Gemini is een gerenommeerde cryptocurrency-uitwisseling in New York die de afgelopen jaren in populariteit is gestegen en een toonaangevend platform is geworden om beginners te helpen aan de slag te gaan met digitale valuta.

De in de VS gevestigde crypto-uitwisseling heeft zich gericht op eenvoud en gebruiksgemak, waardoor het een aantrekkelijke manier is om populaire munten en DeFi-tokens te ontdekken via een intuïtieve en elegante webinterface of mobiele applicatie..

Bezoek Gemini

Hoewel we ernaar streven u in deze Gemini-uitwisselingsreview te voorzien van nauwkeurige en de nieuwste informatie, raden we u ten zeerste aan om de website te bezoeken om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen die daarna kunnen optreden..

Belangrijkste kenmerken:

 • Beginnersvriendelijk en eenvoudig te gebruiken
 • Een van de veiligste crypto-uitwisselingen en uitgeroepen tot topplatform in 2019
 • Ondersteunt fiat-stortingen in USD, GBP, CAD, EUR, SGD, HKD, AUD
 • Een concurrerende vergoeding van 0,5% per transactie die afneemt met het volume
 • Handel in 26 cryptocurrency-activa en populaire Defi-tokens
 • Terugkerende bestellingen en prijswaarschuwingen
 • Intuïtieve mobiele handelsapp

algemeen

4.6 / 5 Bezoek Gemini


Makkelijk te gebruiken

Gebruikersomgeving

Vergoedingen

Veiligheid

Het wordt vaak aanbevolen om een ​​Bitcoin-hardwareportefeuille zoals de Ledger Nano X te gebruiken bij het handelen in cryptocurrency. Als u geen portemonnee heeft, lees dan onze gids over de beste cryptocurrency-hardwareportefeuilles.

Wat is Tweelingen?

Gemini is een particulier New Yorks trustbedrijf dat was opgericht in 2014 door Cameron en Tyler Winklevoss, algemeen bekend als de "Winklevoss tweeling". Het bedrijf biedt een legitieme cryptocurrency-uitwisseling dat is licentie en gereguleerd door het New York State Department of Financial Services (NYSDFS). Om de hoge standaard van betrouwbaarheid te behouden, is de beurs onderworpen aan kapitaalreserveringsvereisten, cyberbeveiligingsvereisten en bankconformiteitsnormen die zijn vastgesteld door de NYSDFS en de New York Banking Law..

gemini website

Gemini is een beurs en bewaarder die individuen en instellingen een eenvoudige, elegante en gemakkelijke manier biedt om digitale activa te kopen, verhandelen, op te slaan en te verkopen. De beurs werd voor het eerst opgericht in de Verenigde Staten en heeft zijn werking uitgebreid tot Canada, het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Korea, Hong Kong, Australië en Singapore.

Gemini-uitwisseling werd gestemd als de beste crypto-uitwisseling in 2019 en handhaaft een hoog beveiligingsniveau dat in de branche een solide reputatie heeft opgebouwd als een vertrouwde aanbieder van digitale activa. De beurs werkt ook samen met topbedrijven in de wereld, zoals Samsung, Tradingview, Brave en Nifty Gateway.

Gemini vergeleken

Geavanceerde beveiligingsmaatregelen, een intuïtieve gebruikersinterface en een mobiele handelsapp zijn belangrijke functies op Gemini. Deze vergelijkingstabel bevat alternatieve crypto-uitwisselingen zoals Gemini voor het verhandelen van Bitcoin & cryptocurrency.

Kenmerken & Diensten

Gemini biedt geavanceerde handelsproducten en -diensten aan haar klanten over de hele wereld. De beurs is in de eerste plaats een plaats om crypto te kopen, verhandelen en verkopen, maar biedt aantrekkelijke functies zoals:

 • Elegante, schone en eenvoudige manier om digitale valuta te kopen
 • Ondersteunt 7 fiat-valuta’s voor gebruikers over de hele wereld
 • Koop, ruil, bewaar en verkoop 26 populaire cryptomunten en populaire DeFi-tokens
 • Wereldwijde betaalmethoden zoals pinpas, bankoverschrijving en crypto
 • Gecertificeerde uitwisseling voor een hoge standaard van naleving van financiële operaties
 • Fondsen opgeslagen op de Gemini-portemonnee en verzekerd bij toonaangevende verzekeringsmaatschappijen
 • Integratie met WebAuthn om Gemini-account te beveiligen met hardwarebeveiligingssleutels
 • Intuïtieve mobiele app voor Android- en iOS-apparaten (en smartwatches)

Is Gemini veilig?

Het Gemini-platform is een van de veiligste cryptocurrency-uitwisselingen om digitale activa te kopen en verkopen. De digitale activabeurs biedt institutionele maatregelen om de informatie en fondsen van de gebruiker die op het platform zijn opgeslagen te beschermen. Beveiligingsfuncties omvatten cold wallet-opslag, intrekkingsproces met meerdere handtekeningen, tweestapsverificatie, codering, whitelisting-adressen en brute force-inlogbeveiliging.

Ondersteunde landen

Gemini-uitwisseling is wereldwijd uitgegroeid tot een echte internationale cryptocurrency-uitwisseling voor individuen die digitale activa willen kopen. De in de VS gevestigde beurs biedt zijn cryptodiensten aan landen zoals de Verenigd Koninkrijk, Canada, Australië, Singapore, Zuid-Korea en anderen. Bezoek de Gemini-website voor de volledige lijst met ondersteunde landen.

Registratie, Inloggen & Account verificatie

Om een ​​account bij Gemini aan te maken, moeten gebruikers een registratieproces doorlopen om een ​​account te openen. De informatie die nodig is om aan de slag te gaan, omvat de volledige naam, het e-mailadres en om een ​​wachtwoord in te stellen. Verificatie van het e-mailadres voltooit het basisproces voor het maken van een account.

De documenten die nodig zijn om het Gemini-verificatieproces te voltooien, variëren afhankelijk van de plaats van herkomst van de gebruiker. Amerikaanse klanten moeten een door de staat uitgegeven identiteitsbewijs, rijbewijs, paspoort of paspoortkaart. Mogelijk zijn aanvullende verificatiedocumenten vereist voor de gebruiker in andere landen, zoals een bewijs van adres (bijv. Bankafschrift, energierekening of gsm-factuur). ID-verificatie duurt minder dan 24 uur in beslag zodra de documenten zijn geüpload.

Kopen & Cryptocurrency verkopen

Gemini is ontworpen om het voor investeerders en handelaren gemakkelijk te maken om aan de slag te gaan met digitale valuta. De interface op het web en de mobiele versie is ontworpen voor alle ervaringsniveaus met een gemakkelijk te gebruiken, elegante en eenvoudige gebruikersinterface.

gemini-dashboard

Nadat een Gemini-account is aangemaakt, kan de gebruiker inloggen om de lijst met ondersteunde cryptocurrency-activa op de beurs te bekijken. Het hoofddashboard biedt een snel overzicht van de prijzen, 24-uurs verandering en procentuele verandering die kan worden gesorteerd van oplopend naar aflopend en vice versa.

Verwant: Gemini versus Kraken-vergelijking: welke Crypto Exchange is het beste voor beginners?

Het direct kopen van cryptocurrency op Gemini kan worden gedaan met behulp van een enkele interface. Een basisprijsgrafiek toont de waarde van het activum dat wordt weergegeven als een lijngrafiek en de duur kan worden gewijzigd tussen dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse tijdframes. Er is geen ingewikkeld diagramsysteem, orderboeken, handelsgeschiedenis en volumeprofielen die een geavanceerde cryptocurrency-handelsbeurs normaal zou laten zien.

Gemini koopt bitcoin

Naast de prijsgrafiek heeft het orderinvoervenster twee opties voor kopen en verkopen. Hier kunnen handelaren de frequentie van de transactie selecteren, die een aankoop (of verkoop) of een terugkerende order kan zijn. Gebruikers kunnen het bedrag van de fiat-valuta invoeren om te besteden, de bestelling bekijken en doorgaan met het plaatsen van de transactie.

Zodra een handelsverzoek is ingediend, zal Gemini een orderbevestigingsvenster weergeven waarin de gebruiker de waarde van de transactie en de transactiekosten kan bevestigen en een betalingsmethode kan selecteren.. Het end-to-end-proces om cryptocurrency te kopen met Gemini is uiterst eenvoudig. Er zijn geen ingewikkelde menu’s, rommel, afleidingen of pop-ups. Gebruikers die afhankelijk zijn van technische analyse, kunnen Gemini integreren met TradingView, een toonaangevend softwareplatform voor het in kaart brengen van cryptovaluta (zoals hieronder weergegeven).

gemini tradingview

Gemini houdt een overzicht bij van alle uitgevoerde transacties die voor elke munt kunnen worden bekeken onder de activabeschrijving. Dit is handig voor het bekijken van eerdere bestellingen, de aankoopprijs en zelfs de gemiddelde koopprijs om de algehele nettopositie van het activum binnen de portefeuille van de gebruiker te bepalen..

Om beginners te helpen, heeft elke munt een overzichtspagina met een analyse van de marktkapitalisatie, het 24-uurs handelsvolume en het circulerende aanbod. Er is ook een samenvatting van elke munt om te verstrekken een overzicht van het digitale activum dat de belegger van plan is te kopen via de Gemini-beurs.

Niet alle cryptocurrency-uitwisselingen zijn hetzelfde.

VERGELIJK GEMINI MET ANDEREN

Nu vergelijken!

Ondersteunde Fiat & Cryptocurrency-activa

Met Gemini kunnen gebruikers op het platform kopen & verkoop digitale activa door te ondersteunen zeven fiat-valuta’s zoals USD, GBP, EUR, CAD, SGD, HKD en AUD. Traditionele valuta’s kunnen op de Gemini-beurs worden gestort met behulp van verschillende betaalmethoden, zoals pinpas en overschrijving vanaf een bankrekening.

Zodra het geld in de Gemini-portemonnee is aangekomen, kunnen gebruikers de live prijzen van de cryptocurrency-activa bekijken voordat ze kopen. De exchange ondersteunt 26 cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin, evenals populaire DeFi-tokens zoals Yearn Finance en Uniswap.

Gemini mobiele app

Gemini-uitwisseling biedt een veilige en gemakkelijke manier voor zowel investeerders als handelaren digitale activa zoals Bitcoin en Ethereum kopen, verhandelen, opslaan en verkopen met behulp van een mobiele handelsapp. Gebruikers kunnen live cryptocurrency-prijzen in realtime volgen en volgen met behulp van de app die beschikbaar is voor Android- en iOS-apparaten. Geweldige functies van de Gemini-app zijn onder meer:

 • Breng middelen in kaart met behulp van een naadloze en intuïtieve interface
 • Bewaak en volg de prestaties van uw portfolio snel
 • Mogelijkheid om prijswaarschuwingen in te stellen om snel te reageren op prijsbewegingen
 • Bekijk live en historische prijzen
 • Plan terugkerende bestellingen
 • Lichte en donkere modus
 • Compatibel met Apple Watch- en Android Wear-apparaten

Over het algemeen bevat de Gemini-handelsapp de meeste functies die beschikbaar zijn op de webversie en biedt deze een manier voor individuen om dit te doen ga aan de slag met Bitcoin en andere valuta’s met behulp van een handheld-apparaat.

gemini-app

Handelskosten

Gemini laadt een platte 0,5% (of 50 basispunten) handelsvergoeding hierboven de heersende Gemini-marktprijs voor alle koop- en verkooptransacties via het web of mobiele handelsapplicaties. Afhankelijk van het verhandelde volume wordt voor fiat-transacties een extra toeslag op transactiekosten in rekening gebracht. Voor een volledige lijst met vergoedingen voor ondersteunde fiat-valuta’s (bijv.USD, CAD, GBP, EUR, HKD, SGD en AUD).

Gemini gebruikt een ander vergoedingsmodel voor actieve beleggers die het handelsplatform gebruiken, dat varieert afhankelijk van het 30 dagen handelsvolume van de gebruiker. De transactiekosten zijn gebaseerd op een maker- en taker fee-model die beginnen bij respectievelijk 0,35% en 0,25%. In vergelijking met andere cryptocurrency-handelsplatforms zijn de Gemini-vergoedingen hoog voor actieve handelaren die op korte termijn willen speculeren op digitale valuta.

Storting & Opnamekosten

Gemini biedt zijn gebruikers nulstortingskosten om fiat-valuta of cryptocurrency-activa naar de beurs over te dragen. Er zijn echter geen kosten voor stortingen via bankoverschrijvingen en cryptomunten Voor aankopen met een pinpas wordt 3,49% over het totale aankoopbedrag in rekening gebracht dat is inclusief de handelsvergoeding.

Tweelingen brengt geen opnamekosten in rekening voor het overboeken van digitale activa (bijv.GUSD, Bitcoin) of fiatvaluta met behulp van een bankoverschrijving. Er is een standaard blockchain-netwerkvergoeding voor elke muntopname die wordt bepaald door de netwerkbelasting. Dit is gebruikelijk en vergelijkbaar met andere cryptocurrency-uitwisselingen.

Tweelingen verdienen

Gemini heeft een functie geïntroduceerd waarmee gebruikers geld in een portemonnee kunnen verdienen om samengestelde rente te verdienen op cryptocurrencies tot 7,4% APY. Het Gemini Earn-programma is beschikbaar voor Alleen voor Amerikaanse klanten en beschikbaar in alle staten, naar verwachting zal het in de nabije toekomst echter wereldwijd worden uitgerold. Het verdienplatform geeft de flexibiliteit om de crypto-activa naar het handelsplatform te verplaatsen (met rente) en vice versa.

Net als de algehele gebruikerservaring is de Gemini Earn Interest Calculator gemakkelijk te gebruiken om potentiële rentebetalingen op alle ondersteunde munten over een periode van 1 tot 4 jaar te berekenen.

Gemini verdienen rente filecoin

Veiligheid

Gemini is er trots op een veilige en beveiligde cryptocurrency-uitwisseling aan te bieden voor individuele en institutionele beleggers op het platform. De uitwisseling bevat verschillende veiligheidsmaatregelen om de persoonlijke informatie en fondsen van de gebruiker te beschermen tegen externe bedreigingen, interne fouten (bijv. Menselijke fouten) en misbruik van interne autoriteit.

Om ervoor te zorgen dat het geld en de informatie van de klant veilig worden bewaard en beschermd op de crypto-uitwisseling, Gemini maakt gebruik van de volgende beveiligingsmaatregelen van institutionele kwaliteit die worden beschouwd als toonaangevende praktijken in de branche:

 • Offline koude opslag om de meeste fondsen vast te houden
 • Fondsen opgeslagen op geografisch verspreide locaties
 • Schema met meerdere handtekeningen om single points of failure te elimineren
 • Gecoördineerde acties van meerdere medewerkers met multi-factor authenticatie
 • 2FA voor accountaanmelding en opnameverzoek
 • Whitelisting om de overdracht van geld alleen naar goedgekeurde adressen te beperken
 • Bescherming tegen brute force-aanvallen tegen meerdere mislukte inlogpogingen
 • Versleuteling om gebruikerslogin en persoonlijke informatie te beschermen

Klantenservice

Gemini biedt een e-mailadres voor ondersteuning waarmee de gebruiker contact kan opnemen met het klantenserviceteam voor het oplossen van problemen. Er is ook een helpdesk of een ticketsysteem om een ​​vraag in te dienen en via e-mail gecontacteerd te worden door het klantenserviceteam.

De website bevat een uitgebreide sectie met veelgestelde vragen waarin de veelvoorkomende problemen en zorgen worden behandeld die door gebruikers op het platform aan de orde zijn gesteld. De site behandelt onderwerpen zoals hoe u aan de slag kunt, de Gemini-app, fiat-overdrachten, handelen, storten & opnames, bewaring, beveiliging en 2FA.

VERDIENEN $ 132 Met muntbasis om te leren OVER CRYPTOCURRENCY!

Ontvang $ 132

Veel Gestelde Vragen

Wie is de eigenaar van Gemini?

Gemini-uitwisseling is een private New Yorkse trustbedrijf dat in 2014 werd opgericht door Cameron en Tyler Winklevoss, ook bekend als de Winklevoss-tweeling. Het bedrijf is uitgegroeid tot meer dan 100 medewerkers die klanten bedienen in de Verenigde Staten, Canada, Europa, Zuid-Korea, Singapore en Australië.

Is Gemini beter dan Coinbase?

Gemini en Coinbase zijn legitieme, betrouwbare en veilige cryptocurrency-uitwisselingen met veel overeenkomsten tussen beide. Welke wordt beschouwd als de beste uitwisseling, hangt af van persoonlijke voorkeuren. Gebruikers die Bitcoin andere cryptocurrencies willen kopen met een creditcard, moeten Coinbase gebruiken, aangezien Gemini deze functie niet biedt. Als vergoedingen belangrijker zijn, besparen gebruikers op transactiekosten met Gemini, dat iets lagere kosten heeft.

Is Gemini al eerder gehackt?

Gebaseerd op ons onderzoek, Gemini-uitwisseling is niet gehackt of gecompromitteerd vanwege zijn bankachtige beveiligingsmaatregelen en operationele maatregelen die zijn genomen. De sterke ‘security-first’-cultuur helpt de veiligheid te waarborgen van fondsen die door gebruikers zijn toevertrouwd om bij Gemini en zijn bewaarders te worden bewaard.

Is Gemini verkrijgbaar in Australië?

Gemini is een ondersteunde crypto-uitwisseling in Australië die Australische dollars (AUD) accepteert. Buurtbewoners kunnen geld storten om digitale valuta’s zoals Bitcoin, Ethereum en XRP te kopen.

Gevolgtrekking

Om onze Gemini-beoordeling af te sluiten, heeft de crypto-uitwisseling zich gevestigd als een betrouwbaar en gerenommeerd platform voor investeerders en instellingen om aan de slag te gaan met digitale valuta’s zoals Bitcoin en Ethereum. Het simpele, naadloos en elegant ontwerp op het web en de mobiele handelsapp zal een breed scala aan individuen aanspreken en hen helpen blockchain-technologie te ontdekken en te gebruiken.

Bezoek Gemini

Van alle uitwisselingsrecensies op hedgewithcrypto.com waren we het meest onder de indruk van de transparantie en grondigheid van de beveiligingsmaatregelen die zijn geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat klanten zich veilig voelen bij het gebruik van het platform..

U bent wellicht ook geïnteresseerd in:

 • How To Cosmos (ATOM): 4 beste plaatsen om beloningen te verdienen

 • Kraken review: is het veilig? Wat je moet weten
 • Nexo Review: hoe u rente op uw crypto kunt verdienen
 • Hoe u gratis Bitcoin kunt verdienen: 6 bewezen methoden
 • 9 Beste margehandel in crypto-uitwisselingen met hefboomwerking

Wisselkoersen zijn een zeer belangrijke overweging voor elke potentiële belegger in cryptocurrency. De volgende beurzen – naast de bovenstaande beurs – bieden zeer concurrerende handels-, stortings- en opnamekosten (zonder verborgen kosten) met een breed scala aan stortingsmethoden die geschikt zijn voor alle soorten beleggers in cryptocurrency.

Bezoek Gemini

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me