Digitale valuta’s worden steeds populairder en gewild als alternatief voor traditionele bankactiva met de opkomst van cryptocurrency-handelsplatforms en DeFi-producten om rente op crypto te verdienen. Australische burgers kunnen deelnemen aan deze wereldwijde trend om Bitcoin in Australië te kopen.

Een nieuwe en opkomende Australische cryptocurrency-uitwisseling is Mijn digitaal.

Bezoek Mine Digital

Hoewel we ernaar streven u in deze Mine Digital-recensie de meest nauwkeurige informatie te verstrekken, raden we u aan hun website te bezoeken om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen die daarna kunnen optreden..

mijn digitale website

Het wordt vaak aanbevolen om een ​​Bitcoin-hardwareportefeuille zoals de Ledger Nano X te gebruiken bij het handelen in cryptocurrency. Als u geen portemonnee heeft, lees dan onze gids over de beste cryptocurrency-hardwareportefeuilles.


Wat is mijn digitale?

Mijn digitaal is een EENostralian cryptocurrency exchange en beursvennootschap dat een opstap biedt voor gebruikers om digitale activa te kopen en verkopen met fiat-valuta. Gebruikers kunnen Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin, Bitcoin Cash kopen, verhandelen en verkopen tegen AUD, USD en USDT.

Het digitale platform is het enige crypto-uitwisseling in Australië die een gratis verzekering biedt tegen diefstal, vernietiging, verlies of beschadiging. Mine Digital wil een van de topbeurzen in Australië en de bredere APAC-regio zijn en ontwikkelt een verscheidenheid aan derivatenmarkten voor zowel particuliere als professionele beleggers.

Mine Digital vergeleken

In vergelijking met andere beurzen in Australië waarmee gebruikers Bitcoin kunnen kopen, biedt Mine Digital zeer concurrerende handelskosten om de populaire digitale activa zoals Bitcoin, Ethereum en XRP te kopen, verhandelen en verkopen..

Kenmerken & Voordelen

Mine Digital is een nieuwe cryptocurrency-uitwisseling in Australië die biedt vaste lage transactiekosten om lokale handelaren en investeerders te verleiden die hun investeringsrendement willen maximaliseren. Andere opvallende kenmerken en voordelen van Mine Digital zijn onder meer:

 • Lage vergoedingen en krappe spreads in Australië tussen 0,1% en 0,2% (max.)
 • Biedt een verzekering ter bescherming tegen diefstal, vernietiging, verlies of beschadiging
 • Een van de grootste OTC-balies van Australië qua volume
 • Biedt AUD-, USD- en Tether-paren tegen Bitcoin, Ethereum, Litecoin, XRP en Bitcoin Cash
 • Toegang tot wereldwijde liquiditeit om grote aan- of verkooporders met minimale ontsporingen te verwerken
 • Krachtig handelsplatform dat gemakkelijk te gebruiken en te navigeren is
 • Mobiele handelsapp beschikbaar om 24/7 crypto te kopen, verhandelen en verkopen

Is Mine Digital Safe?

Mine Digital Exchange lijkt een veilig platform te zijn dat omvat sitebeveiliging en informatieprotocollen om ervoor te zorgen dat de informatie van klanten veilig is. Sinds de oprichting van het bedrijf in 2014, er zijn geen beveiligingsinbreuken of hacks gemeld.

Beveiligingsmaatregelen die op de website worden vermeld om het geld van de gebruiker te beschermen dat is opgeslagen in een Mine Digital-portemonnee, omvatten tweefactorauthenticatie, koude portemonnee-opslag, veilige fysieke kluisopslag en naleving van KYC- en AML / CTF-normen.

Is Mine Digital Legit?

Mine Digital Exchange lijkt een legitieme cryptocurrency-uitwisseling te zijn die een geautoriseerde bedrijfsvertegenwoordiger is van Everforex Financial Pty Ltd. De uitwisseling voldoet aan Know Your Client (KYC) en Anti Money Laundering (AML) -wetten. Gebruikers die maak een account aan bij Mine Digital moet voldoen aan de verificatievereisten en documentatie overleggen om de identiteit te bewijzen voordat fiat valuta wordt gestort.

Een account aanmaken bij Mine Digital

Naar maak een account aan bij Digital Mine, nieuwe gebruikers moeten een registratieproces doorlopen dat enkele minuten duurt. De uitwisseling zal om een ​​gebruikersnaam en e-mailadres vragen. Nadat het e-mailadres is geverifieerd, kunnen gebruikers inloggen op de centrale en het dashboard bekijken zoals hieronder afgebeeld. Hier kunnen gebruikers hun toewijzing van cryptocurrency-activa bekijken, de recente geschiedenis bekijken, geld storten en naar de beurs navigeren.

mijn digitale portemonnee

Geld storten

Voordat gebruikers geld kunnen storten in Mine Digital Exchange, een identiteitsverificatieproces moet worden voltooid om te beginnen met handelen met fiat-valutastortingen. Dit proces is verplicht en is van toepassing op de meeste fiat-naar-cryptocurrency-uitwisselingen in de wereld.

Zodra ID-controles zijn voltooid, kunnen handelaren fiat-valuta op het platform storten met behulp van een bankoverschrijving. Er zijn geen kosten verbonden aan het storten van fiat-valuta. Als alternatief kunnen gebruikers de Mine Digital-portemonnee financieren met behulp van cryptocurrency waarvoor geen aanbetalingskosten gelden.

Advertentie

coinspot

KOOP BITCOIN met australia’s favoriet crypto-uitwisseling

BEOORDELING

4,3 / 5

Bezoek Coinspot

Gebruikersomgeving

Mine Digital is een plek om digitale activa zoals Bitcoin en Ethereum te verhandelen. Om te beginnen met handelen, moeten gebruikers een account aanmaken en hun identiteit bevestigen volgens de KYC-vereisten. Eenmaal geverifieerd, kunnen fondsen op de rekening worden gestort met fiat-valuta of cryptocurrency.

Gebruikers met een gefinancierde account kunnen bestellingen plaatsen en transacties plaatsen op de beurs zoals hieronder afgebeeld. De gebruikersinterface is gestroomlijnd, goed ingedeeld en geschikt voor beginners of professionele handelaren.

mijn digitale handel

De handelsparen zijn aan de linkerkant georganiseerd met het invoervolgorde-vak eronder. Mine Digital aanbiedingen drie soorten orders, waaronder limit, market en Fill-And-Kill (FAK). In vergelijking met platforms zoals de populaire cryptocurrency-margehandelbeurzen, zijn er beperkte voorwaardelijke orders om handelsrisico’s te beheren, zoals stoporders en One-Cancel-the-Other (OCO) die naar onze mening essentieel zijn.

De marktdieptegrafiek aan de rechterkant wordt weergegeven voor gevorderde handelaren die begrijpen hoe ze de lijst met biedingen en aanbiedingen op de beurs moeten lezen. Het volume dat in de orderboeken wordt weergegeven, is een beetje mager, wat te verwachten is voor een nieuwe cryptocurrency-uitwisseling.

In kaart brengen & Handelen in cryptocurrency

De grafiekervaring en tools zijn belangrijke overwegingen als het gaat om het verhandelen van cryptocurrencies. Als we de Mine Digital-kaartinterface van naderbij bekijken, zijn er opties om de marktgegevens weer te geven met behulp van vlakdiagrammen of kandelaarpatronen. We hebben echter het interne grafiektijd is beperkt tot minuten, uren en dagelijkse grafieken. Dit is niet ideaal voor swing- en positiehandelaren die vertrouwen op grafieken op langere termijn om prijstrends en -patronen te identificeren.

Niet alle cryptocurrency-uitwisselingen in Australië zijn hetzelfde.

VERGELIJK MINE DIGITAL MET ANDEREN

Nu vergelijken!

De gebruikersinterface bevat geen indicatoren zoals voortschrijdende gemiddelden, stochastiek of volume. Ervaren technische handelaren zullen het moeilijk vinden om de prijsactie te analyseren zonder deze tools, die op andere handelsplatforms als een basiskenmerk worden beschouwd. Over het algemeen zijn het kaartplatform en de tools op Mine Digital erg basic en alleen geschikt voor beginners. Aangezien de uitwisseling nog vrij nieuw is, verwachten we dat er verdere ontwikkelingen en updates zullen worden vrijgegeven om geavanceerde cryptocurrency-kaartsoftware en -tools voor de gebruikers te brengen..

Handelskosten

Handelskosten zijn een belangrijke overweging bij het zoeken naar een nieuwe beurs om cryptocurrency te kopen en verkopen. Even belangrijk zijn spreads en slippage-kosten. Mine Digital streeft ernaar een aandeel nieuwe Australische investeerders aan te trekken met zeer lage handelskosten tussen 0,1% en 0,2% over koop- en verkooporders. De vergoeding is inclusief BTW voor Australische investeerders.

De handelsvergoeding is als volgt gebaseerd op een maker en taker-structuur.

 • Als je bent maken een prijs (gebruik een limietorder), de handelsvergoeding is 0,1%.
 • Als je bent nemen een prijs (gebruik een marktorder), de handelsvergoeding is 0,2%.

Beschikbare cryptocurrencies

Handelaren op Mine Digital Exchange kunnen dat wel koop en verkoop 5 verschillende digitale valuta’s waaronder Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC) & Bitcoin Cash (BCH). Er zijn in totaal 15 paren, aangezien elk actief kan worden verhandeld tegen de Australische dollar, Amerikaanse dollar en ketting (USDT).

mijn digitale munten

In vergelijking met andere populaire cryptocurrency-handelsplatforms is het aantal handelsparen op Mine Digital Exchange beperkt. Handelaren die op andere altcoins of exotische tokens willen speculeren, zullen een alternatieve ruil moeten vinden.

Mijn digitale verzekering

Mijn digitaal biedt bewaar- en verzekeringsoplossingen aan beleggers en handelaren die de cryptocurrency-uitwisseling gebruiken. Het werkt als een verzekeringspolis om het geld van gebruikers te beschermen tegen diefstal, vernietiging, verlies of schade. De website geeft geen informatie over het gedekte bedrag, behalve dat het een aanvulling is op de gebruikers. Mine Digital is naar verluidt de enige crypto-uitwisseling in Australië die deze unieke functie aan zijn klanten biedt.

mijn digitale verzekering

Klantenservice & Beoordelingen

Omdat het een nieuwe digitale valuta-uitwisseling is, zijn er maar weinig Mine Digital Exchange-beoordelingen online. De beurs heeft een Facebook-pagina met verschillende positieve recensies. Zodra het platform zijn gebruikersbestand vergroot, verwachten we meer eerlijke klantrecensies over de gebruikerservaring op het platform en zullen we dit artikel bijwerken.

Veel Gestelde Vragen

Is er een over-the-counter (OTC) -service?

Vermogende particulieren kunnen grote volumes verhandelen via de OTC-service van Mine Digital. Ga voor meer informatie naar de website of neem contact op met het ondersteunings-e-mailadres van Mine Digital voor informatie over het afhandelen van grote cryptocurrency-transacties.

Biedt Mine Digital een demo-account of testnet aan?

Op de website staat dat nieuwe gebruikers een demo-account kunnen maken om cryptocurrency-handel te oefenen met of vertrouwd te raken met de grafiekinterface en de algehele handelservaring. We konden de optie om met virtuele fondsen te handelen niet vinden, dus gebruikers zullen hierover bij Digital Mine moeten informeren.

Heeft Mine Digital een verwijzings- of partnerprogramma??

Mijn digitale uitwisseling heeft geen verwijzings- of partnerprogramma om bestaande klanten te belonen voor het binnenhalen van familie of vrienden op het platform. Met loyaliteitsprogramma’s kunnen gebruikers extra inkomsten verdienen door de uitwisseling te promoten. In ruil daarvoor betaalt de beurs een percentage van de handelskosten van de doorverwezen gebruikers als bonus.

Kunt u interesse verdienen met Mine Digital?

Mijn digitale uitwisseling biedt geen spaarrekening met hoge rente of crypto-leningen aan om zijn gebruikers in staat te stellen rente te verdienen op cryptocurrency-activa. Dit is een steeds populairdere service die wordt aangeboden door de beste crypto-uitwisselingen ter wereld.

Is Mine Digital ondersteund in Nieuw-Zeeland?

Mine Digital cryptocurrency exchange stelt investeerders in Nieuw-Zeeland in staat om Bitcoin te kopen, verhandelen en verkopen tegen fiat- en altcoin-paren. Er is momenteel geen optie voor inwoners van NZ om NZD rechtstreeks op het platform te storten.

Uitwisselingen zoals Mine Digital

De volgende alternatieven voor Mine Digital zijn gerenommeerde, veilige en betrouwbare cryptocurrency-uitwisselingen om Bitcoin in Australië te kopen – en andere grote altcoins zoals Ethereum, XRP en Litecoin.

swyftx

Swyftx

Swyftx is een geavanceerd platform waarmee u op een snelle en gemakkelijke manier cryptocurrencies kunt kopen. Het registratieproces is ongelooflijk eenvoudig met een snelle aanmelding en verificatie die minder dan twee minuten duurt.

Bezoek website onafhankelijke reserve

Onafhankelijke reserve

Independent Reserve is een populaire uitwisseling onder cryptocurrency-handelaren over de hele wereld die concurrerende vergoedingen en ondersteuning biedt voor traditionele fiat-valuta’s zoals de Australische dollar, de Nieuw-Zeelandse dollar en de Amerikaanse dollar..

Bezoek website coinspot

Coinspot

CoinSpot-uitwisseling wordt zeer gerespecteerd in de lokale Bitcoin-gemeenschap en is gericht op het helpen van nieuwkomers om Bitcoin en cryptocurrency in Australië te kopen met Australische dollars.

Bezoek website

Gevolgtrekking

Om onze recensie over Mine Digital af te sluiten, stelt de uitwisseling gebruikers in Australië in staat om direct cryptocurrency te kopen en verkopen met een bankoverschrijving. Als nieuwe beurs biedt Mine Digital Exchange unieke functies op de markt, zoals bewaring, verzekering en lage handelskosten om bestaande klanten van andere Australische beurzen te verleiden.

Bezoek Mine Digital

We zijn erg verheugd om te zien wat het team achter Mine Digital de komende jaren zal brengen en of het een van de beste cryptocurrency-uitwisselingen in Australië kan worden..

Samengevat, u zou Mine Digital Exchange moeten gebruiken als:

 • Je houdt van een Australische cryptocurrency-uitwisseling die bewaring en verzekering biedt
 • U houdt van een beurs met handelskosten tussen 0,1% en 0,2% inclusief GST
 • U wilt een uitwisseling die AUD-, USD- en Tether-paren biedt
 • U bent op zoek naar een gereguleerde cryptocurrency-uitwisseling in Australië
 • U wilt een veilige en beveiligde uitwisseling om AUD te storten via bankoverschrijving

Met zijn superlage transactiekosten, snelle registratie en aanvullende verzekering verwachten we in de nabije toekomst geweldige dingen van Mine Digital. Op korte termijn zouden we graag zien dat er enkele kleine verbeteringen aan de kaartinterface en tools voor risicobeheer worden toegevoegd.

digitale golf

Wisselkoersen zijn een zeer belangrijke overweging voor elke potentiële belegger in cryptocurrency. De volgende beurzen – naast de bovenstaande beurs – bieden zeer concurrerende handels-, stortings- en opnamekosten (zonder verborgen kosten) met een breed scala aan stortingsmethoden die geschikt zijn voor alle soorten beleggers in Australië.

Bezoek Mine Digital

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me