KuCoin is een toonaangevende cryptocurrency-beurs voor het verhandelen van digitale activa en cryptocurrencies. De uitwisseling is geschikt voor beginnende en ervaren handelaren die zijn website of mobiele app gebruiken die een breed scala aan producten en geavanceerde handelshulpmiddelen biedt voor de meest populaire cryptocurrency-activa en low-cap altcoins..

Bezoek KuCoin

KuCoin wordt vaak ‘The People’s Exchange’ genoemd vanwege de snelle stijging in populariteit over de hele wereld, en is dat ook vertrouwd door 1 op de 4 cryptohouders in de wereld dat maakt het een van de beste uitwisselingen voor het verhandelen van cryptocurrencies.

Belangrijkste kenmerken:

 • Meer dan 200 cryptomunten van hoge kwaliteit met meer dan 400 handelsparen
 • Accepteert 46 fiat-valuta’s zoals USD, GBP, EUR en CNY
 • Margehandel in cryptovaluta met een hefboomwerking tot wel 10 keer
 • Concurrerende handelskosten van 0,1% per transactie
 • Verdien rente op crypto (tot 12% USDT op jaarbasis)
 • 2.3 sterren gebaseerd op 138 beoordelingen

algemeen

4.55 / 5 Bezoek KuCoin

Makkelijk te gebruiken

Gebruikersomgeving

Vergoedingen

Veiligheid

Hoewel we ernaar streven u in deze KuCoin-recensie nauwkeurige en de nieuwste informatie te verstrekken over de functies, gebruikersinterface en handelskosten en meer, raden we u ten zeerste aan om de website te bezoeken om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen die daarna kunnen optreden..

Wat is KuCoin?

KuCoin is een cryptocurrency-uitwisseling die is gebouwd om tegemoet te komen aan individuen over de hele wereld door een gebruiksvriendelijk platform voor investeerders om digitale activa en cryptocurrencies uit te wisselen. KuCoin, opgericht eind 2017, is snel uitgegroeid tot een van de meest populaire crypto-handelsbeurzen ter wereld. Volgens coinmarketcap is KuCoin dat wel momenteel gerangschikt # 8 op basis van verkeer, liquiditeit en handelsvolumes van zijn spotmarkt.

In korte tijd heeft KuCoin zich vergaard meer dan 5 miljoen geregistreerde gebruikers uit meer dan 200 landen en regio’s en is goed ingeburgerd in gemeenschappen zoals Zuid-Korea, Japan, Spanje, Italië, Vietnam, Turkije, Rusland, India en andere regio’s.

kucoin website

Gebruikers hebben keuze te over met verschillende innovatieve cryptodiensten en -producten, waaronder een spot-exchange, futures-markten, margehandel, swap crypto zonder kosten, staking-beloningen, leenservice om rente te verdienen op crypto-activa en zelfs cryptocurrencies te kopen met een credit / debet kaart.


KuCoin vergeleken

Geavanceerde functies, intuïtieve gebruikersinterface en een mobiele handelsapp zijn belangrijke functies op KuCoin. Deze vergelijkingstabel geeft een overzicht van andere best beoordeelde crypto-uitwisselingen zoals KuCoin die functies van wereldklasse bieden.

Kenmerken & Crypto-producten

KuCoin-gebruikers hebben toegang tot verschillende functies, waaronder directe crypto-aankopen met een creditcard, margehandelsplatform en het inzetten van favoriete munten om beloningen te verdienen. Hier is een samenvatting van de beste functies van KuCoin.

Ondersteunde middelen

KuCoin biedt 200+ wereldwijde blockchain-projecten van hoge kwaliteit met meer dan 400 handelsparen waardoor het platform een ​​van de beste beurzen is voor het verhandelen van altcoins of het diversifiëren van een portefeuille. Investeerders van over de hele wereld kunnen de munten kopen met 46 verschillende fiat-valuta’s, zoals USD, GBP, EUR en CNY.

Margehandel

KuCoin beschikt over een geavanceerd handelsplatform voor hefboomwerking met margecontracten tot 10 keer hefboomwerking. Er zijn meer dan 50 marge-activa die zijn gekoppeld aan BTC, ETH en USDT. Gevorderde en intermediaire gebruikers kunnen hun potentiële winst vergroten door een positie te verhandelen die veel groter is dan hun kapitaal door geld te lenen. KuCoin biedt ook afgeleide producten aan met een marge tot 100 keer.

kucoin margehandel

Mobiele app

KuCoin biedt een intuïtieve en gebruiksvriendelijke mobiele app waarmee klanten overal en altijd kunnen handelen. De app wordt ondersteund op Android- en iOS-apparaten en geeft toegang tot het volledige spectrum van handelsproducten en -functies. Gebruikers kunnen posities openen, transacties volgen en portefeuillesaldi bekijken.

KuCoin-leningen

Net als bij uitleen- en leenplatforms zoals BlockFi en Nexo, stimuleert KuCoin zijn klanten om activa op het platform aan te houden door rente op crypto aan te bieden. Wanneer u niet op KuCoin handelt, kunnen activa aan anderen worden uitgeleend verdien tot 12% USDT op jaarbasis.

Accountregistratie & Log in

Om een ​​account aan te maken bij KuCoin cryptocurrency-uitwisseling, is het proces eenvoudig en duurt het een paar minuten. Volg deze stappen om te beginnen:

kucoin register

KuCoin-verificatie

KuCoin gebruikers moeten een Know Your Customer-proces voltooien in overeenstemming met de protocollen van de virtuele valuta-industrie om het voorkomen van fraude, het witwassen van geld en andere kwaadaardige activiteiten op de beurs te helpen verminderen.

kucoin verificatie

Door het KuCoin-verificatieproces te voltooien, kunnen gebruikers:

 • Verhoog de dagelijkse opnamelimiet tot 100 Bitcoin
 • Gebruik de fiat-to-crypto-services zoals crypto kopen met een creditcard of betaalpas
 • Verhoog de hefboomwerking tot 100x op het KuCoin-margehandelsplatform

Hoe u geld kunt storten op een KuCoin-account

De eenvoudigste manier om een ​​KuCoin-account te financieren en te beginnen met het handelen in altcoins, is door Bitcoin, Ethereum of USDT over te maken. Afhankelijk van de cryptocurrency kan het enkele seconden, minuten of zelfs uren duren voordat de blockchain de transactie bevestigt en het geld in de KuCoin-portemonnee stort..

kucoin stort geld

Volg deze stappen om geld in KuCoin te storten:

Advertentie

BYBIT

verdien beloningen tot $ 600 met bitcoin-stortingen

BEOORDELING

4.7 / 5

Claim $ 600

KuCoin Instant Exchange: handel in cryptovaluta zonder kosten

KuCoin heeft een Instant Exchange gelanceerd om zijn gebruikers de best beschikbare crypto-wisselkoers op de wereldmarkt te bieden en om de snelle aankoop van cryptocurrencies mogelijk te maken zonder handelskosten. De directe uitwisseling van KuCoin ondersteunt de populaire cryptocurrency-munten zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin en XRP.

Verwant: 8 Beste gratis crypto-uitwisselingen (commissievrije handel)

kucoin onmiddellijke uitwisseling

Volg deze stappen om zonder kosten in cryptovaluta te handelen met KuCoin:

Koop Crypto met Fiat-valuta met KuCoin

KuCoin-uitwisseling biedt meer dan altcoin-handel en biedt zijn gebruikers de mogelijkheid om rechtstreeks crypto- en stabiele munten te kopen met behulp van verschillende betaalmethoden, waaronder creditcards en betaalpassen via Simplex, Banxa en PayMIR, peer-to-peer-uitwisseling en Instant kopen en verkopen ( Snel kopen).

De Fast Buy-functie is daar een veilige plek voor Koop meerdere digitale activa zoals BTC, USDT, ETH en PAX tegen lage tarieven. Met KuCoin direct kopen / verkopen kunnen gebruikers hun portemonnee aanvullen met WeChat Pay, Alipay, PayPal en bankkaarten.

KuCoin-uitwisseling ondersteunt meer dan 46 verschillende fiat-valuta’s uit alle hoeken van de wereld.

kucoin snel kopen

Ruilplatform

KuCoin biedt een elegant, responsief en gebruiksvriendelijk ruilplatform voor zowel beginners als intermediaire altcoin-traders. Gebruikers moeten geld in een KuCoin-portemonnee storten voordat ze het handelsplatform gebruiken.

Zodra de KuCoin-portemonnee is gefinancierd, kunnen handelaren de vervolgkeuzelijst ‘Handel’ openen en de ‘Spot’- of’ Margin’-uitwisseling selecteren om de live cryptografieken weer te geven die kunnen worden bekeken als een enkele kaart of opgesplitst in een quad-display dat is een leuke functie om verschillende cryptoparen of tijdframes te monitoren.

kucoin grafieken

De standaardlay-out geeft een prijsgrafiek weer om een ​​snel overzicht te geven van prijsacties met kandelaars. De kaartsoftware en -tools worden geleverd door Tradingview, waarmee de meeste cryptohandelaren bekend zullen zijn. Gebruikers kunnen teken lijnen, patronen en voeg indicatoren toe over de live prijsgrafieken.

Aan de rechterkant bevindt zich het orderboek en het venster met recente transacties. Handelaren kunnen snel alle prijzen zien waarvoor andere mensen bereid zijn de geselecteerde cryptocurrency te kopen en verkopen. De cijfers in het midden tonen de laatste verkoopprijs en het volume of het verhandelde bedrag op elk prijsniveau.

kucoin bestellingen

Het orderinvoervak ​​onder aan het scherm biedt de mogelijkheid om snel te wisselen tussen spot-, marge- en termijnmarkten. Elke markt biedt een snel bestelbedragpercentage (bijv. 25%, 50%, 75% en 100%) om een ​​snelle positiebepaling mogelijk te maken op basis van het rekeningsaldo.

Er zijn verschillende ordertypes waaronder limit, market, stop-limit en stop market. Als u een order wilt invoeren, kunt u eenvoudig op het venster met recente transacties klikken, dat automatisch de prijs van de cryptocurrency zal invoeren. Het handmatig invoeren van een prijs kan tot fouten leiden.

Handelen met KuCoin

Volg deze eenvoudige stappen om cryptocurrency te verhandelen met KuCoin-uitwisseling:

Ondersteunde crypto

KuCoin ondersteunt over 200 wereldwijde blockchain-projecten van hoge kwaliteit met meer dan 400 handelsparen. Gebruikers op het platform hebben de mogelijkheid om elk crypto-activum tegen Bitcoin te verhandelen, KuCoin-aandelen (KCS), Stablecoins (bijv.USDT, USDC, TUSD etc.) en andere altcoins zoals Ethereum.

KuCoin-app

KuCoin biedt zijn wereldwijde gebruikers een mobiele handelsapp die kan worden gedownload om altijd en overal met een internetverbinding te handelen. De app is te gebruiken op iOS- en Android-apparaten.

De KuCoin app-interface is een gestroomlijnde, beginnersvriendelijke en intuïtieve navigatie om onderweg te kopen, verkopen, verhandelen, bestellingen en portefeuilles te beheren. De mobiele KuCoin-app is gratis voor iedereen en kan worden gebruikt om:

 • Maak een account aan bij KuCoin
 • Voltooi de KYC-identiteitsverificatie
 • Bekijk real-time crypto-prijsgrafieken
 • Stort geld met behulp van betaalmethoden zoals Paypal
 • Koop en verkoop cryptovaluta direct met de Kucoin-app
 • Handel in crypto-activa met behulp van het handelsplatform

De mobiele app van KuCoin is meer dan 100.000 keer gedownload met een gemiddelde gebruikersbeoordeling van 4,1 / 5 sterren.

kucoin app

Spotvergoedingen

KuCoin’s vergoedingsstructuur maakt gebruik van een taker- en maker-model en is gebaseerd op het 30-dagen handelsvolume (BTC) voor alle cryptocurrency-paren. Handelaren die een maandelijks handelsvolume hebben van meer dan 2000 BTC en liquiditeit aan het orderboek verschaffen (bijv. Door voorwaardelijke orders te gebruiken), zullen geen handelskosten betalen voor cryptotransacties.

Marginkosten

De margin fee-structuur is gebaseerd op een gelaagde structuur, maar de handelsvolumelimieten en maker / taker-vergoedingen verschillen. In vergelijking met de populaire handelsplatforms met hefboomwerking zijn de tarieven van KuCoin concurrerend, maar niet de goedkoopste.

KuCoin-alternatieven

crypto.com

Crypto.com

Crypto.com is een wereldwijde digitale activadienst die een breed scala aan producten biedt om de acceptatie van blockchain-technologie te versnellen door de bruikbaarheid en toegankelijkheid van financiële betalingsdiensten met behulp van cryptocurrencies te verbeteren..

Bezoek website plus500

Plus500

Plus500 is een CFD-provider die zijn enorme klantenbestand biedt om ‘s werelds populairste crypto-activa te verhandelen met een hefboomwerking tot 30x, zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron en Monero.

Disclaimer: uw vermogen loopt gevaar

Bezoek website binance

Binance

Binance is de grootste cryptocurrency-uitwisseling naar handelsvolume en een van de snelste aanbieders van handelsdiensten voor het blockchain-ecosysteem. De beurs heeft een astronomische groei gekend en is een premium crypto-handelsplatform.

Bezoek website

Veel Gestelde Vragen

Waar is KuCoin gevestigd?

KuCoin is een wereldwijd cryptocurrency-platform met het hoofdkantoor in Singapore. De uitwisseling heeft meer dan 300 medewerkers verdeeld over vier grote kantoren in China, de Filippijnen, Singapore en Thailand.

Heeft KuCoin een verzekering??

Cryptocurrency-activa die zijn opgeslagen op KuCoin-uitwisseling zijn ondersteund door een verzekeringspolis volgens de website. De verzekeringsbescherming wordt geboden door Lockton, die deel uitmaakt van ‘s werelds grootste particuliere verzekeringsmakelaardij.

Moet u KYC voltooien?

KuCoin heeft een Know Your Customer (KYC) -proces geïmplementeerd om de veiligheid en beveiliging van gebruikersgelden op de beurs te waarborgen. Gebruikers zijn verplicht om persoonlijke informatie in te dienen in overeenstemming met de protocollen van de virtuele valuta-industrie om het voorkomen van fraude, witwassen van geld en andere kwaadaardige activiteiten op KuCoin te helpen verminderen.

Heeft KuCoin een aangesloten programma?

KuCoin biedt een verwijzingsprogramma dat is gebaseerd op een gelaagde structuur en beloont een hogere commissie op basis van het aantal genodigden. Het eerste niveau van aangesloten commissie voor nieuwe verwijzingen is 30% van de doorverwezen gebruikers handelskosten. Het volgende niveau als 40% commissies als het aantal doorverwezen gebruikers de 50 overschrijdt.

Gevolgtrekking

Om onze KuCoin-recensie af te sluiten, is het een leidend cryptocurrency-uitwisseling die een compleet handelsaanbod biedt vol met innovatieve producten en functies. KuCoin-uitwisseling is erg populair vanwege zijn beginnersvriendelijke handelsinterface op desktop- en mobiele apps. Met zijn brede selectie van cryptocurrency-handelsparen, kunnen handelaren over de hele wereld digitale valuta-activa snel en tegen lage handelskosten ruilen.

Bezoek KuCoin

Om onze recensie over KuCoin te versterken, is het vertrouwd door 1 op de 4 cryptohouders in de wereld verschuldigd die wordt toegeschreven aan zijn veilige en beveiligde handelsplatform. Naar onze mening verdient KuCoin alle lofbetuigingen en is het ongetwijfeld een van de beste crypto-uitwisselingen ter wereld om cryptocurrencies te verhandelen.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in:

 • StormGain Review: LEES DIT voordat u zich aanmeldt
 • 4 Beste Bitcoin Cashback & Rewards-app (GRATIS geld)
 • Nexo Review: hoe u rente op uw crypto kunt verdienen
 • Shrimpy Review: uw cryptoportfolio automatisch opnieuw in evenwicht brengen
 • 4 Beste Crypto-diagramsoftware & Hulpmiddelen voor Altcoin-handelaren

Het is ook een goede beveiligingspraktijk om winst op te nemen naar een Bitcoin-hardwareportefeuille zoals de Ledger Nano X bij het verhandelen van cryptocurrency. Als u geen portemonnee heeft, lees dan ons artikel over wat de beste bitcoin-hardwareportefeuille is.

Het is belangrijk om een ​​wereldwijde en betrouwbare crypto-uitwisseling te gebruiken om cryptocurrencies te kopen, verhandelen en verkopen. Er zijn verschillende uitwisselingen die zijn gehackt of waarvan het geld van klanten is gestolen. De volgende cryptocurrency-handelsbeurzen – naast de bovenstaande beurs – zijn bekend en vertrouwd om een ​​veilige manier te bieden voor beginners en professionele cryptohandelaren om cryptocurrencies te storten en digitale activa te verhandelen.

Bezoek KuCoin

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me