Speculeren op digitale valuta’s met behulp van handelsbeurzen met hefboomwerking is de afgelopen jaren enorm in populariteit gestegen. Hierdoor kunnen handelaren long of short gaan op de cryptomarkt met een hefboomwerking tot 100: 1 om potentiële winsten te maximaliseren.

Een nieuwe cryptocurrency-uitwisseling die is gelanceerd en die Bitcoin-derivatenhandel aanbiedt, is Margex.

Bezoek Margex

Hoewel we ernaar streven u in deze Margex-recensie te voorzien van nauwkeurige en de laatste informatie, raden we u ten zeerste aan om de website te bezoeken om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen die daarna kunnen plaatsvinden..

Belangrijkste kenmerken:

 • Gemakkelijk te gebruiken en beginnersvriendelijk
 • Handel in USD-cryptoparen met BTC als onderpand
 • Tot 100x geïsoleerde margehandel
 • Gecombineerde liquiditeit van 12+

  uitwisselingen op één plek

 • Concurrerende handelskosten
 • Bescherming tegen prijsmanipulatie
 • 2 Factor accountbeveiliging
 • Genereus 40% partnerprogramma

algemeen


4.0 / 5 Bezoek Margex

Makkelijk te gebruiken

Gebruikersomgeving

Vergoedingen

Veiligheid

Alvorens in deze recensie te duiken, is het dat wel ten zeerste aanbevolen om een ​​hardware wallet te gebruiken, zoals de Ledger Nano X bij het kopen van Bitcoin, Ethereum, Litecoin of andere munten. Het eigendom van crypto-activa blijft in het bezit en de controle van de belegger, niet de beurs. Lees onze gids over de beste Bitcoin-portefeuilles voor meer informatie.

Wat is Margex?

Margex is een nieuw digitaal activa- en investeringsplatform dat is ontworpen om een ​​eerlijke, transparante en veilige handelsbeurs te bieden. Het primaire aanbod van de cryptocurrency-handelsbeurs is een op Bitcoin gebaseerde derivatenmarkt waarmee gebruikers long (kopen) of short (verkopen) cryptocurrency-paren kunnen verhandelen met hefboomwerking tot 100: 1.

margex website

Margex Exchange werkt door de liquiditeit van 12 andere populaire hefboombeurzen op één plaats te combineren, wat resulteert in een grote liquiditeit en hun $ 40 miljoen orderboekdiepte. Gebruikers kunnen populaire digitale futures-munten verhandelen met een moderne, gebruiksvriendelijke interface en tegen concurrerende tarieven.

Margex vergeleken

Geavanceerde functies, een intuïtieve gebruikersinterface en handelen met een hoge hefboomwerking zijn belangrijke kenmerken van Margex. Deze vergelijkingstabel geeft een overzicht van andere best beoordeelde crypto-uitwisselingen zoals Margex die functies van wereldklasse bieden.

Kenmerken & Diensten

Makkelijk te gebruiken

Margex biedt namelijk een gebruikersinterface eenvoudig, elegant en gemakkelijk te volgen. Hoewel margehandel niet altijd het beste is voor beginners, is de derivatenbeurs geschikt voor een breed scala aan individuen met verschillende ervaringsniveaus om een ​​account aan te maken en te beginnen met speculeren op digitale valuta’s..

margex account aanmaken

Geen KYC vereist

Margex is een derivatenbeurs die alleen cryptocurrency-stortingen in Bitcoin accepteert. Omdat het platform de overdracht van fiatgeld niet toestaat, is dat zo geen vereiste om personeelsinformatie in te dienen, upload identiteitsdocumenten of voltooi het Know Your Customer (KYC) -proces.

100x hefboomwerking

Margex is gespecialiseerd in hefboomwerking en biedt tot 100: 1 geïsoleerde margeposities om potentiële winsten te maximaliseren. De uitwisseling gebruikt een geïsoleerde marge die informeert de handelaar over de liquidatieprijs en het bedrag aan fondsen dat risico loopt voordat u een transactie plaatst. Let op: niet voor iedereen geschikt.

Bescherming tegen prijsmanipulatie

Handelen in cryptovaluta met hefboomwerking kan riskant zijn vanwege de zeer volatiele activaklasse die kan leiden tot plotselinge schommelingen in prijsbewegingen en ook tot prijsmanipulatie van handelsparen met een lage liquiditeit. Prijsmanipulatie was een veelvoorkomend probleem op beurzen zoals BitMEX. Margex lost dit risico op door geen illiquide activa en een eigen prijsmanipulatiesysteem aan te bieden om de consistentie van prijzen te bewaken met behulp van algoritmen 12 liquiditeitspartners.

margex prijsmanipulatie

Is Margex veilig?

Margex is een nieuwe hefboombeurs en het is te vroeg om te bellen of het een veilige plek is om cryptocurrencies te verhandelen. Er lijken echter verschillende beveiligingsfuncties te zijn om klantinformatie en fondsen te beveiligen, waaronder het gebruik van een multi-sig opnameproces, offline koude portemonnee-opslag en tweefactorauthenticatie. Op basis van ons onderzoek daar zijn geen grote beveiligingsincidenten, hacks of systeemcompromissen geweest die zich tot nu toe hebben voorgedaan.

Een account aanmaken

Om een ​​account bij Margex aan te maken, moeten gebruikers een registratieproces doorlopen om een ​​handelsaccount aan te maken. Margex Exchange zal om een ​​geldig e-mailadres vragen dat moet worden bevestigd. Eenmaal voltooid, kunnen handelaren inloggen op de beurs en de handelsinterface verkennen. Er is geen vereiste om KYC te voltooien voor het storten van geld.

Geld storten

Handelaren kunnen een Margex-portemonnee met crypto financieren door Bitcoin over te dragen vanuit een hardware-portemonnee of fiat-naar-crypto-uitwisseling zoals Coinbase die fiat-valuta accepteert. Dit is de snelste en gemakkelijkste manier om geld te storten bij Margex door de QR-code of het BTC-adres te kopiëren om geld naar te sturen.

margex stortingsfondsen

Voor gebruikers die geen Bitcoin bezitten en direct willen beginnen met handelen, biedt Margex de mogelijkheid om dit te doen koop Bitcoin rechtstreeks op het platform. Deze functie wordt geleverd door een integratie met Changelly, een populair platform voor fiat-naar-crypto-uitwisseling en instant-swap.

De mogelijkheid om Bitcoin te kopen met een creditcard (VISA of Mastercard) is een handige functie om snel een handelsaccount bij te vullen om aan de minimale margevereisten te voldoen. De minimale afname is USD $ 100 of het equivalent daarvan in euro’s.

Gebruikersomgeving

De gebruikersinterface voor grafieken is een belangrijk aspect voor elke derivatenbeurs, aangezien traders hier het grootste deel van hun tijd zullen doorbrengen. Als we Margex dieper bekijken, lijkt het kaartpakket dat te zijn geweest ontworpen voor beginners en gevorderde handelaren. Om een ​​live demo van handelservaring te bekijken, Klik hier.

margex handelsinterface

De kaartfuncties zoals de tekenhulpmiddelen en indicatoren worden geleverd door TradingView, een van de beste cryptokaarten-sites in de branche. Door de integratie kunnen Margex-gebruikers met de rechtermuisknop op de grafiek klikken om het tijdsbestek te wijzigen, indicatoren toe te voegen en de schaal aan te passen.

Voorbeelden van indicatoren die kunnen worden toegevoegd, zijn onder meer voortschrijdende gemiddelden, stochastiek, Bollinger-banden en nog veel meer. Door tussen paren te wisselen, wordt de diagramanalyse niet verwijderd, wat een frustratie is op andere cryptocurrency-handelsbeurzen.

margex-posities

Margex biedt een standaardaanbod van ordertypes om het risico van limiet-, markt- en stop-limietorders te beheren. Een geweldige functie is de mogelijkheid om tegelijkertijd plaats een stop loss en neem een ​​winstorder voor elke transactie die niet op sommige handelsplatforms wordt aangeboden.

De prijsgrafiek, orderboek, orderinvoer, posities en openstaande ordervensters zijn overzichtelijk. De ondersteunde cryptoparen bevinden zich bovenaan om snel tussen handelsparen te wisselen met de grafiek in het midden.

Handelsparen

Margex-derivatenbeurs ondersteunt het verhandelen van de 5 belangrijkste crypto-activa, zoals BTC, ETH, LTC, XRP, EOS en YFI. Elk futures-contract wordt verhandeld tegen het USD-paar met Bitcoin als onderpand. Het aantal paren is vrij beperkt, maar dit zijn momenteel de meest populaire derivatenparen om te verhandelen.

Prijsstelling & Vergoedingen

Er zijn geen kosten verbonden aan het aanmaken van een account bij Margex of het onderhouden van een portemonnee. De beurs berekent een handelsvergoeding voor koop- en verkoopposities die is gebaseerd op een maker- en takermodel met vergoedingen van respectievelijk 0,19% en 0,060%. De handelskosten zijn concurrerend in vergelijking met andere handelsbeurzen met hefboomwerking.

Margex biedt geen kortingen op vergoedingen die worden aangeboden op basis van handelsvolume of handelen met de native token van het platform, zoals op Binance, Bybit en FTX. Gebruikers kunnen echter deelnemen aan marketingcampagnes om verdien bonussen die kan worden gebruikt om handelskosten en financiering te betalen.

Margex rekent ook een nachtelijke financieringsvergoeding (ook wel Financiering genoemd) voor het behouden van een positie gedurende een periode van 24 uur. De financieringskosten variëren voor long- en shortposities op basis van marktomstandigheden. De kosten worden na elke periode van 8 uur aan de rekening toegevoegd voor het aanhouden van een positie. Bezoek de website voor een lijst van de financieringskosten voor elk handelspaar.

Veiligheid

De Margex-website biedt informatie over het aantal beveiligingsfuncties die zijn geïmplementeerd om de informatie en fondsen van de klant te beschermen. EEN meerlaagse beveiligingsaanpak wordt gebruikt om het risico van hacks, diefstal en frauduleuze activiteiten te verkleinen. Enkele van de genoemde beschermingsmaatregelen zijn:

 • 2-factorenauthenticatie (2FA)
 • 100% van de activa wordt opgeslagen in multi-sig cold wallets
 • E-mailbevestiging voor opnameverzoeken
 • Opnames worden één keer per dag verwerkt
 • Realtime monitoring en waarschuwingen van activa
 • SSL-codering om gebruikersinformatie te beschermen

Ondersteunde landen

Margex is wereldwijd beschikbaar in landen zoals het VK, Australië, Singapore en Nieuw-Zeeland voor gebruikers om cryptocurrency Futures-contracten met hefboomwerking te verhandelen.

De volgende landen worden niet ondersteund, zoals de Verenigde Staten van Amerika (inclusief Puerto Rico en de Amerikaanse Maagdeneilanden), de provincie Ontario in Canada, de provincie Québec in Canada, de speciale administratieve regio Hong Kong van de Volksrepubliek China, de Republiek Seychellen, Bermuda, Cuba, de Krim en Sebastopol, Iran, Syrië, Noord-Korea of ​​Soedan en Afghanistan.

Veel Gestelde Vragen

Heeft Margex een verwijzingsprogramma??

Bestaande Margex-handelaren kunnen verdien 40% van de doorverwezen gebruikers met handelscommissies door een unieke verwijzingslink te delen met familie en vrienden. Alle gebruikers kunnen een partner zijn van Margex en beginnen met het verdienen van gratis cryptovaluta.

Kunt u de handel met Margex demonstreren??

Er is geen demo-account voor nieuwe gebruikers om te oefenen met het handelen met hefboomwerking met behulp van virtuele fondsen. Handelaren zullen een demo-platform moeten vinden dat cryptocurrency-handel mogelijk maakt, zoals eToro en Plus500.

Is Margex beschikbaar in de VS.?

Margex ondersteunt geen gebruikers uit de Verenigde Staten vanwege wettelijke beperkingen. Handelaren uit deze regio zullen een cryptocurrency-exchange in de VS moeten vinden.

Gevolgtrekking

Om onze Margex-recensie af te sluiten, biedt het platform een eenvoudige maar krachtige handelsbeurs voor het handelen met hefboomwerking in populaire digitale valutaparen. Gebruikers kunnen hun winstpotentieel vergroten met een hefboomwerking van 100x om de markt te long of short.

Bezoek Margex

Over het algemeen is Margex een solide uitwisseling voor beginners die willen leren handelen met hefboomwerking. Er zijn geen ingewikkelde functies of afleidingen. Voor een bredere selectie van handelsparen en geavanceerde handelsfuncties, kunnen gebruikers overwegen Binance of FTX te gebruiken.

Risicobeheertools en platformfuncties zijn erg belangrijk voor elke potentiële investeerder in cryptocurrency. De volgende cryptocurrency-handelsbeurzen – naast de bovenstaande beurs – bieden geavanceerde handelsfuncties, technische indicatoren en een soepele, mobiel-responsieve grafiekinterface die geschikt is voor beginners en professionele cryptohandelaren.

Bezoek Margex

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me