Het kiezen van een cryptocurrency-handelsbeurs kan een uitdagende taak zijn. Er zijn verschillende overwegingen waarmee u rekening moet houden, zoals handelsparen, diagramfuncties, gebruiksgemak, kosten, beveiliging en klantenondersteuning..

HOTBIT lost dit probleem op door gebruikers wereldwijd een geavanceerd handelsplatform aan te bieden.

Bezoek HOTBIT

Hoewel we ernaar streven u in deze HOTBIT-recensie te voorzien van nauwkeurige en de nieuwste informatie, raden we u ten zeerste aan om de website te bezoeken om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen die daarna kunnen optreden..

Belangrijkste kenmerken:

 • Handelsplatform voor cryptovaluta met meer dan 1,5 miljoen gebruikers
 • Spot- en ETF-markten

 • 150+ handelsparen
 • Lage en concurrerende handelskosten
 • Eeuwigdurende cryptohandel met hefboomwerking
 • Geavanceerde gebruikersinterface voor handelen op desktop of mobiele apparaten

algemeen

4/5 Bezoek HOTBIT

Makkelijk te gebruiken

Gebruikersomgeving

Vergoedingen

Veiligheid

Het wordt vaak aanbevolen om een ​​Bitcoin-hardwareportefeuille zoals de Ledger Nano X te gebruiken bij het handelen in cryptocurrency. Als u geen portemonnee heeft, lees dan onze gids over de beste hardwareportefeuilles voor digitale valuta.

Wat is HOTBIT?

HOTBIT is een cryptocurrency handelsbeurs die werd opgericht in januari 2018 en is geregistreerd in Hong Kong en Estland. HOTBIT-uitwisseling is momenteel gevestigd in Shanghai en Taipei met zijn kernleiderschapsteam uit China, de VS en Taiwan.

hotbit-website


HOTBIT vergeleken

Geavanceerde functies, intuïtieve gebruikersinterface en een mobiele handelsapp zijn belangrijke functies op HOTBIT. Deze vergelijkingstabel geeft een overzicht van andere best beoordeelde crypto-uitwisselingen zoals HOTBIT die functies van wereldklasse bieden.

Functies, producten & Diensten

Hier zijn enkele opvallende kenmerken van HOTBIT:

 • Wereldwijde uitwisseling met meer dan 1,5 miljoen gebruikers
 • Handel tot 156 cryptoparen met verschillende altcoins
 • ETF en eeuwigdurende markt om crypto met marge te verhandelen
 • Geavanceerde handelsfuncties en grafiektools
 • Mobiele handelsapp beschikbaar op Android en iOS

HOTBIT stond eerder op de derde plaats van alle beurzen met betrekking tot het aantal vermelde soorten cryptocurrency-projecten. De uitwisseling biedt een groot aantal altcoins-handelsparen met verschillende unieke munten en DeFi-tokens.

Is HOTBIT veilig?

Voor zover wij weten, zijn die er geweest geen grote beveiligingsincidenten, hacks of verlies van geld op HOTBIT vanwege kwetsbaarheden in de uitwisseling. Volgens de gegevens die door Mozilla zijn verstrekt, heeft de HOTBIT-website een veiligheidsclassificatie van B + (wat hetzelfde is als Binance). De website claimt echter een beoordeling van B +, maar het rapport van Mozilla Observatory is een F.

Is HOTBIT Legit?

HOTBIT lijkt een legitieme crypto-uitwisseling die 1,5 miljoen geregistreerde gebruikers heeft verzameld in 170 landen en gebieden over de hele wereld. HotBit.io is een van de snelstgroeiende beurzen ter wereld geworden sinds de officiële opening in termen van dagelijks verhandeld volume volgens Muntenmarktdop.

Handelen met HOTBIT

Voor alle handelaren is de kaartinterface een van de belangrijkste overwegingen bij het selecteren van een crypto-uitwisseling om Bitcoins te verhandelen. Het belang is groter voor handelaren die vertrouwen op technische analyse om een ​​voorsprong op de markt te vinden. Bij het selecteren van een cryptocurrency-uitwisseling, moet u vertrouwd zijn met het diagrampakket, aangezien u hier handelsconfiguraties kunt identificeren en uw posities kunt beheren.

hotbit-uitwisseling

Wanneer u voor het eerst inlogt op het HOTBIT Exchange-cryptoplatform, is het eerste dat opvalt dat de algehele interface schoon, overzichtelijk en beginnersvriendelijk is. De grafieken worden geleverd door TradingView die bekend staan ​​om hun soepele, intuïtieve en schone grafieken. Het stelt handelaren in staat om geavanceerde handelsinstrumenten en indicatoren te gebruiken om hun handelsvoordeel te verfijnen door winst te maximaliseren en risico’s te minimaliseren.

Advertentie

BYBIT

verdien beloningen tot $ 600 met bitcoin-stortingen

BEOORDELING

4.7 / 5

Claim $ 600

HOTBIT-handelsactiva

HOTBIT Exchange biedt meer dan 156 paren die door zijn gebruikers kunnen worden verhandeld met behulp van een veilig, stabiel en betrouwbaar platform. Digitale munten kunnen worden verhandeld tegen de volgende paren:

 • USDT
 • BTC
 • ETH
 • HTB
 • EOS
 • ATOOM
 • BHD

De exchange voegt regelmatig nieuwe muntenaanbiedingen toe die een concurrentievoordeel op de markt kunnen bieden voor ervaren cryptohandelaren. De volledige lijst met handelsparen kan worden bekeken op de HOTBIT-website, zoals hieronder weergegeven.

door hotbit ondersteunde munten

HOTBIT-vergoedingen

Wisselkoersen zijn een belangrijke overweging bij het selecteren van een cryptocurrency-handelsbeurs om digitale activa te kopen, verhandelen en verkopen. De transactiekosten worden nog kritischer bij het verhandelen van grotere posities.

Stortingskosten

De exchange staat momenteel stortingen toe in 22 verschillende cryptocurrencies. HOTBIT brengt geen kosten in rekening voor stortingen voor welk type tokens dan ook op het platform.

Opnamekosten

HOTBIT-opnamekosten voor cryptocurrency-munten en -tokens worden bepaald door de blockchain-netwerkkosten, niet door het platform. Er zijn geen specifieke kosten door HOTBIT om cryptocurrency-fondsen van de uitwisseling op te nemen.

Handelskosten

HOTBIT-handelskosten zijn gebaseerd op de maker en nemer model voor het bepalen van handelskosten die zijn 0,1% (maker) en 0,01% (maker). De handelskosten zijn iets hoger in vergelijking met andere beurzen in de cryptocurrency-handelssector.

Gebruikers die de native HTB-token van het platform gebruiken, kunnen de transactiekosten van elke maker en (of) nemer-orders verlagen tot slechts 0,05%.

HOTBIT-beveiliging

HOTBIT-website vermeldt dat het het hoogste niveau van beveiligingsfuncties biedt om de fondsen van zijn gebruikers te beschermen tegen compromissen, wat u kunt lezen in de FAQ sectie. De beurzen vermeldt dat het de volgende beveiligingsmaatregelen biedt:

 • Multi-level firewall-systeem om systeemgegevens te bewaken
 • Cold wallet-opslagoplossing om het geld van de klant te beschermen
 • 2-factorenauthenticatie om de gebruikersbeveiliging te verhogen

We konden geen andere informatie vinden over de cold wallet-opslagoplossing en het opnameverificatieproces. Over het algemeen is de informatie over de platformbeveiliging beknopt in vergelijking met andere crypto-uitwisselingen die een grondige uitleg geven van de beveiligingsmaatregelen om een ​​veilige handelsomgeving te behouden..

Niet alle cryptocurrency-uitwisselingen zijn hetzelfde.

VERGELIJK HOTBIT MET ANDEREN

Nu vergelijken!

Mobiele app

HOTBIT-beurs heeft een mobiele handelsapp die kan worden gedownload van de website en ondersteunt iOS- en Android-apparaten. Crypto-handelaren kunnen ten volle profiteren van de app om open posities te controleren en de markten te volgen.

Veel Gestelde Vragen

Mogen Amerikaanse handelaren HOTBIT gebruiken??

Amerikaanse klanten mogen vanwege strikte regelgeving geen cryptocurrency verhandelen op HOTBIT-uitwisseling. Dit valt buiten de controle van de crypto-uitwisseling. Amerikaanse handelaren zullen een gerenommeerde cryptocurrency-uitwisseling in de Verenigde Staten moeten vinden, zoals Coinbase, Gemini en eToro.

Heeft Hotbit KYC nodig?

HOTBIT vereist geen KYC om een ​​account te registreren, te handelen, geld te storten of op te nemen. Gebruikers kunnen onmiddellijk beginnen met het verhandelen van cryptocurrencies zodra er geld op het platform is gestort.

Welke portefeuilles HTB-tokens ondersteunen?

HTB is een ERC20-token die wordt ondersteund door MyEtherWallet en imToken.

Heeft Hotbit een demo-account?

HOTBIT biedt geen testnet of demo-account voor cryptohandel zonder storting. Gebruikers moeten geld storten op de beurs om cryptocurrency te verhandelen.

Is er een aangesloten programma?

HOTBIT heeft geen partnerprogramma om verwijzingsbonussen aan te bieden als beloning voor het binnenhalen van nieuwe gebruikers op het platform. Op de website staat dat er binnenkort een partnerprogramma komt.

Gevolgtrekking

Om deze HOTBIT-recensie af te sluiten, is deze crypto-uitwisseling een goede optie om te overwegen als je een breed scala aan altcoins wilt verhandelen. De uitwisseling ondersteunt een enorme lijst met handelsparen en geeft zijn gebruikers een voorsprong als het gaat om nieuwe digitale activa en token-aanbiedingen.

Bezoek HOTBIT

HOTBIT-uitwisselingsplatform biedt een intuïtief platform en een georganiseerde handelsinterface die goed is ontworpen voor desktop- en mobiele app voor cryptohandelaren.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in:

 • Beste Fiat naar crypto-uitwisselingen ter wereld
 • Waarom blijf ik geld verliezen op Bitmex? Vermijd deze 5 fouten
 • 4 Beste Bitcoin Cashback & Rewards-app (GRATIS geld)
 • 8 Beste gratis crypto-uitwisselingen (commissievrije handel)
 • Shrimpy Review: uw cryptoportfolio automatisch opnieuw in evenwicht brengen

Risicobeheertools en platformfuncties zijn erg belangrijk voor elke potentiële investeerder in cryptocurrency. De volgende cryptocurrency-handelsbeurzen – naast de bovenstaande beurs – bieden geavanceerde handelsfuncties, technische indicatoren en een soepele, mobiel-responsieve grafiekinterface die geschikt is voor beginners en professionele cryptohandelaren.

Bezoek HotBit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me