Independent Reserve is een fiat-to-crypto-uitwisseling die is opgericht in 2013 in Sydney, Australië. De uitwisseling wordt door meer dan 200.000 klanten vertrouwd om Bitcoin met AUD te kopen, in een veilige en beveiligde handelsomgeving.

De missie van Independent Reserve is om cryptocurrency-technologie om te zetten in veilige, robuuste en gereguleerde financiële diensten, en om dingen op de juiste manier te doen.

Bezoek Independent Reserve

Independent Reserve is een van de beste crypto-uitwisselingen in Australië en wordt bestuurd door de sterk gereguleerde financiële sector van Australië en is lid van Blockchain Australia. In deze onafhankelijke reserve-beoordeling zullen we de uitwisselingsfuncties, gebruikersinterface, stortingsmethoden, vergoedingen en beveiliging bekijken.

Belangrijkste kenmerken:

 • Vertrouwde crypto-uitwisseling in Australië
 • Handel in 26 van de belangrijkste cryptocurrencies
 • Directe stortingen via Osko / PayID, EFT en SWIFT
 • Handel in fiat-valuta’s van AUD, USD, NZD en SGD
 • 0,5% handelsvergoeding die afneemt met het volume
 • Ondersteunt OTC, SMSF, vermogende particulieren en trustinvesteringen
 • 4.4 rating gebaseerd op 17 beoordelingen

algemeen

4.2 / 5 Bezoek onafhankelijke reserve

Reputatie

Makkelijk te gebruiken

Vergoedingen

Veiligheid

Voordat u begint met handelen, raden we u aan een Bitcoin-hardwareportefeuille te gebruiken, zoals de Ledger Nano X. Als u geen portemonnee heeft, lees dan onze gids over de beste hardwareportefeuilles om cryptovaluta op te slaan..

Wat is onafhankelijke reserve?

Independent Reserve is een gelicentieerde cryptocurrency-uitwisseling in Australië die een stabiel en veilig platform biedt voor individuen koop / verkoop 26 van de meest populaire digitale valuta’s. De beurs is opgericht in 2013 en heeft zijn dienstenaanbod uitgebreid met crypto-investeerders in Nieuw-Zeeland en de Zuidoost-Aziatische regio’s zoals Singapore..

Sinds de lancering van de beurs in 2013 heeft Independent Reserve het vertrouwen gewonnen van meer dan 200.000 individuen en 8.000 SMSF-accounts om cryptocurrencies te verkrijgen met Australische dollar (AUD), Nieuw-Zeelandse dollar (NZD), Amerikaanse dollar (USD) en Singaporese dollar (SGD).

onafhankelijke reservewebsite


Korte samenvatting

Onafhankelijke reserve vergeleken

Bankoverschrijving is een van de meest populaire methoden om AUD, USD en NZD te storten op Independent Reserve. Deze vergelijkingstabel geeft een overzicht van andere populaire Australische cryptocurrency-uitwisselingen zoals Independent Reserve die bankoverschrijvingen aanbieden.

Is Independent Reserve Legit?

Independent Reserve is een legitiem en betrouwbaar bedrijf (ABN 46164257069) dat is gevestigd op Level 26, 44 Market St, Sydney 2000, Australië. De uitwisseling is gereguleerd door de sterk gereguleerde financiële sector van Australië om te zorgen voor correct gedrag en goede operaties met het geld van investeerders en was de eerste digitale beurs in Australië die een rapporterende entiteit werd voor de Australische overheidsinstantie AUSTRAC.

onafhankelijke reservefuncties

Is Independent Reserve Safe?

Sinds de introductie op de markt in 2013 heeft Independent Reserve nooit gehackt of gecompromitteerd. Geld van klanten wordt opgeslagen in offline portefeuilles om het risico op diefstal te minimaliseren en accounts hebben een aantal beveiligingsmaatregelen tot hun beschikking, waaronder Twee-factorenauthenticatie om frauduleuze toegang te voorkomen.

Waarom handelen met onafhankelijke reserve?

U moet handelen met Independent Reserve als:

 • U wilt een gevestigde en vertrouwde plaats gebruiken om crypto te kopen / verkopen
 • U wilt een plek om Ethereum, Bitcoin Cash en altcoins in Australië te kopen
 • U wilt Bitcoin kopen in Nieuw-Zeeland
 • U bent op zoek naar een beurs met een op volume gebaseerde tariefstructuur
 • U geeft de voorkeur aan een door een verzekering gedekte crypto-uitwisseling (alleen premiumleden)
 • Je houdt van een beurs die gebruikersgelden opslaat in koude opslag
 • U wilt crypto kopen met een SMSF
 • U hebt een crypto-uitwisseling nodig met een belastingschatter en rekenmachine

onafhankelijke reserve australië

Een account aanmaken

Het proces om een ​​Independent Reserve-account te registreren is eenvoudig. Bezoek om te beginnen de website en klik op de link ‘Account aanmaken’ in de rechterbovenhoek. Dit zal een andere pagina openen om te beslissen over gebruikersnaam en wachtwoord. De volgende stop is het invoeren van verdere persoonlijke informatie die nodig is om een ​​account aan te houden.

onafhankelijk reserveregister

Gebruik uw e-mailadres en wachtwoord om in te loggen. Wanneer u voor de eerste keer inlogt, moet u het volgende verifiëren:

 • E-mailadres: Primaire methode om in te loggen op de centrale
 • Mobiel nummer: In het geval dat u niet kunt authenticeren met 2FA, of u uw wachtwoord vergeet, is dit mobiele nummer vereist om u te identificeren
 • Secundair telefoonnummer (optioneel): Extra bescherming voor het geval u de mogelijkheid verliest om te authenticeren met 2FA, of uw wachtwoord vergeet en de toegang tot de primaire mobiele telefoon verliest
 • Uw identiteitInformatie om u te verifiëren die zal worden vergeleken met verschillende AML-databases (anti-witwassen) en CTF-databases (contraterrorismefinanciering)

Geld storten

Gebruikers op Independent Reserve kunnen geld storten met AUD, USD, NZD en SGD fiat-valuta’s. De volgende betalingsmethoden worden ondersteund door Independent Reserve om een ​​account te financieren om Bitcoin en cryptocurrency-activa te kopen en verkopen.

Een van de beste manieren om geld op een account te storten, is door PayID / Osko te gebruiken met een eerste maximale dagelijkse limiet van $ 20.000 en duurt minder dan 24 uur om aan te komen. Alle stortingslimieten kunnen worden verhoogd via een verzoek aan het ondersteuningsteam.

Gebruikersomgeving

Independent Reserve heeft een duidelijke en overzichtelijke gebruikersinterface om digitale valuta te kopen / verkopen. Navigatie is gemakkelijk te volgen voor beginnende Bitcoin-kopers met menu’s bovenaan. Degenen die bekend zijn met technische analyse, de pagina ‘Markten’ bevat TradingView-controle die high-fidelity grafieken en analyses mogelijk maakt.

onafhankelijke reservegrafiek

De interface van Independent Reserve bevat een eenvoudige visuele grafiek, een marktdiepteprofiel en recente transacties. Gebruikers zullen die onafhankelijke reserve beseffen grafieken zijn nogal onhandig om het tijdsbestek aan te passen en het is niet mogelijk om trendlijnen te tekenen of technische indicatoren toe te voegen.

Dit kan problematisch en frustrerend zijn om de schuifregelaar en zoom aan te passen om het exacte tijdsbestek te bekijken om de kandelaarpatronen te analyseren. Als u op technische analyse vertrouwt, wilt u misschien een andere site voor het in kaart brengen van cryptocurrency gebruiken in combinatie met Independent Reserve (om het meeste uit de lage handelskosten te halen).

Over het algemeen onafhankelijke reserve’s grafiekinterface is teleurstellend voor een grote crypto-uitwisseling in Australië. De hele interface zou een complete revisie kunnen gebruiken om de handelservaring te moderniseren en up-to-date te blijven. Steeds meer crypto-uitwisselingen integreren standaard met TradingView, wat superieure grafieken biedt voor zowel serieuze beleggers als handelaren.

Ondersteunde Fiat-valuta’s & Munten

Er zijn 26 digitale activa aangeboden op Independent Reserve die kunnen worden verhandeld tegen fiat-valuta’s zoals AUD, USD, SGD en NZD, inclusief stabiele munten, altcoins en DeFi-tokens. De beschikbare digitale activa zijn onder meer Bitcoin, Ripple (XRP), Ether, EOS en anderen. Bezoek de website van Independent Reserve voor een volledige lijst.

onafhankelijke reserves

Handelskosten

Onafhankelijke reserves De vergoeding is gebaseerd op het handelsvolume van de afgelopen 30 dagen, dat begint bij 0,5% per transactie. De vergoedingen kunnen worden verlaagd tot slechts 0,02% naarmate het handelsvolume toeneemt (elke 4 uur opnieuw berekend).

De verhogingen van de vergoedingsstructuur lijken geschikt te zijn voor vermogende particulieren en SMSF-beleggers die grote sommen geld te investeren hebben om een ​​lagere crypto-handelsvergoeding te krijgen. Voor beginners is de handelsvergoeding van 0,02% waarschijnlijk niet binnen handbereik. Ter vergelijking: Binance biedt een vlakke handel van 0,1% voor alle cryptocurrency-transacties.

Gebruikers moeten zich ervan bewust zijn dat opnames van cryptovaluta netwerkkosten met zich meebrengen die in rekening worden gebracht wanneer u zich terugtrekt uit de uitwisseling. Deze vergoeding wordt bepaald door de blockchain-belasting.

Voor opnames van Fiat-valuta in AUD worden geen verwerkingskosten in rekening gebracht. Inwoners van Nieuw-Zeeland of andere internationale landen die geld opnemen in USD of NZD, worden echter een vergoeding van $ 20 in rekening gebracht. SGD-opnames worden in rekening gebracht tegen 0,55%.

Site beveiliging

Independent Reserve maakt gebruik van externe kernservers die zich veilig in datacenters bevinden. Hierdoor kan de uitwisseling alle gegevens synchroon over beide locaties in realtime repliceren om ervoor te zorgen nul gegevensverlies mocht er een exchange-hack plaatsvinden. Independent Reserve maakt gebruik van een fail-over-omgeving om de service te behouden in het geval van een gegevensinbraak of een storing in de infrastructuur.

Niet alle cryptocurrency-uitwisselingen in Australië zijn hetzelfde.

VERGELIJK ONAFHANKELIJKE RESERVE MET ANDEREN

Nu vergelijken!

Gebruikerslogin en accounttoegang kunnen verder worden beschermd met Twee-factorenauthenticatie die kan worden ingeschakeld om uw account te beschermen tegen ongeoorloofde toegang. Het wordt aanbevolen door Independent Reserve om 2FA te activeren tijdens het opzetten van het account. Gebruikers kunnen ook profiteren van Whitelisting van apparaten, wat extra authenticatie vereist voor nieuwe apparaten en standaard worden alle gebruikers beschermd door slimme IP- en intrekkingsadressen op de witte lijst.

Wallet-beveiliging

Independent Reserve heeft een dynamische koude portemonnee-oplossing om de overgrote meerderheid van digitale activa op te slaan. De koude portefeuilles worden beveiligd door meerlaagse codering en worden bewaard op offline digitale hardware-opslagapparaten. De hardware wordt opgeslagen in fysieke kluizen op geografisch diverse locaties.

Affiliate-programma

Independent Reserve heeft een aangesloten en verwijzingsprogramma waarmee bestaande gebruikers kunnen verdien 50% van alle bemiddelingskosten die door de doorverwezen klanten worden betaald gedurende de eerste 90 dagen. Gebruikers kunnen hun verwijzingscode delen om vrienden uit te nodigen of Independent Reserve te promoten via inhoud, video’s, artikelen of advertentieplaatsingen.

Veel Gestelde Vragen

Vereist onafhankelijke reserve KYC?

Er zijn KYC-procedures voordat u kunt handelen en geld kunt opnemen uit de onafhankelijke reserve. Nieuwe gebruikers zullen persoonlijke identificatiedocumentatie moeten uploaden om toegang te krijgen tot hogere limieten. Dit is om de beurs en investeerders te beschermen tegen witwaspraktijken en financiering van terrorisme, zoals vereist door de wet.

Heeft de onafhankelijke reserve een fondsverzekering??

Onafhankelijke reserve houdt een Verzekeringspolis die alleen beschikbaar is voor Premium-accounthouders. Het verzekeringsfonds beschermt gebruikers tegen een inbreuk op de fysieke veiligheidsmaatregelen van Independent Reserve, diefstal van werknemers of verlies van cryptovaluta in een Independent Reserve-portemonnee. Elk volledig geverifieerd account komt in aanmerking om te upgraden naar een Premium-account.

Kan ik mijn super investeren met onafhankelijke reserve?

Independent Reserve biedt een Self Managed Super Fund (SMSF) -service om elke dag Australiërs in staat te stellen te investeren in cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple en anderen. Volgens de website heeft Independent Reserve meer dan 8.000 SMSF-accounts en was het de eerste digitale centrale in Australië die deze service aanbiedt.

Heeft Independent Reserve een app?

Onafhankelijke reserve heeft geen app voor mobiele telefoons voor iOS- en Android-apparaten. De webversie van het platform is mobielvriendelijk en kan op smartphones worden gebruikt.

Welke landen worden ondersteund?

Met Independent Reserve Exchange kunnen gebruikers uit de volgende landen worden geverifieerd en cryptocurrencies kopen: Australië, Oostenrijk, België, Canada, Kaaimaneilanden, Tsjechië, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Groenland, Hong Kong, Hongarije, IJsland, Ierland, Isle Of Man, Italië, Japan, Korea, Republiek Liechtenstein, Luxemburg, Macao, Monaco, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Polen, Portugal, Singapore, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Taiwan en het Verenigd Koninkrijk.

Zijn Amerikaanse investeerders toegestaan??

Beleggers uit de Verenigde Staten mogen geen cryptovaluta kopen en verkopen met behulp van Independent Reserve. Amerikaanse klanten moeten een gerenommeerde cryptocurrency-exchange in de VS gebruiken.

Gevolgtrekking

Om onze Independent Reserve-beoordeling af te sluiten, is het een legitieme en veilige Australische aanbieder van digitale valuta met enkele honderdduizenden klanten. Met lage kosten is het geen wonder dat het een populaire beurs is voor beginners en ervaren investeerders.

Bezoek Independent Reserve

Er zijn echter enkele verbeteringen die Independent Reserve zou moeten overwegen:

 • Betere grafieken met geavanceerde tools en functies om technische analyses uit te voeren
 • Handelsapp voor mobiel en mogelijkheid om live cryptoprijzen op de beurs te controleren

Afgezien van het bovenstaande, is Independent Reserve een van de gemakkelijkste cryptocurrency-uitwisselingen met de laagste kosten met een eenvoudig proces voor stortingen en opnames en uitstekende klantenondersteuning.

onafhankelijke reserve crypto-uitwisseling

U bent wellicht ook geïnteresseerd in:

 • 5 beste platforms om interesse te krijgen in Bitcoin & Crypto
 • Plus500 Review: handelen in CFD’s, functies & Vergoedingen
 • 5 Coinspot-alternatieven met lagere kosten
 • Hoe u gratis Bitcoin kunt verdienen: 6 bewezen methoden
 • 4 Beste Crypto-diagramsites voor Altcoin-handelaren

digitale golf

Wisselkoersen zijn een zeer belangrijke overweging voor elke potentiële belegger in cryptocurrency. De volgende beurzen – naast de bovenstaande beurs – bieden zeer concurrerende handels-, stortings- en opnamekosten met een breed scala aan stortingsmethoden die geschikt zijn voor alle soorten beleggers in Australië.

Bezoek de site

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me