FTX is een toonaangevend platform voor cryptoderivaten dat samenwerkt met de grootste crypto-uitwisseling ter wereld, Binance. In deze FTX-uitwisselingsbeoordeling zullen we een overzicht geven van de uitwisseling en hoe deze zich onderscheidt van andere platforms door de functies, gebruikersinterface, producten, handelskosten en meer te beoordelen..

Bezoek FTX

Hoewel we ernaar streven u in deze FTX-recensie te voorzien van nauwkeurige en de nieuwste informatie, is het altijd het beste dat u de site regelmatig bezoekt om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen die daarna kunnen optreden..

Belangrijkste kenmerken:

 • Futures, opties, volatiliteit, spot- en hefboomtokens
 • Tot 101 keer hefboomwerking
 • Concurrerende handelskosten
 • ‘S Werelds eerste crypto-indexfutures (bijv. Shitcoin-index)
 • Verrekening in stablecoins
 • Lange of korte 3x leveraged tokens zonder marge
 • Vergoedingskortingen met behulp van FTX-token (FTT)

algemeen

4.6 / 5 Bezoek FTX

Makkelijk te gebruiken

Gebruikersomgeving

Vergoedingen

Veiligheid

Voordat we aan de slag gaan, raden we aan om een ​​Bitcoin-hardwareportefeuille zoals de Ledger Nano X te gebruiken bij het handelen in cryptoderivaten. Als u geen portemonnee heeft, lees dan onze gids over de beste cryptocurrency-hardwareportefeuilles die u kunt kopen.

Wat is FTX?

FTX is een cryptocurrency-derivatenbeurs die is gebouwd door handelaren en ontworpen om een ​​krachtig platform te bieden voor professionele handelsfirma’s, tussenhandelaren en beginners. Gebruikers op het platform hebben toegang tot innovatieve, geavanceerde handelsmarkten zoals derivaten, opties, volatiliteitsproducten en gebruikte tokens.

ftx

Korte samenvatting

FTX vergeleken

Geavanceerde functies, intuïtieve gebruikersinterface en een mobiele handelsapp zijn belangrijke functies op FTX. Deze vergelijkingstabel geeft een overzicht van andere topcryptocurrency-uitwisselingen zoals FTX die functies van wereldklasse bieden.


Wie is de eigenaar van FTX?

FTX-uitwisseling is eigendom van de Sam Bankman-Fried, de CEO en mede-oprichter van Alameda Research dat is een vooraanstaande leverancier van cryptocurrency-liquiditeit die FTX toegang geeft tot toonaangevende orderboeken. Alameda beheert meer dan $ 100 miljoen aan digitale activa en verhandelt $ 600 miljoen tot $ 1,5 miljard per dag in duizenden producten zoals derivaten via FTX Exchange.

Producten & Kenmerken

FTX biedt een beginnersvriendelijk en gebruiksvriendelijk handelsplatform met innovatieve producten om te kopen of verkopen. De crypto-uitwisseling richt zich primair op het leveren van een stabiele en veilige derivatenmarkt voor cryptocurrency-handel, naast de volgende voor- en nadelen:

 • Professionele gebruikersinterface voor handelen op desktop of mobiele app
 • Begin met handelen zonder KYC en neem dagelijks tot $ 2.000 USD op
 • Lage kosten en krappe spreads door diepe orderboeken en liquiditeit
 • Tot 101x hefboomwerking op handelsparen voor cryptocurrency
 • Gebruikte tokens naar KORT of LANG met tot 3x hefboomwerking zonder marge
 • Stablecoin-afwikkeling met behulp van een portemonnee met één marge
 • MOVE Contract dat verrekent met de absolute verandering in prijs van een munt in de loop van de tijd
 • VIP-handelskostenkortingen bij grotere volumebedragen en bij gebruik van de FTT-token
 • FTX Trading wedstrijden en evenementen
 • 24/7 offertes voor cryptocurrencies met behulp van OTC-desk
 • Uitgebreide handleidingen, FAQ-sectie en responsief klantenserviceteam

Is FTX gereguleerd?

FTX.com is een cryptocurrency-handelsbeurs die is opgenomen in Antigua en Barbuda met het hoofdkantoor in Hong Kong. Het handelsplatform is momenteel niet gereguleerd en klanten in de VS mogen de diensten niet gebruiken. Inwoners van de Verenigde Staten kunnen FTX.US gebruiken, een partnerentiteit die de Amerikaanse burgers bedient en een gereguleerd bedrijf is. Voor meer juridische informatie kunnen gebruikers hier lezen: Juridisch – FTX Exchange.

Is FTX Exchange veilig?

FTX gebruikt verschillende bankachtige beveiligingsfuncties om de veiligheid van de persoonlijke informatie van de gebruiker en de beveiliging van fondsen te waarborgen opgeslagen op de crypto-uitwisseling. Tot op heden zijn er geen hacks of beveiligingsincidenten gemeld die kunnen worden toegeschreven aan een hoge beveiligingsstandaard zoals koude portemonnee-opslag en tweefactorauthenticatie om een ​​veilige en beveiligde handelsomgeving te bieden.

Accountregistratie

Om een ​​account bij FTX aan te maken, moeten gebruikers een registratieproces doorlopen om een ​​login voor derivatenhandel in te stellen. Gebruikers kunnen beginnen met handelen op de crypto-uitwisseling en maximaal $ 2.000 USD per dag opnemen alleen met e-mailverificatie.

Tier 2- en 3-accounthouders die KYC voltooien, kunnen onbeperkte hoeveelheden cryptocurrency opnemen in een hardware-portemonnee zoals de Ledger X, of fiat rechtstreeks op een bankrekening laten uitbetalen met behulp van een bankoverschrijving. FTX-accounthouders die het AML / KYC-proces voltooien, kunnen ook de OTC-desk gebruiken.

Stortingsmethoden

FTX biedt een breed scala aan stortingsmethoden voor handelaren op het platform om een ​​account te financieren. Deze omvatten cryptocurrency, stablecoins of fiat-valuta. Er is de mogelijkheid om een ​​creditcard te gebruiken om rechtstreeks crypto te kopen via het FTX-platform, de fiat / crypto-marktleider, Simplex. Het bedrijf is een pionier in de fiat-onramps met een traditionele bankkaart (bijvoorbeeld VISA en Mastercard).

Als alternatief kunnen handelaren stablecoins naar het platform overbrengen, zoals USD, USDC, TUSD, PAX, BUSD en HUSD. FTX crediteert de portemonnee van de gebruiker met een verhouding van 1: 1.

Gebruikersomgeving

FTX is ontworpen voor beginners en professionele cryptocurrency-handelaren op het platform door een eenvoudige, gemakkelijk te navigeren en intuïtieve gebruikersinterface. De standaardregeling heeft een navigatiebalk aan de zijkant voor snelle toegang tot FTX-derivatenhandelproducten, posities, portemonnee om FTX-accountfondsen, lopende orders en handelsgeschiedenis te bekijken.

ftx-interface

Het midden van de gebruikersinterface bevat de handelsgrafiek die is geïntegreerd met TradingView en bekend staat om zijn geavanceerde handelsfuncties, indicatoren en tekengereedschappen en overlays met grafiekpatronen. Gebruikers kunnen klik met de rechtermuisknop op het diagram om limiet- en stoporders te plaatsen tegen een geselecteerd prijsniveau.

Onder het grafiekvenster kunnen gebruikers het orderboek bekijken om het volume te vergelijken met de bied- en laatprijzen. Om een ​​positie in te voeren met FTX, bevindt het ordervenster zich in het midden. Het ziet er eenvoudig uit en kan invoerprijzen invullen door op het orderboek te klikken. Het handelsvolume kan worden aangepast met behulp van de schuifregelaar bereken en toon automatisch de liquidatieprijs.

ftx bestellingen

Met FTX kunnen traders hun posities beheren door verschillende bestelmethoden aan te bieden om een ​​positie in te voeren en de transactie te verlaten. In vergelijking met andere handelsplatforms met hefboomwerking is de selectie van ordertypes op FTX uitstekend en geschikt voor een verscheidenheid aan handelaren. De beschikbare bestellingen zijn onder meer:

 • Limietorder
 • Marktorde
 • Stop de markt
 • Stop limiet
 • Trailing stop
 • Winst nemen
 • Neem winstlimiet

Over het algemeen is de FTX-gebruikersinterface robuust en geschikt voor verschillende soorten handelaars en vaardigheidsniveau. Het grafiekvenster is responsief en bevat geavanceerde grafiektools en software om cryptoproducten op FTX te verhandelen.

Handel in derivaten

FTX biedt een aantal cryptocurrency-derivatenproducten die op de beurs kunnen worden verhandeld met behulp van een enkele marge-portemonnee. De aangeboden handelsproducten zijn onder meer:

 • Futures – gebruikers op het platform kunnen futures verhandelen op munten zoals BTC, ETH, EOS, XRP en USDT. Elke munt heeft drie futures-contracten: een contract dat dit kwartaal afloopt, een contract dat het volgende kwartaal afloopt en een eeuwigdurende toekomst.
 • Gebruikte tokens – tokens die kunnen worden gekocht en verkocht met een hefboomwerking tot 3x die geen margevereisten vereist.
 • Opties – contracten die de houder het recht maar niet de verplichting geven om tegen toekomstige uitoefenprijzen te kopen of te verkopen. Vaak aangeduid als ‘oproepen’ en ‘putten’. Gevorderde handelaren kunnen opties gebruiken om hun open posities af te dekken tegen prijsvolatiliteit.
 • ACTIE – contracten die de absolute waarde vertegenwoordigen van het bedrag dat de prijs van een munt over een bepaalde periode beweegt.
 • Plek – transacties die de onderstreepte prijs van het actief volgen zonder marge of onderpand

Futures

FTX heeft meer dan 100 futures-paren die kunnen worden verhandeld met behulp van een stablecoin zoals USD of USDT als onderpand. Dit betekent dat winsten en verliezen zijn gebaseerd op prijzen in USD zonder dat er een bankrekening nodig is. Er is ook de mogelijkheid om voor alle contracten dezelfde fiatvaluta te gebruiken als onderpand. De populaire FTX Futures-paren op basis van dagelijks handelsvolume zijn onder meer:

 • BTC-PERP – Bitcoin eeuwigdurende futures
 • ETH-PERP – Ethereum eeuwigdurende futures
 • XRP-PERP – XRP eeuwigdurende futures
 • LTC-PERP – Perpetual Futures Litecoin
 • BCH-PERP – Bitcoin Cash eeuwigdurende futures

Gebruikers kunnen verhandel de futures-paren met een marge tot 101x en profiteren van relatief kleine prijsbewegingen. Het biedt ook flexibiliteit van een portefeuille voor een grotere blootstelling en zorgt ervoor dat het kapitaal verder gaat dan de gebruiker zelf zou kunnen financieren.

Elke positie op de futuresbeurs wordt gedekt door het FTX-verzekeringsfonds dat wordt geactiveerd wanneer een rekening dreigt te worden geliquideerd en om het risico van terugvorderingen.

ftx-beursfutures

Gebruikte tokens

FTX heeft een innovatief activum ontwikkeld voor handelaren in cryptocurrency, genaamd Leveraged Tokens. Dit zijn ERC20-tokens die tot 3x een hefboomblootstelling hebben toegepast op het handelspaar. Er is geen margevereiste van het FTX-rekeningsaldo van de gebruiker om te beginnen met het handelen in munten met hefboomwerking. Er zijn zelfs EFT’s die gebruik hebben gemaakt van blootstelling aan tal van bestaande en populaire cryptocurrency-activa.

Enkele voorbeelden van FTX-tokens met hefboomwerking zijn:

 • BULL / USD – 3x lang Bitcoin-token
 • BEAR / USD – 3x short Bitcoin-token
 • ETHBULL / USD – 3x lang Ethereum-token
 • ETHBEAR / USD – 3x short Ethereum-token

FTX gebruiken leveraged tokens kunnen een handelaar helpen met risicobeheer. De derivatenbeurs herbelegt automatisch alle handelswinsten terug in de onderliggende waarde die wordt verhandeld. Dit betekent dat als uw leveraged token-positie winst oplevert, de tokens automatisch 3x leveraged-posities erop zetten. Aan de andere kant verminderen hefboomfiches automatisch het risico als de positie negatief is.

ftx exchange tokens

Als de gebruiker bijvoorbeeld een 3x lange ETH-positie handelde en de ETH-prijs daalde met meer dan 33%, zou de positie worden geliquideerd. Een positie op het ETHBULL-actief zou echter automatisch een deel van de positie hebben verkocht toen de prijs van ETH begon te dalen. Dit zou het liquidatierisico hebben beperkt, zelfs na een koersdaling van 33%.

Om te beginnen met het verhandelen van tokens met hefboomwerking op FTX, klikt u op ‘Teken’ in het bovenste menu om de lijst met activa te vinden. De tokens zijn zo geconstrueerd dat handelaren een hefboomwerking hebben op een bepaald crypto-activum (zowel aan de lange als aan de korte kant), zonder het risico van liquidatie te lopen..

Advertentie

BYBIT

verdien beloningen tot $ 600 met bitcoin-stortingen

BEOORDELING

4.7 / 5

Claim $ 600

Opties

FTX biedt een functie om crypto-opties long of short te verhandelen met behulp van hefboomwerking. Het proces is vergelijkbaar met het handelen in futures op FTX of binaire opties. Op het verstrijken van de tijd is het contract wordt verrekend tot een bedrag in Amerikaanse dollars gelijk aan de vervalprijs. Handelaren kunnen speculeren en ervoor kiezen om long of short te gaan met een hefboompositie.

FTX-opties

MOVE-contracten

MOVE is een contract dat stelt gebruikers in staat om in marktvolatiliteit te handelen. Het vertegenwoordigt de absolute waarde van het bedrag dat de prijs van een munt in Amerikaanse dollars beweegt gedurende een tijdsperiode zoals de DAILY. De richting van de handel is niet relevant in de handel. Het enige dat telt, is het totale bedrag in dollars dat in beide richtingen beweegt. FTX MOVE-contracten zijn een geweldige manier voor beginners en fundamentele handelaren om deel te nemen aan de markten door handelen in toekomstige volatiliteit.

Bekijk de beginnershandleiding voor MOVE-handel op FTX hieronder voor meer informatie.

Spotmarkten

Traditionele handelaren kunnen een aantal populaire digitale activa op de beurs kopen, vergelijkbaar met een spotbeurs. FTX geeft momenteel meer dan 100 handelsparen weer die kunnen worden geruild met USD of USDT, zoals BTC, ETH, LINK, FTT-token, PAXG en XRP.

FTX-handelskosten

FTX biedt een lage transactiekosten vanaf 0,07% tot 0,04% voor zijn futures en spotmarkten die zijn gebaseerd op het model van maker en nemer. De vergoedingsstructuur van FTX maakt gebruik van een gelaagd systeem dat traders met een hoog volume ten goede komt met lagere transactiekosten.

Voor leveraged tokens is er een creatie en uitstapkosten van 0,10% en een dagelijkse beheervergoeding van 0,03%. Als u besluit om een ​​hefboomwerking van 50x of hoger te gebruiken, stijgt de handelsvergoeding met 0,05%, waarbij de helft van de FTX-vergoedingen wordt toegewezen aan het verzekeringsfonds.

Voor alle markten behalve BTC-PERP en ETH-PERP, met gebruikmaking van 50x verhoogt de handelskosten met 0,02%, en 100x of hogere handelskosten stijgen met 0,03%, die wordt betaald aan het FTX-verzekeringsfonds. Let op: de BTC-PERP en ETH-PERP brengen geen extra kosten met zich mee voor het gebruik van een hogere hefboomwerking.

Maak een GRATIS account aan bij FTX.

FTX-gebruikers worden beloond met een korting op handelskosten tot 30% door simpelweg een bepaald bedrag van het FTX native token (FTT) vast te houden dat wordt gewaardeerd in USD. Het kortingsbedrag is afhankelijk van uw huidige FTT-tokenbezit volgens de onderstaande tabel:

Korting op FTX-tarieven

Storting & Opnamekosten

Er zijn geen aanbetaling of opnamekosten voor cryptovaluta-munten en -tokens die FTX gebruiken.

Het opnemen van cryptocurrency-activa van de handelsbeurs gaat gepaard met de norm blockchain-netwerkkosten die onvermijdelijk is en automatisch wordt aangepast op basis van marktomstandigheden.

Geaccepteerde Fiat-valuta

Gebruikers op FTX kunnen een handelsaccount financieren door cryptocurrency, stablecoins of fiat-valuta te storten. FTX ondersteunt 10 fiat-valuta’s die kunnen worden gestort en opgenomen met behulp van een bankoverschrijving zoals USD, EUR, GBP, AUD, HKD, SGD, ZAR, CAD, CHF en BRL.

Mobiele handelsapp

FTX biedt ook een mobiele handelsapp die wordt ondersteund door Android- en iOS-apparaten. FTX Pro stelt gebruikers in staat om de markten te volgen en altijd en overal te handelen. De app heeft een waardering van 4,7 sterren en is gedownload door meer dan 10.000 gebruikers.

ftx-app

De app van FTX bevat kaartfunctionaliteit op volledig scherm, orders, posities en eenvoudige kaartindicatoren. De functionaliteit van de FTX-app is vergelijkbaar met de desktopversie. Handelaren kunnen orders bewerken, handelsgeschiedenis bekijken en marktinformatie bekijken.

FTX Exchange beoordelingen & Klantenservice

FTX biedt een aantal kanalen om in contact te komen met hun klantenserviceteam, zoals Telegram en Support Email. Beginners kunnen door de FAQ-sectie op de website bladeren door naar het ‘Helpen’ link onderaan de pagina. Er is een uitgebreide lijst met artikelen die een breed scala aan onderwerpen behandelen, zoals:

 • Storten en opnemen
 • Account- en KYC-verificatie
 • Crypto-handel
 • FTT-teken
 • FTX-handelswedstrijden en -evenementen
 • Mobiele app
 • OTC
 • API
 • Vergoedingen

Gebruikers kunnen de FTX Exchange-beoordelingswebsite ook online lezen, zoals van TrustPilot om de feedback van bestaande handelaren op het platform te begrijpen. Momenteel zijn er slechts 14 beoordelingen met een gemiddelde sterbeoordeling van 3,2 / 5. Hoewel de opmerkingen afkomstig lijken te zijn van spam-accounts.

Veel Gestelde Vragen

Is FTX Legit?

FTX lijkt een legitieme cryptocurrency-uitwisseling die gespecialiseerd is in derivaten, indexen, futures en hefboomtokens die met marge verhandeld kunnen worden. De uitwisseling wordt ondersteund door Alamada Research, de topleverancier van cryptocurrency-liquiditeit, die honderden miljoenen digitale activa per dag beheert. FTX heeft de afgelopen jaren een sterke groei gekend en staat momenteel op # 6 op basis van handelsvolumes volgens muntenmarktkapje.

Heeft FTX een aangesloten programma??

FTX heeft een verwijzingsprogramma om zijn gebruikers te belonen met het promoten van FTX-diensten bij nieuwe leden. Wanneer u zich aanmeldt bij FTX, wordt automatisch een unieke affiliate-link aan u toegewezen. Wanneer een nieuwe gebruiker zich aanmeldt met uw verwijzingscode, ontvangt u 30% van zijn handelskosten en 5% korting op zijn eigen handelskosten.

Kunt u handel demonstreren?

FTX heeft geen demo-account of testnet voor nieuwe handelaren om Bitcoin te verhandelen zonder een storting te doen. Handelaren kunnen een kleine storting doen op het platform om de aangeboden ruilfuncties en producten uit te proberen.

Welke landen ondersteunt FTX?

FTX-uitwisseling is een cryptocurrency-service voor klanten over de hele wereld met vertaalondersteuning voor Engels, vereenvoudigd en traditioneel Chinees, Koreaans en Japans. Er zijn een aantal landen die dat wel zijn verboden van handelen op FTX vanwege wettelijke redenen, waaronder:

 • Québec (Canada)
 • Cuba
 • Krim
 • Sevastopol
 • Iran
 • Syrië
 • Noord Korea
 • Soedan
 • Singapore
 • Verenigde Staten

Kan ik FTX gebruiken in de Verenigde Staten?

FTX staat momenteel geen handelaren in cryptovaluta die in de VS wonen toe om op het platform te handelen. De diensten zijn beperkt tot Amerikaanse staatsburgers vanwege de regelgeving in het land. Gebruikers moeten handelen via een crypto-exchange in de VS..

Staat FTX creditcardaankopen toe?

Klanten kunnen hun handelsaccount aanvullen en digitale activa kopen met een creditcard. Deze functie wordt geleverd door een externe provider Simplex, die creditcards / betaalpassen van Mastercard en VISA accepteert. Er is een minimale transactie van $ 50 en een dagelijkse limiet van $ 20.000 USD per gebruiker, wat redelijk is voor beginners en gemiddelde crypto-investeerders.

FTX-alternatieven

BYBIT

Bybit

ByBit is een cryptocurrency-handelsplatform voor derivaten met de nadruk op handel met hefboomwerking met een hefboomwerking tot 100x op de handelsparen van Bitcoin en Etherium. Bybit is een van de beste crypto-uitwisselingen ter wereld geworden.

Bezoek website plus500

Plus500

Plus500 is een CFD-provider die zijn enorme klantenbestand biedt om ‘s werelds populairste crypto-activa te verhandelen met een hefboomwerking tot 30x, zoals Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron en Monero.

Disclaimer: uw vermogen loopt gevaar

Bezoek website binance

Binance

Binance is de grootste cryptocurrency-uitwisseling naar handelsvolume en een van de snelste aanbieders van handelsdiensten voor het blockchain-ecosysteem. De beurs heeft een astronomische groei gekend en is een premium crypto-handelsplatform.

Bezoek website

Gevolgtrekking

Om deze FTX-uitwisselingsbeoordeling af te sluiten, heeft het platform zich afgescheiden van andere cryptohandelbeurzen door nieuwe en innovatieve futures-handelsproducten aan te bieden in de ruimte voor futures en leveraged tokens. Met meer dan 100 crypto-handelsparen om uit spot-, futures-, opties-, index- en hefboomtokens te selecteren, zullen gebruikers zeker handelsmogelijkheden vinden.

Bezoek FTX

Als u de overstap wilt maken en wilt handelen op een platform met futures-indexfutures en hefboomtokens, dan raden we u aan om u aan te melden voor een gratis account bij FTX en te profiteren van de lage kosten en geavanceerde gebruikersinterface voor grafieken..

U bent wellicht ook geïnteresseerd in:

 • Stop met het gebruik van BitMEX: handel in plaats daarvan met deze 4 alternatieven

 • 8 Beste gratis crypto-uitwisselingen (commissievrije handel)
 • ChangeNOW Review: Crypto-swaps, handelskosten & Meer
 • 4 Beste Bitcoin Cashback & Rewards-app (GRATIS geld)
 • 10 beste cryptocurrency-uitwisselingen in Australië

Risicobeheertools en platformfuncties zijn erg belangrijk voor elke potentiële investeerder in cryptocurrency. De volgende cryptocurrency-handelsbeurzen – naast de bovenstaande beurs – bieden geavanceerde handelsfuncties, technische indicatoren en een soepele, mobiel reagerende grafiekinterface die geschikt is voor beginners en professionele handelaren.

Bezoek FTX

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me