsoptie heeft verschillende limieten en transactiesnelheden om te overwegen, zoals hieronder vermeld. Een van de beste manieren om Bitcoin te kopen, is door een creditcard te gebruiken die direct beschikbaar is en een dagelijkse stortingslimiet heeft van maximaal $ 40.000.

Beschikbaar Fiat & Cryptocurrency-activa

eToro werkt met Amerikaanse dollars en klanten die in andere rechtsgebieden wonen of er de voorkeur aan geven storten in andere fiat-valuta’s zoals EUR, GBP, AUD, RMB, THB, IDR, MYR, VND en PHP worden conversiekosten naar USD in rekening gebracht. De conversievergoeding is gebaseerd op procentpunten (of pips). Er zijn geen kosten verbonden aan het verzenden van USD om een ​​handelsrekening voor echt geld te financieren.

Ondersteunde landen

Het eToro-handelsplatform is beschikbaar voor klanten wereldwijd in landen als de Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Europa, Singapore, Afrika, Australië en Nieuw-Zeeland. Er zijn verschillende landen en gebieden die eToro mogelijk niet gebruiken vanwege regelgeving en wettelijke beperkingen. Een volledige lijst van beperkte en verboden landen vind je op de website.

Handelen in cryptocurrencies

eToro biedt namelijk een eenvoudig te gebruiken en visueel platform ontworpen voor beginners en halfgevorderde investeerders om aan de slag te gaan met digitale valuta. De gebruikersinterface biedt een nieuwsfeed met vastgezette artikelen van de community over een bepaald item, wat handig kan zijn voor beginners.

etoro bitcoin statistieken

Beleggers die afhankelijk zijn van technische analyse, zullen merken dat de kaartfuncties van eToro beperkt zijn. Er zijn basiskaartfuncties zoals indicatoren en tekengereedschappen dat kan worden toegepast, maar het is moeilijk te gebruiken en de overlays gaan verloren als de kaart wordt gesloten. Naar onze mening raden we aan om een ​​professioneel cryptocurrency-kaartprogramma zoals TradingView te gebruiken om technische analyses uit te voeren en vervolgens de transactie met eToro te plaatsen..

Copy-trading

Met het sociale handelsplatform van eToro kunnen gebruikers andere handelaren ontdekken om hun transacties te kopiëren en te volgen. Het is een krachtig netwerk dat door miljoenen investeerders over de hele wereld wordt gebruikt om te zien hoe professionele en succesvolle handel hun posities in realtime en maak verbinding om elke transactie automatisch te volgen.

eToro kopiëren handel

In het verleden behaalde resultaten zijn geen indicatie voor toekomstige resultaten.

Elke transactie die de gevolgde handelaar maakt, plaatst deze automatisch met behulp van het beschikbare saldo op de handelsaccount. Er is geen extra kosten of kosten om lid te worden van het sociale netwerk van eToro, hoewel er een minimumvereiste van $ 200 is. Beginners kunnen profiteren van copy-trading door de meest winstgevende handelaren op het platform te volgen om een ​​passief inkomen te verdienen dat kan worden gebruikt om crypto te kopen of gewoon te leren handelen..

etoro sociale handelsstatistieken

Het platform biedt 100% zichtbaarheid van de statistieken, portefeuille en aandelencurve van de handelaar voor de in het verleden behaalde resultaten van de handelaar. Potentiële beleggers kunnen elke handelaar onderzoeken om ervoor te zorgen dat hun handelsstrategie en risicoblootstelling aansluiten bij hun eigen risicobereidheid en winstverwachtingen. De volledige geschiedenis van de posities van de handelaar, take profit en stop loss-posten worden getoond voor transparantie.

etoro kopieert handelsstatistieken

In het verleden behaalde resultaten zijn geen indicatie voor toekomstige resultaten.

De risicobeoordeling, het aantal copy-traders en het beheerde vermogen zijn populaire maatstaven om te beoordelen. Het wordt aanbevolen om langetermijnhandelaren te kopiëren met een bewezen staat van dienst van winstgevende maanden met minimale opname. Hoewel in het verleden behaalde resultaten geen garantie zijn voor toekomstige resultaten, a een grondige beoordeling en audit kan worden uitgevoerd met behulp van eToro voordat kapitaal wordt toegewezen om hun strategie te kopiëren.

Demo handelsaccount

Het is eToro gratis om een ​​account te registreren en nieuwe gebruikers kunnen beginnen met een demo-handelsaccount van $ 100.000 om vertrouwd te raken met de producten, functies en gebruikersinterface van het platform. De oefenmodus heeft hetzelfde uiterlijk als een gefinancierde account en gebruikers kunnen schakelen tussen de echte en demo-modus.

Handel nu met een gratis oefenaccount van $ 100.000.

Disclaimer: 67% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven het grote risico te lopen uw geld te verliezen.

etoro demo-account

Vergoedingen & Verspreiding

eToro-handelskosten voor cryptocurrency-munten worden berekend op basis van een spreidingskosten vanaf 0,75% afhankelijk van de daadwerkelijke activa die op het platform worden gekocht en verkocht. De spread is het verschil tussen de koopprijs en de verkoopprijs op de markt en kan fluctueren tijdens volatiele marktomstandigheden. De spreadkosten worden bij het openen van de positie van de transactie afgetrokken.

De kosten voor het bezitten van Bitcoin (BTC) zullen bijvoorbeeld een spreadkosten van 0,75% met zich meebrengen, terwijl om in Ethereum te investeren de spread fee 1,90% is. De minder bekende altcoins zullen over het algemeen een hogere spread charge hebben naarmate het handelsvolume lager is. In vergelijking met andere handelsplatforms, de fees om andere munten te kopen dan Bitcoin is hoog. Gebruikers kunnen beter een exchange gebruiken, zoals Binance of CEX.IO, die lagere altcoin-kosten hebben.

Niet alle cryptocurrency-uitwisselingen zijn hetzelfde.

VERGELIJK ETORO MET ANDEREN

Nu vergelijken!

In regio’s zoals Australië waar alleen CFD’s in cryptovaluta kunnen worden gekocht, is er een kleine vergoeding ter dekking van de rentekosten van het ‘s nachts aanhouden van een hefboompositie. Er is ook een weekendtoeslag die driemaal de prijs is van de overnachtingstoeslag. Nachttarieven verschijnen onderaan het transactievenster bij het openen van een nieuwe transactie. Over het algemeen is het nachttarief van eToro vergelijkbaar met andere cryptocurrency CFD-providers zoals Plus500.

Veel Gestelde Vragen

Is eToro gereguleerd?

eToro is een erkend en geregistreerd financieel bedrijf in meerdere handelsjurisdicties over de hele wereld, waaronder Europa onder de Cyprus Securities & Exchange Commission, in het VK door de Financial Conduct Authority (FCA) en een houder van Australian Financial Services Licensed uitgegeven door ASIC in Australië.

Is eToro veilig?

eToro lijkt een veilig handelsplatform te zijn voor cryptocurrency, aandelen en CFD’s state-of-the-art beveiligingsmaatregelen om de veiligheid en de veiligste middelen en persoonlijke informatie van klanten te waarborgen. Op basis van ons onderzoek is eToro nooit gehackt of gecompromitteerd in elk van zijn rechtsgebieden over de hele wereld.

Is eToro legaal in Australië?

eToro is een gereguleerde CFD-provider in Australië en voldoet aan de lokale wetten die worden afgedwongen door de Australia Securities and Investment Commission (ASIC). eToro handelt onder het bedrijf eToro AUS Capital Pty Ltd, AFSL 491139 en heeft een Australian Financial Services License (AFSL).

Gevolgtrekking

Om onze eToro-beoordeling af te sluiten, is het platform over het algemeen zeer geschikt voor beginners en investeerders die winstgevende handelaren willen kopiëren-verhandelen of willen leren handelen. Er zijn verschillende methoden om een ​​echt handelsaccount te financieren en ondersteunt meerdere fiat-valuta’s om te beginnen.

Voordat eToro op de markten met echt geld handelt, heeft het een van de beste cryptocurrency-demo-handelsaccounts om met virtuele fondsen te oefenen. Als u besluit om Bitcoin met echt geld te kopen, raden we u natuurlijk aan om het geld uit veiligheidsoverwegingen op te nemen in een hardwareportefeuille.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in:

 • How To Cosmos (ATOM): 4 beste plaatsen om beloningen te verdienen
 • 5 beste platforms om interesse te krijgen in Bitcoin & Crypto
 • 8 beste uitwisselingen om crypto zonder kosten te verhandelen (nul commissie)
 • BlockFi Review: BELANGRIJK – Lees het voordat u het gebruikt
 • 9 Beste margehandel in crypto-uitwisselingen met hefboomwerking

Disclaimer: eToro is een multi-activaplatform dat zowel het beleggen in aandelen en cryptoassets als het verhandelen van CFD’s aanbiedt.

Houd er rekening mee dat CFD’s complexe instrumenten zijn en een hoog risico lopen om snel geld te verliezen als gevolg van hefboomwerking. 67% van de particuliere beleggersrekeningen verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken en of u het zich kunt veroorloven het grote risico te lopen uw geld te verliezen.

In het verleden behaalde resultaten zijn geen indicatie voor toekomstige resultaten.

Cryptoassets zijn vluchtige instrumenten die in zeer korte tijd sterk kunnen fluctueren en daarom niet geschikt zijn voor alle beleggers. Behalve via CFD’s is het verhandelen van crypto-activa niet gereguleerd en daarom niet onder toezicht van enig EU-regelgevingskader.

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen vertegenwoordiging en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de nauwkeurigheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteitspecifieke informatie over eToro.

Handelskosten zijn een zeer belangrijke overweging voor elke potentiële belegger in cryptocurrency. De volgende beurzen – naast de bovenstaande beurs – bieden zeer concurrerende handels-, stortings- en opnamekosten (zonder verborgen kosten) met een breed scala aan stortingsmethoden die geschikt zijn voor alle soorten beleggers in cryptocurrency.

Bezoek eToro

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me