OKEx is een wereldwijde digitale activabeurs die geavanceerde financiële diensten aanbiedt aan handelaren over de hele wereld door gebruik te maken van blockchain-technologie. De beurs biedt verschillende token- en futures-handelsparen om handelaren te helpen hun cryptohandelstrategie te optimaliseren. OKEx innoveert voortdurend om aan de behoeften van klanten te voldoen en is een van de meest populaire cryptocurrency-handelsbeurzen ter wereld.

Bezoek OKEx

Hoewel we ernaar streven u in deze OKEx-recensie te voorzien van nauwkeurige en de nieuwste informatie, raden we u ten zeerste aan om hun site te bezoeken om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen die daarna kunnen optreden..

Belangrijkste kenmerken:

 • Handelsspotten zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin en XRP
 • Marge, eeuwigdurend & Futuresmarkt met 100x hefboomwerking

 • Gedecentraliseerd handelsplatform

 • Beginner en geavanceerde gebruikersinterfaces
 • Concurrerende handelskosten
 • Bewaar crypto om rente tot 6,57% te verdienen
 • 2.4 sterren gebaseerd op 52 beoordelingen van klanten

algemeen

4.15 / 5 Bezoek OKEx

Makkelijk te gebruiken

Gebruikersomgeving

Vergoedingen

Veiligheid

Voordat u aan de slag gaat, wordt het vaak aanbevolen om een ​​Bitcoin-hardwareportefeuille zoals de Ledger Nano X te gebruiken bij het handelen in cryptocurrency. Als u geen portemonnee heeft, lees dan onze gids over de beste cryptocurrency-hardwareportefeuilles die u kunt kopen.

Wat is OKEx?

OKEx is een wereldleider digitale activabeurs die geavanceerde financiële diensten biedt. De cryptocurrency-uitwisseling is gevestigd in Malta, Italië en heeft miljoenen gebruikers in meer dan 100 landen over de hele wereld bediend. OKEx is ontworpen om gebruikers een veilig en beveiligd handelsplatform te bieden om honderden munten, token, te verhandelen & futures-handelsparen. OKEx is een van de grootste beurzen ter wereld en is momenteel 14e gerangschikt op basis van handelsvolume.

okex


OKEx is gevestigd in Belize en het hoofdkantoor is gevestigd in Hong Kong. OKEx is onlangs uitgebreid naar Malta gezien de inspanningen van de landen om een ​​degelijk regelgevingskader te bieden voor blockchain-bedrijven en uitwisselingen van digitale activa.

OKEx vergeleken

Geavanceerde functies, intuïtieve gebruikersinterface en een mobiele handelsapp zijn belangrijke functies op OKEx. Deze vergelijkingstabel geeft een overzicht van andere best beoordeelde crypto-uitwisselingen zoals OKEx die functies van wereldklasse bieden.

Is OKEx veilig?

OKEx lijkt een veilige cryptocurrency-uitwisseling met verschillende beveiligingsmaatregelen op zijn platform om klantinformatie te beschermen en fondsen veilig te houden. Volgens ons onderzoek is OKEx niet betrokken geweest bij een uitwisselingshack of is er geen sprake geweest van een grote inbreuk op de beveiliging of compromittering. In 2017 waren er meldingen van miljoenen Bitcoin die zijn verplaatst van OKEX wat paniek veroorzaakte in de cryptogemeenschap. CEO Jay Hao legde echter uit dat dit werd veroorzaakt door gepland onderhoud.

OKEx-functies

OKEx-gebruikers van het platform hebben toegang tot verschillende innovatieve handelsfuncties en financiële tools. De exchange wordt beschouwd als een toonaangevend one-stop cryptocurrency-handelsplatform met functies zoals:

 • Makkelijk te gebruiken interface voor beginnende en gevorderde handelaren
 • Snel en gemakkelijk crypto kopen en verkopen met meer dan 30 lokale valuta’s
 • Ondersteunt aankopen met creditcards / betaalpassen en betalingen via bankoverschrijvingen
 • Accepteert fiat-valuta’s zoals USD, CNY, EUR, ARS, AUD en BGN
 • Spot-trading met een orderboek met hoge liquiditeit en lage spreads
 • Eeuwigdurende swap- en futuresmarkten om crypto te verhandelen met een hefboomwerking tot 100x
 • Beveilig de OKEx-portemonnee met behulp van offline maatregelen voor koude opslag
 • Mobiele app om altijd en overal te handelen
 • Verwijzings- en partnerprogramma dat u beloont voor het brengen van gebruikers naar de uitwisseling
 • 24/7 klantenserviceteam

Registratie, Inloggen & Grenzen

Het registratieproces van OKEx Exchange is vrij eenvoudig. Het enige dat u nodig heeft om aan de slag te gaan, is een geldig e-mailadres. U wordt gevraagd om in te loggen op uw opgegeven e-mailadres en de verificatiecode in te voeren. Er is het is niet nodig om identificatie (KYC) documentatie te uploaden tenzij u van plan bent om meer dan 100 BTC binnen een periode van 24 uur op te nemen. De OKEx-verificatieniveaus en limieten zijn als volgt:

okex limieten

Nadat u zich heeft geregistreerd, kunt u inloggen op OKEX met uw e-mail-ID en wachtwoord. U moet ook 2FA- en sms-authenticatie instellen en activeren (sterk aanbevolen) voor extra beveiliging. Om dit te doen, navigeert u naar ‘Accountbeveiliging’ in uw profielgedeelte. Voor meer informatie kunt u ook hun lezen gids.

Geld storten

Met OKEx kunnen gebruikers een account financieren met alleen digitale valuta. Er is geen optie om fiat-valuta over te dragen naar de beurs. De twee opties die op OKEx beschikbaar zijn om uw nieuwe handelsaccount te financieren:

 • Koop crypto met een creditcard op de website via Simplex of Koinal
 • Zet crypto over van een hardware wallet of andere exchange

Zodra het geld is aangekomen, kunnen gebruikers beginnen met het verhandelen van cryptocurrencies op OKEx.

okex koopt crypto

Digitale activa kopen

OKEx biedt een plaats om cryptocurrency rechtstreeks op het handelsplatform te kopen met behulp van verschillende betaalmethoden. Afhankelijk van de fiatvaluta die voor de betaling wordt gebruikt, kunnen gebruikers ervoor kiezen om geld over te boeken naar de centrale met een creditcard / betaalpas, bankoverschrijving, IMPS, Google Pay en PayPal. Nieuwe gebruikers op de beurs kunnen een account aanmaken, een portemonnee financieren en binnen enkele minuten beginnen met het verhandelen van cryptovaluta.

okex bitcoin kopen

Handelen in cryptocurrency

Voor alle handelaren is de kaartinterface een van de belangrijkste overwegingen bij het selecteren van een crypto-uitwisseling. Vooral voor handelaren die afhankelijk zijn van technische analyse om een ​​voorsprong in de markt te vinden. Bij het selecteren van een cryptocurrency-handelsbeurs, is het essentieel om vertrouwd te zijn met de handelsinterface, ordertypes en grafiektools. Het dashboard op OKEx is makkelijk te gebruiken zoals hieronder weergegeven.

okex trading

De cryptoparen worden netjes aan de linkerkant weergegeven met het handelsordervenster aan de rechterkant. Openstaande orders en posities kunnen onderaan snel worden bekeken. Hoewel het erg simplistisch is, biedt de standaardgebruikersinterface gebruikers de relevante informatie om koop- en verkoopposities aan te gaan of lopende orders te plaatsen. Handelaar in technische analyse die grafiekindicatoren en handelshulpmiddelen gebruikt, kan de modus op volledig scherm gebruiken, zoals hieronder wordt weergegeven.

okex-grafieken

Handelaren kunnen schakelen tussen de standaard OKEx-grafieken of TradingView-grafieken die bekend staan ​​om hun soepele, intuïtieve en duidelijke beelden, waarbij handelaren gebruik kunnen maken van geavanceerde handelstools en indicatoren om hun handelsvoordeel te verfijnen door winst te maximaliseren en risico’s te minimaliseren. Dit is geschikt voor handelaren die bekend zijn met Tradingview om traditionele activa in kaart te brengen.

Verwant: 4 Beste Crypto-diagramsoftware & Hulpmiddelen voor Altcoin-handelaren

Anders zijn de standaarddiagrammen van OKEx absoluut prima en bieden ze alle basishulpmiddelen zoals trendlijnen, indicatoren en diagrampatronen. Een leuke functie die we bij OKEx hebben opgemerkt, is het aantal ordertypes dat kan worden geselecteerd, dat bestaat uit:

 • Begrenzing
 • Geavanceerde limiet (alleen posten, vullen of doden, onmiddellijk of annuleren)
 • Markt
 • Stop limiet
 • Trail
 • Ijsberg
 • TWAP

Iceberg-bestellingen lijken een unieke functie te zijn voor OKEx-uitwisseling. Het is in feite een algoritmisch ordertype waarmee gebruikers kunnen voorkomen dat ze een grote order plaatsen om slippen te voorkomen. Het zal automatisch de grote order van een gebruiker opsplitsen in meerdere kleinere orders die worden geplaatst op basis van de laatste beste bied- en laatprijs en de parameters die door de gebruiker zijn ingesteld. Voor meer informatie kunt u de gids hier.

ijsberg bestelling

Evenzo, tijdgewogen gemiddelde prijs (TWAP) bestellingen lijken exclusief te zijn voor OKEx. Dit zijn geavanceerde orders die kunnen worden gebruikt als onderdeel van een cryptohandelstrategie om een ​​order in gedeelten uit te voeren met regelmatige tussenpozen zoals gespecificeerd door gebruikers. Dit kan de marktimpact op mandorders minimaliseren.

Over het algemeen zullen handelaren tevreden zijn met de OKEx-gebruikersinterface die een feature-rijk, gebruiksvriendelijk en intuïtief kaartsysteem dat handelaren verbeterde technische visualisatie, flexibiliteit en controle over handelsrisico’s zal geven in overeenstemming met hun cryptohandelstrategie.

Niet alle cryptocurrency-uitwisselingen zijn hetzelfde.

VERGELIJK OKEX MET ANDEREN

Nu vergelijken!

Ondersteunde munten

OKEx-uitwisseling momenteel biedt meer dan 246 verschillende cryptocurrencies die op de website kunnen worden verhandeld tegen USD-, BTC-, ETH-, DAI- en OKB-paren. De beurs biedt kortingen op handelskosten als gebruikers op de platforms besluiten om te handelen met het OKEx-hulpprogramma-token OKB.

OKEx is begonnen met een terugkoopprogramma om de 300 miljoen geleidelijk te verbranden circulerende levering van OKB die elke 3 maanden voorkomt. Dit lijkt door velen een positieve intentie om de prijs van het token op te drijven door het aanbod te verminderen.

okex munten

Naast de spot-exchange biedt OKEx andere cryptoproducten, waaronder:

 • Plek: handelen van crypto naar crypto of met marge
 • Derivaten: handel in futures en perpetual swaps long of short met een hefboomwerking tot 100x
 • Opties: De functie komt binnenkort beschikbaar volgens OKEx

OKEx-hefboomwerking

OKEx biedt margehandel aan op zijn spot- en derivatenproducten. De beurs biedt ook vaste en dwarsmarge. De maximale marge die voor elk product kan worden verhandeld, is:

 • Spot uitwisseling: Maximaal 10x marge
 • Futures: Maximaal 100x marge

Hefboomhandel kan een krachtig hulpmiddel zijn voor een handelaar om te profiteren van relatief kleine prijsbewegingen op de cryptomarkt. Het werkt door een fractie van de volledige waarde van uw transactie in te zetten – en de beurs zorgt voor de rest van de aanbetaling om een ​​veel grotere positie mogelijk te maken zonder uw kapitaal vast te leggen. Het kan ook het tegenovergestelde effect hebben en de omvang van uw verliezen vergroten.

Handelskosten

Wisselkoersen moeten worden beoordeeld voordat wordt besloten om op een cryptocurrency-handelsplatform te handelen. Lage vergoedingen zijn van cruciaal belang bij het handelen in grotere posities met marge of bij het uitvoeren van meerdere transacties op één dag (d.w.z. daghandelaren) die potentiële winsten kunnen opeten.

Spotvergoedingen

OKEx-vergoedingen zijn gebaseerd op een maker en nemer-model dat begint bij 0,1% en 0,15% voor gebruikers met minder dan 500 OKB-tokens. De maker / taker-vergoeding kan worden verlaagd tot respectievelijk 0,06% en 0,09% als er 2.000 OKB-tokens in de OKEx-portemonnee worden bewaard.

In vergelijking met een populair handelsplatform zoals Binance, dat een vast bedrag van 0,1% in rekening brengt, OKEx-tarieven zijn behoorlijk concurrerend. Vermogende particulieren met een groot handelsvolume gedurende een periode van 30 dagen kunnen verdere kortingen en kortingen voor handelskosten ontgrendelen.

Futures & Eeuwigdurende vergoedingen

Vergelijkbaar met OKEx spot trading fees, de maker en nemer vergoedingen voor de futures en eeuwigdurende markten beginnen bij 0,02% en 0,05% respectievelijk. De vergoedingen kunnen worden verlaagd op basis van de OKB-tokens die op de handelsrekening worden gehouden, zoals hieronder vermeld. Dit is goedkoper dan populaire margehandelsplatforms zoals Bybit en FTX.

Storting & Opnamekosten

OKEx biedt nul storting en opnamekosten. Er is een minimum Bitcoin-netwerkvergoeding die in rekening wordt gebracht wanneer u Bitcoin opneemt van de uitwisseling, die wordt bepaald door de blockchain-belasting voor elk activum. De netwerkkosten voor een Bitcoin-opname zijn bijvoorbeeld ongeveer 0.0005BTC.

Ondersteunde landen

OKEx is een wereldwijd handelsplatform voor cryptocurrency waarmee klanten zijn diensten van over de hele wereld kunnen gebruiken, afgezien van een selecte groep landen vanwege jurisdictiebeperkingen op cryptocurrencies. De landen en gebieden die NIET mogen handelen op OKEx zijn: Hong Kong, Cuba, Iran, Noord-Korea, de Krim, Soedan, Maleisië, Syrië, Verenigde Staten (inclusief alle Amerikaanse territoria), Bangladesh, Bolivia, Ecuador en Kirgizië.

Veel Gestelde Vragen

Heeft OKEx een mobiele app?

OKEx heeft een mobiele handelsapp die kan worden gedownload voor Android-, iOS-, Microsoft- en Mac-apparaten. Met de app kunnen OKEx-gebruikers onderweg in cryptocurrency handelen.

Heeft OKEx een verwijzings- of partnerprogramma??

OKEx heeft een verwijzingsprogramma waarmee u 30% van hun handelskosten kunt ontvangen. Ze ontvangen ook $ 10 USDT zodra ze handelen (spot- en margehandel) boven $ 16.000 USDT.

Mogen Amerikaanse handelaren OKEx gebruiken??

Amerikaanse klanten kunnen niet handelen met OKEx vanwege strikte regelgeving die buiten de controle van de beurs valt. Beleggers in cryptocurrency zullen een erkend handelsplatform in de VS moeten vinden.

Gevolgtrekking

Om deze OKEx-recensie af te sluiten, is het een veilig en betrouwbaar platform om een ​​breed scala aan altcoins en de belangrijkste cryptoparen zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Ripple te verhandelen. De uitwisseling maakt directe cryptostortingen van andere beurzen of uw eigen hardwareportefeuille mogelijk. U kunt zelfs crypto direct via de uitwisseling kopen met behulp van fiatvaluta.

Bezoek OKEx

U bent wellicht ook geïnteresseerd in:

 • 5 Beste Fiat naar crypto-uitwisselingen ter wereld
 • De beste cryptocurrency-uitwisselingen in Australië

 • Wunderbit Trading Review: Crypto Trading Bots & Sociale handel
 • 6 beste plaatsen om Bitcoin te kopen in het VK
 • Hoe u gratis Bitcoin kunt verdienen: 6 bewezen methoden

Het is belangrijk om een ​​wereldwijde en betrouwbare crypto-uitwisseling te gebruiken om Bitcoin en cryptocurrencies te kopen, verhandelen en verkopen. Er zijn verschillende uitwisselingen die zijn gehackt of waarvan het geld van klanten is gestolen. De volgende cryptocurrency-handelsbeurzen – naast de bovenstaande beurs – zijn bekend en vertrouwd om een ​​veilige manier te bieden voor beginners en professionele cryptohandelaren om fiat-valuta te storten en digitale activa te kopen.

Bezoek OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me