Veel crypto-investeerders zullen hun digitale activa opslaan op een fiat-to-crypto-beurs, handelsbeurs of een hardwareportefeuille voor bewaring. Hoewel dit als de norm wordt beschouwd, bouwt deze strategie uw crypto-vermogen in de loop van de tijd niet op, verdient u geen gratis crypto of laat u onmiddellijk fiat-valuta verkrijgen om rekeningen te betalen zonder uw investering te verkopen..

Bezoek Nexo

In deze Nexo beoordeling, zullen we het digitale valutaplatform beoordelen dat een leider wil zijn in cryptolening, gedecentraliseerde financiering en een van de beste platforms om rente op crypto te verdienen.

Belangrijkste kenmerken:

 • Krijg direct een geldlening zonder crypto te verkopen
 • Verdien tot 10% p.a aan stablecoins en fiat-valuta’s
 • Verdien tot 6% p.a op cryptomunten
 • Platform is verzekerd tegen diefstal bij bewaarder BitGo
 • Snel en eenvoudig kredietbeoordelingsproces
 • Het rentebedrag wordt dagelijks uitbetaald

algemeen

4.2 / 5 Bezoek Nexo

Makkelijk te gebruiken


Gebruikersomgeving

Vergoedingen

Veiligheid

Wat is Nexo?

Nexo is een online leenservice voor cryptocurrency biedt financiële voordelen voor het opslaan van crypto-activa op het platform zoals Bitcoin en Ethereum binnen een beveiligde Nexo-portemonnee. Het op contanten gebaseerde kredietplatform wordt ondersteund door een bekende investeerder en oprichter van TechCrunch Michael Arrington en geleid door Acntoni Trenchev, Mede-oprichter & Beherende partner.

nexo-website

Sinds de lancering in 2017 heeft Nexo meer dan verwerkt 1,5 miljard dollar vanaf meer dan 1 miljoen gebruikers in 200 rechtsgebieden en ondersteunt meer dan 40 fiat-valuta’s. De uitleendienst is wijdverspreid populair geworden als een alternatieve crypto-investeringsmethode en opslagoptie voor particulieren en bedrijven om extra financiële voordelen voor leners en geldschieters te benutten..

NEXO vergeleken

NEXO is een gebruiksvriendelijke en populaire manier om gratis Bitcoin te verdienen via hun renterekeningen en uitleenplatform. Hier zijn een paar alternatieve uitleen- en renteplatforms zoals Nexo waar u rente op crypto kunt verdienen.

Is Nexo betrouwbaar?

Cryptocurrency-leningen en spaarrekening Nexo lijkt een een gerenommeerd, legitiem en betrouwbaar bedrijf dat is gelicentieerd, gereguleerd in 200 landen en verzekerd tot $ 100 miljoen tegen diefstal dat wordt verstrekt door een gekwalificeerde bewaarder, BitGo.

Hoewel het plaatsen van geld bij een online provider vereist, brengt het bepaalde risico’s met zich mee, Nexo’s verzekeringspolis biedt zijn investeerders gemoedsrust hun geld kan worden teruggegeven in het geval van een inbreuk op de beveiliging of hack.

nexo-statistieken

Is Nexo verzekerd?

Nexo werkt samen met Ledger om een ​​kluisoplossing te bieden om crypto-activa op te slaan verzekerd tot $ 150 miljoen via een aangepaste verzekeringspolis tussen Arch en Marsh. Het bedrijf is van plan om de verzekeringspolis te verhogen tot meer dan $ 1 miljard dollar in 2021 als resultaat van zijn exponentiële groei en toewijding om een ​​hoge standaard van veiligheid te bieden.

Bovendien worden de portefeuilles voor koude opslag van Nexo geleverd door een bewaarder BitGo, die een verzekering van $ 100 miljoen biedt via een netwerk van verzekeraars via een verzekeringsmaatschappij genaamd Lloyd’s. Dit beleid beschermt de digitale activa en sleutels van klanten die in de portemonnee van BitGo worden bewaard. De verzekeringspolis dekt hacking of diefstal van privésleutels, diefstal van voorkennis of verlies van sleutels.

Producten & Kenmerken

Verkrijg een onmiddellijke contante lening

Nexo biedt de mogelijkheid om een onmiddellijke contante lening door crypto-activa te lenen van slechts $ 10 tot maximaal $ 2 miljoen. Het lenen van contant geld of stablecoins met Nexo heeft geen verborgen kosten, met flexibele terugbetalingen en geen kredietcontroles, waardoor het voor veel cryptohouders zeer goed te beoordelen is.

Verdien tot 12% jaarlijkse rente

Nexo biedt een hoogrentende spaarrekening voor cryptocurrencies en fiatgeld zoals de EUR, GBP en USD. Klantengelden zijn ondersteund door een verzekeringspolis om volledige gemoedsrust te bieden terwijl u tot 12% rente verdient. Geld kan op elk moment worden toegevoegd aan de spaarportefeuille of worden opgenomen (niet vergrendeld).

nexo verdienen op crypto

Besteed crypto met Nexo Card

Nexo heeft zijn eigen bankkaart gelanceerd om crypto-activa uit te geven als een traditionele betaalpas. De Nexo-kaart wordt geaccepteerd door meer dan 40 miljoen verkopers over de hele wereld, die zelfs 2% cashback hebben op aankopen bij ondersteunde leveranciers. De Nexo-kaart stelt zijn klanten in staat om geef digitale valuta uit zonder te hoeven verkopen hen.

Nexo Exchange

Net als bij populaire cryptocurrency-handelsplatforms, heeft Nexo zijn eigen ‘Exchange’ waarmee bestaande gebruikers direct kunnen wisselen tussen 75+ digitale activa en fiat-paren. De uitwisseling werkt als een makelaar om tegelijkertijd verbinding te maken met 5+ uitwisselingen om het beste prijzen.

nexo exchange

Een account aanmaken

Om passieve rente op cryptocurrencies te verdienen met Nexo, moeten gebruikers een account en een Know Your Customer (KYC) en Anti-Money Laundering (AML) proces voltooien. De ikD verificatieproces is volledig geautomatiseerd en kan in een paar minuten worden voltooid. De informatie die moet worden ingediend, is de basisnaam, het adres en een door de overheid gesteund identiteitsbewijs, zoals een paspoort of rijbewijs.

Het Nexo-token

De NEXO-teken is het oorspronkelijke token van het platform voor geldleningen dat deelt 30% van alle nettowinst met zijn trouwe klanten in de vorm van dividenden. Volgens de website zijn Nexo-munten de ‘S Werelds eerste dividendbetalende door activa gedekte token en heeft de afgelopen 3 jaar meer dan $ 9 miljoen uitbetaald aan Nexo-houders. Het token biedt de volgende voordelen voor gebruikers op het platform:

 • Verdienen 12% APR voor stablecoins, EUR, GBP en USD deposito’s
 • Verdien 8% APR voor BTC, ETH, XRP, BCH, LTC, BNB, EOS, LINK, XLM, TRX, PAXG
 • Lenen 5,9% APR voor de Instant Crypto-kredietlijnen van Nexo
 • Ontvang 30% van Nexo token nettowinst in dividenden

Onmiddellijke contante leningen ondersteund met crypto

Nexo biedt een veilig en gebruiksvriendelijk platform om snel een contante lening te krijgen voor dagelijkse bestedingen door cryptocurrencies te storten die als onderpand kunnen worden gebruikt. De crypto-gedekte lening biedt flexibiliteit ten opzichte van een traditionele lening zoals die er is geen langdurig leenproces of kredietcontroles verplicht. Gebruikers kunnen het geld direct uitgeven als ze de Nexo-kaart gebruiken of geld opnemen op een bankrekening. Het huidige rentepercentage van de Nexo-lening is vanaf 5,9% per jaar over wat wordt uitgegeven.

hoe nexo werkt

Crypto-eigenaren kunnen hun cryptoportfolio gebruiken om onmiddellijk fiat-contanten te verkrijgen zonder de investering te hoeven verkopen of het eigendom op te geven. Het is een alternatieve manier om het opwaartse potentieel van Bitcoin en andere activa te behouden en tegelijkertijd contant geld op te nemen om de kosten te dekken. Beleggers kunnen ook vermijden dat er een belastbare gebeurtenis op de vermogenswinst ontstaat.

Met behulp van de Nexo-leningcalculator kunnen Bitcoin-investeerders bijvoorbeeld een contante lening van $ 10.000 afsluiten door 0,296 Bitcoin op hun rekening te storten om als onderpand te gebruiken. Er zijn geen maandelijkse, jaarlijkse kosten of verborgen kosten en geen minimale maandelijkse aflossingen.

nexo lening calculator

Om een ​​geldlening in fiat af te sluiten, moeten gebruikers een basis- en voorschotverificatie voltooien. Zodra de aanbetaling is bevestigd door de blockchain, kan de gebruiker een geldlening opnemen.

Hoe u een lening kunt afsluiten bij Nexo

Volg deze stappen om een ​​geldlening bij Nexo te krijgen:

Stap-voor-stap handleiding voor Nexo Crypto-lening

Volg deze stappen om een ​​lening in uw lokale valuta te verkrijgen met uw cryptoportefeuille als onderpand:

Stap 1: Bepaal hoeveel u kunt lenen

De eerste stap is om te bepalen hoeveel u kunt lenen. Net als bij elke andere traditionele financieringslening, moet u weten hoeveel u kunt lenen op basis van de hoogte van het stortingsbedrag of het onderpand.

Nexo maakt het gemakkelijk voor beginners met behulp van een eenvoudige widget, zoals hieronder weergegeven. Hierdoor kunt u:

 • Selecteer het cryptocurrency-activum dat u als onderpand wilt gebruiken (bijvoorbeeld Bitcoin, Ethereum)
 • Voer de hoeveelheid cryptovaluta in die u als onderpand op het platform kunt opslaan
 • Bekijk het bedrag aan fiat-valuta dat kan worden opgenomen als een contante lening

nexo lening

Stap 2: Stort crypto-fondsen als onderpand voor leningen

Als u eenmaal tevreden bent met de leninggegevens en de weergegeven rentetarieven, is de volgende stap het storten van geld op het platform. Op het dashboard ziet u een lijst met ondersteunde crypto-munten die door Nexo worden geaccepteerd.

Het proces om geld te storten werkt op dezelfde manier als een handelsbeurs voor cryptocurrency. Zorg ervoor dat u tweefactorauthenticatie inschakelt voordat u geld stort. Volg deze eenvoudige stappen om aan de slag te gaan:

nexo stort geld

Stap 3: Fiat-valutolening opnemen

Zodra de blockchain de transactie voltooit, wordt het geld weergegeven in uw Nexo-account. U ziet het bedrag van de ‘kredietlimiet’ op uw dashboard verschijnen ten opzichte van het crypto-activum dat als onderpand wordt gebruikt. Als u bijvoorbeeld Bitcoin heeft gestort, wordt het kredietlimiet weergegeven tegen Bitcoin.

Er is geen verplichting om geld onmiddellijk op te nemen. Het kan in uw Nexo-account blijven, net als op een crypto-uitwisseling. Wanneer u besluit om uit te betalen, klikt u op de knop ‘opnemen’. Hier kunt u kiezen uit 40 verschillende fiat-valuta’s. Zorg ervoor dat u uw bankgegevens correct invoert voordat u het opnameproces van een geldlening voltooit.

Stap 4: voer aflossingen uit

De laatste stap in het kredietproces is om af te lossen. Dit verschilt niet van andere traditionele financieringsovereenkomsten, zoals een hypotheek of een autolening. Het goede aan Nexo is dat u ervoor kunt kiezen om af te lossen in een andere fiatvaluta of zelfs in een cryptovaluta..

Zolang het bedrag gelijk is aan het minimale aflossingsbedrag dat werd bevestigd tijdens stap 1. Elke keer dat u een terugbetaling doet, wordt dit weergegeven in uw Nexo-dashboard, zodat u het kunt volgen.

Spaarrekening

Nexo biedt hoogrentende accounts waar gebruikers dat kunnen verdien passief inkomen tot 10% p.a op stablecoins en fiat, en tot 6% op cryptocurrency. De rente die wordt verdiend op een Nexo-spaarrekening is aanzienlijk hoger dan bij een traditionele bankrekening, zoals hieronder wordt weergegeven. De Nexo het rentebedrag wordt dagelijks uitbetaald waardoor de rekening kan worden samengesteld en snel kan groeien, vergelijkbaar met dividenden op een aandeel.

nexo verdienen

Nexo heeft onlangs een verhoging van 100% aangekondigd in de rentetarieven voor cryptocurrency-spaarrekeningen voor BTC, ETH, XRP, BCH, LTC, EOS, LINK, XLM, TRX en PAXG. Het tarief is verhoogd naar 6% APY, dat voorheen tussen 4% en 5% lag op cryptocurrency-activa.

Nexo is nieuw Verdien met Crypto product stelt klanten in staat om ervoor te kiezen om een ​​uitbetaling te ontvangen in de native NEXO-token van het platform, ongeacht het activabedrag in een Nexo-portemonnee. De incentive levert een concurrerend rendement op met een extra rente van 2% op alle digitale activa. Door het NEXO-token te verdienen, wordt de rente verder verhoogd tot 8% APY voor cryptocurrencies en 12% APY voor fiat-valuta’s en stablecoins.

nexo vergelijking

Een groot verschilpunt in de bovenstaande grafiek, naast de hogere jaarlijkse rentetarieven, is dat er geen kosten op de renterekening staan. Uw cryptogeld is op elk moment toegankelijk, zodat u geld kunt opnemen in een hardware-portemonnee voor personeel of het kunt verkopen aan fiat met behulp van een gerenommeerde uitwisseling. Om in aanmerking te komen voor rentewinst, moeten gebruikers liquiditeit aan het platform bieden door hun fiat- en crypto-activa bij Nexo te storten en op te slaan.

Om in aanmerking te komen voor het rentetarief, moeten gebruikers liquiditeit aan het platform bieden door hun fiat- en crypto-activa bij Nexo te storten en op te slaan.

Veel Gestelde Vragen

Is Nexo veilig?

Nexo gebruikt beveiliging op militair niveau en met 256-bits codering en 100% offline portefeuilles voor koude opslag geleverd door bewaarder van wereldklasse BitGo, die heeft bereikt Cryptocurrency Security Standard Level 3 en SOC 2-compatibel. De ‘bankachtige’ opslagoplossing zorgt voor de hoogste standaard van beveiliging en veiligheid van klantgelden. De beveiligingsmaatregelen omvatten een proces met meerdere handtekeningen om een ​​enkel storingspunt te elimineren en de veerkracht te verbeteren tegen verlies of compromittering van privésleutels.

Is Nexo gereguleerd?

Nexo is een gelicentieerde en gereguleerde aanbieder van digitale valuta voldoet aan de lokale regelgeving in meer dan 200 rechtsgebieden in de wereld. Het team van Nexo zorgt ervoor dat aan alle relevante wettelijke en nalevingsvoorwaarden wordt voldaan voordat klanten uit elk land worden geaccepteerd.

Welke munten worden ondersteund door Nexo?

De volgende crypto-activa kunnen worden gestort op het Nexo-platform dat als onderpand kan worden gebruikt om een ​​onmiddellijke contante lening te verkrijgen: BTC, ETH, XRP, LTC, XLM, BCH, EOS, PAXG, NEXO en BNB.

Welke munten accepteert Nexo als onderpand?

Gebruikers kunnen een Nexo crypto-backed instant cash-lening aanvragen door crypto-activa zoals BTC, ETH, XRP, LTC, XLM, BCH, EOS, stablecoins, PAXG, NEXO en BNB als onderpand te storten.

Heeft Nexo een crypto-leenkaart?

Nexo crypto-leenkaarten kunnen worden verkregen en beheerd met behulp van de Nexo Mobile App. Met de kaart kunnen gebruikers geld op de kaart uitgeven dat rechtstreeks kan worden gekoppeld aan de geldleningsrekening van de gebruiker.

Kan ik Bitcoin kopen op Nexo?

Nexo heeft een ruil voor zijn gebruikers om Bitcoin te kopen fiat-valuta gebruiken of handelen naar een andere crypto. Nexo Exchange ondersteunt meer dan 75 crypto-activa en fiat-paren die onderling kunnen worden gekocht, verhandeld en verkocht.

Ons definitieve oordeel

Om ons af te sluiten Nexo beoordeling, zijn we van mening dat het platform zeer geschikt zal zijn voor langetermijnbeleggers die rijkdom willen opbouwen door gebruik te maken van hun crypto. In ruil daarvoor bieden de platforms een veilige en verzekerde manier om hoge renteopbrengsten te behalen of snel toegang te krijgen tot contanten via een lening.

Over het algemeen is de Nexo-website gemakkelijk te gebruiken en biedt deze functies en tarieven die niet mogelijk zijn met traditionele bankmethoden. We verwachten dat Nexo de DeFi-ruimte zal leiden en in de toekomst een leider zal worden voor het uitlenen en lenen van digitale valuta.

Voordelen

 • Biedt hoogwaardige financiële diensten aan crypto-investeerders op de lange termijn
 • Hiermee kunnen beleggers meer crypto verdienen via een rentespaarrekening
 • Hoge rentetarieven die ongeëvenaard zijn in vergelijking met de traditionele banksector
 • De rente wordt dagelijks betaald, waardoor cryptowinst in de loop van de tijd kan toenemen
 • Ontgrendel contant geld zonder uw bezittingen te hoeven verkopen (bijv. Geen belastbare gebeurtenis teweegbrengen)
 • Verdien samengestelde rente in uw portefeuille terwijl u in activa handelt

Nadelen

 • Een beperkt aantal cryptocurrencies

Deel dit artikel met uw netwerk als u het nuttig vindt!

Als er andere cryptocurrency-platforms, -diensten of -beurzen zijn waarvan u wilt dat wij deze beoordelen, laat het ons dan weten en neem contact met ons op met uw verzoek.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in:

 • Coinbase Review: moet u hoge kosten betalen
 • 4 Beste Bitcoin Cashback & Rewards-app (GRATIS geld)
 • 10 beste cryptocurrency-uitwisselingen in Australië
 • Shrimpy Review: uw cryptoportfolio automatisch opnieuw in evenwicht brengen
 • eToro Review: Copy-Trade succesvolle cryptohandelaren

Bezoek Nexo

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me