Exocrow Review: is het veilig en legaal?

Het kiezen van een cryptocurrency-handelsbeurs kan een uitdagende taak zijn. Er zijn verschillende overwegingen, zoals de platformfuncties, de kaartinterface, handelsparen, vergoedingen, beveiliging en klantenondersteuning.

Een nieuw cryptocurrency-platform op het blok is Exocrow, die ook een P2P-uitwisseling, portemonnee, spaarrekening en handelaarsoplossingen biedt.

Bezoek Exocrow

Hoewel we ernaar streven u in deze recensie nauwkeurige en de meest recente informatie te verstrekken, raden we u ten zeerste aan bezoek de website om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen die daarna kunnen optreden.

Belangrijkste kenmerken:

 • Snel en gemakkelijk een account en portemonnee aanmaken
 • Geen KYC onmiddellijk vereist
 • Peer-to-peer-uitwisseling om cryptocurrency te kopen / verkopen
 • Verdien rente op crypto’s die in de Exocrow-portemonnee worden bewaard
 • Geïntegreerde betalingsoplossingen voor kleine bedrijven om Bitcoin-betalingen te accepteren
 • Partnerprogramma om bestaande gebruikers te belonen

algemeen

3/5 Bezoek Exocrow

Makkelijk te gebruiken

Gebruikersomgeving

Vergoedingen

Veiligheid

Alvorens in deze recensie te duiken, is het dat wel ten zeerste aanbevolen om een ​​hardware wallet te gebruiken, zoals de Ledger Nano X bij het kopen van Bitcoin, Ethereum, Litecoin of andere munten. Het eigendom van crypto-activa blijft in het bezit en de controle van de belegger, niet de beurs. Lees onze gids over de beste crypto-portefeuilles voor meer informatie.

Wat is Exocrow?

Exocrow is een nieuwe en snelgroeiende crypto-uitwisseling in het VK die een plek voor individuen in 135 landen om digitale valuta te kopen, verkopen en opslaan. Sinds de start in 2020 heeft de beurs zijn diensten uitgebreid met een online portemonnee, de mogelijkheid om rente te verdienen op crypto op een spaarrekening, betalingsgateway voor aankopen en P2P-transacties.

exocrow-site

Exocrow vergeleken


Beginnersvriendelijk, gebruiksvriendelijk en concurrerende handelskosten zijn belangrijke kenmerken van Exocrow. Deze vergelijkingstabel geeft een overzicht top crypto-uitwisselingen die functies van wereldklasse bieden.

Is Exocrow veilig?

Exocrow bevat 2-factorenauthenticatie (2FA) waarmee gebruikers hun account kunnen activeren en beschermen tegen ongeautoriseerd gebruik en frauduleuze activiteiten. De website geeft geen lijst met andere beveiligingsmaatregelen om de veiligheid van de fondsen en persoonlijke informatie van klanten te waarborgen. Op basis van ons onderzoek daar zijn geen grote beveiligingsincidenten, hacks of systeemcompromissen geweest die tot nu toe zijn voorgekomen, maar er zijn er een paar zorgen op gerenommeerde fora.

Is Exocrow Legit?

Exocrow lijkt legitieme cryptocurrency-services te bieden, zoals een P2P-uitwisseling en een digitale portemonnee om digitale valuta op te slaan. Er is echter geen informatie over het team achter het platform, ondersteunde landen of wettelijke naleving van financiële voorschriften die moeten worden vermeld.

Ondersteunde Fiat & Cryptocurrencies

Exocrow ondersteunt de belangrijkste digitale valuta-activa, waaronder Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC) en Zcash (ZEC). Elk activum heeft zijn eigen portemonnee om geld te verzenden en te ontvangen. Met behulp van de P2P-uitwisseling kunnen gebruikers crypto kopen en verkopen met 13 fiat-valuta’s zoals USD, EUR, RUB, AUD, SGD en anderen.

Een account aanmaken

Om een ​​account bij Exocrow aan te maken, moeten gebruikers een registratieproces doorlopen waarvoor een geldig e-mailadres nodig is om te verifiëren. Na voltooiing kunnen gebruikers inloggen op de centrale en de aangeboden functies en diensten verkennen. Er is geen onmiddellijke vereiste om KYC te voltooien.

Zodra een Exocrow-portemonnee of -account $ 10.000 in Amerikaanse dollars of euro’s bereikt, moet de accounthouder identiteitsdocumentatie overleggen (nationale identiteitskaart of paspoort).

Geld storten

Exocrow accepteert geen stortingen in fiat-valuta (bijvoorbeeld USD, EUR of GBP). Om een ​​account te financieren om de producten en diensten aangeboden door Exocrow te gebruiken, moeten gebruikers cryptocurrency overzetten vanaf een persoonlijke hardwareportefeuille of een handelsplatform voor digitale valuta.

exocrow portemonnee

Om bijvoorbeeld Bitcoin te storten op Exocrow, kunnen gebruikers naar de portemonnee navigeren en BTC selecteren in het vervolgkeuzemenu. Hier verschijnen het BTC-portefeuilleadres en de QR-code om geld naar te kopiëren en over te dragen.

Zodra het geld in de portemonnee is aangekomen, heeft de gebruiker toegang tot andere functies die door het platform worden aangeboden. Het wordt aanbevolen om Two Factor Authentication te activeren voordat u geld stort.

exocrow stort bitcoin

Handelen in cryptocurrency

Voor gebruikers die digitale valuta willen verhandelen, biedt Exocrow een peer-to-peer (P2P) -uitwisseling om koop- en verkooporders te vergemakkelijken. Net als bij populaire P2P-platforms zoals Paxful en Local Bitcoins, kunnen gebruikers zoeken naar een bepaalde koper of verkoper binnen de ondersteunde landen / rechtsgebieden.

exocrow-uitwisseling

Handelaren kunnen kopers en verkopers zoeken met behulp van de vervolgkeuzemenu’s bovenaan. Het filtersysteem kan kopers en verkopers categoriseren op fiatvaluta, land en betaalmethode. Bij beoordeling van de P2P-uitwisseling is de gebruikersinterface eenvoudig en beginnersvriendelijk.

Aan de andere kant is het het aantal handelaren dat de P2P-uitwisseling gebruikte, was beperkt (minder dan 20 op het moment van schrijven) en bleek afkomstig te zijn van het Exocrow-team. Als nieuw platform verwachten we dat het gebruik van het platform zal toenemen met een breed scala aan gebruikers uit meerdere landen, fiat-valuta’s en betalingsopties.

Spaarrekening

Exocrow biedt een spaarrekening voor zijn gebruikers om maandelijkse rente te verdienen op crypto die in een portemonnee wordt bewaard tot 3,2%. De rente wordt op de 1e en de 15e van elke maand bijgeschreven en de hoofdsom kan één keer per maand worden opgenomen.

Het is niet 100% duidelijk welk crypto-actief in de portemonnee de 3,2% rente zal verdienen. Voor Bitcoin is de maandelijkse rente ongebruikelijk hoog in vergelijking met gerenommeerde krediet- en spaarplatforms zoals BlockFi en Nexo, die respectievelijk tussen 8,6% en 10% P.A bieden..

exocrow spaarrekening

Handelskosten

Er zijn geen kosten verbonden aan het aanmaken van een account bij Exocrow of het onderhouden van een wallet. Evenzo zijn er nul kosten om geld te storten op een rekening. Er zijn kleine kosten van 0,01% voor opnames die bovenop de blockchain-netwerkkosten komen. De standaard Bitcoin-netwerkkosten zijn bijvoorbeeld ongeveer. 0.0005BTC.

Om de beurs te gebruiken, rekent Exocrow een handelsvergoeding aan die in rekening wordt gebracht op 0,5% van het totale handelsbedrag van Bitcoin. Dit betekent dat het 1% transactiekosten kost om BTC te kopen en onmiddellijk te verkopen met Exocrow. In vergelijking met populaire spotbeurzen zoals Binance, Crypto.com en KuCoin, zijn de handelskosten een beetje hoog.

Handelaarskosten

Kleine zakelijke gebruikers kunnen zich aanmelden bij het Exocrow-betalingssysteem voor verkopers om crypto te verzenden en te ontvangen (bijv.Bitcoin en Ethereum) via het blockchain-netwerk in ruil voor goederen en diensten.

Er is een 1% uitgaande vergoeding voor massatransacties, zonder kosten om transacties te ontvangen via de geïntegreerde betalingsgateway. Geldtransacties die gebruikmaken van de escrow-service van Exocrow wordt een extra vergoeding van 1% in rekening gebracht.

Platformbeveiliging

Exocrow geeft onvoldoende informatie over beveiligingsmaatregelen die ter bescherming van de informatie van klanten en fondsen die door de beurs worden beheerd. Hoewel 2FA een optie is voor rekeninghouders en escrow-services voor P2P-transacties, lijkt Exocrow beveiliging niet als topprioriteit te hebben.

Veel Gestelde Vragen

Welke landen worden ondersteund?

Exocrow is een wereldwijd cryptocurrency-platform dat investeerders ondersteunt in verschillende landen, waaronder het VK, Thailand en verschillende landen binnen Europa. Landen met strikte financiële voorschriften en wetten, zoals Australië, Nieuw-Zeeland, Canada en de Verenigde Staten, mogen de uitwisseling niet gebruiken. Gebruikers moeten voorzichtig zijn en hun eigen due diligence uitvoeren om ervoor te zorgen dat het in hun land wordt gereguleerd.

Zijn Amerikaanse handelaren toegestaan??

Exocrow staat ingezetenen van de VS niet toe om de P2P-uitwisseling te gebruiken om cryptocurrency te kopen en verkopen. Amerikaanse dollars worden echter geaccepteerd als fiat-valuta om cryptovaluta van ondersteunde landen te kopen. Handelaren die in de VS wonen, moeten een cryptocurrency-exchange in de VS vinden.

Gevolgtrekking

Exocrow biedt een verscheidenheid aan producten en diensten, zoals een directe koop / verkoop-uitwisseling, een beveiligde portemonnee waarmee gebruikers rente kunnen verdienen op crypto- en handelaarsoplossingen om Bitcoin-betalingen te accepteren. Het website-ontwerp en gebruikersinterface zal aantrekkelijk voor beginners vanwege het gebruiksgemak.

Bezoek Exocrow

Om onze Exocrow-beoordeling af te sluiten, volgt hier een samenvatting van de voor- en nadelen van het platform, waaronder enkele zorgen die moeten worden aangepakt door het team voordat het kan worden beschouwd als een betrouwbare, veilige en gerenommeerde aanbieder in de cryptocurrency-markt. Individuen dienen hun eigen due diligence uit te voeren en niet te vertrouwen op de informatie die in deze review wordt verstrekt.

Voordelen

 • Snel registreren en een account aanmaken
 • Vereist KYC niet onmiddellijk
 • P2P-interface is schoon en eenvoudig te gebruiken

Con’s

 • Nieuw platform met kleine aanwezigheid op sociale media
 • Gebrek aan informatie over het team (stockbeeld) en licenties
 • Adres op Google maps verwijst naar een kantoorbenodigdhedenbedrijf
 • Gebrek aan informatie over klantenondersteuning en handleidingen
 • P2P-uitwisseling wordt niet gebruikt (in totaal 13 gebruikers)
 • Beperkte informatie over de voorwaarden van spaarrekeningen & voorwaarden
 • Niet verkrijgbaar in landen met strikte regelgeving

Wisselkoersen zijn een zeer belangrijke overweging voor elke potentiële belegger in cryptocurrency. De volgende beurzen – naast de bovenstaande beurs – bieden zeer concurrerende handels-, stortings- en opnamekosten (zonder verborgen kosten) met een breed scala aan stortingsmethoden die geschikt zijn voor alle soorten beleggers in cryptocurrency.

Bezoek Exocrow

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map